• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهمترین کار امروزت چی بود ㋡

Roda

کاربر ويژه
امروز تقریبا همه ی گزارشای گیاهی رو از نت گرفتم ( چشمام دیگه دارن در میان :76:)

تازشم روز دانشجو رو ب همه ی دوستان مجازی و... تبریک گفتم اصنشمم
:58:

پانته آ

متخصص بخش
من؟بذار فکرکنم؟غذا که نسوزوندم ؟آهان نرفتم سرکلاس گفتم حتما تعطیله ولی نبود:سوت:
کلی کار خونه کردم درس هم خوندم

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
مهمترین کار امروز یکم بیشتر با برنامه بودن بود.
حداقل در چند مورد تونستم طبق برنامه پیش برم

Maryam

متخصص بخش ادبیات
مهمترین کار امروزم حلیم خریدن برای خواهرم بود وایییییی برای خرید حلیم صبح کله سحر یه عالمه پیاده روی کردم توی خیابونی که عاشقشم :14:

Silver Star

مدير ارشد تالار
امروز امتحان دین و زندگی دادم:شاد2:
یعنی انگار یه بار 10 تنی از رو دوشم برداشته شددددد، اصن باورتون نمیشه چقدر راحت شدم:8:
ولی خب...
ادبیات و عربی در پیش اند... به شخصه حاضرم به جای هرکدوم 10 تا امتحان ریاضی بدم:قاطی:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
امروز رفتم آزمایشگاه خون بدم:گریه:
انقده می ترسیدم،صورتمو کردم یه طرف دیگه و چشمامو محکم بستم:ناراحت:
چند ثانیه گذشت و تو دلم می گفتم ااااااااه چقده آخه ضد عفونی می کنه....بسه دیگه....مردم از ترس
بعد یهو آقاهه گفت تموم شد
باورم نمی شد.....یه نگاه به دستم کردم و یه نگاه به اقاهه.. بعد گفت:نگاه کن چه تمرکزی کرده...
واااای دوباره چشمامو محکم تر از قبل بستم و.........اااااااااااااااااااااااااا:نه:
اصلا دردم نیومد:8::63:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام امروز یعنی دوشنبه 4 دی فقط و فقط مشغول برستاری از دختر مریضم بودم خودم دست کمی از اون نداشتم ولی مجبور بودم از ش برستاری کنم

امروز که نه دیروز صبح که از خواب پاشدم دست صورتمو شستم صبحونه رو که خوردم رفت سر کار اما بدجوری سرما خوردم فردا نمیرم سر کار الانم نت هستم

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
امروز آغازی برای هفته دوم امتحانات هستش :نیش:
هفته قبل سه امتحان سنگین داشتم که خوشبختانه بد نبود
اما مهمترین کار امروز این بود برنامه ریزی کردم برای این هفته
امیدوارم بتونم بهش عمل کنم :amininho:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
کار امروز :فکر:
خب کار خونه :سوت: بعدم رفتم داروخانه :64:بعدم رفتم فروشگاه خرید خیاطی برای 2 تا از دوستام :atish: بعدم رفتم از خیاطیه محل لباسایی که داده بودم سر دوز بزنه تحویل گرفتم 6 تا لباس بود :شاد2:چرخ خیاطی خودم سر دوز نداره فعلا :خجالت2:
حالا شما بگید کدوم مهم ترین کاره :دوست:
راستی اون کاری که قرار شد بعد از ناهار انجام بدم (3تا پست بالای رو میگم :احترام:)رو انجام دادم :توافق:

بالا