• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهروز جان

اگه نقشه روز دوشنبه یا سه شنبه رو هم لازم دارید برای تفسیر ، امر کنید تا در اینجا به اشتراک بذارم

Dr.ben

کاربر ويژه
آقا اجازه ما هم تفسیر کردیم. اینا فکر کنم از همون سیستم هایی هستند که از اون بالا جدا میشن بعدش میان اون پایین (فلش سبز). توی تراز 200 هم جهت جریانات و جت استریم اون بالا و اون پایین یکی میشه و سیستم رو هل میده به سمت کشور ما.
بی زحمت اون فلش زرد رو هم یخورده فشار میدین.

e9shgtumk6ojz86pip6u.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا اجازه ما هم تفسیر کردیم. اینا فکر کنم از همون سیستم هایی هستند که از اون بالا جدا میشن بعدش میان اون پایین (فلش سبز). توی تراز 200 هم جهت جریانات و جت استریم اون بالا و اون پایین یکی میشه و سیستم رو هل میده به سمت کشور ما.
بی زحمت اون فلش زرد رو هم یخورده فشار میدین.

e9shgtumk6ojz86pip6u.jpg

درود بهزاد عزیز

خیلی جالب بود . تحلیل هم علمی بود و هم با مزه

Emotes-face-laugh-icon.png

images

DR WHO

کاربر ويژه
بعيد به نظر مياد بهمن ١٣٩١ تكرار بشود چون شاخصها الان وضعيت شون با وضعيت شون در بهمن ٩١ متفاوت هست ..

اين هم پدر و پسر و روح القدوس

image.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه

درود بهزاد عزیز

خیلی جالب بود . تحلیل هم علمی بود و هم با مزه

Emotes-face-laugh-icon.png

images

خواهش میکنم. بعضی از بچه ها آخر برگ شون می نویسن "استاد ما همه درس رو خیلی خونده بودیم نمی دونم چی شد موقع امتحان همه چیز یادمون رفت. دیشب هم حالمون اصلا خوب نبود. خیلی استرسم داشتیم. استاد ما به نمره این درس خیلی احتیاج داریم". الان احساس شون رو درک می کنم. :سوت:

ولی فکر می کنم ما توی سواحل کاسپین اینجوری خوش به حالمون میشه نه اون جوری:

jzerjf642bkhtjjt8fp.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بسیار عالی بود بهزاد جان

دقیقا ما هم الگویی که شما تفسیر کردید رو به شدت نیاز داریم

خواهش میکنم. بعضی از بچه ها آخر برگ شون می نویسن "استاد ما همه درس رو خیلی خونده بودیم نمی دونم چی شد موقع امتحان همه چیز یادمون رفت. دیشب هم حالمون اصلا خوب نبود. خیلی استرسم داشتیم. استاد ما به نمره این درس خیلی احتیاج داریم". الان احساس شون رو درک می کنم. :سوت:

ولی فکر می کنم ما توی سواحل کاسپین اینجوری خوش به حالمون میشه نه اون جوری:

jzerjf642bkhtjjt8fp.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
فعلا كه زمستان جنوبى شده :شاد2:

نيمه شمالى ها دلتون بسوزهه زمستونه خودمه :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قابل توجه امیر کوروش عزیز:خجالت2:

آخرین فریم آپدیت نیروی دریایی هم خیلی جالبه و کلا پیش بینی مدلهای دیگه رو به چالش کشیده!!

این مدل میگه شاخصهای AO و NAO در روز 10 ژانویه مثبت میشن و کلا الگوی بارش رو تغییر داره!

اگه یک مقدار اون کم فشار ایسلندی بیشتر تقویت بشه هم سواحل و هم شمال شرق ایران بارشهای خوبی رو دشت خواهند کرد!

lnbewp52psmdgmyuwiu.jpg

aliwinter

Banned
سلام
به به چه بارون نازی بارید اینجا متناوب وبسیار شدید !خیلی عالی بوذ دیدید پیش بینی این.allmetsat.com سایت قلابی درست در نیمود دیروز پیش میست کرده بود ذرست از اب در نیمود
HE He HE HE!!!!!!!!!!!!!

Dr.ben

کاربر ويژه
فعلا كه زمستان جنوبى شده :شاد2:

نيمه شمالى ها دلتون بسوزهه زمستونه خودمه :خنده1:

امیر کوروش عزیز توی این هفته که انزلی ما رکورد دار بارش کشور شد. حاضریم هفته دیگه هم با هر جا که گفتید رقابت کنیم. بله بله! :خنده1: الانم همچنان بارون میباره هم اینجا هم انزلی.
ولی جدایی از شوخی، خیلی خیلی خوشحالم که مناطق جنوبی و مرکزی کشور بارش ها خیلی خوبی دارن. دوست داشتم توی برف شیراز و اصفهان بودم. انشاالله که روزهای بسیار بسیار زیبایی پیش رو داشته باشین. :گل:

سیبری

کاربر ويژه
کوروش! زنهار !که آتش آه گیلکیها آذریها مازنیها خراسانیها و تهرانیها برف جنوبی را بسوزاند!

DR WHO

کاربر ويژه
اميدوارم فقط NAO مثبت بشه :سوت:

يه حالتى رخ بده كه دماى كل كشور بره زير صفر و شديدا هوا سرد بشه هم اينكه بارشهاى شديد براى كل كشور رخ بده :گل:

نيمه شمالى ها انا تسليم :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان همانطوریکه قبلا بارها و بارها گفتم

تیپ و الگوی نقشه ها به تدریج از 12 ژانویه دچار تغییر و تحول اساس میشه و این تغییرات در روزهای 15 و 16 ژانویه به اوج میرسه و شمال نشینان کشور از شمال غرب تا شمال شرق باید خودشون رو برای روزهای به یاد موندنی آماده کنند

بارشها در نیمه بالایی ایران قابل خواهد بود .

پس تا اون موقع صبور باشید و از وقوع بارشهای مطلوب در نیمه جنوبی کشور خوشحال باشید که بزودی روزهای اوج ما هم فراهم خواهد رسید

به امید خدا در پست بعدی این نقشه های زیبا و فوق العاده هیجان انگیز رو برای شما عزیزان به اشتراک خواهم گذاشت.

سیبری

کاربر ويژه
همنطور که قبلا گفتم متاسفانه موج غربی برای نیمه شمالی و بخصوص شمال غرب فقط در حکم پایان دادن به حکومت سرمای زمهریر بود
حکومت سرما زین پس در ید با کفایت شهرکرد خواهد بود بلاشک!

سیبری

کاربر ويژه
اگه این موج غربی نبود شمالغرب میتونست همچنان به رکورد شکنی در سرما و تداوم سرما در دیماه ادامه بده

Dr.ben

کاربر ويژه
توی هندسه یه قضیه داریم به اسم قضیه حمار یا قضیه نامساوی مثلثی.

"قضیهٔ حِمار یا نامساوی مثلثی:
قضیه‌ای در هندسه اقلیدسی است که می‌گوید همواره کوتاه‌ترین مسیر بین دو نقطه، خط راست است. این اصل بدین دلیل حمار نامیده شده‌است که چنین استنباط می‌کند که اگر خری را در یک رأس مثلث قائم‌الزاویه قرار دهیم و بوته یا علفی را در رأس دیگر آن، حیوان همواره کوتاه‌ترین مسیر که همان وتر است را برای رسیدن به غذا بر می‌گزیند. یا اینکه همواره مجموع دو ضلع یک مثلث قائم‌الزاویه از وتر آن بیشتر است."

"ریاضی دانی ماهها زحمت می کشید و ذهن می سوخت تا این قضیه را اثبات کند . اما درست نمی شد . یک روز شاگردها خری را در برابر مدرسه دیدند که دیواره ای کوتاه به شکل مثلث آن خر را از بافه علف جدا می کرد . اهل علم متوجه شدند که خر به جای اینکه دور دیوار بگردد و به جانب علف برود جفتکی زد و از دیوار کوتاه بالا پرید و به خط مستقیم به طرف علفها رفت . بعد از این جریان قضیه را به سادگی توجیه کردند و از آن روز این قضیه به نام حمار شهرت یافت ."

"قضیه: در هر مثلث مجموع طول های هر دو ضلع از طول ضلع سوم بزرگ تر است."
q9xth2lemcet9xk3kmtp.png

باید از آب و هوا و وضعیت این روزها خیلی تشکر کنیم که مثل این قضیه عمل نمی کنه!

j2m2owq8iu1elay1lhit.jpg

آخرین ویرایش:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام من بر استاد امیر و سایر دوستان.

استاد من نمی تونم به شما پیام خصوصی بدم.

سوالی داشتم که میخواستم بپرسم.

امیر جان من چگونه می تونم تو سایت weatherbell عضو بشوم و از این نقشه ها استفاده کنم.

من بار ها این سوال را از شما کردم ولی پاسخی دریافت نکردم.

من تا به حال به بسیاری از نقشه های رایگان شما دست پیدا کردم و اثبات نمودم که ماهیگیر خوبی بودم.

اما حالا از شما استدعا دارم که در مورد چگونگی عضویت در سایت weatherbell بنده رو راهنمایی نمایید.

منتظرم.

با تشکر.
:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا