میخواستم بگم دوستون دارم...:نیش::گل:
ص صاینا متخصص بخش آموزش خیاطی 2012 , February 6 #82 می خواستم بگم ... صبر کن سهراب... قایقت جا دارد ؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم... گفتی چشمها را باید شست...! شستم ولی... گفتی جور دیگر باید دید دیدم ولی... گفتی زیر باران باید رفت رفتم ولی... او نه چشمهای خیس و شسته ام را، نه نگاه دیگرم را ، هیچکدام را ندید... فقط در زیر باران با طعنه ای خندید و گفت: دیوانه ی باران زده...
می خواستم بگم ... صبر کن سهراب... قایقت جا دارد ؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم... گفتی چشمها را باید شست...! شستم ولی... گفتی جور دیگر باید دید دیدم ولی... گفتی زیر باران باید رفت رفتم ولی... او نه چشمهای خیس و شسته ام را، نه نگاه دیگرم را ، هیچکدام را ندید... فقط در زیر باران با طعنه ای خندید و گفت: دیوانه ی باران زده...
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 12 #83 می خواستم بگم دلم تو این انجمن می گیره آخه سایت دیگر مثل قبل نیست .بعضیها بی معرفتی می کنندبه قول باران عزیزم دوستانشون رو گلچین کرده اند.من دلم برای روزهای اولی که اومده بودم تنگ شده .فکر می کردم از تنهایی در میام اما از قبل هم تنهاتر شدم
می خواستم بگم دلم تو این انجمن می گیره آخه سایت دیگر مثل قبل نیست .بعضیها بی معرفتی می کنندبه قول باران عزیزم دوستانشون رو گلچین کرده اند.من دلم برای روزهای اولی که اومده بودم تنگ شده .فکر می کردم از تنهایی در میام اما از قبل هم تنهاتر شدم
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , February 12 #84 میخواستم بگم دیشب اونقدر خسته بودم که از 10 گرفتم خوابیدم :سوت:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2012 , February 22 #86 میخواستم بگم که : صبر کنید بگم دیگه نمیذارید بگم که :نیش: اصلا نمیگم .
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , February 22 #88 می خواستم بگم... انگاری تو تُنگ این دنیا جای یه ماهیه:ناراحت:
س سوگند1 کاربر ويژه 2012 , February 22 #89 میخواستم که بگم دنیا قشنگه .بگم صحرا قشنگه .بگ م دریا قشنگه ........میخواستم که بگم دارو ندارم ...آفتاب بهارم ...............
میخواستم که بگم دنیا قشنگه .بگم صحرا قشنگه .بگ م دریا قشنگه ........میخواستم که بگم دارو ندارم ...آفتاب بهارم ...............
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , July 25 #91 می خواستم بگم که قرار گذاشته بودم با خودم تا 12 شب بخوابم تا بعد از سحری بتونم بیام نت ولی بازم مثل قبل :هنگ: هر دفه به ساعت نگاه می کنم میبینم سه و نیم شده :خنده2:
می خواستم بگم که قرار گذاشته بودم با خودم تا 12 شب بخوابم تا بعد از سحری بتونم بیام نت ولی بازم مثل قبل :هنگ: هر دفه به ساعت نگاه می کنم میبینم سه و نیم شده :خنده2: