به نام خدا:سلاااااااام:
فکر کنم باید بگم مهمترین کار امروزم عضو شدن تو این انجمن بود:هنوزم درحال کنجکاوی(همون فضولی!!:دی) و سرک کشیدن به تمام تاپیک های انجمن هستم، تازه اونم با یه مشت تخمه:دی :
خب باید بگم کارای مهم بنده بیشتر شبیه اعترافات یک مجرم به وجدان خودشه :آماده برای اشک ریختن:دی :
شاید بعد از ثبت نامم ک استثنا شبیه اعترافات همیشگیم نیست و واقعا کار مهمیه،کار مهم بعدیم، فرار کردن از دست مامانم برای نخوردن آب شلغم بود:الان حس قهرمانی رو دارم ک مدال طلای المپیک رو گرفته،با چشمانی پراز اشک:دی :
نمیدونم کدوم دکتر مدرک نگرفته ای به مامانم گفته ک بنده باخوردن آب شلغم از دست این سلفه های وحشتناک راحت میشم، الان چند روزه بنده در نقش یک موش آزمایشگاهی حرف گوش کن این عصاره بد مزه رو میخورم:دیگه اشکی برام نمونده!!الان فقط بهتون زل زدم:دی :
خب باید اعتراف کنم الان ک خوب فکر میکنم به این نتیجه میرسم ک من خیلی هم شبیه اون قهرمان المپیک نیستم!
انگار بعد از آزمایش دوپینگ مشخص شده ک بنده با موادنیروزا به این پیروزی رسیدم!!!:52::دی
آخه همین الان مامانم با یه لیوان بزرگ از جوشونده های بدمزه وارد اتاق شدن و ......:دیگه رویی برای ادامه اعترافات ندارم!
:دی :
خب خوشحالم ک اینجا عضوم، امیدوارم بتونم یه کاربر مفید!!!!!:دی باشم:چشمک:
آدینه زیبایی در انتظارتون باشه:گل:
راستی!(حالا اندازه یه طومار حرف میزنم:درحال سوت زدن:دی
این اولین ارسال منه:خجالت2:
فکر کنم با این ارسال یه جورایی خودمو معرفی کردم!!:دی
خب این گزارشو به همون کسی تقدیم میکنم ک این انجمنو بهم معرفی کرد!:یه قلب بزرگ با یه عالمه گل خوشگل:
همگی موفق و شاد باشین3>