• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا رو شکر به خاطر بارش رحمت الهی و تاسف به خاطر سرمازدگی هایی که به وجود میاد.

دیشب تا صبح محله ما بارش خوب و مداوم برف رو داشت و حدود 2 - 4 سانت صبح روی درختها نشسته بود.:گل:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان عزیز
:گل:
صبح برفی تون بخیر

:گل::گل::گل:روز جهانی هواشناسی رو به همه تبریک عرض میکنم. :گل::گل::گل:

یه سری عکس گرفتم و تا دقایقی دیگر براتون میذارم...
:خجالت2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خدا رو شکر به خاطر بارش رحمت الهی و تاسف به خاطر سرمازدگی هایی که به وجود میاد.

دیشب تا صبح محله ما بارش خوب و مداوم برف رو داشت و حدود 2 - 4 سانت صبح روی درختها نشسته بود.:گل:

آرش جان تنها درختان معدودي اون هم داخل شهر جوانه زدن و ييلاقات مشهد درختان در خواب زمستاني به سر ميبرن حتا اگه يادت باشه برف اسفند 91 باعث شد درختان توت در مشهد پارسال محصول نداشته باشند ولي امسال درختان توت هنوز جوانه نزدن

Amir-Hossein

کاربر ويژه
عکسها رو حدود ساعت 8 صبح گرفتم

مشهد برفی در سومین روز از بهار 93

3 فروردین و مشهد برفی

Barfbahari2.jpg

روز برفی+میدون نمایشگاه

Barfbahari6.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
بارش 24 ساعته مشهد 33 میلیمتر اعلام شد و در مجموع 38.8 میلیمتر بارش این سامانه بود تا الان
خداروشکر
برفهای رو قیف بارانسنج آب بشه میزان بارش بارانسنج خودم رو اعلام میکنم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

خدا را 100 هزار مرتبه شاکرم که می بینم همه خوشحال و شاد هستید. باور کنید امروز بعد از مدتها از خوندن نظرات شادی بخش تون کلی انرژی مثبت گرفتم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

نیما 68

کاربر ويژه
سلام دوستان

خدا را 100 هزار مرتبه شاکرم که می بینم همه خوشحال و شاد هستید. باور کنید امروز بعد از مدتها از خوندن نظرات شادی بخش تون کلی انرژی مثبت گرفتم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
خوشحال ومسرت بچه هاوخودم اینکه از حضوراستادی مثل شما بهره میبریم
واقعا با این همه مشغله و کار وخانواده شما هادی ارش محمد رضا عزیز این انجمن راه میبرین کار قابل تقدیریه :گل::گل:

rahsazan

کاربر ويژه
از ساعت 12 دیشب تا صبح امروز 5.4 میلیمتر بارش ثبت کردم که همه برف بود اما میزان برف روی برخی سطوح تا بیش از دو یا سه سانتیمتر نرسید
بارش تجمعی بارانسنج من 43.4 میلیمتر بود

eli72

New member
خدارو بسیار شکر بابت این نعمت زیبا.:گل:از استادان عزیز اقای امیر محسن و اقا هادی هم تشکر ویژه میکنم چون لحظه به لحظه پیش بینیتون دقیق و سنجیده بود.:گل:ایشالا سال 93 سالی پر از موفقیت و شادی داشته باشید و سالی پر بارش رو پیش رو داشته باشیم:گل:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
تحلیل وضعیت بارش استان خراسان رضوی در فصل جاری:

با بارشهای دیروز بالاخره فریمان بعد از ماهها صدرنشینی، صدر جدول را از دست داد:گریه: و در حضور مدعیان (همچون مشهد، قوچان، کلات و...) در کمال ناباوری :تعجب: کاشمر صدرنشین جدول شد. قوچان که از مدعیان اصلی صدرنشینی است در فصل جاری اوضاع و احوال خوبی ندارد و در میانه های جدول قرار گرفته و باید تلاش کند که از قعر جدول فاصله بگیره!:نیش2: مشهد اگرچه تا اینجای فصل عملکرد خوبی نداشته اما کم کم داره به روزهای اوج خودش برمیگرده و خودش رو به صدر جدول نزدیک میکنه. فریمان هم که فصل نسبتا خوبی رو سپری کرده از مدعیان اصلی است.:برنده: کاشمر بی ادعا اگرچه در صدر جدول قرار گرفته اما بعیده بتواند صدر جدول را حفظ کند و احتمالا رقابت اصلی برای صدرنشینی بین مشهد، فریمان، نیشابور و تربت خواهد بود. باید به انتظار نشست و دید که در روزهای باقیمانده از فصل چه اتفاقی خواهد افتاد و آیا شگفتی رخ خواهد داد؟

Amir-Hossein

کاربر ويژه
تحلیل وضعیت بارش استان خراسان رضوی در فصل جاری:

با بارشهای دیروز بالاخره فریمان بعد از ماهها صدرنشینی، صدر جدول را از دست داد:گریه: و در حضور مدعیان (همچون مشهد، قوچان، کلات و...) در کمال ناباوری :تعجب: کاشمر صدرنشین جدول شد. قوچان که از مدعیان اصلی صدرنشینی است در فصل جاری اوضاع و احوال خوبی ندارد و در میانه های جدول قرار گرفته و باید تلاش کند که از قعر جدول فاصله بگیره!:نیش2: مشهد اگرچه تا اینجای فصل عملکرد خوبی نداشته اما کم کم داره به روزهای اوج خودش برمیگرده و خودش رو به صدر جدول نزدیک میکنه. فریمان هم که فصل نسبتا خوبی رو سپری کرده از مدعیان اصلی است.:برنده: کاشمر بی ادعا اگرچه در صدر جدول قرار گرفته اما بعیده بتواند صدر جدول را حفظ کند و احتمالا رقابت اصلی برای صدرنشینی بین مشهد، فریمان، نیشابور و تربت خواهد بود. باید به انتظار نشست و دید که در روزهای باقیمانده از فصل چه اتفاقی خواهد افتاد و آیا شگفتی رخ خواهد داد؟

به به... عجب گزارش هیجان انگیزی بود! :خنده1:

Thanks...

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
بارش 24 ساعته مشهد 33 میلیمتر اعلام شد و در مجموع 38.8 میلیمتر بارش این سامانه بود تا الان
خداروشکر
برفهای رو قیف بارانسنج آب بشه میزان بارش بارانسنج خودم رو اعلام میکنم

سلام آقا محمدرضای عزیز

ممنون از زحمات شما ، ماشاءالله خیلی فعال هستین ها... :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا