نکته ای دلکش بگوییم خال آن مهرو ببین عقل و جان را بسته زنجیر آن گیسو ببین
پانته آ متخصص بخش 2013 , April 22 #281 نکته ای دلکش بگوییم خال آن مهرو ببین عقل و جان را بسته زنجیر آن گیسو ببین
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , April 22 #282 نقّاش صنع، ابروی جانان کمان کشید از آن کمان، ناوک مژگانم آرزوست
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , April 22 #283 تیره روزان جهان را به چراغی دریاب که پس از مرگ، تو را شمع مزاری باشند (صائب)
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , April 22 #284 دو تنها و دو سرگردان دو بیکس دد و دامت کمین از پیش و از پس
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , April 22 #285 سوختم از فریادها.. از دردها و از این دلی که آشوب است سوختم... این دردها پایانی ندارد..! تو مرا میفهمی... پس ببین.. ببین رد پاهای خیسم را بر روی خاک های مرده.. نفس خسته ام را بشنو در این چاه دل مرده.. قلب از اندوهم را ببین... ببین که شکسته ام ببین که بی تو مرده ام.. می دانم..!! تو مرا می فهمی می دانم...!
سوختم از فریادها.. از دردها و از این دلی که آشوب است سوختم... این دردها پایانی ندارد..! تو مرا میفهمی... پس ببین.. ببین رد پاهای خیسم را بر روی خاک های مرده.. نفس خسته ام را بشنو در این چاه دل مرده.. قلب از اندوهم را ببین... ببین که شکسته ام ببین که بی تو مرده ام.. می دانم..!! تو مرا می فهمی می دانم...!
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , April 22 #286 مگر تو روی بپوشی و فتنه بازنشانی که من قرار ندارم که دیده از تو بپوشم سعدی
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , April 22 #287 ماهی که قدش به سرو میماند راست آیینه به دست و روی خود میآراست دستارچهای پیشکشش کردم گفت وصلم طلبی زهی خیالی که توراست (حافظ)
ماهی که قدش به سرو میماند راست آیینه به دست و روی خود میآراست دستارچهای پیشکشش کردم گفت وصلم طلبی زهی خیالی که توراست (حافظ)
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , April 22 #288 تاب بنفشه می دهد طره ی مشک سای تو پرده ی غنچه می درد خنده ی دلگشای تو
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , April 22 #289 واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند
س سایه کاربر ويژه 2013 , April 22 #290 درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آردحافظ
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , April 22 #291 در باغ چو شد باد صبا دایهٔ گل بربست مشاطهوار پیرایهٔ گل از سایه به خورشید اگرت هست امان خورشید رخی طلب کن و سایهٔ گل (حافظ)
در باغ چو شد باد صبا دایهٔ گل بربست مشاطهوار پیرایهٔ گل از سایه به خورشید اگرت هست امان خورشید رخی طلب کن و سایهٔ گل (حافظ)
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , April 22 #292 لب نه گوید و پیداست می گوید دلت آری که این سان دشمنی یعنی که خیلی دوستم داری دلت می آید آیا از زبانی این همه شیرین تو تنها حرف تلخی را همیشه بر زبان آری؟
لب نه گوید و پیداست می گوید دلت آری که این سان دشمنی یعنی که خیلی دوستم داری دلت می آید آیا از زبانی این همه شیرین تو تنها حرف تلخی را همیشه بر زبان آری؟
س سایه کاربر ويژه 2013 , April 22 #293 یا رب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت «حافظ»
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , April 22 #294 ترتیب مشاعره: احمد فنونی- سایه- فاطمه- معصومه بانو تا به کی باید رفت از دیاری به دیار دیگر نتوانم نتوانم جستن هر زمان عشقی و یاری دیگر کاش ما ان دو پرستو بودیم که همه عمر سفر می کردیم از بهاری به بهار دیگر. "فروغ فرخزاد"
ترتیب مشاعره: احمد فنونی- سایه- فاطمه- معصومه بانو تا به کی باید رفت از دیاری به دیار دیگر نتوانم نتوانم جستن هر زمان عشقی و یاری دیگر کاش ما ان دو پرستو بودیم که همه عمر سفر می کردیم از بهاری به بهار دیگر. "فروغ فرخزاد"
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , April 22 #295 ره ندارد جلوهی آزادگی در کوی عشق سرو اگر کارند اینجا بید مجنون میدمد
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , April 22 #296 در آرزوی بوس و کنارت مردم وز حسرت لعل آبدارت مردم قصه نکنم دراز کوتاه کنم بازآ بازآ کز انتظارت مردم
در آرزوی بوس و کنارت مردم وز حسرت لعل آبدارت مردم قصه نکنم دراز کوتاه کنم بازآ بازآ کز انتظارت مردم
س سایه کاربر ويژه 2013 , April 22 #297 مـا ره بـه کـوی عـافـیـت دانـیـم و مـنـزلـگـاه انس ای در تــکــاپــوی طـلـب گـم کـرده ره بـا مـا بـیـا
مـا ره بـه کـوی عـافـیـت دانـیـم و مـنـزلـگـاه انس ای در تــکــاپــوی طـلـب گـم کـرده ره بـا مـا بـیـا
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , April 22 #298 ترتیب مشاعره: سایه- فاطمه- معصومه بانو اتاق کوچک من، از هوای «دوست» پُر است اتاق کوچک من، بی هوای «دوست» مباد سهیل محمودی
ترتیب مشاعره: سایه- فاطمه- معصومه بانو اتاق کوچک من، از هوای «دوست» پُر است اتاق کوچک من، بی هوای «دوست» مباد سهیل محمودی
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , April 22 #299 دلـــم شکستی و جــانم هنـــوز چشم به راهت شبـــــی سیــاهم و در آرزوی طلعت مــــــــاهت در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست اگـــر قبـــول تـــو افتـــد فـــدای چشم سیــاهت
دلـــم شکستی و جــانم هنـــوز چشم به راهت شبـــــی سیــاهم و در آرزوی طلعت مــــــــاهت در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست اگـــر قبـــول تـــو افتـــد فـــدای چشم سیــاهت
س سایه کاربر ويژه 2013 , April 22 #300 تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم و من غمین همه غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی «هانف اصفهانی»
تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم و من غمین همه غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی «هانف اصفهانی»