میبینم که من همچنان میخوام برم اما هنوز هستم اینجا:غش:
N Nethunter متخصص بخش شبکه و اینترنت 2010 , October 17 #61 میبینم که من همچنان میخوام برم اما هنوز هستم اینجا:غش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , October 20 #63 میبینم که امروز کلاس غرق شدنم کنسل شد :کسل: »»»»»» :شاد:
آ ..::آبی دل::.. متخصص بخش 2010 , October 20 #64 میبینم که کلاس غرق شدن مریم خانوم کنسل شد......:نیش: میبینم که اسپم چه حالی میده......:نیش: میبینم که......:نیش:
میبینم که کلاس غرق شدن مریم خانوم کنسل شد......:نیش: میبینم که اسپم چه حالی میده......:نیش: میبینم که......:نیش:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , October 20 #65 میبینم که آقای آبی داره به همه پست ها امتیاز مثبت میده !!! :تعجب:
آ ..::آبی دل::.. متخصص بخش 2010 , October 20 #66 میبینم که مریم خانوم داره میبینه که من به همه ی پست ها امتیاز مثبت میدم:نیش: میبینم که هر پستی توی انجمن زده بشه ارزش امتیاز مثبت رو داره:نیش: ... چون زننده بدون شک به عشق انجمنش پست زده:نیش: .... میبینم که دیگه چیز خاصی نمیبینم:نیش:
میبینم که مریم خانوم داره میبینه که من به همه ی پست ها امتیاز مثبت میدم:نیش: میبینم که هر پستی توی انجمن زده بشه ارزش امتیاز مثبت رو داره:نیش: ... چون زننده بدون شک به عشق انجمنش پست زده:نیش: .... میبینم که دیگه چیز خاصی نمیبینم:نیش:
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , October 21 #73 میبینم که تولد جواد :گل: ه , همه جمع نشدند , یکی یکی آمدند و تبریک گفتند و رفتند.
N Nani کاربر ويژه 2010 , October 27 #74 میبینم که من باز دوباره این ورا پیدام شد !!! میبینم که دلم براتون تنگ شده بود !!!!
N Nethunter متخصص بخش شبکه و اینترنت 2010 , October 27 #76 میبینم که نانی خوش اومده ما هم دلمون تنگ شده بود برات خوش اوووووووووووووووووووومددددددددددددددی:گل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2010 , November 4 #79 می بینم که شب است و هوا تاریک . :گل: آخرین ویرایش: 2010 , November 8