میخوام بگم اعصاب مصاب ندارن:ناراحت:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , July 6 #68 میخواستم بگم...هیچی...فقط میخواستم این تاپیکو بیارم بالا:نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , July 6 #69 میخواستم بگم.....گاهی فاصله ها فرصتیه واسه دلتنگ شدن:دعا:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , July 6 #72 میخواستم بگم دلم واسه انجمن گرم و صمیمی مون تنگ شده.چرا انقدر بعضیا بی تفاوت شدن!!!!!!!!!!!!!:تعجب::نه::ناراحت:
میخواستم بگم دلم واسه انجمن گرم و صمیمی مون تنگ شده.چرا انقدر بعضیا بی تفاوت شدن!!!!!!!!!!!!!:تعجب::نه::ناراحت:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , July 6 #73 میخواستم بگم اون بعضیا کی هستن؟؟:فکر:بگو نگار من باهاش کار دارممممم:نیش:یه کار کوچولو:غش2:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , July 7 #75 میخواستم بگم چه صبح زیباااااایی...به به ..به به:نیش:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2011 , October 12 #78 negar2 گفت: میخواستم بگم بعد یه مدت زیادی باز سرو کله من پیدا شد کلیک کنید تا باز شود... میخواستم بگم شما تاج سری گلم.......
negar2 گفت: میخواستم بگم بعد یه مدت زیادی باز سرو کله من پیدا شد کلیک کنید تا باز شود... میخواستم بگم شما تاج سری گلم.......
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , October 12 #79 negar2 گفت: میخواستم بگم بعد یه مدت زیادی باز سرو کله من پیدا شد کلیک کنید تا باز شود... میخواستم بگم خااااااااااااک زیر پات.....توش کرمه...:غش2::نیش: خوش اومدی دوباره...:بغل:
negar2 گفت: میخواستم بگم بعد یه مدت زیادی باز سرو کله من پیدا شد کلیک کنید تا باز شود... میخواستم بگم خااااااااااااک زیر پات.....توش کرمه...:غش2::نیش: خوش اومدی دوباره...:بغل:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , February 5 #80 ميخواستم بگم خيلي وقت بود مثل امروز اينهمه زياد توي انجمن و پيش شما نبودم :1: