ط طلب کردم ز دانایی یکی پند *** مرا بفرمود با نادان مپیوند سعدی
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 15 #21 ط طلب کردم ز دانایی یکی پند *** مرا بفرمود با نادان مپیوند سعدی
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 15 #23 ع علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه هما را
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 15 #24 غ غمم غم بی و غمخوار دلم غم غمم هم مونس هم یار و همدم غمم نهله که مو تنها نشینم مریزا بارک الله مرحبا غم (باباطاهر)
غ غمم غم بی و غمخوار دلم غم غمم هم مونس هم یار و همدم غمم نهله که مو تنها نشینم مریزا بارک الله مرحبا غم (باباطاهر)
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 15 #25 ف 1 فکر بلبل همه آن است که گل شد يارش گل در انديشه که چون عشوه کند در کارش 2 دلربايی همه آن نيست که عاشق بکشند خواجه آن است که باشد غم خدمتگارش
ف 1 فکر بلبل همه آن است که گل شد يارش گل در انديشه که چون عشوه کند در کارش 2 دلربايی همه آن نيست که عاشق بکشند خواجه آن است که باشد غم خدمتگارش
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 15 #26 ق قطره ای کز جویباری میرود از پی انجــــام کاری میرود
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 15 #27 ک کمند مهر چنان پاره کن که گر روزی شوی ز کرده پشیمان، بهم توانی بست
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 15 #28 گ گفتم بر خیالش راه نظر ببندم گفتا که شبروست او از راه دیگر آید
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 15 #29 ل لب فروبسته ام از شرم و زبان نگهم پیش چشمان سخنگوی تو گویاست هنوز
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 15 #30 م من بی مایه که باشم که خریدار تو باشم حیف باشد که تو یار من و من یار تو باشم سعدی
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 15 #31 ن نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 15 #32 و وفا نکردی و کردم، جفا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم، بریدی و نبریدم
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 15 #33 ه هر که گفت از عشق تو مُردم، دروغ گفت من راست گفتم، که برای تو زنده ام
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 15 #34 مملی بیت آخرت حذف میشه چون دو تا پشت سر هم گذاشتی ی يارب آن نوگل خندان كه سپردي به منش مي سپارم به تو از شر حسود چمنش
مملی بیت آخرت حذف میشه چون دو تا پشت سر هم گذاشتی ی يارب آن نوگل خندان كه سپردي به منش مي سپارم به تو از شر حسود چمنش
ث ثمره کاربر ويژه 2012 , September 15 #35 الف آهوی آتشین روی چون در بره در افتد کافور خشک گردد با مشک تر برابر
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , September 21 #36 ب باغ بی برگی که می گوید که زیبا نیست ؟ خنده اش خونی ست اشک آمیز جاودان بر اسب یال افشان زردش می چمد در آن پادشاه فصل ها پاییز مهدی اخوان ثالث
ب باغ بی برگی که می گوید که زیبا نیست ؟ خنده اش خونی ست اشک آمیز جاودان بر اسب یال افشان زردش می چمد در آن پادشاه فصل ها پاییز مهدی اخوان ثالث
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , October 18 #37 پ پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست ای تو به من از خود من خویشتر! دوست تر از آن که بگویم چقدر بیشتر از بیشتر از بیشتر آخرین ویرایش: 2012 , October 18
پ پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست ای تو به من از خود من خویشتر! دوست تر از آن که بگویم چقدر بیشتر از بیشتر از بیشتر
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , October 18 #38 ت... تا بو که یابم آگهی از سایه سرو سهی گلبانگ عشق از هر طرف بر خوشخرامی میزنم
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , October 18 #39 ث ثمری گر ندهد آه، فغان خواهم کرد اثری گر نکند ناله، دعا خواهم کرد
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , October 20 #40 ج جفا و جور تو عمری بدین امید کشیدم که بینم از تو وفایی گذشت عمر و ندیدم سزای آن که تو را برگزیدم از همه عالم ملامت همه عالم ببین چگونه شنیدم هاتف اصفهانی
ج جفا و جور تو عمری بدین امید کشیدم که بینم از تو وفایی گذشت عمر و ندیدم سزای آن که تو را برگزیدم از همه عالم ملامت همه عالم ببین چگونه شنیدم هاتف اصفهانی