• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مطرح کردن مسائل و مشکلات شما

rahnama

پدر ایران انجمن
به نام خدا
در این تایپیک با توجه به سابقه مددکاری (در حد مدیریت و آموزش)به مسائل و مشکلات مطرح شده توسط شما پاسخ داده خواهد شد.

:گل:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام
گفتم شايد اعضا يه كم سختشون باشه بيان مشكلاتشون را به شكل عمومي مطرح كنن گفتم استارت بزنم !
راهنما !
با اين كه اينقدر مسائل جامعه را مي بينم و مي دونم ديگه همينه كه هست اما بازم حساسم و زود به بدي كه مي بينم واكنش نشون ميدم .الزاما واكنش منفي نيست مثلا تو دلم خيلي ناراحت مي شم به طرف مقابلم هم گوشزد مي كنم .
خلاصه كلا خيلي حساسم . با كمترين مساله اي رنجيده خاطر مي شم و تو دلم غصه مي خورم :دل شکسته::دل شکسته:

پ.ن.از بيان نقطه ضعف هاي خود نهراسيد زيرا بيان آنها دروازه ايست براي دوري از ترس هاي دروني و روابط اجتماعي پويا تر .

rahnama

پدر ایران انجمن
ملیکای :گل: مطالعه فرمائید.:
افراد بسيار حساس تصورات شگفت‌انگيزي دارند. بسيار خلاق، مشتاق، سختكوش، سازمان‌دهنده و مشكل‌گشا هستند. آن‌ها فوق‌العاده وظيفه‌شناس و موشكاف هستند. آن‌ها همچنين به
طور شگفت‌انگيزي برخوردار از آگاهي هنري و احساس لذت از طبيعت، موسيقي و هنرها هستند.

rahnama

پدر ایران انجمن
تجربه نیم قرن و دهکی سال :
در برابر بزرگترین مشکلات بسیار خونسرد بگوئید :
خدایا اگر حکمت تو این است که من این مشکل را داشته باشم , با جان و دل می پذیرم.
سپس , مهمترین مسئله :
بگوئید: خدایا این مشکل را برای حل به خودت می سپارم.
سپس رهایش کنید.
به همان اسمی که آوردم طوری مشکل حل می شود که خود تعجب خواهید کرد.
تمرین کنید و امتحان کنید.

rahnama

پدر ایران انجمن
مثال بسیار ساده :
به دوستی سفارش میکنی که من مشکل است فلان کتاب را بخرم شما برایم تهیه کن(مشکلت را به خدا می سپاری. هر مشکلی , بزرگترین مشکلات). پس از دادن عنوان کتاب و وجه آن خیالت راحت است که کتاب را تهیه میکند (خدا برای اجابت کار بندگانش هیچ مضایقه ای نمی کند)و سپس این مسئله را فراموش میکنی و به کار خودت ادامه می دهی و مسئله خرید کتاب را فراموش میکنی. پس از مدتی آن عزیز کتاب را برای شما می آورد. بهمین راحتی. (خدا مشکلت را حل می کند.)

rahnama

پدر ایران انجمن
برای گرفتن یک مدرک سالها زجمت میکشید. برای نواحتن یک وسیله موسیقی ماهها تمرین میکنید
برای رسیدن به این شناخت (http://www.iranjoman.com/18967-post4.html)مدت کوتاهی نمرین کنید و اعتقاد و ایمان و باور داشته باشید که انجام می شود. نمی شود و نمی توانم را دور بریزید.

یگانه جان

متخصص بخش ادبیات
تجربه نیم قرن و دهکی سال :
در برابر بزرگترین مشکلات بسیار خونسرد بگوئید :
خدایا اگر حکمت تو این است که من این مشکل را داشته باشم , با جان و دل می پذیرم.
سپس , مهمترین مسئله :
بگوئید: خدایا این مشکل را برای حل به خودت می سپارم.
سپس رهایش کنید.
به همان اسمی که آوردم طوری مشکل حل می شود که خود تعجب خواهید کرد.
تمرین کنید و امتحان کنید.

وای مرسی جملات بسیار زیبایی گفتید من واقعا" لذت بردم
بکار بردن این نکات در زندگی ، گذران اونو خیلی اسوده می کنه
بازم ممنونم

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزی در رابطه با عدم اعتماد بنفس و مشکلات دیگری سئوالی داشت و چون حس میکنم سئوال عده زیادی باشد جواب را در این تایپیک می نویسم:
زندگی مشکل است و زندگی کردن حل مشکلات.
زمانیکه وقت مرگ ما باشد(خدا 100سال دیگر عمر با عزت بشما عطا فرماید.) اگر فرصت کوچکی برای فکر کردن به گذشته به ما بدهند در آن فرصت بخود خواهیم گفت : الان که من باید بروم و بقیه زنده بمانند و زندگی کنند. چرا آنزمان من اعتماد بنفس نداشتم؟ چرا خجالت می کشیدم؟ چرا فکر میکردم من بدبخت تر از دیگران هستم .چرا از حق خودم دفاع نکردم؟ چرا همیشه فکر میکردم از دیگران پائین تر هستم؟ چرا فکر میکردم فقط من مشکل داشتم؟و هزاران سئوال دیگر.و اگر بعد از این فرصت دوباره بخواهیم زندگی کنیم باید بدانیم که ما از هیچ فردی پائین تر نیستیم و از هیچ فردی خجالت نمی کشیم . اعتماد بنفس ما بالاتر از هر شخصی است.
خیلی از عزیزان انجمن و افراد خارج از انجمن دنیائی از مشکلات دارند و با آن سرو کله می زنند و ما فقط فکر میکنیم این مائیم که خیلی مشکل داریم .عزیز من شما الان باید زندگی کنی و عرض کردم زندگی مشکل است و زندگی کردن حل مشکلات.

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام برپدربزگوارایران انجمن.من ...........هستم وامسال کنکوردارم یعنی پشت کنکوریم..راستش آقاعلی شماروبه من معرفی کردن واسه همین مزاحم شماشدم..
من امسال خیلی بادرس خوندن مشکل پیداکردم و یک جورایی انگارامسال هرچی مشکل هست اومده سراغ من که جلودرس خوندنموبگیره منم ی مشکلی دارم اونم اینه که خیلی زودافکارمنفی دورم جمع میشه وکلا روحیموازدست میدم.آقای قربانیان من پارسال رتبم920شدولی چون پزشکی قبول نشدم دوباره دارم میخونم ولی امسال حتی ازپارسال هم کمترمیخونم وهمش فکرای مزاحم میادسراغم والانم فقط3ماه ونیم دیگه تا کنکورمونده ومن واقعانمیدونم چه جوری تواین مدت مثبت فکرکنم وروهدفم تمرکزکنم ونمیدونم چه جوری باید جبران کنم وچه جوری مشکلاتموکناربذارم وفقط به درس فکرکنم؟ممنون میشم اگه تواین مدت کمکم کنید.
جواب راهنما :
انسانها در شرایط بخصوصی دچار این مشکل می شوند و ناشی از نداشتن اعتماد بنفس و نداشتن اهداف است. بارها عرض کرده ام تا نقشه مسیر را نداشته باشیم نمی توانیم مسیر رسیدن حتی به یک شهری که قصد مسافرت به آنجا را داریم پیدا کنیم.
لطف کنید به موارد اشاره شده در ذیل دقیقا توجه فرمائید:

عزیز .......نوشته:
روم به دیوار، خدا نصیب نکنه استرس دارم!!!!
جواب راهنما :
بعنوان مسیر رسیدن به هدف با امتحان برخورد فرمائید. همیشه مسیر شیرینتر از خود هدف است.
لبخند . فقط لبخند.
دختر عزیزم .........این جملات را یادداشت کرده و مدام تکرار فرمائید:

سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.

من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.
روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.
من سزاوار بهترین ها هستم.
نتیجه در یک روز بعد:

استاد ممنونم .من با همین جملات تاکیدی شما و صحبتها و دلگرمی هایی که با هام کردید خودم را قبول شده دیدم و همونطور که بهتون قول دادم مصاحبه گر را قورت دادم.
-------------------------------
به مریض دارو می دهند. سر وقت باید استفاده کند تا خوب شود.اگر میل نکند مریضی پا برجا است.
بما این فرمولها را برای موفقیت و رسیدن به اهداف می دهند.اگر استفاده نکنیم باید درجا بزنیم.
-------------------------------
بارها عرض کردم اگر زمان مرگ وقتی در اختیار ما قرار گیرید می گوئیم:
ای کاش اعتماد بنفس زیادی داشتم.
ای کاش از کسی خجالت نمی کشیدم.
ای کاش انسانهای بالا دست را از خودم بالاتر نمی دیدم.
ای کاش اهدافم را بسیار بزرگ انتخاب میکردم. و از مسیر رسیدن به اهداف لذت میبردم.
ای کاش کار را ارجح بر خانواده نمی دانستم.
ای کاش می دانستم چه ارزش بالائی داشتم.
ای کاش . ای کاش.
ای کاش جوری زندگی میکردم که الان نگویم ای کاش .

لطفا موارد نوشته شده را روزانه چندین بار مطالعه فرمائید از نتیجه آن خود متعجب خواهید شد.
موفقتر باشی.
اگر موارد اشاره شده را کافی نمی دانید حتما اعلام فرمائید.

rahnama

پدر ایران انجمن
سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.

من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.
روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.
من سزاوار بهترین ها هستم.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام من دو تا عادت بد دارم
یکی اینکه انگشتای دست و پام رو هی میشکنم
یکی دیگه اینکه ناخونامو عوض اینکه با ناخنگیر کوتاه کنم هی با دستام می کنم و بعضی موقع ها می جوم که خیلی ناخونام نازک میشه
وقتی استرس دارم بدتر می کنم

چکار کنم درست بشم؟

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام و وقت بخیر
منم مثله فاطمه جونم
انگشتامو میشکنم طوریکه از صداش شکستن لذت میبرم حتی انگشتایه پامو !
هرکدومو چندبار!
یه بار سرکلاس اینکارو کردم !دوستم گفت چندتا انگشت داری تق تق صداشو در میاری
60879_wha%5B1%5D.gif

بالا