شاهد عهدشباب آمده بودش به خواب باز به پیرانه سر عاشق و دیوانه شد
P *pooneh* متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر 2013 , December 10 #581 شاهد عهدشباب آمده بودش به خواب باز به پیرانه سر عاشق و دیوانه شد
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , December 10 #582 دردم از یار و است و در مان نیز هم! دل فدای او شد و جان نیز هم!
P *pooneh* متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر 2013 , December 10 #583 من درد تو را ز دست آسان ندهم دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم مولوی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , December 10 #584 متن خبر که یک قلم بیتو سیاه شد جهان حاشیه رفتنم دگر نامه سیاه کردنست
P *pooneh* متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر 2013 , December 10 #585 تو ای تنها تر از تنها به دنبال تو می گردمتوای پیدا و ناپیدا به دنبال تو می گردم
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , December 10 #586 ما ز بالاییم و بالا میرویم ما ز دریاییم و دریا میرویم...
P *pooneh* متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر 2013 , December 10 #587 من آن مجنون صحرا گرد تنها در بیابانم که حتی در بیابانها به دنبال تو می گردم
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , December 10 #588 ما را سری است با تو که گر خلق روزگار دشمن شوند و سر برود هم بر آن سریم
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , December 10 #589 من اول روز دانستم که این عهد که با من میکنی محکم نباشد که دانستم که هرگز سازگاری پری را با بنی آدم نباشد
من اول روز دانستم که این عهد که با من میکنی محکم نباشد که دانستم که هرگز سازگاری پری را با بنی آدم نباشد
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , December 10 #590 دعایت می کنم، «عاشق» شوی روزی بفهمی زندگی بی عشق نازیباست
ر رضــrezaــا کاربر ویژه 2013 , December 10 #591 تکیه کردم بر وفای او غلط کردم غلط باختم جان در هوای او غلط کردم غلط
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , December 10 #592 طبع کودک را به شیرینی خوش است او نداند هرچه شیرین، نی خوش است
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , December 10 #593 تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو ، این چه نگاه کردن است !
ر رضــrezaــا کاربر ویژه 2013 , December 10 #594 تــا جــدا مــانــدهام از روی تـو هـرگـز گـفـتـیکان جگر خسته ی دل سوخته حالش چونسترحــمـتـی کـن کـه ز شـور شـکـرت خـواجـو راسـیـنـه آتـشـکـده و دیـده ز غـم جیحونست
تــا جــدا مــانــدهام از روی تـو هـرگـز گـفـتـیکان جگر خسته ی دل سوخته حالش چونسترحــمـتـی کـن کـه ز شـور شـکـرت خـواجـو راسـیـنـه آتـشـکـده و دیـده ز غـم جیحونست
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , December 10 #595 تا نشانی باشد از اسرار پنهان بهشت آشكارا رحمتی از عالم بالاست زن محمد حنیفه نژاد
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , December 10 #596 ناگهان پرده بر انداخته ای یعنی چه؟ مست از خانه برون تاخته ای یعنی چه؟
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , December 10 #597 هرگز دلم از یاد تو غافل نشود گر جان بشود مهر تو از دل نشود افتاده ز روی تو در آیینۀ دل عکسی که به هیچ وجه زایل نشود...
هرگز دلم از یاد تو غافل نشود گر جان بشود مهر تو از دل نشود افتاده ز روی تو در آیینۀ دل عکسی که به هیچ وجه زایل نشود...
ر رضــrezaــا کاربر ویژه 2013 , December 10 #598 دلم تنهاست ماتم دارم امشب دلي سرشار از غم دارم امشب
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , December 10 #599 بگذر از باغ جهان یک سحر ای رشک بهار تا ز گلزار و چمن رسم خزان برخیزد
ر رضــrezaــا کاربر ویژه 2013 , December 10 #600 دلادیشب چه میکردی تو در کوی حبیب من الهی خون شوی ای دل تو هم گشتی رقیب من