• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهمترین کار امروزت چی بود ㋡

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
امروز تمام وسایلامونو جمع کردیم یه طرف تا خونه رو نقاشی بکنیم
تمام روز رو هم نشستم دارم فکر میکنم که این همه ریخت و پاش رو چطوری جمع کنم

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
مهم ترین کار امروزم !:فکر:

رفتم بازار تهران /وسایل خیاطی گرفتم/فقط کاغذ الگو پوستی نداشتن :تعجب2:
بعدم رفتم بازار رضا یه کیف خریدم :چشمک::83:

رازمنا

New member
کارهایی که هر روز تکرار میشن دیگه اهمیتشونو از دست میدن حتی اگر تو جای خودشون مهم باشن، هر روز میرم سرکار برمیگردم غذا درست میکنم، کارهای خونمو انجام میدم، .... شاید امروز مهمترین کارم این بود که بیام تو انجمن.

hich

کاربر ويژه
سلاااااااام دوستان کار مهم انجام بده ایران انجمن:اینجا ک ربطی به عید نداره؟!!:دی، آخه میخوام ورجه وورجه کنم ولی میترسم آجیلام بریزن رو زمین و مجبور بشم با بقیه تقسیمش کنم:122::دی :
خب مهمترین کار امروزم این بود ک یه سریال رو دانلود کنم و تمام مدت یادم بمونه آخرین قسمتی ک دانلود کردم کدوم بوده!!!
آخه با این همه توجه ای ک داشتم چندباری نزدیک بود بازم یه قسمت رو دوبار دانلود کنم:دارم سرمو به میز میکوبم:دی :

میخوام ازتون خواهش کنم با دلهای پاکتون برای همه بیمارا دعا کنید، ما ک روسیاه تر از این حرفا هستیم!!

روز خوبی پیش روتون باشه:یه دسته گل بزرگ:
تازه کشف کردم من چقدر کارمهم انجام میدم ک میتونم در طی یک روز، توی دوتا تاپیک مختلف ارسال داشته باشم!:حیف ک امکانات محدوده!!:دی، وگرنه اون شکلکی ک بیانگر غرور کاذب هست رو بهتون نشون میدادم:دی :
شاد و سالم باشین:درحالی ک داریم یه دسته گل رو بهتون تعارف میکنیم زیرچشمی اون شیرینی روی میز رو هم زیرنظر داریم:122::دی :

A M I R

کاربر ويژه
مثل دخترای خوب فقط 1 ساعت بیرون رفتم که مهم ترین کارم و انجام دادم ... 23 ساعت دیگه تو خونه بودم

دارم دختر میشم :گریه:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
من خودم که کار خاصی نکردم:خنده2:
ولی فک کنم آبجیم مهمترین کارش زخمی کردن دستم بود:نیش::نیش::نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
مهمترین کار امروزم صورتی کردن لباس سفیدی که برای اولین بار شسته میشد بود! :73:
الان زشت شده :ناراحت:

rahnama

پدر ایران انجمن
مهمترین کار امروزم این بود که صبح نوه ام را بمدسه برسانم و ساعت 1/45 دقیقه برش گردانم.پدر و مادرش (انشالله قسمت شما هم بشود ) مکه رفته اند و 10 روزی مهمان ما هستند.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
مهمترین کارامروزم ایمیل زدن

وامدن توی انجمن بود+دانلوکردن که هنوزم تموم نشده
:خنده2:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
امروز رفتم کلاس ودوستام رو که خیلی دلم براشون تنگ شده بود دیدم .کلی کار خونه کردم واز همه مهم تر اون خواب بعد از ظهر بود که خیلی مزه داد.:41:

بالا