• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود امیرمحسن جان و بسیار ممنون

بارش ما خیلی خیلی بیشتر از حد انتظار بود... خدا رو بی نهایت شکر

ایشاالله که ایندفه برف شدید به مشهد هم میرسه.

اینم تصاویر دیگه ای از بارش

a2f16e16e54d51961.jpg

a2f17fc7ac82af182.jpg

a2f1937cdabf19423.jpg

به به حسن جان . عکسها بسیار زیبا هستند.

خیلی تبریک میگم دوست خوبم . انشاء الله که مشهد هم بارش خوبی در پیش داشته باشه.

aliasgar57

کاربر ويژه
اینو تو صفحه مشهدی ها ، امروز صبح نوشته بودند:

اﯾﻨﻘﺪﺭ ﺭﻓﺘﯿﺪ ﺗﻮ ﺑﺮﻑ ﻋﮑﺲ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﯿﺪ ﺑﺮﻑ ﺍﻡ ﻓﯿﻠﺘﺮ ﮐﺮﺩﻥ :|
ﺁﺳﻤﻮﻥ ﺯﺭﺩ ﻣﯿﺸﻪ! ﻧﺎﺭﻧﺠﯽ ﻣﯿشه! ﻗﺮﻣﺰ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺮﻑ ﻧﻤﯿﺎﺩ :

سلام امیر محسن جون

لطفا یک فیلتر شکن برف از اصفهان خریداری کن و برای ما مشهدی ها هم فعالش کن:خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هواشناسی کانادا از 16 ژانویه به بعد هم هوای سردی در نظر گرفته برای کل کشور هم در جنوب و شمال کشور بارش خواهیم داشت که مطابق با این مدل عمده بارشها به شکل برف خواهد بود:

یک فریم نمونه:

8az15b3re0ac5x2qjx45.jpg

در فریم های بعدی هوای سرد تا عرضهای جنوبی کشور هم کشیده میشه و یا پر فشار با مرکز 1050 میلی بار وارد کشور میشه

DR WHO

کاربر ويژه
درود

استاد اميرمحسن ميشه نقشه هايى كه گذاشتيد را تفسير كنيد ؟ نقشه هاى تغيير توزيع سرما را ميگم . ممنون :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

استاد اميرمحسن ميشه نقشه هايى كه گذاشتيد را تفسير كنيد ؟ نقشه هاى تغيير توزيع سرما را ميگم . ممنون :گل:

امیر کوروش جان

من برای خودم یک فرضیه و مدل سازی با توجه به تغییرات شاخصها داشتم که اجازه بدید ببینم اول محقق میشه با نه تا بعد جزئیاتش رو خدمت تون تقدیم کنم.

بهرحال روند آپدیت نقشه ها تا اینجا که مطابق با مدل بوده اند خدا رو شکر

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان گلم

یک صفحه مخصوص ایران در اکیوریت ودر باز کردم تا همه دنیا با اقلیم ایران آشنا بشن.

از پدیده های جوی شهر و دیارتون عکسهای خوشگل تهیه کنید تا اونجا بذارم:

http://forums.accuweather.com/index.php?showtopic=31389&st=0&gopid=1817309&#entry1817309

سلام استاد..بابا دمتون گرم..ایول..دعا کنید بزودی منطقه ما هم برفی بشه تا بجنورد هم شناخته بشه تو جهان..:خجالت2:،واستون عکس میفرستم در حد المپیک!!!

عکس هایی ک از مشهد گذاشتید فوق العاده معرکه ان..احساس غرور بهم دست میده وقتی از سایر نقاط جهان میرنو این صفحه رو میبیننو و...:شاد2::شاد:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
سلام دوستان

از کرمانشاه خبر دادند که برف خوبی میباره به همراه کولاک !!:تعجب2:

ظاهرا سیستم داره بهتر از حد انتظار عمل میکنه ...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام استاد..بابا دمتون گرم..ایول..دعا کنید بزودی منطقه ما هم برفی بشه تا بجنورد هم شناخته بشه تو جهان..:خجالت2:،واستون عکس میفرستم در حد المپیک!!!

عکس هایی ک از مشهد گذاشتید فوق العاده معرکه ان..احساس غرور بهم دست میده وقتی از سایر نقاط جهان میرنو این صفحه رو میبیننو و...:شاد2::شاد:

خواهش میکنم محمد جان

اون صفحه تا قبل از اینکه به شما دوستان اعلام کنم 131 نفر بازدید کننده از سایر نقاط دنیا داشته:گل:

امیدوارم که بجنورد به روزهای اوجش هر چه زودتر برگرده:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سپاس استاد..:گل::شاد2::شاد2:

اکیوودر واسه بجنورد هم واسه 22 ژانویه{سه شنبه و چهارشنبه هفته ی بعد} 30 سانت برف پیش بینی کرده1!!!:شاد2::شاد2:،گرچه تغییر خواهد کرد ولی خب تصورش هم شیرینه...خدایا شکرت..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا