• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مجموعه اصول سی گانه دکتر علیرضا آزمندیان

rahnama

پدر ایران انجمن
1 : یاد و اعتماد و اتکال به قدرت و یاری خدای رحمان
2 :خود هشیاری ، خودبیداری و اشراف و بصیرت لحظه به لحظه به خود
3 : تغییر در الگوها و ایجاد نشانه ها
4 : خودیابی ( من کیستم )
5 : خود احساسی ( احساس خود شایستگی ، خود سالاری و احساس شخصیت
6 : خودباوری و خود محوری در راستای خدا محوری
7 : اقتدار در مقابل ضعف
8 : یقین در مقابل تردید
9 : احساس رهبری و مدیریت
10 : مسولیت پذیری
11 : تمیزی و زیبایی ظاهر
12 : تعریف از خود و دیگران
13 : تشویق خود و دیگران
14 : عدم شماتت و سرزنش خود و دیگران
15 : سلامت و نگهداری از جسم
16 : لبخند
17 : ابراز عشق به دیگران و متذکر شدن ویژگی های خوب آنان
18 : نگاه به دیگران ( در عین تواضع ، بزرگی خود را در دل حس کنید )
19 : کمک به دیگران و بخشایش
20 : تعهد به قول ، صداقت و راستی
21 : عدم انجام خلاف و مجبور نشدن به عذر خواهی به خاطر خلاف
22 : قاطعیت و گفتن نه
23 : دانش و تجربه
24 : نظم و انضباط کاری
25 : عدم تاخیر
26 : مدیریت زمان
27 : مدیریت اولویت ها
28 : عدم مقایسه خود با دیگران
29 : داشتن هدف و برنامه در زندگی
30 : ژست و حالت بدنی

rahnama

پدر ایران انجمن
اصل بیست و نهم
داشتن هدف و برنامه در زندگی
انسان ها در زندگی دو دسته اند : پاره ای دارای هدف هستند ، یعنی این که می دانند که در زندگیشان چه می خواهند و آینده خود را از قبل برای خود ترسیم کرده اند و لذا در مسیر زندگی در دنیایی از اطمینان و با نقشه حرکت می کنند و بعضی دیگر هستند که اصولاّ هیچ هدف مشخصی در زندگی نداشته و باری به هر جهت زندگی می کنند . رویایی در سر ندارند و نمی دانند که در دنیا چه می خواهند و باید به دنبال چه باشند . این انسان های بی هدف معمولاّ در مسیر زندگی گم هستند و معمولاّ آینده درخشانی هم ندارند . خسته اند و افسرده و گاهی نا امید از زندگی و خلاصه انسان های ناموفق و ناکام .
اعتماد به نفس رابطه مستقیم با داشتن هدف و برنامه در زندگی دارد . انسان هایی که هدفمند هستند معمولاّ خود را باور دارند و اعتماد به نفسشان عالی است . در مقابل انسان هایی که در دنیای خود هدفی ندارند و بی برنامه زندگی می کنند کمتر خود را باور دارند و اعتماد به نفسشان ضعیف است .
شما چگونه اید ؟
آیا در زندگی هدف دارید ؟

آیا برنامه درستی برای آینده خود طراحی کرده اید ؟
آیا نقشه زندگی را ترسیم کرده اید ؟
آیا رویایی برای آینده خود در سر دارید ؟

اگر جواب منفی است حتما به بخش طراحی سرنوشت "کتاب تکنولوژی فکر چگونه راه سعادت را یافتم " مراجعه کنید و آینده خود را طراحی کنید .
بدانید که هدف ها هستند که مقصد و مسیر یک زندگی را تعیین می کنند ، هدف ها هستند که به انسان اعتماد به نفس و انگیزه و عشق به زندگی می دهند ، یک انسان هدفمند هرگز افسرده نمی شود داشتن هدف به اعتماد به نفس انسان استحکام و زیبایی می بخشد . برای خود در زندگی هدف تعیین کنید و منتظر دیگران نمانید .
سعادت یارتان .
آینده من بر اساس هدف های بزرگ و برنامه ریزی عالی استوار است

rahnama

پدر ایران انجمن
اصل سی ام
ژست و حالت بدنی
انسان های دارای اعتماد به نفسی عالی معمولاً ظاهری متفاوت از دیگران دارند ، محکم و مطمئن سخن می گویند ، سر را بالا می گیرند ، محکم تر گام بر می دارند ، حتی سرعت راه رفتنشان از حد معمول کمی تندتر است . حالت فیزیکی انسان رابطه مستقیم با اعتماد به نفس آدمی دارد .
شما چگونه اید ؟
چگونه می نشینید ؟
چگونه راه می روید ؟

به هنگام سخن گفتن با دیگران به کجا نگاه می کنید ؟ ( به چشمان طرف مقابل ؟)
مراقب حالت فیزیکی بدن خود باشید تا او مراقب اعتماد به نفس شما باشد .
پیش به سوی یک زندگی عالی در سایه اعتماد به نفس زیبایتان .
در وجود من عظمت و بزرگی نهفته است

rahnama

پدر ایران انجمن
اصل اول
یاد و اعتماد و اتکال به قدرت و یاری خدای رحمان
این اصل از مهمترین اصول ایجاد اعتماد به نفس لحظه به لحظه در انسان است . زیرا انسان پدیده ای است که هرگاه احساس کند که تنها است و به جایی تکیه ندارد نگران می شود و روحیه اش افسرده و مضطرب می گردد و اعتماد به نفس خود را از دست می دهد و در مقابل آنجا که به کسی یا چیزی به ویژه از نظر روحی و روانی تکیه دارد احساس آرامش و اعتماد به نفس می کند . حال اگر چنین تکیه گاهی برای انسان ذات مقدس پروردگار بزرگ باشد مسلم است که چنین انسانی چقدر آرام و مطمئن و صاحب اعتماد به نفس خواهد شد .به خصوص آنجا که انسانی ایمان واقعی دارد که خداوند از رگ گردن به او نزدیک تر است و خداوند بنده شایسته خوب و متحول شده خود را از هرگونه گزندی در امان نگه می دارد و در عرصه زندگی از او دفاع می کند .
((خداوند از انسان هایی که به او ایمان آورده باشند دفاع می کند ))
انسانی که بتواند در هر لحظه در ذهن خود به یاد چنین احساس زیبایی باشد این خود یک اندیشه زیباست که به صورت سیگنالی قدرتمند در ضمیر ناخودآگاه وارد شده و حاصلش روحیه ای زیبا باوری زیبا و اعتماد به نفسی زیبا خواهد شد .
خدا پیشاپیش من حرکت می کند

rahnama

پدر ایران انجمن
داستان خلقت انسان از زبان دکتر آزمندیان
و خداوند اين چنين ميگويد که :
اي عزيز دله من ، چرا فکر ميکني که رابطه من با تو اين است
و اکنون با باز گو کردن داستان خلقتت به تو ميگويم که تو کيستي و من کيستم و من چگونه تو را دوست دارم
و اين داستان ، داستان حضرت ادم نيست
داستان توست
خوده تو
روزي که در اين جهان هيچ چيز نبود و فقط من بودم و در يک زماني که نامش را شب قدر نهادم ، تصميم گرفتم که متجلي شوم و بيافرينم جهان با عظمتي را
و در ان شب تقدير کردم که چگونه بيافرينم هستی را
از درياها و کوه ها گرفته تا به خلق انواع حيوانات و در وراي اين زمين ، کهکشانها و منظومه هارا
و هر انچه را که اراده کردم طراحي و خلق کردم
اما وقتي نگاه کردم به اين جهان با عظمت که حيرت انگيز است از کوچکترين ذره ان ، که اتمي باشد و بزرگترين هاي ان ، که خلق کهکشانها است
ولي بازهم برام اهميتي نداشت و من را ارضا نکرد
و بعد اراده کردم پديده ديگري بيافرينم که در جهان هستي ام يک شاهکار باشد و سر امد همه مخلوقاتم باشد وبه عبارتی دیگر دوست داشتم که يک آيينه اي بيافرينم که هر وقت در اين آينه نگاه ميکنم ، جلوه هاي زيباي خودم را در اين آينه ببينم و تنهايي بودم ، که دوست داشتم معشوقي را بيافرينم ، که هر دم با او معاشقه نمايم
و با چنين احساسي ابتدا " عشق " را به عنوان زيبا ترين پديده جهان افريدم و سپس خود مبتلا شدم و يک عاشق تمام عيار گشتم (البته خدا محل تغییر نیست و این یک اصطلاح است ) و براي معاشقه با محبوبي ، با دستهاي مبارک خودم " تو "را افريدم
سپس انديشه را در ذهن تو تعبيه کردم که تنها تو داري به عنوان فکر، و کاري کردم که اين عزيز خودم هر آنچه را بخواهد و انديشه کند ميتواند بيافريند و من اين گونه خواستم
اما همچنان تو افتاده بودي و هيچ روحي در بدن تو نبود و بايد از جايي ، روحي را در تو ميدميدم
اما هر چه فکر کردم ، ديدم به اين عزيز دلم ، به اين دردانه ام و به اين محبوبم ، هيچ روحي زيبنده نيست ، الا روح خودم
و به مصداق " ونفخت فيه من روحي " از روح خودم در تو دميدم
و تو برخواستي
انسان شدي
و به محض اينکه من ، نگاهي به قد و قواره رعناي تو انداختم بي اختيار کلامي بر خود گفتم که براي هيچ کدام از کائنات خودم نگفته بودم و بي اختيار گفتم
" فتبارک الله احسن الخالقين "
و وقتي بر خود به خاطر خلقت تو افرين گفتم ، بلافاصله تو را به رخ ملائکم کشيدم و گفتم اي ملائک
" اني جاعلٌ في الارض خليفه "
اي ملائک بياييد من در روي زمين براي خود جانشين افريدم
سجده اش کنيد
و ملائک به پاي تو افتادند و تو را سجده کردند و انجا که از سجده برخواستند ، معاشقه من با تو شروع شد
و من ارام ارام ، در يک روند معاشقه ، اينقدر تو را به خودم نزديک کردم که فاصله من با تو به صفر رسيد و آنگاه عاشقانه در گوشت نجوا کردم که
" نحن اقرب بکم من حبل الوريد "
" ما از رگ گردن به تو نزديک تر شده ايم "
و تو هميشه و همه جا در اغوش پر مهر و محبت مني ، من هيچ گاه در زندگي تو را تنها نخوام گذاشت و همه توجه من به توست و من هر آنچه را که در جهان هستي است به تسخير انديشه هاي تو در اورده ام
" وسخرنا لکم ما في السماوات و ما في الارض "
که اگر خود را بشناسی و باور کنی ، میتوانی هر چیزی را که بخواهی خلق کنی و در این راه تمام کائنات من ، گوش به فرمان تو خواهند بود
و من" تمام ذرات هستي را براي تو آفريدم و تو را براي خودم "
" خلقت الاشيا و العجلک و خلقتک العجلي "
ولي بدان
که بايد هوشيار باشي و فقط از من بخواهي
و هر چه که بخواهي به تو ميدهم
" ادعوني استجب لکم "
فقط هوشيار باش و انديشه کن و بدان که تو خود يک خدايي و شباهت تو با من در اين است که اراده کرده ام ، تو هم مانند من ، هر انچه را که اراده کني ، ميتواني خلق کني
نکند که خود را دست کم بگيري
خودت را باور کن و انديشه کن
اگر هوشيار باشي تمام ذرات جهان گوش به فرمان تو خواهند بود و ميتواني بهترين زندگي را رقم بزني و در نهايت به بهشت خود من بيايي
اين کلام خداوند بود براي من و براي تو

rahnama

پدر ایران انجمن
اصل بیست و هفتم
مدیریت اولویت ها
هر انسانی در زندگی و کارش مسئولیت و کارهای متعددی دارد که در طول روز یا هفته ، ماه و یا سال باید انجام بدهد.
یکی از اموری که انسان را در انجام کارهایش موفق می کند تنظیم نظام اولویت بندی در کارهایش می باشد .به عهر حال زمان محدود است و گاهی کارها بیش از حد زمان و توانایی های انسان است . در اینجا اصل مدیریت اولویت ها به شما کمک می کند تا قبل از این که به انجام کارهای روزمره ی خود اقدام کنید ببینید که کدام یک از کارهایتان از اولویت و اهمیت بیشتری برخوردار است . در این صورت اگر احتمالا پس از پایان روز شما نتوانستید کل کارها را تمام کنید ، لااقل کارهای انجام نشده آن هایی باشند که آن چنان مهم نبوده و از اولویت بالایی برخوردار نبوده اند . این امر به اعتماد به نفس انسان کمک بسیار زیادی می کند .
من با اقتدار زندگیم را آن گونه که می خواهم طراحی می کنم.

If you're in the market for a new home, you may be considering renting a house. While many people turn to rental agencies to find their next place to live, there are also plenty of house rentals available that are managed by the owner. Renting a house from an owner can have its advantages, including more flexibility in terms of lease agreements and potentially lower costs.

One of the biggest benefits of renting a house from an owner is the ability to negotiate lease terms. Unlike rental agencies that often have strict lease agreements, homeowners may be more willing to work with you to create a lease that fits your needs. For example, you may be able to negotiate a shorter lease term or include specific clauses that aren't typically included in standard rental agreements.

Another advantage of renting a house from an owner is the potential for lower costs. Rental agencies often charge fees for their services, which can add up quickly. When renting directly from an owner, you may be able to avoid some of these fees and negotiate a lower rent price.

However, it's important to note that renting from an owner also has its downsides. For one, you may not have access to the same level of support and resources that a rental agency can provide. If something breaks in the house, you'll need to contact the owner directly to get it fixed, which can be a hassle.

Additionally, renting from an owner can sometimes be riskier than renting from a rental agency. Owners may not have the same level of experience or knowledge when it comes to managing a rental property, which can lead to issues down the line. It's important to do your due diligence before renting from an owner, including researching their background and checking references.

Overall, renting a house from an owner can be a great option for those looking for more flexibility and potentially lower costs. However, it's important to do your research and carefully consider the pros and cons before making a final decision. With the right approach, renting a house from an owner can be a great way to find your next home.

LA Booming Real Estate Market

<a href="https://houses-for-rent.space/how-to-become-a-real-estate-agent-los-angeles/">How to become a real estate agent los angeles</a>

If you're in the market for a new home, you may be considering renting a house. While many people turn to rental agencies to find their next place to live, there are also plenty of house rentals available that are managed by the owner. Renting a house from an owner can have its advantages, including more flexibility in terms of lease agreements and potentially lower costs.

One of the biggest benefits of renting a house from an owner is the ability to negotiate lease terms. Unlike rental agencies that often have strict lease agreements, homeowners may be more willing to work with you to create a lease that fits your needs. For example, you may be able to negotiate a shorter lease term or include specific clauses that aren't typically included in standard rental agreements.

Another advantage of renting a house from an owner is the potential for lower costs. Rental agencies often charge fees for their services, which can add up quickly. When renting directly from an owner, you may be able to avoid some of these fees and negotiate a lower rent price.

However, it's important to note that renting from an owner also has its downsides. For one, you may not have access to the same level of support and resources that a rental agency can provide. If something breaks in the house, you'll need to contact the owner directly to get it fixed, which can be a hassle.

Additionally, renting from an owner can sometimes be riskier than renting from a rental agency. Owners may not have the same level of experience or knowledge when it comes to managing a rental property, which can lead to issues down the line. It's important to do your due diligence before renting from an owner, including researching their background and checking references.

Overall, renting a house from an owner can be a great option for those looking for more flexibility and potentially lower costs. However, it's important to do your research and carefully consider the pros and cons before making a final decision. With the right approach, renting a house from an owner can be a great way to find your next home.

Los Angeles Real Estate School

<a href="https://houses-for-rent.space/insights-into-las-booming-real-estate-market-a-blog-perspective/">LA Booming Real Estate Market</a>

nazsreza

New member

Шлюхи Завольжья

<a href="https://dosug52.com/city/bogorodsk">
Шлюхи Богородск</a>

بالا