• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان شب تون خوش

من فعلا برم بخوابم ولی حالا تا قبل از خواب با موبایل نظرات تون رو میخونم و اگه مطلب جدیدی رو متوجه شدم یک خبری بهتونم میدم:گل::احترام::بای:

rahsazan

کاربر ويژه
Snow depth sensorAn ultrasonic snow depth sensor
800px-Snow_depth_sensor.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
بعضی وقت ها باید فداکاری کرد، توی حرف زدن و عمل کردن.
به امید روزهای بهتر و شادتر واسه تمام دوستان عزیز و همیشگی در هر جایی که هستند.

l8i8ej3oihig5ue0rfcb.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
هواي مشهد سرد و نيمه مه آلود هست و همراه با باد سوزناك البته مركز شهر!
خوشبختانه آپديت فوق العاده اي داشته جي اف اس واسه چهارشنبه مشهد حالا ببينيم آپديت دقايقي ديگر اين مدل به چه صورت خواهد بود!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
هواي مشهد سرد و نيمه مه آلود هست و همراه با باد سوزناك البته مركز شهر!
خوشبختانه آپديت فوق العاده اي داشته جي اف اس واسه چهارشنبه مشهد حالا ببينيم آپديت دقايقي ديگر اين مدل به چه صورت خواهد بود!

آپديت جديد جي اف اس نا اميد كننده است!

rahsazan

کاربر ويژه
اندازه گیری نزولات جوی

سلام بر دوستان

این مطالب از یه فایل آموزشی دانشگاه شیراز هست که مربوط به درس هیدرولوژی میشه:

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان.

همانطور که هادی عزیز گفت متاسفانه آپدیت امروز صبح GFS خیلی بد بوده:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

ولی به عوضش سایت محافظه‌کار weather.com برای چهارشنبه شب و صبح پنجشنبه برای ما با احتمال 100 درصد بارش در نظر گرفته:گل::گل:

xce7qsq08omi8ugprne.png
qlygdcsc3r6wkweg2oo.png

آبدیت نیروی دریایی هم درسته که مثل آبدیت ساعت 8 دیشبش نیست ولی بازم خدا رو شکر امیدوار کننده هست:

https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cg...wasia&dtg=2013120200&prod=prp&tau=060&set=All

https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cg...wasia&dtg=2013120200&prod=prp&tau=066&set=All

در کل به نظر من بارشا دیگه برامون تثبیت شدن و اگه اتفاق خاصی نیفته ان شا الله محقق میشن. به کم و زیاد شدنش هم زیاد توجه نکنین. اگه یادتون باشه برای بارش برف 17 اسفند پارسال مشهد هم تو روزای آخر منتهی به 17 اسفند بارشمون رو هی کم و کمتر کردن ولی در عمل تو فرودگاه حدود 40 میلیمتر بارش اتفاق افتاد!

ان شا الله که بارش خوبی داشته باشیم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

صبح تون بخیر باشه.

عزیزان در مشهد نگران وضعیت بارش در مشهد نباشید به امید خدا بارش خوبی در مشهد رخ خواهد داد و بنظر یکی از پیک های اصلی بارش دقیقا رو مشهد هست.

برآورد من از سامانه پیشرو که دارای دو موج شمالی و جنوبی غربی هست به این نحوه هست که خراسان شمالی و بخشهای شمال غربی خراسان رضوی و از جمله قوچان از شاخه شمالی سامانه بهره مند بشن ( قوچان شانس خوبی از کسب بارش از سامانه های شمالی داره).

و اما مشهد از بخش حنوب غربی سامانه بهر لازم و کافی رو خواهد برد که اتفاقا با جریانات مرطوب و مساعدی از سمت مدیترانه در تراز 700 میلی بار همراهی میشه و انشاء الله که مجددا همانند اسفند سال گذشته شگفتی ساز هم میشه.:گل:

به امید خدا اگه امروز تا اواخر وقت فرصت کنم و یکم کارهای اداری که این روزها دارم فرصت بده سعی میکنم ، اطلاعات جامعی رو در خصوص سامانه سرد و بارشی روز چهارشنبه بصورت تحلیلی هم در اینجا و هم در وب سایت هوای مشهد قرار بدم.

بنظر میرسه در ماه های دسامبر- ژانویه- فوریه_ مارچ ، چشم انداز بارش در شهر مشهد مطلوب باشه.:گل:

هادی...

New member
بانفوذهوای سرد،طی روزهای سه شنبه ومخصوصا چهارشنبه وپنج شنبه،حتی دمای بیشینه هم دربرخی مناطق شمالغرب وشمال شرق زیرصفرخواهدبود.(همچنان شانس برف خالص رشت روکم میدونم ودر خوش شانسی شاید برف مخلوط بباره)

s5or2spj2brl0h567d.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا