World of Warcraft پرطرفدار ترین بازی تاریخ یا پربیننده ترین نمادگرایی؟!
اول از همه ممنونم که توی کمتر از 1 ساعت لطف خودتون رو به من نشون دادید .. این به من انرژی داد تا بیشتر براتون بنویسم از پرطرفدارترین بازی تاریخ
اول از همه از یه عکس شروع میکنم
عکس بدون شرح هستش
یه چشم در وسط پرچم ... این پرچم توی شهر اصلی این بازی قرار داره و روزانه حداقل 30-40 ملیون بازیکن چندین باز باهاش روبرو میشن (سرور اصلی بیلیزارد 12 میلیون بازیکن داره و بقیه رو تخمینی گفتم با احتساب سرور های خصوصی) ...
این fanction یکی از تاثیر گذار ترین هاست در بازی چون توی داستان اصلی بازی 2-3 بار نقش بسزایی داشته(حمله آرکیماند - جابجایی دالاران - ورود به سرزمین شمالی)
----
عکس دوم عکس پچ اول این بازی هستش . به رنگ سبز ریخته شده از پایین هرم نگاه کنید (حالت وحشتناک اون یارو رو ندید بگیرید)
----------
عکس بعدی عکس رسمی آخرین پچ سوم هستش به اسم Fall of LICH KING
عدد 1: همانطور که مشخص کردم ستاره 5 پر برعکس + سر بز در مرکز آن بر روی شمشیر .... در ادامه داستان شمشیر و دارندگان اون رو هم میگم
عدد 2: نماد گونیا و پرگار در بالای سر کلاه خود
عدد 3: نشان سر بز برای بار دوم .. البته اینجا کامل نیست ولی در بازی کامل مشهود هست
3 نشان بالایی خیلی واضح بود ولی عدد 4 رو دقت کنید ... روح ابی رنگ و نسبتا غیر محسوس که از چشم چپ در حال خارج شدن هست
خب داستان این عکس:
اول از همه داستان شخصیت اصلی این عکس (البته اینجا مرده دیگه)
آرتاس منتیل : این پسر در جوانی در کلیسا مشغول تحصیل بوده و زیر نظر استادش اوتر ملقب به نور آورنده Uther Lightbringer در دسته شوالیه های دست نقره ای مشغول یاد گیری فنون نظامی میشه (آرتاس شاهزاده بوده) .. پس از کلی داستان و ومشکلات در شهرهای سرزمین اونها طاعون ی شایع میشه (در بازی به نام Scorgue) که پس از مردن انسانها تبدیل به نامردگان میشوند.. در یکی از این شهرها آرتاس برای جلوگیری از انتشار این طاعون ی
ک شهر رو قتل عام میکنه و پس از کلی داستان و ... به شخصی خبیث تبدیل میشه و حتی استاد خودش رو هم میکشه... بعدا به سرزمین شمالی میره برای بدست آوردن شمشیر frostmourn که در عکس مشخص هست (نجوا های درون مغزش اون رو راهنمایی میکنن) این شمشیر و بر میداره و به سرزمین خودش بر میگرده و میزنه همرو جر میده بعدشم میره تاج و تختش رو توی شمال پیدا میکنه(بعد از شکست ایلیدن) و اژدهای افسانه ای سیندراگوسا رو بیدار میکنه شمشیر: درون از روه 1000 فرد بیگناه پر شده - اولیش هم پدر خود آرتاس هستش
خب . توی بازی فقط گروهی میتونن آرتاس رو توی حالت سخت شکست بدن که یکی از افراد اون گروه تبر shadowmourn رو داشته باشه که فرآیند بدست اوردنش مسلزم 1000 قتل توی قصر آرتاس (icc) هست .. بقیه داستان رو برید تحقیق کنید
------
نکته جالب بعدی سلاح هایی هست که بعد از کشتن آرتاس به بازیکنان میرسه :
اولی:
Heaven's Fall, Kryss of a Thousand Lies
معنی : سقوط بهشت از اتصال هزاران دروغ
جالبه اگر توی لغت نامه بزنید کلمه kryss معنی نداره .. آخه این کلمه سوئدی هست توی یه جمله انگلیسی یک کلمه سوئدی
دومین سلاح جالب : Bloodsurge, Kel'Thuzad's Blade of Agony
معنی : موج خروشان خون . شمشیر عذاب کل توزاد (کل توزاد اسم یه شخص تو بازی)
جالب تر جمله ای که زیر شمشیر نوشته شده:
"This world will burn."
این جهان خواهد سوخت
----
تو صحنه کشتن آرتاس در بازی در طی یک دمو شخصیت خوب بازی جمله ای رو میگه
Light . grant me last finall blessing to shater these bones
(اگه اشتباه تایپی داره شرمنده) معنی: ای نور به من قدرت بده تا از این اسارت خارج بشم
خب توی این بازی هیچ جا هیچ وقت کلمه ای از خدا بکار نبرده حتی در سخت ترین شرایط که جهان بازی رو به نابودی هست از قدرت طبیعت و درخت جهان (کابالا) و یا نور کمک میخوان ... این قضیه نور آدم رو یاد سخنرانی دکتر رافعی پور میندازه که بهتره برید درموردش تحقیق کنید این قضیه نور و ....
-----
در آخر هم بحث طولانی شد آخرین نکته جمله یکی از غول های آخر بازی به اسم halion هست که میگه
Relish this victory, mortals, for it will be your last!
This world will burn with the master's return!
معنی: این جهان خواهد سوخت با ورود ارباب (اشاره ظاهری به پچ بعدی)
و
The heavens burn!
سوختن بهشت!!
امیدوارم مفید بوده باشه
این نکته رو ذکر کنم اطلاع رسانی از ف ی لت ر کردن و سان س ور و ... خیلی کارآمد تر هست . به عنوان مثال بازی BF3 که ممنوع شدنش به سود بیشتر قاچاق فروش ها منجر شد
یا حق