آن کیست که همه مبهوت جمالش هستند آن کیست که در قامتش قرص ماهست
A Ali کاربر ويژه 2013 , August 27 #561 آن کیست که همه مبهوت جمالش هستند آن کیست که در قامتش قرص ماهست
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , August 27 #562 تا نیست نگری ره هستت ندهند وین مرتبه با همت پستت ندهند
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , August 27 #563 دل كه رنجيد از كسي خرسند كردن مشكل است شيشه بشكسته را پيوند كردن مشكل است كوه را با آن بزرگي ميتوان هموار كرد حرف ناهموار را هموار كردن مشكل است
دل كه رنجيد از كسي خرسند كردن مشكل است شيشه بشكسته را پيوند كردن مشكل است كوه را با آن بزرگي ميتوان هموار كرد حرف ناهموار را هموار كردن مشكل است
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , August 27 #564 تا من بدیدم روی تو ای ماه شمع روشنم هر جا نشینم خرمم هر جا روم در گلشنم
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , August 27 #565 ما و مجنون همسفر بودیم در دشت جنون او به مقصد ها رسید و ما هنوز آواره ایم
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , August 27 #566 ملال پنجره را، آسمان به باران شست چهار چشم غبارینش، از غباران شست از این دو پنجره اما، از این دو دیده ی من، مگر ملال تو را می شود، به باران شست؟ حسین منزوی
ملال پنجره را، آسمان به باران شست چهار چشم غبارینش، از غباران شست از این دو پنجره اما، از این دو دیده ی من، مگر ملال تو را می شود، به باران شست؟ حسین منزوی
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , August 27 #567 تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , August 27 #568 کاش با زورق اندیشه شبی از شط گیسوی مواج تو من بوسه زن بر سر هر موج گذر می کردم کاش بر این شط مواج سیاه همه ی عمر سفر می کردم حمید مصدق
کاش با زورق اندیشه شبی از شط گیسوی مواج تو من بوسه زن بر سر هر موج گذر می کردم کاش بر این شط مواج سیاه همه ی عمر سفر می کردم حمید مصدق
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , August 27 #569 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش که گناه دگری برتو نخواهند نوشت
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , August 27 #570 تا که بودیم،نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند، خفته ایم و همه بیدار شدند
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , August 27 #571 دوستان شرح پریشانی من گوش دهید داستان من و حیرانی من گوش دهید
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , August 27 #572 دل می رود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , August 27 #573 اگرت سلطنت فقر ببخشند ای دلکمترین ملک تو از ماه بود تا ماهی
A aliwinter Banned 2013 , August 27 #574 ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم وین یکدم عمر را غنیمت شمریم فردا که ازین دیر فنا درگذریم با هفت هزار سالگان سر بسریم
ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم وین یکدم عمر را غنیمت شمریم فردا که ازین دیر فنا درگذریم با هفت هزار سالگان سر بسریم
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , August 27 #575 من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها می بینم، و ندایی که به من می گوید: "گرچه شب تاریک است دل قوی دار، سحر نزدیک است"
من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها می بینم، و ندایی که به من می گوید: "گرچه شب تاریک است دل قوی دار، سحر نزدیک است"
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , August 27 #576 تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه!
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , August 27 #577 همه در چشمه مهتاب غم از دل شویند امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی استاد شهریار
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , August 27 #578 يادم آمد كه شبي با هم از آن كوچه گذشتيمپرگشوديم و در آن خلوت دلخواسته گشتيم تو همه راز جهان ريخته در چشم سياهت من همه محو تماشاي نگاهت
يادم آمد كه شبي با هم از آن كوچه گذشتيمپرگشوديم و در آن خلوت دلخواسته گشتيم تو همه راز جهان ريخته در چشم سياهت من همه محو تماشاي نگاهت
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , August 27 #580 دلبر تو جاودان بر در دل حاضر است روزن دل بر گشا حاضر و هشیار باش عطار