می خواستم بگم : فعلا خدا حافظ
R Reza متخصص بخش اسکریپت 2011 , January 19 #43 میخواستم بگم :که من هرکاری می کنم فلش پلییر نصب نمیشه :تعجب:
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , January 19 #45 نگار بانو هو هو هو:شاد::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , January 20 #49 Mahsa گفت: می خواستم بگم چرا من انقدر بد بختم ؟ کلیک کنید تا باز شود... میخواستم بگم خدا نکنه .همه دوستت داریم:گل:
Mahsa گفت: می خواستم بگم چرا من انقدر بد بختم ؟ کلیک کنید تا باز شود... میخواستم بگم خدا نکنه .همه دوستت داریم:گل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , January 20 #50 میخواستم بگم تیم ملی ایران دومین گل را هم به امارات زد.:شاد:
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2011 , January 20 #51 میخواستم بگم این یوسف و این آقا هوشنگ چرا اینقدر گل هستن؟؟؟(وا این چه سوالی بود پرسیدم... :تعجب: خوب گلن دیگه این که سوال نداشت):نیش: مگه نه؟؟؟؟:بغل:
میخواستم بگم این یوسف و این آقا هوشنگ چرا اینقدر گل هستن؟؟؟(وا این چه سوالی بود پرسیدم... :تعجب: خوب گلن دیگه این که سوال نداشت):نیش: مگه نه؟؟؟؟:بغل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , January 20 #52 میخواستم بگم تیم ملی ایران سومین گل را هم به امارات زد.:شاد:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2011 , January 20 #59 چیزی نمی خوام بگم.. میخواستم بدونم اقا هوشنگ چرا با ما لج میکنه هر گلی که گل نیست...؟ گل داریم...........تا گل...... آخرین ویرایش: 2011 , January 27
چیزی نمی خوام بگم.. میخواستم بدونم اقا هوشنگ چرا با ما لج میکنه هر گلی که گل نیست...؟ گل داریم...........تا گل......