• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
18:30

سقز16-
ماکو15-
قره ضیا الدین 15-
سراب15-
مرند14-
بستان اباد14-
تکاب14-
اردبیل 13-
ورزقان13-
هزارکانیان13-
مهاباد12-
اشنویه12-
خوی12-
سلماس11-
کهریز11-
چالدران11-
تبریز 10-
ارومیه10-
بوکان10-
کوهرنگ10-
زرینه10-
همدان10-
رزن10-
سهند10-
شبستر10-

AFSORDE

کاربر ويژه
rpkzavef8pt5w1ja47gl.jpg

6ubdgwatp4mnc7r11nwc.jpg

xuu7l4uwdrjyryywwq4d.jpg

روح ا...

New member
سلام
دوستای عزیزم...امیر محسن عزیز، استاد بهروز و دکتر بهزاد...علی جان، محمد از بجنورد، آرش عزیز، محمدرضا جان و تک تک دوستایی که کنارشون لحظات زیبایی رو سپری کردم...من امروز عازم سربازیم و به فروم دسترسی ندارم...از همتون طلب حلالیت می کنم و به خدا می سپارمتون...
لحظات زیبایی رو براتون آرزو دارم...
به امید دیدار مجددتون :)

سلام امیدوارم تو خدمت سربازی روزهای زیبای سپری کنید و موفق باشید :گل::گل::گل:

felan123

New member
یلدا تمام دوستان و تمام کاربرای ایران انجمن مخصوصا هواشناسی مبارک :گل: :iranjoman::شاد::شاد2:

به امید زمستون پر برف و خاطر انگیز 92 :گل:

هادی...

New member
از نیم ساعت قبل بارش برف درشاهین دژ شروع شده

این برف به علت سرمای زیاد ورطوبت بالا درحال باریدنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هنوز 3 بخش دیگه مونده از مقاله که با این سرعت اینترنت آپلود نمیشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

هادی...

New member
سردترین ایستگاههای شب گذشته:

هزارکانیان: 24.4-

بستان آباد: 22-

فرودگاه اردبیل: 22-

ماکو: 21.2-

ورزقان: 21.2-

کوهرنگ: 20.5

سراب: 20.2-

چالدران: 20-

irani0

New member
سلام حضار به نظر شما اواسط دب به بعد م تونیم منتظر سرمایی همچون 86 باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هادی...

New member
با کاهش ارتفاع درتراز 500میلی بار دراواخر دسامبر درشرق دریای مدیترانه ان شالله شاهد نفوذ سامانه ای فعال به کشورخواهیم بود که اوج فعالیت آن برای مناطق جنوب غرب پیش بینی می شود.

c2wk9ljyabqiapm5dk.pngunrg4o0082tu11cvsgf4.png

babak2006

کاربر ويژه
درود به همه عزیزانم
الان اومدم داشتم پست ها رو می خوندم متوجه شدم علی اقای دوستی رفت سربازی یک جورایی یاد خدمت خودم افتادم بهمن 79 هی یادش بخیر
علی جان نمی دونم دیگه این پست من رو به این زودی می بینی یانه اما یکی ازعزیزانی بودی بودی که به قول استاد بهروزعزیز سرشارازروحیه وانرژی و ادب بودی وتوهمین دنیای مجازی هم می شد یک دنیا ازخوبیهات حرف زد هیچ وقت فراموشت نمی کنم
ارزوی روزهایی سرشارازموفقیت سلامتی وخوشی برای شما دارم

rahsazan

کاربر ويژه
یک مبتکر خلاق موفق به خلق یک نقشه تعاملی شده که جریان‌های کنونی و به‌روز باد را در سراسر زمین به شکل زیبایی نشان می‌دهد.

به گزارش مجله اینترنتی کمونه ، این پروژه "نقشه باد زمین” (Earth Wind Map) نام دارد و بادها را مانند خطوطی مارپیچ و به همراه طرحواره‌هایی از قاره‌های موجود در زیر آنها، نمایش می‌دهد.این نقشه نسیم‌های ملایم را با رشته‌های نازک سبز نمایش می‌دهد، در حالی که بادهای قوی به رنگ زرد روشن هستند و قوی‌ترین جریان‌ها نیز به رنگ قرمز روشن مشاهده می‌شوند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا