• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نقد بازی های ضد ایرانی - اسلامی

Mahdi Askari

مدير فنی
پاسخ : توهین به ادیان الهی به خصوص اسلام در بازی های رایانه ای

دوست عزیز شاید درست نباشه این خاطره رو بگم

چند سال پیش من با چند نفر توی اداره پلیس بودیم ناگهان تو بیسیم اعلام کردند چند تا از مشروبات الکی فلان مارک توبیخ شدن
اسم اون ها رو اشتباه گفت من اسم درستش از دهنم پرید بیرون الکل هایی که تا حالا وارد ایران نشده بودند
این آقا نزدیک بود برای من پرونده تشکیل بده اما با پرس و جو از من فهمید که اسم اون رو من تو بازی دیده بودم
خودم نشستم دوباره بازی کردم دیدم فقط در یک مرحله و یک صحنه کوچیک اسمش به چشمم خورده بود

این حافظه نا خود آگاه همه چیز را ثبت می کنه
:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی

دوست عزیز در ضمن شما رفتید در صفحه اول اون بازی هایی زو ببینید که باید به اسم حضرت علی شلیک کرد و یا پا روی اسم حضرت علی گذاشت؟

Mahsa

متخصص بخش بازی های ویدئویی

دوست عزیز شاید درست نباشه این خاطره رو بگم

چند سال پیش من با چند نفر توی اداره پلیس بودیم ناگهان تو بیسیم اعلام کردند چند تا از مشروبات الکی فلان مارک توبیخ شدن
اسم اون ها رو اشتباه گفت من اسم درستش از دهنم پرید بیرون الکل هایی که تا حالا وارد ایران نشده بودند
این آقا نزدیک بود برای من پرونده تشکیل بده اما با پرس و جو از من فهمید که اسم اون رو من تو بازی دیده بودم
خودم نشستم دوباره بازی کردم دیدم فقط در یک مرحله و یک صحنه کوچیک اسمش به چشمم خورده بود

این حافظه نا خود آگاه همه چیز را ثبت می کنه
من کاملا" متوجه شما توی اون پست چی فرمدین . حالا بنظر شما این که شما اسمه یه مشروب یا مثلا " اسمه یه فرقه شیطان پرستی یا هر چیزیو یاد بگیری که بعضی وقتا باهاش مواجه شی یادت میاد چیه مهمیه ؟ فکر نمی کنم روی طرزه فکر کسی تاثیر بزاره ، نمی دونم منظورمو متوجه می شین یا نه اما این چیز ها تصمیم های شما رو عوض نمی کنه :)

دوست عزیز در ضمن شما رفتید در صفحه اول اون بازی هایی زو ببینید که باید به اسم حضرت علی شلیک کرد و یا پا روی اسم حضرت علی گذاشت؟
و اما اون بازی هایی که بصورت اشکار اهانت میشه ، ایا شما می تونی کار کنی که اونها این کارو نکن ؟ ایا می تونی جلوشونو بگیری ؟ شما فقط با این کار داری یجورایی اطلاع رسانی می کنی که همین باعث میشه همه برن اون بازیو بخرن . نمونه : ممنوع کردنه BF3 باعث شد همه برن این بازیو یه جوری گیر بیارن و بازی کنن ببینن چیه :)

Mahdi Askari

مدير فنی

و اما اون بازی هایی که بصورت اشکار اهانت میشه ، ایا شما می تونی کار کنی که اونها این کارو نکن ؟ ایا می تونی جلوشونو بگیری ؟ شما فقط با این کار داری یجورایی اطلاع رسانی می کنی که همین باعث میشه همه برن اون بازیو بخرن . نمونه : ممنوع کردنه BF3 باعث شد همه برن این بازیو یه جوری گیر بیارن و بازی کنن ببینن چیه :)

نمیشه جلوش رو گرفت اما میشه بعضی ها رو از اهداف این بازی ها آگاه کرد.
این بچه هایی که میشینند بازی های جنگی را بازی می کنند و می بینند که آمریکا چه سلاح های پیشرفته ای داره و در بازی دیگری می بینند که آمریکا به ایران حمله کرده به نظر شما اگه فردا این آمریکا فقط حرف حمله به ایران را بزنه این بچه به نظر شما چه کار می کنه

به غیر از اینه که این بچه یاد چنین بازی هایی می افته و یک حس بی جراتی به اون دست میده

Mahdi Askari

مدير فنی

دوستان عزیز تا چند وقت دیگه نقد بازیهای جدید رو که توسط گروه خودمون ( من و چندتن از اعضای سایت و مدرسه) انجام میگیره رو براتون میذارم

آره دیگه فعالیتمون گسترش پیدا کرده و یک گروه مجزا تشکیل دادیم ولی هنوز براش اسم نذاشتیم

بزودی با ما باشید
ممنون

Mahdi Askari

مدير فنی

بعد از یک غیبت طولانی دوباره با یک خبر جدید آمدم

دلیل غیبت هم اینه که همه بازی ها رو نقد کردیم دیگه چیزی نمونده :نیش:

نمادهای فراماسونری اینبار در بازی محبوبCall Of Duty:MW3

در مراحل نخستین بازی (مرحله ی Black Tuesday) درحالیکه در خیابان وال استریت جنگ در حال روی دادن است… (با توجه به عکس زیر)

Freemasonery in COD(MW3) jc313.ir (1).jpg

به ساختمانی وارد میشوید که نماد هرم و چشم جهان بین در سراسر این ساختمان به چشم میخورد (تصاویر پایین)

Freemasonery in COD(MW3) jc313.ir (2).jpg

Freemasonery in COD(MW3) jc313.ir (3).jpg

این یکی از اصلی ترین نمادهای فراماسونرهاست که در این بازی مشاهده میکنید!​
همچنین نماد گونیا و پرگار نیز در یکی از بخش های این بازی استفاده شده است که در تصاویر زیر آنها را میبینید.

Freemasonery in COD(MW3) jc313.ir (5).jpg

Freemasonery in COD(MW3) jc313.ir (6).jpg

Freemasonery in COD(MW3) jc313.ir (7).jpg

در تقریبا مراحل پایانی این بازی نیز مجسمه ی یک شبه انسان در کنار یکی از ساختمان ها وجود دارد که دارای دو شاخ بز است (تصویر زیر)

Freemasonery in COD(MW3) jc313.ir (8).jpg

و در مرحله ی آخر بازی (Dust to Dust) زمانیکه nikolai شخصیتی که با آن بازی میکنید در پایان بازی از ساختمان به سمت پائین نگاه میکند نورهائی دیده میشود که بسیار شبیه به هرم است (تصویر زیر)

Freemasonery in COD(MW3) jc313.ir (9).jpg

چشم بازیکن نیز در بالای هرم تصویر شده است.​
البته در سری قبلی این بازی نیز نمادهای فراماسونری وجود داشت که یکی از این نمادها را در تصویر زیر مشاهده میکنید.

Freemasonery in COD(MW3) jc313.ir (4).jpg

منبع هم که مشخصه دیگه :نیش:
جنبش سایبری 313

زینب

کاربر ويژه

خاک برسرشون .:ناراحت:

Mahdi Askari

مدير فنی

اولا دوستان به اعصابتون مسلط باشید
دوما بعد از یک مدت بالاخره یک بازی گیرمون اومد تا بذاریم

خوب پرده هایی دیگر از بازی ماسونی شاهزاده ایرانی برداشته شد نقد دیگری بر این بازی زده شد

روایت داستان یک شاهزاده ایرانی است که وزیر هندی یا مهارجه به او و پدرش خیانت میکند و با آزاد کردن قدرت شن های زمان باعث ایجاد موجودات بد شکل میشود .پرنس در نسخه اول بازی با سرکوبی وزیر داستان را تمام میکند البته با کمک دختر وزیر فرح.در نسخه دوم برای ایجاد تعادل زمان به یک جزیره سفر میکند و در اواسط راه مورد حمله موجوودات عجیب قرار میگیرد و پس از رسیدن به جزیره و آشنایی با کالینا امپراطور جزیره موفق به شکست دهاکا که شبیه یک گاو سیاه است میشود و از آنجا به بابل میرسد.دراینجا داستان نسخه دوم تمام میشود .
وقتی پرنس به بابل بر می گردد متوجه میشود که وزیر شهر را تصرف کرده و پس از حمله ی نیروهای وزیر به قایق پرنس کالینا به دست وزیر می افتد و وزیر با قربانی کردن او روی برج بابل قدرت زیادی را برای خود و یارانش به ارمغان می آورد و تک چشم هایی روی زمین به وجود می آورد که از آن نور به آسمان میرود و پرنس در مسیر بازی با کور کردن این تک چشم ها امتیاز کسب میکند.

7c4j3w4rkz9d6n0hssq.jpg

4kfur9qxwn773d7ftt2f.jpg

پرنس پس از کشتن وزیر که به شکل یک هیولا درآمده در نوک برج بابل به پادشاهی خودش میرسد
یکی از نکته های بازی ,برج بابل است که نمرود از روی آن به سمت خدا تیر پرت میکند و یک نشانه کفر به حساب می آید.
تحریف تاریخ و مکان در این بازی به شدت به چشم میخورد مثلا معرفی کردن بابل و نمرود به عنوان پایتخت و پادشاه ایران.
در دوره هایی چون مادها و هخامنشیان ایران با بابل در ستیز بوده و یکی از فاتحان بابل و سرزمین بین النهرین خشایارشاه بوده است.

cpk5gvts1qvll8l6xlgn.jpg

babylon.jpg

این برج بابل است که خدا میداند در این برج تا به حال چند انسان بیگناه قربانی شده است.

این هم عکس وزیر در نوک برج بابل .
این موجودات(جن) و وابسته های به این سیستم(شیطان) دوست دارند خودشان را نورانی نشان دهند

Sk_boss_vizier1.JPG

این هم طرز قرار گرفتن دست پرنس به صورت x که نماد اطاعت پذیری از شیطان میباشد. ( حالا از مخفی شدن چشم راست ایشون چشم پوشی کنید)

prince_of_persia.JPG

این هم الگوی قرار گرفتن یک دست بالا و یک دست پایین در شخصیت دارک پرنس که در عکس بز بافومت دیده میشود.

It-s-Official-Prince-of-Persia-The-Two-Thrones-2.jpg

220px-Baphomet.png

Mahdi Askari

مدير فنی

خوب داشتم در سایت های ایرانی دنبال بازی های فلش مناسب با قوانین و شئونات اسلامی می گشتم
که به مورد بسیار تعجب آوری بر خوردم
یک سایت با رنکینگ بالا ایرانی در یک قسمت از سایت خود تصاویر کاملا زننده ای رو گذاشته بود

من هم بر حسب عادت اونها رو گرفتم و شطرنجی کردم و میذارم اینجا

1.png2.png3.png

دیگه توضیحات نمیدم چون تمام توضیحات رو قبلا دادم
قضاوت رو هم به خود شما عزیزان می سپارم

پیوست ها

• 2.png
    2.png
    113.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 3.png
    3.png
    77.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

Mahdi Askari

مدير فنی

دوستان یک سخنی بود که باید با همه در میان می گذاشتم

خیلی از دوستان به گفتند و می گند که چرا این بازی ها را نقد می کنید و میگذارید
ما اصلا متوجه این موارد نبودیم و شما با گفتن این حرف ها تمام این نمادها رو برای ما آشکار کردید
حالا ما این نماد ها رو می شناسیم و ....

دو مسئله رو باید بگم
یک - مسئله حافظه ناخود آگاه رو که قبلا گفتم

دوم - شما بازی رو دارید انجام میدید و به هیچ چیز هم توجه نمی کنید و با گفتن قضایا از طرف ما شما متوجه میشید
حالا که بازی رو انجام میدید با نماد ها و سمبل ها و این موارد که روبرو میشید چه حسی دارید بازی رو انجام میدید و همون حس قبلی با این تفاوت که به خودتون میگید این نماد فلان ماجرا را دارد

این متن رو نوشتم هر چند متن خوبی نداره و از کلمات خوبی استفاده نشده و نمی تونه محتوی را به خوبی منتقل کنه.

اینو نوشتم برای اون دسته از عزیزانی که مستقیما با ما از طریق ایمیل در ارتباط هستند و دلیل رو از من می خوان

ان شاءالله در پست بعدی بازی اسکی ریم رو براتون میذاریم

Mahdi Askari

مدير فنی

450-p6j8my.jpg

چند وقته مشغول بازی اسکی ریم هستم این بازی در زمان قدیمه ودر اصل هدف شما در این بازی قدرتمند شدن وساخت سلاحهای مختلف و یادگیری جادوگری برای شکار کردن اژدها می باشد و سلاحهای این بازی شامل سلاحهای حدود قرن پانزده میلادی می باشد(شامل شمشیر و تبر وگرز وکمان و...)می باشد حال بازی زمانی شروع میشود که شما یک زندانی هستید و معلوم نیست از کجا اومدیدو کی هستین و مانند یک منجی که البته با استفاده از قدرتهای جادوگری و شیطانی برای کشتن اژدهای اصلی همان که باعث میشود اعدام نشودید به جنگ با دزدان وحیوانات وروح ها ومردگان واژده ها میروید هنگامی که در ابتدای بازی جلاد قصد گردن زدن شما را دارین یک اژدها به دهکده حمله میکند ویه جورایی باعث جلوگیری از مرگ شما میشود سپس شما به دنبال یک شخص به داخل خانه ای میروید پس از یاد گیری نحوه بازی توسط آن و کشتن چند نفر از دهکده خارج میشود و پیش پادشاه میروید ودرباره حمله اژدها به او اطلاع می دهید پس از طی چند مرحله جز مبارزان آن شهر می شوید وشمارا به مدرسه جادوگری میفرستنتد!!این بازی شامل نمادهای شیطانی هم هست مثلا چشم رRa خدای خورشید در خیلی از مکان ها دیده می شود شاید بشه گفت ما میتونیم با نمادهای بیشتری از جادوگری در این بازی آشنا شیم چونکه برای داشتن قدرتهای مختلف جادوگری شما باید کتابهایی را بخرید که علامت روی جلد کتابها مارو بیشتر با نمادها آشنا میکنه!!

سطح گسترده بازی..
این بازی شامل سطح بزرگ و نقشه ای گسترده ای می باشد و حتی در هر شهری که بروید مراحلی در انجا میتوانید برای اهالی آن شهر انجام دهید مهمترین ویژگی این بازی حق انتخاب برای ودتان است که به کجا دوست داشته باشید بروید شما میتوانید به نوک قله کوهها بروید و یا به جنگلها و شهرهای زیبا و عجیب بازی متوانید اسب بخرید و با اسب مسیرها را بپیمایید و یا در جنگلها و دشتها حیوانات اهلی و وحشی را شکار کنید و حتی توانایی صحبت کردن با هرشخصیتی را که در هر مکانی در بازی باشه رو داره.

skyrim-landscape.jpg

نقشه بازی...

winterholdlocation_1.png

سعی کردم خیلی کوتاه باشه تا راحت بتونید صفحات رو بررسی کنید و مطالب رو بخونید
با تشکر که ما رو تحمل کردید

samkian21

New member
سلام
من هادی هستم و حدودا 2سال هست بازی World Of Warcraft رو بازی می کنم
اول از همه میخواستم تشکر کنم بابت این مسائل که بیان کردید .. ثانیا دیدم یه دوستی درمورد وارلاک و شیطان پرستی گفت خواستم یه توضیحی بدم به عنوان کسی که عاشق کلاس وارلاک هستم و مخصوصا race نامردگان یا همون Undead
اول از همه یه توضیح کوچیک درمورد تعریف وارلاک از طرف سایت سازنده بازی میدم
Warlocks are masters of the demonic arts. Clothed in cloth, they excel in using curses, firing bolts of fire or shadow, and summoning demons to help them in combat. Warlocks, while being excellent spell casters, also excel in providing raid members with quirky buffs and utility.

اول ترجمه :
وارلاک ها استاد هنرهای شیطانی(جنی) هستند . از لباس های نخی استفاده میکنند ...آنها در استفاده از نفرین ها بهترین هستند ... .... و اجنه(شیاطین) را احضار میکنند تا به آنها در نبرد کمک کنند ......

خب تا اینجای کار فقط توضیح خود سایت سازنده بود که فکر میکنم به اندازه کافی رسا بود :))
هر کلاسی توی این بازی 3تا استعداد کلی (به اصطلاح تلنت) داره . خب استعداد های وارلاک چیه؟!
Affliction: به معنی رنج و مشقت ... مطمئنا کسایی که باهاش بازی کردن میدونن قابلیت اصلی این تلنت ... اسمش هست : Corruption به معنی فساد و تباهی
دومین استعدادDemonology : به معنی جن شناسی (جن گیری) : تاکید اصلی این تلنت بر روی اجنه ی هست که در خدمت شما هستند , و در نهایت به قابلیت Metamorphosis میرسیم که شما تبدیل به یک شیطان بنفش رنگ با 2 بال و 2تا شاخ میشوید... نکته جالب وجود یه حالت نورانی بالای سر شما هست که با نماد یک هرم و یک چشم در مرکز اون قرار داره
و البته سم پاهای شما ....
228342.jpg

عکس بعدی یکی از قابلیت های دیگه این کلاس که به اسم کنترل اهریمن هست
(اسارت گرفتن اهریمن)
spell_shadow_enslavedemon.jpg

و در پایان هم تلنت نابودی یا Destruction
به معنی نابودی در حد محو شدن !!!
قابلیت
Immolate به معنای قربانی کردن!
قابلیت آخر Chaos Bolt که به معنی پیچش هرج و مرج هست ... نکته قابل تامل اینکه در توضیح این قابلیت نوشته
Sends a bolt of chaotic fire at the enemy, dealing 1311 to 1665 Fire damage. Chaos Bolt cannot be resisted, and pierces through all absorption effects
ترجمه قسمت قرمز : این قابلیت رو هیچ چیزی نمیتونه در امان باشه و از هر نوع حالت جذب (حالت جذب چیز بد) عبور میکنه!!!

-----------
نکته بعدی در مورد نژاد نامردگان و یا Undead هست ..
این نژاد همگی بصورت انسانهایی هستند که از قبل مرده اند اما از قبر های خودشون خارج شدن و ... شروع بازی برای این نژاد از درون یک سرداب هست و یک حالت معبد زیر زمینی
نکته اول طرز خوابیدن این نژاد :
259687.jpg

به حالت دست ها و علامت ایکس توجه کنید

نکته دوم و خیلی مهم این قابلیت که بصورت پیش فرض برای این نژاد تعریف شده:
Cannibalize: به معنی انسان خواری هست
جالبه که بعد از کشتن حریف میتونید از این قابلیت استفاده کنید و از گوشت اون تغذیه کنید
اینم یک عکس
66414.jpg

نمی دونم مطالب بالا ربطی به توهین به ادیان داشت یا نه ولی خیلی برام جالب بود وقتی اون پست رو خوندم جوابی به اون خانوم داده باشم
ببخشید طولانی شد

ali jan

کاربر ويژه
از اطلاع رسانی شما ممنونم.من خودم اهل بازیهای رایانه ای نیستم اما با خوندن این مطلب شما باعث و بانی این شدید که من حواسم رو نسبت به پسرم که هنوز وارد این بازیها نشده بیشتر جمع کنم.:احترام:

samkian21

New member
World of Warcraft پرطرفدار ترین بازی تاریخ یا پربیننده ترین نمادگرایی؟!

اول از همه ممنونم که توی کمتر از 1 ساعت لطف خودتون رو به من نشون دادید .. این به من انرژی داد تا بیشتر براتون بنویسم از پرطرفدارترین بازی تاریخ
اول از همه از یه عکس شروع میکنم
170302.jpg

عکس بدون شرح هستش
یه چشم در وسط پرچم ... این پرچم توی شهر اصلی این بازی قرار داره و روزانه حداقل 30-40 ملیون بازیکن چندین باز باهاش روبرو میشن (سرور اصلی بیلیزارد 12 میلیون بازیکن داره و بقیه رو تخمینی گفتم با احتساب سرور های خصوصی) ...
این fanction یکی از تاثیر گذار ترین هاست در بازی چون توی داستان اصلی بازی 2-3 بار نقش بسزایی داشته(حمله آرکیماند - جابجایی دالاران - ورود به سرزمین شمالی)
----
عکس دوم عکس پچ اول این بازی هستش . به رنگ سبز ریخته شده از پایین هرم نگاه کنید (حالت وحشتناک اون یارو رو ندید بگیرید)
naxxramas-large.jpg

----------
عکس بعدی عکس رسمی آخرین پچ سوم هستش به اسم Fall of LICH KING
e3lbh2zrwdgcn0v1zt7z.jpg

عدد 1: همانطور که مشخص کردم ستاره 5 پر برعکس + سر بز در مرکز آن بر روی شمشیر .... در ادامه داستان شمشیر و دارندگان اون رو هم میگم
عدد 2: نماد گونیا و پرگار در بالای سر کلاه خود
عدد 3: نشان سر بز برای بار دوم .. البته اینجا کامل نیست ولی در بازی کامل مشهود هست
3 نشان بالایی خیلی واضح بود ولی عدد 4 رو دقت کنید ... روح ابی رنگ و نسبتا غیر محسوس که از چشم چپ در حال خارج شدن هست

خب داستان این عکس:
اول از همه داستان شخصیت اصلی این عکس (البته اینجا مرده دیگه)
آرتاس منتیل : این پسر در جوانی در کلیسا مشغول تحصیل بوده و زیر نظر استادش اوتر ملقب به نور آورنده Uther Lightbringer در دسته شوالیه های دست نقره ای مشغول یاد گیری فنون نظامی میشه (آرتاس شاهزاده بوده) .. پس از کلی داستان و ومشکلات در شهرهای سرزمین اونها طاعون ی شایع میشه (در بازی به نام Scorgue) که پس از مردن انسانها تبدیل به نامردگان میشوند.. در یکی از این شهرها آرتاس برای جلوگیری از انتشار این طاعون یک شهر رو قتل عام میکنه و پس از کلی داستان و ... به شخصی خبیث تبدیل میشه و حتی استاد خودش رو هم میکشه... بعدا به سرزمین شمالی میره برای بدست آوردن شمشیر frostmourn که در عکس مشخص هست (نجوا های درون مغزش اون رو راهنمایی میکنن) این شمشیر و بر میداره و به سرزمین خودش بر میگرده و میزنه همرو جر میده بعدشم میره تاج و تختش رو توی شمال پیدا میکنه(بعد از شکست ایلیدن) و اژدهای افسانه ای سیندراگوسا رو بیدار میکنه شمشیر: درون از روه 1000 فرد بیگناه پر شده - اولیش هم پدر خود آرتاس هستش
خب . توی بازی فقط گروهی میتونن آرتاس رو توی حالت سخت شکست بدن که یکی از افراد اون گروه تبر shadowmourn رو داشته باشه که فرآیند بدست اوردنش مسلزم 1000 قتل توی قصر آرتاس (icc) هست .. بقیه داستان رو برید تحقیق کنید
------
نکته جالب بعدی سلاح هایی هست که بعد از کشتن آرتاس به بازیکنان میرسه :
اولی: Heaven's Fall, Kryss of a Thousand Lies
معنی : سقوط بهشت از اتصال هزاران دروغ
جالبه اگر توی لغت نامه بزنید کلمه kryss معنی نداره .. آخه این کلمه سوئدی هست :) توی یه جمله انگلیسی یک کلمه سوئدی

دومین سلاح جالب :
Bloodsurge, Kel'Thuzad's Blade of Agony
معنی : موج خروشان خون . شمشیر عذاب کل توزاد (کل توزاد اسم یه شخص تو بازی)
جالب تر جمله ای که زیر شمشیر نوشته شده:
"This world will burn."
این جهان خواهد سوخت

----

تو صحنه کشتن آرتاس در بازی در طی یک دمو شخصیت خوب بازی جمله ای رو میگه
Light . grant me last finall blessing to shater these bones
(اگه اشتباه تایپی داره شرمنده) معنی: ای نور به من قدرت بده تا از این اسارت خارج بشم
خب توی این بازی هیچ جا هیچ وقت کلمه ای از خدا بکار نبرده حتی در سخت ترین شرایط که جهان بازی رو به نابودی هست از قدرت طبیعت و درخت جهان (کابالا) و یا نور کمک میخوان ... این قضیه نور آدم رو یاد سخنرانی دکتر رافعی پور میندازه که بهتره برید درموردش تحقیق کنید این قضیه نور و ....
-----
در آخر هم بحث طولانی شد آخرین نکته جمله یکی از غول های آخر بازی به اسم halion هست که میگه
Relish this victory, mortals, for it will be your last! This world will burn with the master's return!

معنی: این جهان خواهد سوخت با ورود ارباب (اشاره ظاهری به پچ بعدی)

و
The heavens burn!

سوختن بهشت!!

امیدوارم مفید بوده باشه
این نکته رو ذکر کنم اطلاع رسانی از ف ی لت ر کردن و سان س ور و ... خیلی کارآمد تر هست . به عنوان مثال بازی BF3 که ممنوع شدنش به سود بیشتر قاچاق فروش ها منجر شد
یا حق

Mahdi Askari

مدير فنی
از اطلاع رسانی شما ممنونم.من خودم اهل بازیهای رایانه ای نیستم اما با خوندن این مطلب شما باعث و بانی این شدید که من حواسم رو نسبت به پسرم که هنوز وارد این بازیها نشده بیشتر جمع کنم.

دوست عزیز بازی هایی که در ایران انجمن گذاشته میشه تقریبا از یک ***** هایی گذشته اما این بازی ها هم ممکنه مواردی داشته باشه کسی به اون توجه نکرده باشه
به همین دلیل توصیه می کنم اگه قراره برای فرزندتون بازی تهیه کنید خودتون براش بخرید و نذارید بازی ای که فرزندتون تعریفش رو شنیده و یا خودش گرفته رو بازی کنه
این جور بازی ها رو کاری کنید بدون اینکه فرزندتون بفهمه و متوجه بشید چک کنید
در اینترنت دنبالش بگردید
حد اقل چند عکس از بازی رو نگاه کنید و به نقد هایی که ازش شده توجه کنید میشه گفت تقریبا میشه این بازی ها را کنترل کرد

امید وارم موفق باشید

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام
من هادی هستم

دوست عزیز هادی خان دستت درد نکنه که فعالیت داشتی در این زمینه و مطلب گذاشتی

چند تا سوال ازت دارم
چند وقته در این زمینه فعالیت داری؟
با علایم چقدر آشنایین داری؟

متن اولت بسیار عالی بود و حرف نداشت دمت گرم
ولی متن دومت یکم دچار افراط گرایی شده بودی

اگه منظورت از رنگ سبز تقدس زداییه که من چیزی ندیدم حالا اگه شما دیدی یکم بیشتر توضیح بده تا ما هم متوجه بشیم
آره تو متن دومت هم علایمی دیده میشد که درست بودن ولی خیلی از جاها متن الکی تفسیر شده بود و نمی دونم چی بگم

کل متنی که گذاشتید بعد از آخرین عکس من مشکلی ندیدم به غیر از اینکه بیان شده بازی چه مراحلی داره و مضمون بازی چیه
یک ایراد هایی دیده میشه ولی جوری نیست که اینهمه بخوایم تفسیرش کنیم

دوست عزیز احتمال میدم که متن دوم از جایی برداشته شده باشه در این صورت لطفا آدرسش رو بذارید
ولی اگه خودتون نوشتید ممنون که زحمت کشیدید

یک نصیحت به کسانی که تازه در این راه قدم میگذارند اینکه :
1- متنی رو که میذارید کامل بذارید تا خواننده رقبت نشون بده و برای خواندن مطالب مشابه خودش بیاد نه اینکه دعوت بشه یا بیاریمش
2- دچار افراط گرایی نشید
بازی ساختن با نام خدای احمق اون بازی رو فقط دو - سه جا نقدش کردن بازی ای که سر سوزن رو بزرگ کردن بزرگ کردن تصویر تار شده شبیه هرم شده 20-30 تا نقد شده

نقد سازنده بکنید تا خواننده رغبتی دو چندان داشته باشد
با تشکر از همگی دوستانی که در این زمینه فعالند و زحمت می کشند به خصوص شما دوست عزیز هادی خان :گل:

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
ببخشید به نظر من این یک بازیه ، فرهنگ نیست ! یک تفکر نیست ، تمامی تفرکها رو به شکل بازی کرده عیبی نداری

مگر طرف رو تشویق به عمل بد بکنه و الگوش یک شخصیت ناسالم بازی باشه حرف شما درسته

بازم ممنونم از تایپیک جالب تون:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
دوست عزیز یک نقل قول می گرفتید تا ببینیم با کی هستید؟:نیش2:
با منید ؟
من متوجه کامل منظورتون نشدم:گل:

ببخشید به نظر من این یک بازیه ، فرهنگ نیست ! یک تفکر نیست ، تمامی تفرکها رو به شکل بازی کرده عیب نداری

مگر طرف رو تشویق به عمل بد بکنه و الگوش یک شخصیت ناسالم بازی باشه حرف شما درسته

helia20

کاربر ويژه
بازیه مزخرفیه بنظرم ترسناکه چیه ...جدا از بحث های دیگه اش روی روان آدم تاثیر میذاره
دیـــــــــــــجیــــــــــــــــتال!!!!:نیش:

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
توهین به ادیان الهی به خصوص اسلام در بازی های رایانه ای

آره با فرستنده این عکسا بودم . عذر میخوام نقل قول نزدم :گل:

من خودم بازی کردم میدونم این بازی چیه هم انلاین هم افلاین هم کاربرای اینترنتی شو میبینم چه وضعی دارند البته منظورم رو این یکی بازی هست

این بازی آنلاینش معتاد سازه !!!

دوستم یکجوری تاثیرات بد روش داشته من خودم دیدم چه تاثیراتی داشت البته بازم معلوم نیست !

اما من شخصا میگم بستگی به اطلاعات طرف مقابل از یک بازی هست .

این سوالو قبل از خرید یا استفاده بازی بکنید عمیقم جواب بدید (هدف از این بازی واقعا چیه ؟)

بالا