• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مهمترین کار امروزت چی بود ㋡

nafasss

کاربر ويژه
ساعت6 مثل یه دختر خوب و سحر خیز بلند شدم اب خوردم خوابیدم تاساعت 1 :شاد2:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
گرفتن تنها 20 کارنامه در ریاضی و فیزیک
گرفتن کمترین نمره ام در طول سال های تحصیلی در کارنامه و اونم 14 در شیمی بود به خاطر معلم فوق العاده ...
ولی این معلم یا نمرمو میده یا جون سالم به در نمی بره :94:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
کار خاصی نکردم ولی درگیری لفظی با همون معلم شیمی که گفتم:94:
در ضمن بعد چند روز اومدم نت

mohammadshamosi

کاربر ويژه
به نظرم مهمترین کاری که امروز انجام دادم:

از بین بردن این غرور کاذب بود

گاهی لازمه آدم غرورش رو بذاره کنار و توی جبران اشتباه و معذرت خواهی پیش قدم بشه

کیمیا

کاربر ويژه
مهمترین کاری که امروز انجام دادم بعد از امتحانا یه استراحت حسابی کردم و به پیام های دوستان جواب دادم66+.jpg

Maryam

متخصص بخش ادبیات
مهمترین کار امروزم بازبینی بوده!
خیلی وقت بود که میخواستم یه برگشتی بزنم به عقب و قشنگ بررسی کنم خودم و کارم رو که امروز موفق شدم این کار و انجام بدم :63:

nafasss

کاربر ويژه
مهم ترین کار امروزم

نمیدونم کارای زیادی انجام دادم

یه نقاشی کشیدم
چشم چشم دو ابرو

یه ذره هم به اوضاع اتاق خواهرم رسیدگی کردم

hich

کاربر ويژه
به نام خدا:سلاااااااام:
فکر کنم باید بگم مهمترین کار امروزم عضو شدن تو این انجمن بود:هنوزم درحال کنجکاوی(همون فضولی!!:دی) و سرک کشیدن به تمام تاپیک های انجمن هستم، تازه اونم با یه مشت تخمه:دی :
خب باید بگم کارای مهم بنده بیشتر شبیه اعترافات یک مجرم به وجدان خودشه :آماده برای اشک ریختن:دی :
شاید بعد از ثبت نامم ک استثنا شبیه اعترافات همیشگیم نیست و واقعا کار مهمیه،کار مهم بعدیم، فرار کردن از دست مامانم برای نخوردن آب شلغم بود:الان حس قهرمانی رو دارم ک مدال طلای المپیک رو گرفته،با چشمانی پراز اشک:دی :
نمیدونم کدوم دکتر مدرک نگرفته ای به مامانم گفته ک بنده باخوردن آب شلغم از دست این سلفه های وحشتناک راحت میشم، الان چند روزه بنده در نقش یک موش آزمایشگاهی حرف گوش کن این عصاره بد مزه رو میخورم:دیگه اشکی برام نمونده!!الان فقط بهتون زل زدم:دی :
خب باید اعتراف کنم الان ک خوب فکر میکنم به این نتیجه میرسم ک من خیلی هم شبیه اون قهرمان المپیک نیستم!
انگار بعد از آزمایش دوپینگ مشخص شده ک بنده با موادنیروزا به این پیروزی رسیدم!!!:52::دی
آخه همین الان مامانم با یه لیوان بزرگ از جوشونده های بدمزه وارد اتاق شدن و ......:دیگه رویی برای ادامه اعترافات ندارم!:( :دی :

خب خوشحالم ک اینجا عضوم، امیدوارم بتونم یه کاربر مفید!!!!!:دی باشم:چشمک:
آدینه زیبایی در انتظارتون باشه:گل:
راستی!(حالا اندازه یه طومار حرف میزنم:درحال سوت زدن:دی :)
این اولین ارسال منه:خجالت2:
فکر کنم با این ارسال یه جورایی خودمو معرفی کردم!!:دی
خب این گزارشو به همون کسی تقدیم میکنم ک این انجمنو بهم معرفی کرد!:یه قلب بزرگ با یه عالمه گل خوشگل:
همگی موفق و شاد باشین3>

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
این روزام کار من شده تو نت بودن

تازه امتحانام تموم شده راحت شدم همش تو نتم تو انجمن ورزشی و اینجا

و حرف زدن با دوستام تو اس و تلفن و یاهو و ........

همین دیگه

مرسی از اینکه این تریبون رو در اختیار من قرار دادین

با تچکر:خنده1:

nafasss

کاربر ويژه
سلام

امروز یه کار خیلی خوب کردم رفتم اشتی کنون
ولی مهم ترینش بلند شدن از خواب بود

hich

کاربر ويژه
سلاااااااااااااام دوستان کار مهم انجام بده ایران انجمن:درحال ورجه وورجه کردن و پاشیدن گل و قلب روی سر حضار: :دی
خب بنده این اعتراف رو بعدازظهری هم نوشتم ولی امروز با اینترنتم یه مشکل جدی داشتم و خلاصه اینکه برنده این دعوا این دوست عزیز بودن و تمام نوشته های من پریدن:122: :دی

اول از همه باید بگم ک بنده قراره دست گلی ک دیروز آب دادم رو اعتراف کنم، البته باید این رو هم تاکید کنم ک تاثیرات این دست گل همچنان گریبان گیر بنده ست:20::122: :دی

قرار شده فردا شب برای یکی از دوستای عزیزم یه جشن تولد بگیریم، از اونجاییکه دوستان عزیزم منو شناختن ک عمرا دست به سیاه و سفید بزنم و فقط تو فکر خوردن هستم، بنده رو مسئول تنظیم و توزیع کارت دعوت های این جشن بزرگ کردن:14::84:

خب تا اینجا اصلا دست گلی در کار نیست و جای بسی تعجبه!!:دی
سوتی بنده درست از جایی شروع شد ک باید تاریخ و زمان برگزاری مراسم رو به دوستان صمیمی اون دوستمون ک قرار بود براش جشن تولد بگیریم(خودم ک دیگه جراتشو ندارم این جمله رو از اول بخونم!!!!!!:دی) اعلام میکردم:41::35: :دی

خب من تنها اشتباهی ک کردم این بود ک به جای اینکه تاریخ رو 19/11/91 اعلام کنم، نوشتم 19/12/91 :سوت::دی

فکر کنم خودتون متوجه شده باشین چه سوتی بدی دادم:122: :دی
خلاصه تا همین امروز در تلاش بودم تا قضیه رو ماست مالی کنم:122: :دی

دیگه فکر کنم برای امروزم کافی باشه، آدم باید یه ذره آبرو رو برای خودش نگه داره!!:درحال سوت زدن: :دی

خب اینم یه ارسال دیگه، فاصله من تا چت باکس عزیز الان دقیقا 12 ارساله:6: :دی
همیشه سالمو شاد باشین دوستان:39:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

کارام زیادن ولی مهمترین و با ارزشترینش این بود که بعد از دو هفته امروز جواب منفی به

خ.و.ا.س.ت.گ.ا.ر.م
دادم انگاری سبک شدم ها
:خنده2:و مهمتر از اون آزاد آزاد شدم :78:

Mahdi Askari

مدير فنی
سر صبحی بیدار شدم
گفتن باید انتخاب رشته کنی:نیش:
مثل گلادیاتور های شکست خورده پای سیستم نشسته بودم که راس ساعت بشه
و در راس ساعت یک حسی به من میگفت حمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه:15:
در عرض 20 ثانیه 14 واحد ورداشتم :15:
این حس حمله خیلی خوش آیند بود چون الان احساس یک گلادیاتور (-->:93:) پیروز رو دارم:برنده:
:نیش:

hich

کاربر ويژه
باز هم سلام دوستان کارمهم انجام بده ایران انجمن:هاااااااااااای:
اینکه هی تاکید میکنم دوستان ایران انجمنی واسه اینه ک بنده یه جای دیگه هم شانس دوست بودن با دوستان کار مهم انجام بده ای مثل شما رو دارم:قلب بزرگ: :دی

امروز مهمترین کارم این بود ک دوستم و نکشتم!!!!!!:درحال سوت زدن: :دی

آخه چون رشته ش ادبیاته ازش پرسیدم کلمه سولفه درسته یا سرفه، اونم قاطعانه گفت سلفه:52::دی
حالا کاشف به عمل اومده ک شکل درست این کلمه سرفه بوده:122: :دی

همینجا از پیشگاه تمام بزرگان فرهنگ و زبان فارسی طلب بخشش میکنم و امیدوارم این ویبره ای ک این چند روز درقبرهای خود تجربه کردن رو به حساب یک خونه تکونی نزدیک عید بذارن:122: :دی

واقعا اینجا دیگه آبرویی برام نمونده:(( :دی
ولی یه چیز این اعترافات برام انگیزه میاره!! اونم کمتر شدن فاصله من با چت باکس عزیزمه:یه عالمه قلب داره از چشمام فوران میکنه: :دی

شب و روزتون بخیر، آدینه تون زیبا:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
من مهمترین کار امروزم تر و تمیز کردن یه سری چیزا + ژله درست کردن بود! :خنده2:
آخر کار مهم انجام بده ها هستم من :63:
همین تر تمیز کردنه بخش اعظم وقت امروزم و گرفت ساده نخوندیش! :لوبخند:

بالا