[FONT=Vazir]زیباست ... فکر کنم این حدیث امام سجاد هستش .
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , November 10 #301 زیباست ... فکر کنم این حدیث امام سجاد هستش . آخرین ویرایش: 2012 , November 10
T targol کاربر ويژه 2012 , November 10 #302 خییییییییییییییییییییییییلی قابل تأمله وقتی بهش فکر می کنم یاد اونایی میوفتم که یه روز بودن و حالا از پیشمون رفتن.و به این فکر می کنم وقتی خودم رفتم چی ازم جا می موونه.هی
خییییییییییییییییییییییییلی قابل تأمله وقتی بهش فکر می کنم یاد اونایی میوفتم که یه روز بودن و حالا از پیشمون رفتن.و به این فکر می کنم وقتی خودم رفتم چی ازم جا می موونه.هی
I ice star مدیر بخش زبان انگلیسی 2012 , November 11 #313 (امضاي نفر قبليت ؟؟؟ ) نفر قبلي من كي بود ؟؟؟:خنده2::icestar::فکر::نمیدونم::تعجب2:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , November 11 #314 ice star گفت: نفر قبلي من كي بود ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... یعنی کسی که قبل از شما پست ارسال کرده . یا بعبارت دیگه شما نظرتونو راجع به امضای آخرین نفری که پست ارسال کرده چیه . نظر من راجع به امضای شما : جالبه
ice star گفت: نفر قبلي من كي بود ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... یعنی کسی که قبل از شما پست ارسال کرده . یا بعبارت دیگه شما نظرتونو راجع به امضای آخرین نفری که پست ارسال کرده چیه . نظر من راجع به امضای شما : جالبه
I ice star مدیر بخش زبان انگلیسی 2012 , November 11 #315 اها مرسي از توضيحي كه دادي :احترام::احترام::احترام: امضاي شما هم خوب بود :بله:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , December 19 #318 دو تاپیک مشابه با هم ادغام شدند. امضای نفر قبلی هم زیباست و قابل تامل :گل: