• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر.

همانطوریکه آپدیتهای روزهای آخر نشون میدادن و انتظار هم میرفت این سامانه بارشی چندانی برای خود شهر مشهد نداشت ولی در حال حاضر همچنان بر روی رشته کوههای بینالود برف میبارد!

رشته کوههای هزار مسجد بارش شون قطع شده و آسمون بالای سرشون هم صاف هست!

بغیر قله های اصلی هزار مسجد که در 50 میلومتری شمال غرب مشهد هستند در سایر نقاط برفی دیده نمیشه!

aliwinter

Banned
me_precip_440_dmy_y.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان به کمک شما عزیزان در خصوص تحلیل طوفان برف اخیر در غرب خاورمیانه و شمال غرب ایران احتیاج دارم.

می خواستم لطف کنید آخرین وضعیت شاخصهای زیر رو بصورت عددی برای من جستجو کنید تا من بر اساس اطلاعاتی که شما به من ارائه میکنید و با بهره گیری از مدلهای آنالوگ هواشناسی نقشه های شاخصهای مورد نظر رو ترسیم کنم.

شاخصها مورد نظر به شرح ذیل هستند:

ENSO ( خنثی- النینو-لانینا روش بگید کفایت میکنه)

AMO

NAO

AO

PDO

QBO

PNA

فاز MJO هم در روزهای گذشته بسیار مهم هست.

خوب حالا بر اساس اطلاعاتی که شما به من ارائه میکنید در غالب یک تحقیق جامع وضعیت فشار سطح دریا- بارش و دما رو در خصوص وضعیت اخیر تقدیم شما علاقمندان خواهم کرد که به چرایی بارش و یا عدم بارش در روزهای گذشته در برخی نقاط کشور پی ببرید.

و متوجه بشید شاخصهای دورپیوندی و مولفه های اتمسفری دقیقا چه تاثیری بر اقلیم ایران در این ماه داشته اند!

نتیجه این میشه که به یقین کامل در خصوص تاثیرات شاخص ها میرسید و از مرحله حدس و گمان ، تردید و یا آزمایش با سربلندی خارج خواهید شد.

توجه داشته باشید در صورتی این تحلیل رو منتشر میکنم که فعالیت دوستان رو مشاهده کنم و اطلاعات مورد نیاز توسط دوستان عزیزم به دستم برسه و گرنه خودم تمام موارد درخواستی بالا رو دارم و دیگه لزومی برای این کار و زحمت و دردسر نمی بینم.

آخرین ویرایش:

alirezamousavi

New member
هوا داره در مشهد ابری میشه ایا برفی میاد که ما هم ناراحت نشیم ؟ سامانه بعدی که مشهد رو فرا میگیره کی هست؟

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان به کمک شما عزیزان در خصوص تحلیل طوفان برف اخیر در غرب خاورمیانه و شمال غرب ایران احتیاج دارم.

می خواستم لطف کنید آخرین وضعیت شاخصهای زیر رو بصورت عددی برای من جستجو کنید تا من بر اساس اطلاعاتی که شما به من ارائه میکنید و با بهره گیری از مدلهای آنالوگ هواشناسی نقشه های شاخصهای مورد نظر رو ترسیم کنم.

AMO

NAO

AO

PDO

QBO

PNA

خوب حالا بر اساس اطلاعاتی که شما به من ارائه میکنید در غالب یک تحقیق جامع وضعیت فشار سطح دریا- بارش و دما رو در خصوص وضعیت اخیر تقدیم شما علاقمندان خواهم کرد که به چرایی بارش و یا عدم بارش در روزهای گذشته در برخی نقاط کشور پی ببرید.

و متوجه بشید شاخصهای دورپیوندی و مولفه های اتمسفری دقیقا چه تاثیری بر اقلیم ایران در این ماه داشته اند!

نتیجه این میشه که به یقین کامل در خصوص تاثیرات شاخص ها میرسید و از مرحله حدس و گمان ، تردید و یا آزمایش با سربلندی خارج خواهید شد.

توجه داشته باشید در صورتی این تحلیل رو منتشر میکنم که فعالیت دوستان رو مشاهده کنم و اطلاعات مورد نیاز توسط دوستان عزیزم به دستم برسه و گرنه خودم تمام موارد درخواستی بالا رو دارم و دیگه لزومی برای این کار و زحمت و دردسر نمی بینم.
امیرجان کدومشون روزانه باشه کدوم میانگین ماهیانه!؟qbo مثلا نوامبر ماهیانه دارم ولی دسامبر نیست!

سلام آقامحسن آیا هنوزهم به سرمای بیست دسامبر به بعد که از دریاهای مجاور قطب شمال نشات میگره وبه اون اشاره کرده بودید امید دارید . درضمن هوای شهر بابل در حال حاضر ابری همرا ه باوزش باد نسبتا متوسط با جهت شمال شرقی شرقی که سوز خاصی رو به همراه داره .
دوست عزیز من از این باد خیلی خوشم میاد هرچند میدونم که احتمالا ازاین باد بخاری بلند نمیشه برای بارندگی .

arashz

مدیر بخش هواشناسی

AMO

NAO

AO

PDO

QBO

PNA

امیرمحسن عزیز شاخص AMO رو چک کردم، متاسفانه هنوز ماه دسامبر رو نگذاشتن، فکر کنم باید تا هفته اول ژانویه صبر کنیم. ضمنا به نظر میاد این شاخص مثبت هست اما عدد دقیق رو نگذاشتن.

aliasgar57

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

فکر کنم به علت بارش شدید برفی که داشتیم بعضی از دوستان نتونستند بیایند فروم و پست بگذارند.:خنده2::خنده2:

امیر محسن عزیز پیش بینی شما از هوای مشهد در شب یلدا (چله) چگونه است ؟ آیا بارشی داریم؟:گل:

روح ا...

New member
سلام بر دوستان :گل:

شبکه خبر اعلام کرده که از پنج شنبه سامانه خوبی وارد ابران میشه امیدوارم سامانه جدید روز به روز تقویت تر بشه :شاد::شاد2:

pokerface

متخصص هواشناسی
[h=3]فروش هوای روستا درون قوطی (عکس)
image.php
صنعت کنسروسازی سال هاست که دنیا را در چنگ خود دارد و این روزها می توان هر چیزی را درون قوطی یافت کرد. از غذاهای خوشمزه تا خوراکی های عجیب و حتی موادی که هیچ کس شاید فکر آن ها را هم نکند.

روز به روز کره زمین در دود حاصل از وسایل صنعتی گرفتارتر می شود و نیاز به هوای تازه و تمیز بیشتر در میان مردم احساس می شود اما پیدا کردن این هوای تازه تنها با رفتن به روستا و آغوش طبیعت حاصل خواهد شد که دسترسی به آن نیز همیشه میسر نیست.

"آنتونی دبلای" یک جوان 22 ساله است که به تازگی در حرکتی جالب هوای تازه را درون قوطی های کنسرو شده به فروش می رساند. این هوای تازه از روستاها جمع شده است و در بسته بندی جالبی به فروش می رسد و طرفداران بسیاری دارد.
این کنسروها هر کدام به قیمت 7.5 دلار به فروش می رسد و تا به حال صدها دلار از فروش این کنسروها سود کرده است. برای استفاده از این کنسرو باید آن را با نی به داخل شش ها فرستاد. این جوان قصد دارد قوطی ها را در رایحه های مختلف نیز وارد بازار کند که یکی از آن ها رایحه مزرعه یا دامپروری خواهد بود.

"دبلای" فرانسوی خیلی جدی در مورد کنسروهای خود صحبت می کند و اعتقاد دارد هوای تازه کنسروی می تواند جان انسان های بسیاری را از مرگ نجات دهد. او می گوید هر هفته 10 لیتر هوای تازه از روستا جمع می کند و درون قوطی ها می کند.

Mahdi Askari

مدير فنی
دوستان نمیشه کاری کنید پنج شنبه مشهد دانشگاه هاش تعطیل بشه؟
:نیش:
چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه برامون امتحان گذاشتن . همین یکشنبه اومد گفت الا و بلا پنج شنبه باید بیاید امتحان:خنده2:
حالا نمیشه کار کنید تعطیل بشه؟
خیلی سخته:نیش:
هیچ پدیده جوی؟ بارش برفی؟ کولاک و بورانی هیچی نیست؟:نیش:
باید بریم تو فاز دعا برای استاد تا مریض شه نیاد؟:خنده2:

نيما

New member
دوستان نمیشه کاری کنید پنج شنبه مشهد دانشگاه هاش تعطیل بشه؟
:نیش:
چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه برامون امتحان گذاشتن . همین یکشنبه اومد گفت الا و بلا پنج شنبه باید بیاید امتحان:خنده2:
حالا نمیشه کار کنید تعطیل بشه؟
خیلی سخته:نیش:
هیچ پدیده جوی؟ بارش برفی؟ کولاک و بورانی هیچی نیست؟:نیش:
باید بریم تو فاز دعا برای استاد تا مریض شه نیاد؟:خنده2:
سلام ميتوني رو الوده بودن هوا حساب بازكني فقط دعا كن فردا الوده شه تا دوروز بعدش تعطيل بشه:خنده2:

alirezamousavi

New member
هوای مشهد امروز هم هشدار بود فکر کنم چون هوا سرده و سکونم هست احتمالا برای این هفته یک روزشو تعطیل کنن دعا کن هو همین طوری کثیف تر بشه

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام ميتوني رو الوده بودن هوا حساب بازكني فقط دعا كن فردا الوده شه تا دوروز بعدش تعطيل بشه:خنده2:

نه من بچه قانعی هستم همین که پنج شنبه تعطیل بشه وقت باشه واسه جمعه بخونم کفایت میکنه
امروز بگید همه مامانا با جارو سیخی خونه رو جارو کنن:122:
گرد و خاک بشه:نیش:

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان
سرما در شمالغرب بیداد میکنه

بیشینه بستان آباد تو ساعت 14:30 تو هوای صاف آفتابی الان 10- هست !!!!!!

qdedzs2mw5l5eqv0onj.jpg

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان
سرما در شمالغرب بیداد میکنه

بیشینه بستان آباد تو ساعت 14:30 تو هوای صاف آفتابی الان 10- هست !!!!!!

qdedzs2mw5l5eqv0onj.jpg

اگه هیچ مزاحمی اعم از ابر و مه و... وجود نداشته باشه شمالغرب پس از سالها میتونه دوباره دماهای 30- رو ثبت کنه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا