• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نقد بازی های ضد ایرانی - اسلامی

Mahdi Askari

مدير فنی
این بازی آنلاینش معتاد سازه !!!
نه ما اینجا مرکز ترک اعتیاد نداریم :سوت::نیش:

اون جنبه های روانی و شخصیتی بازی رو ما اینجا بحث نمی کنیم چون خیلی مفصله
ما از لحاظ نماد گرایی و بررسی علائم و نماد ها بحث می کنیم
اون بحثی که شما کردید خیلی مفصل تره و جاش در این تاپیک نیست دوستان تمایل نشون یدن براش یک تاپیک مجزا می زنیم تا بحث کنیم:احترام:

اما بازی های خوب هم کم نیستن ها
بازی های فلش خیلی زیبایی هم هست که در انجمن قرار دادیم اما از اونطرف هم بازی های بد و بدرد نخور هم کم نیست
یک سرچ کوچولو تو گوگل نشون میده (از انتشار آمار در انجمن معذوریم هر چند در دو صفحه قبل فک کنم گذاشتم)

ما هم نمی خوایم بگیم بازی نکنید
من خودم خیلی از این بازی ها رو بازی کردم چون چیز جایگزینی نداشتم
اما آگاهانه بازی کنید

اما فعلا که چند وقتی هست جایگزین داریم میسازیم به خوبی خارجی ها نیست اما داریم میسازیم

قبلا بازی دونکیشوت بود که یکم هم اون ماجرا داشت
الان ما خانم طلا رو ساختیم با کیفیت بهتر که جایگزین مناسبی برای شرک هست

گرشاسپ -- میر مهنا -- مبارزه در خلیج عدن و...

موفق باشید
:گل:

ali jan

کاربر ويژه
دوست عزیز بازی هایی که در ایران انجمن گذاشته میشه تقریبا از یک ***** هایی گذشته اما این بازی ها هم ممکنه مواردی داشته باشه کسی به اون توجه نکرده باشه
به همین دلیل توصیه می کنم اگه قراره برای فرزندتون بازی تهیه کنید خودتون براش بخرید و نذارید بازی ای که فرزندتون تعریفش رو شنیده و یا خودش گرفته رو بازی کنه
این جور بازی ها رو کاری کنید بدون اینکه فرزندتون بفهمه و متوجه بشید چک کنید
در اینترنت دنبالش بگردید
حد اقل چند عکس از بازی رو نگاه کنید و به نقد هایی که ازش شده توجه کنید میشه گفت تقریبا میشه این بازی ها را کنترل کرد

امید وارم موفق باشید

از راهنمایتون کمال تشکر رو دارم.:گل:

samkian21

New member
دوست عزیز هادی خان دستت درد نکنه که فعالیت داشتی در این زمینه و مطلب گذاشتی

چند تا سوال ازت دارم
چند وقته در این زمینه فعالیت داری؟
با علایم چقدر آشنایین داری؟
سلام بر شما
اگر منظورت فعالیت توی گیم و .. هست خب فکر کنم از وقتی آتاری اومد :))
اما فکر میکنم منظورت نماد و ... هست . راستش کلا این مباحث برام جالب بوده . فکر میکنم حدودا از 1 سال پیش با آشنایی با سخنرانی ها و مقالات دکتر رافعی پور بود که خیلی دقت نظرم بیشتر شد . البته اون باعث نشد تا بازی نکنم همونطور که گفتم هر روز دارم wow بازی میکنم و darsidder و... زیاد بازی کردم و اگر بازهم بازی با این مضامین بیاد حتما انجامش میدم. اصولا علاقه خاصی به این مباحث دارم

متن اولت بسیار عالی بود و حرف نداشت دمت گرم
ولی متن دومت یکم دچار افراط گرایی شده بودی

اگه منظورت از رنگ سبز تقدس زداییه که من چیزی ندیدم حالا اگه شما دیدی یکم بیشتر توضیح بده تا ما هم متوجه بشیم

خب توی سری بازی های wow رنگ سبز نماد نیروهای اهریمنی هست و در خیلی از جاها دشمن بازیکن هست . یه چیزی مثل قضیه سام ماجراجو توی همین تاپیک . شما در 99% موارد در این بازی رنگ سبز برای شما مخرب و مضر هست . امیدوارم مفهوم و رسونده باشم

آره تو متن دومت هم علایمی دیده میشد که درست بودن ولی خیلی از جاها متن الکی تفسیر شده بود و نمی دونم چی بگم

خیلی خلاصه گفتم . اگر جایی مبهم بود ... خوشحال میشم نقل قول کنید تا ببینم

کل متنی که گذاشتید بعد از آخرین عکس من مشکلی ندیدم به غیر از اینکه بیان شده بازی چه مراحلی داره و مضمون بازی چیه
یک ایراد هایی دیده میشه ولی جوری نیست که اینهمه بخوایم تفسیرش کنیم
من فقط احساس کردم شاید برای شما جمله های توی بازی و اشیا داخل بازی جالب باشن وگرنه خودم رو انقدر خسته نمیکردم این همه تایپ کنم . پیش خودم فکر کردم پر طرفدار ترین بازی تاریخ وجودی بشر . شاید این نماد های ساده و زیرکانه اش از بازی های گمنام و یا آفلاین مهم تر باشه

دوست عزیز احتمال میدم که متن دوم از جایی برداشته شده باشه در این صورت لطفا آدرسش رو بذارید
ولی اگه خودتون نوشتید ممنون که زحمت کشیدید

خودم نوشتم. من این بازی رو به خیلی ها توی نت آموزش دادم و میدم . وبلاگ دارم

یک نصیحت به کسانی که تازه در این راه قدم میگذارند اینکه :
1- متنی رو که میذارید کامل بذارید تا خواننده رقبت نشون بده و برای خواندن مطالب مشابه خودش بیاد نه اینکه دعوت بشه یا بیاریمش
2- دچار افراط گرایی نشید
بازی ساختن با نام خدای احمق اون بازی رو فقط دو - سه جا نقدش کردن بازی ای که سر سوزن رو بزرگ کردن بزرگ کردن تصویر تار شده شبیه هرم شده 20-30 تا نقد شده

نقد سازنده بکنید تا خواننده رغبتی دو چندان داشته باشد
با تشکر از همگی دوستانی که در این زمینه فعالند و زحمت می کشند به خصوص شما دوست عزیز هادی خان :گل:

خواهش میکنم

Mahdi Askari

مدير فنی
خوب من اومدم :نیش:
دوباره این خارجی ها ما رو مجبور کردن این تاپیک رو بیاریمش بالا:نیش:
دمشون گرم که اینقده به فکر ما هستند
-------------------------------------------------------------------------------------
امروز به بررسی بازی arma3 میپردازیم

هنوز زمان زیادی از عرضه بازی جنجال آفرین (بتلفیلد۳) نمی گذرد که اینبار شرکت (Bohemia inter active) دست به ساخت بازی دیگری زده و اینبار نیز شاهد ضد ایرانی بودن یک بازی دیگر خواهیم بود.
قابل ذکر است چند ماه پیش نیز شرکت ubisoft بازی با نام (گوست رکون) “سرباز آینده” منتشر کرده بود که ضد ایرانی بودن آن به راحتی قابل درک بود.

203979_246.jpg

این بازی از جمله بازی های قدرتمند اکشن به حساب می رود که گرافیک و گیم پلی بسیار زیبایی را دارا است، همانطور که از نام آن پیداست این قسمت، سری سوم مجموعه به حساب می رود.
گیم پلی آن چیزی شبیه به سری call of duty می باشد و تنها برای pc عرضه می شود.

203982_246.jpg

203985_674.jpg

موضوعی که در این بازی برای ما جالب به نظر می رسد و توجه مارا بر انگیحته در این است که ساخت آن بسیار برای دولت انگلستان اهمیت دارد و به شرکت سازنده اعلام کرده با تمام قدرتش به ساخت آن بپردازد و دولت نیز آنهارا چه از نظر مالی و چه از نظر امکانات و نیروهای متخصص و با تجربه کمک خواهد کرد.

هدف از این همه پشتیبانی و سرمایه گذاری در این است که، پروژه ها و دروغ پردازی های خودشان را علیه جمهوری اسلامی ایران خیلی دقیق تر و طبیعی تر عرضه و بار دیگر به دروغ بگویند ایران یک خطر بزرگ به شمار رفته و باید نابود شود.

اما نکته قابل توجه اینجاست که اکثر لوازمی که در اینجا قرار دارد در واقع سلاح های اصلی اسرائیل است.

Irani_forces_in_video_games_-_military_%2816%29.jpg

1120061.jpg

Irani_forces_in_video_games_-_military_%2819%29.jpg

MerkavaIVASPRO.jpg

آخرین ویرایش:

karimi-m

New member
سلام
-حداقل مطلب مردم رو کپی زدین منبع رو زیرش مینوشتین خوب بود....!!!

ممنون...نویسنده این مطلب

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام
-حداقل مطلب مردم رو کپی زدین منبع رو زیرش مینوشتین خوب بود....!!!

ممنون...نویسنده این مطلب

تا اون جاییی که من میبینم پای عکس ها خورده از کجا کپی شده
درسته؟

یک سوالی میتونم بپرسم؟
شما دقیقا نویسنده مطلب در کدام سایت هستید؟:خجالت2:

آخرین ویرایش:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
واقعاً تاسف خوردم بابت این تاپیک.

شخصاً می تونم کلی دلیل و برهان بیارم که این نوشتار ها از بیخ مورد داره.
امیدوارم دوستان هر چه زودتر از "توهم توطئه" بزنن بیرون...

Mahdi Askari

مدير فنی
واقعاً تاسف خوردم بابت این تاپیک.

شخصاً می تونم کلی دلیل و برهان بیارم که این نوشتار ها از بیخ مورد داره.
امیدوارم دوستان هر چه زودتر از "توهم توطئه" بزنن بیرون...

دوست عزیز این تاپیک برای علاقه مندان به این مبحث هست
نمونه استقبال اعضا رو هم در پروفایل من میتونید ببینید
اگه دوست دارید در این مورد بحث کنید به من بگید با ادمین در میون میذارم تاپیک جدید میزنم در این موارد با هم بحث کنیم اینجا جاش نیست

باتشکر:گل:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
مشکل اینجاست ما نصفه و نیمه داریم به قاضی میریم.
مثلاً به عنوان 2 تا نمونه عرض می کنم،
بازی مثل MW که تو همین تاپیک بهش کوبیدین در مقابل کاربران مسلمانش کاملاً با احترام رفتار کرده و می کنه
http://forum.bazicenter.com/thread69239/#post2272403

یا قضیه بازی های ضد ایرانی.
شما این سمت قضیه رو هم بگیرید که تو همین ایران با توجه به این که ما به جایگاه ثابتی تو بازی های رایانه ای نرسیدیم و هنوز اول راهیم
شروع کردیم به بازی های ضد امریکائی...
هر چند کلاً موافق با حضور سیاست تو هیچ ضمینه هنری از جمله بازی های رایانه ای نیستم اما متاسفانه به وضوح می بینیم که تو همین ایران چه طور خسمانه این قضیه رو جلو می برن... خوب نباید از طرف امریکائمون شاکی شیم که تو بازیشون به جای دشمن از ایرانی جمائت مایه بزاره، به قول یارو گفتنی چیزی که عوض داره گله نداره...

به هر حال درست قضیه اینه که کاملاً به این موضوع پرداخت بشه.
نه این که با حس سو بحث کرد.

موفق باشید.

BLaDe

متخصص بخش زبان
بازی مثل MW که تو همین تاپیک بهش کوبیدین در مقابل کاربران مسلمانش کاملاً با احترام رفتار کرده و می کنه

شما این سمت قضیه رو هم بگیرید که تو همین ایران با توجه به این که ما به جایگاه ثابتی تو بازی های رایانه ای نرسیدیم و هنوز اول راهیم
هر چند کلاً موافق با حضور سیاست تو هیچ ضمینه هنری از جمله بازی های رایانه ای نیستم اما متاسفانه به وضوح می بینیم که تو همین ایران چه طور خسمانه این قضیه رو جلو می برن... خوب نباید از طرف امریکائمون شاکی شیم که تو بازیشون به جای دشمن از ایرانی جمائت مایه بزاره، به قول یارو گفتنی چیزی که عوض داره گله نداره...

موفق باشید.

من کاملا باهاتون مخالفم آقای فیلسوف ... ما یه طرفه به قاضی نمیریم بلکه داریم حقیقتی رو به مردم میگیم که واقعا درکش سخته .... سخته به خاطر اینکه اونا تا حالا با رسانه هاشون و محصولاتشون ذهن ما رو جوری درگیر کردن که اگه به ما یک نفر بگه این غلطه میگیم نه این درسته من مطمئنم .. در این حد ما شستشوی مغزی شدیم و هر روز توسط کانال هاشون از جمله Voa و بی بی سی مدام به ما مطالبی گفته میشه که تماما بر ضد دولت ما و کشورمونه .. چون میدونن اگه دین رو منحرف کنن و مردم رو طرفدار خودشون کنن کارشون راحت میشه ....

شما حتی اگر با دید بی طرفانه به مطالب توجه کنی متوجه میشی که تو همه این بازی ها و خیلی از بازی های خارجی دیگه داره این نمادها به نوجوون ها و جوون ها و بچه ها القا میشه ... و این ها فق تو بازی هاشون دیده نمیشن بلکه تو مکان هایی که میسازن ، تو فیلم ها ، سریال ها و کارتون و انیمیشن ها ، حتی آهنگ هایی که توسط خوانندگانشون مخصوصا خوانندگان معروفشون خونده میشه هم به وضوح دیده میشه ...

آخه چرا به جای اینکه به این مطالب بیشتر دقت کنیم و حداقل یک درصد احتمال صحت داشتن بدید ، با این نظرتون به صورت انتقاد موجب دلسردی نویسنده مطالب و خوانندگان مطالب میشید ؟؟؟

آیا شما با نمادهای شیطان پرستی و فرقه فراماسونری آشنا هستید ؟ شما مستند اغوا رو دیدید ؟ مستند ظهور رو دیدید ؟ سخنرانی های پیرامون این موضوع ( فراماسونری ) نظیر آقای رائفی پور رو دیدید ؟ با ایلومناتی آشنایی دارید ؟ میدونید بیشتر از نصف خوانندگان و هنرپیشگان خارجی ماسون هستن یا حداقلش از نمادهای ماسونی استفاده میکنند ؟

اگر ندیدید پیشنهاد میکنم اول اونها رو ببینید ....
ضمنا ازتون خواهش میکنم نظرتون رو در این تاپیک ادامه ندید و به صورت پیام خصوصی یا در پروفایل این بحث و تبادل نظر رو ادامه بدیم تا برای این تاپیک مشکلی پیش نیاد و مجبور به بستن این تاپیک نشن ... با تشکر :گل:

بنده خودم اعلام میکنم که این بحث انتقادیم رو در این تاپیک ادامه نمیدم و پستی در این تاپیک نمیدم ...:سکوت: مهدی خان به کارت ادامه بده ...:giggle::5::ایول:

آخرین ویرایش:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
بنده این پست رو می دم به حرمت حرف شما دیگه ادامه نمی دم که مشکلی برای تاپیک پیش نیاد و اگر صلاح دونستید به کل پاک کنید.

اما بحث اصلی.
حرفی که من زدم کاملاً روشن بود. 2 موضوع رو مطرح کردم :
یک. من می گم اگر ما بدی یه محصول رو می گیم باید خوبی هاشو بگیم.
دقیقاً داریم مثل همون شبکه هائی که گفتید عمل می کنیم.
چرا نباید حد اعتدال رو نگه داشت ؟

دو.این که بازی های ویدئوی مشکل دارن یه مورد کاملاً روشن و شفاف ـه، اصلاً مگه میشه محصولی تو دنیا تولید بشه که به نوعی برای عده با یه سری دیدگاه "بد" نباشه.
شخصاً بیشتر از 6 سال به عنوان یه ژورنالیست تو عرصه بازی های ویدئوی کار می کنم و بیشتر از 20 ساله با این صنعت آشنا شدم و زندگی کردم بهتر از هر عوامی می دونم داره تو این صنعت چی می گذره... این که چه قدر سرمایه برا تولید یه بازی از چه منابعی شکل می گیره تا یه بازی چه طور دیدگاه سازندش رو به مخاطبینش القا می کنه.
اما حرف اصلی اینه که ما نباید تند روی های شخصی اعتقادی و دینی و... رو با این شدت تو هر چیزی دخیل کنیم.
مثال عرض می کنم.

همینطور که ما به برخی غربی ها و محصولاتشون فرقه فراماسونری رو میچسبونیم، اونها هم یک اصطلاح رایج در مورد مسلمانان دارن به اسم قبطی.
یه عده ای که از اسلام خیری ندیدن با پر کردن چشم و گوش مردم با صحبت هایی از جمله خشونت طلبی تا محجور کردن بانوان و ... سیل عظیمی ادم رو علیه ما روندن...
واقعیت قضیه هم اینه که اینطور نیست ! هم من می دونم هم شما هم تمام ادمائی که تو این اجتماع در حال سپری کردن زندگی خودشونن.
شاید مشکلاتی داشته باشم که اینا هم قابل کتمان نیست.

امیدوارم لپ کلام رو رسونده باشم.

موفق باشید.

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
مهدی عزیز و کسانی که این تاپیک رو به روز میکنند خواهش میکنم یک تاپیک اگه هست اینجا بذارند یا ایجاد کنند

برای بحث در مورد عکسهای گرفته شده و نظرات بین هم چرا که به نظرم به تنهایی گذاشتن این عکسها تاثیر زیادی نداره بحث بیشترین تاثیر رو میتونه

از این مطالب به کاربرا ارسال کنه

با تشکر .

Mahdi Askari

مدير فنی

موفق باشید.
دوست عزیز حرفامو با غرض نخون لطفا:گل:
من شب نخوابیدم صبح بلند شم بگم بازی فلان و فلان و فلان بازی های ماسونی هستند
من حدود سه سال دارم در زمینه ماسون ها تحقیق میکنم نمی خوام بگم آدم بزرگیم
امام علی(ع) میگه : تعریف از خود عین دیوانگی هست ولی می خواستم بگم با آدم کمی طرف نیستید
درسته من فقط سه سال کار کردم و بقیه در حدود 10-15 سال کار کردن اما تو همین مدت هم یک چیزایی بلد شدم

دوست عزیز ایران از چه سالی داره بازی درست میکنه؟
بازی« نجات گروگان های آمریکایی از ایران» که در دهه 60 تولید شده . اون موقع ما بازی درست میکردیم که میگید چیزی که عوض داره گله نداره؟
شما به این سوال جواب بده من این تاپیکو میبندم
دوست عزیز همون لینکی هم که دادید خودت یک نگاهی بنداز .
شرکتی که از کوچکترین تحقیقات برای اجرای بازی رو از دست نمیده
کلی تحقیقات انجام میده که صدای گلوله در مکان های مختلف به چه صورتی است
بعد اون موقع یک تابلوی به اون بزرگی که به زبان خودشون هم نیست میگن خبر ندارن

مثل ین میمونه من میگم ادمین فلان و فلان بعد وقتی کلی آدم اونو میبینه
بعد میگم معذرت می خوام که عمرا 1 درصد از اون آدمایی که دیدن معذرت خواهی رو ببین

من کاملا باهاتون مخالفم آقای فیلسوف ... ما یه طرفه به قاضی نمیریم بلکه داریم حقیقتی رو به مردم میگیم که واقعا درکش سخته .... سخته به خاطر اینکه اونا تا حالا با رسانه هاشون و محصولاتشون ذهن ما رو جوری درگیر کردن که اگه به ما یک نفر بگه این غلطه میگیم نه این درسته من مطمئنم .. در این حد ما شستشوی مغزی شدیم و هر روز توسط کانال هاشون از جمله Voa و بی بی سی مدام به ما مطالبی گفته میشه که تماما بر ضد دولت ما و کشورمونه .. چون میدونن اگه دین رو منحرف کنن و مردم رو طرفدار خودشون کنن کارشون راحت میشه ....

شما حتی اگر با دید بی طرفانه به مطالب توجه کنی متوجه میشی که تو همه این بازی ها و خیلی از بازی های خارجی دیگه داره این نمادها به نوجوون ها و جوون ها و بچه ها القا میشه ... و این ها فق تو بازی هاشون دیده نمیشن بلکه تو مکان هایی که میسازن ، تو فیلم ها ، سریال ها و کارتون و انیمیشن ها ، حتی آهنگ هایی که توسط خوانندگانشون مخصوصا خوانندگان معروفشون خونده میشه هم به وضوح دیده میشه ...

آخه چرا به جای اینکه به این مطالب بیشتر دقت کنیم و حداقل یک درصد احتمال صحت داشتن بدید ، با این نظرتون به صورت انتقاد موجب دلسردی نویسنده مطالب و خوانندگان مطالب میشید ؟؟؟

آیا شما با نمادهای شیطان پرستی و فرقه فراماسونری آشنا هستید ؟ شما مستند اغوا رو دیدید ؟ مستند ظهور رو دیدید ؟ سخنرانی های پیرامون این موضوع ( فراماسونری ) نظیر آقای رائفی پور رو دیدید ؟ با ایلومناتی آشنایی دارید ؟ میدونید بیشتر از نصف خوانندگان و هنرپیشگان خارجی ماسون هستن یا حداقلش از نمادهای ماسونی استفاده میکنند ؟

اگر ندیدید پیشنهاد میکنم اول اونها رو ببینید ....
ضمنا ازتون خواهش میکنم نظرتون رو در این تاپیک ادامه ندید و به صورت پیام خصوصی یا در پروفایل این بحث و تبادل نظر رو ادامه بدیم تا برای این تاپیک مشکلی پیش نیاد و مجبور به بستن این تاپیک نشن ... با تشکر :گل:

بنده خودم اعلام میکنم که این بحث انتقادیم رو در این تاپیک ادامه نمیدم و پستی در این تاپیک نمیدم ...:سکوت: مهدی خان به کارت ادامه بده ...:giggle::5::ایول:

بخش بازی با بقیه بخش ها متفاوته راحت باشید و ادامه بدید خودم تمام مسئولیتش رو به عهده میگیرم:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
بنده این پست رو می دم به حرمت حرف شما دیگه ادامه نمی دم که مشکلی برای تاپیک پیش نیاد و اگر صلاح دونستید به کل پاک کنید.

اما بحث اصلی.
حرفی که من زدم کاملاً روشن بود. 2 موضوع رو مطرح کردم :
یک. من می گم اگر ما بدی یه محصول رو می گیم باید خوبی هاشو بگیم.
دقیقاً داریم مثل همون شبکه هائی که گفتید عمل می کنیم.
چرا نباید حد اعتدال رو نگه داشت ؟

دو.این که بازی های ویدئوی مشکل دارن یه مورد کاملاً روشن و شفاف ـه، اصلاً مگه میشه محصولی تو دنیا تولید بشه که به نوعی برای عده با یه سری دیدگاه "بد" نباشه.
شخصاً بیشتر از 6 سال به عنوان یه ژورنالیست تو عرصه بازی های ویدئوی کار می کنم و بیشتر از 20 ساله با این صنعت آشنا شدم و زندگی کردم بهتر از هر عوامی می دونم داره تو این صنعت چی می گذره... این که چه قدر سرمایه برا تولید یه بازی از چه منابعی شکل می گیره تا یه بازی چه طور دیدگاه سازندش رو به مخاطبینش القا می کنه.
اما حرف اصلی اینه که ما نباید تند روی های شخصی اعتقادی و دینی و... رو با این شدت تو هر چیزی دخیل کنیم.
مثال عرض می کنم.

همینطور که ما به برخی غربی ها و محصولاتشون فرقه فراماسونری رو میچسبونیم، اونها هم یک اصطلاح رایج در مورد مسلمانان دارن به اسم قبطی.
یه عده ای که از اسلام خیری ندیدن با پر کردن چشم و گوش مردم با صحبت هایی از جمله خشونت طلبی تا محجور کردن بانوان و ... سیل عظیمی ادم رو علیه ما روندن...
واقعیت قضیه هم اینه که اینطور نیست ! هم من می دونم هم شما هم تمام ادمائی که تو این اجتماع در حال سپری کردن زندگی خودشونن.
شاید مشکلاتی داشته باشم که اینا هم قابل کتمان نیست.

امیدوارم لپ کلام رو رسونده باشم.

موفق باشید.
من جایی تو این تاپیک ندیدم بگم بازی ها خوبی ندارن:نمیدونم:
خیلی ممنون منم هر عوامی نیستم و خودم هم در زمینه کار کردم:18:
اما میگم بدیهاشون بیشتر از خوبی هاشون هست
خودت سرت تو کاره بعد میگی بگید خوبه؟
خوشبختانه موضعی داریم میگیم نقد گیم پلی و رسایی صوتی و گررافیک کار ما نیست
کار ما نقد محتوایی هست
من نمیدونم این که میگن نعوذ بالله خدا احمقه کجای تندروی کردیم
اینکه به مقدسات ما توهین شده
به اسامی پیامبر و ائمه ما(شیعیان) و همچنین یکی از خلیفه های اهل تسنن شلیک میشه و ما اینو به بقیه میگیم کجاش تندروی هست
این خطو نوشتم تا همه بدونن با کل اسلام مشکل هست نه با شیعه و یا سنی

نمیدونم جوابتون در این موارد چی هست
ولی بازم نظرتون محترمه بیان کنید:گل:
مهدی عزیز و کسانی که این تاپیک رو به روز میکنند خواهش میکنم یک تاپیک اگه هست اینجا بذارند یا ایجاد کنند

برای بحث در مورد عکسهای گرفته شده و نظرات بین هم چرا که به نظرم به تنهایی گذاشتن این عکسها تاثیر زیادی نداره بحث بیشترین تاثیر رو میتونه

از این مطالب به کاربرا ارسال کنه

با تشکر .

عکس هایی که به تنهایی گذاشته شده بودن اون رسایی کلام رو داشتن
ولی بقیه که نیاز به تفسیر داشته توضیحات هم براش دادیم:گل:

آخرین ویرایش:

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
با اجازه مدیر بخش.

بنده به هیچ عنوان فراماسونری یا شیطان پرستی و یا کلاً منافع شخصی در پشت سرگرمی های روز رو نفی نمی کنم. یعنی در جایگاهی نیستم که بخوام تکذیب یا تاییدشون کنم.
اما متاسفانه صحبت هام بد برداشت میشه.

بنده خیلی واضح گفتم، هر بازی می تونی منافع یه عده خاص رو که خیلی راحتر از ما به این مباحث بازی سازی دسترسی دارن تامین کنه، اما واقعاً تمام قضیه همینه؟
چون یه عده روش اسامی فراماسونری میزارن باید قیدشون رو زد؟

بدبختی اینه بازی هیای ضد ایرانی رو هم با قضیه فراماسونری مختلط می کنید ...
باید قبول کرد همون قدر که ما تو ایران، امریکا رو شیطان نام می بریم و هر روز مرگ بر امریکا سر می دیم نباید انتظار داشته باشیم به رومون بخندن!
مسلماً هر عملی عکس العملی داره.
درست یا غلط بیشتر از 30 سال این جو ضد امریکائی تو کشور رواج داره، داریم ادم هائی رو که ارزوی نابودی به کل ممالک غرب رو کنن.
چرا انتظار عکس العمل ندارید ؟

غرب وقتی تولید بازی های رایانه ای رو شروع کرد با اسلحه یا مسائل سیاسی نبود... تفریحات ساده و سرگرم کنمده بر مبتای حرکت از نقطه A و رسیدن به نقطه B به همراه یه سری چالش ها. ولی متاسفانه ما از همون اول سنگ بنامون رو کج گذاشتیم شرو کردیم بازی های سیاسی ساختن.

خلاصه مطالبی که گفتم به این شرح ـه
با هر کدوم مخالفتی دارید من توضیح کامل خدمتتون عرض می کنم

شما به این سوال جواب بده من این تاپیکو میبندم
دوست عزیز همون لینکی هم که دادید خودت یک نگاهی بنداز .
شرکتی که از کوچکترین تحقیقات برای اجرای بازی رو از دست نمیده
کلی تحقیقات انجام میده که صدای گلوله در مکان های مختلف به چه صورتی است
بعد اون موقع یک تابلوی به اون بزرگی که به زبان خودشون هم نیست میگن خبر ندارن

اتفاقاً دلیل ساخت بازی هائی با این محتوا عدم شناخت جامعه غرب از خاورمیانه است.
این مشکلی که براتون لینک کردم واقعاً هیچه...
تو همین سری لوکیشن پاکستان و افغانستان هم وجود داره... اما تمامی تابلو ها به عربی نوشته شده دقیقاً مشابه مدال افتخار یا همین بتلفبلد که تو تهران اتفاق می افته شاهد تابلو هائی هستیم که عربی نوشته شد...
از طرفی اگر شرکتی به عمد همچین حرکتی اعمال کنه به هر شکلی اونو لاپوشونی می کنه
نه این که با یه اعتراض سطحی اونم از سمت یک نفر خرجی معادل ساعتی 214.5 پــُند راه بندازه تا سرورهاشو دوباره از نو بازنویسی کنه تا یه مرحله توهین به حساب نیاد.

من شما هموطن هستیم. هم زبون هستیم. عقل سلیم داریم. بحث می کنیم. چرا باید غرض ورزی کنم
اتفاقاً خیلی خوشحالم این بخش مدیر فعالی مثل شما داره.
امیدوارم حرف هام به دل نگیرید.
ویرایش: اصلاً عوام منظورم شما نبودین، سو تفاهم نشه. منظورم مردمی بودن که پشت ویترتین بازی ها لیست می کنن و برای بچه هاشون یا برادر، خواهراشون خریداری می کنن..

Mahdi Askari

مدير فنی
دوستانی که فک می کنید ما داریم دعوا می کنیم . ما دعوا نمیکنیم و فقط داریم بحث می کنیم . خواهشمندم فیلسوف که اسمشون رو هم نمیدونم این قضیه رو خاطر نشان بشه:گل:

دوست عزیز من نگفتم قید بازی ها رو بزنین
من همیشه گفتم با اطلاع بزی کنید
ببینید دارید چه بازی رو بازی می کنید .

دوست عزیز ایران هم تمام بازی هاش مسائل سیاسی نیست
بازی خانم طلا کجاش سیاسیه؟

جواب اون قسمت حرف منو اگه میدادید جواب بحث خودتون بود در زمینه ساعتی 214 پوند
چرا باید چیزی بذاره که بعد بخواد برداره؟

مطمئنن این ضرر برای اونا نیست بلکه از جایی دارن میگیرن که این ضرر رو بزنن

مثل بازی arma3 که انگلیس داره حمایتش می کنه مطمئن باشید این شرکت ها هم از جایی گرفتن که بعد اومدن خیلی راحت به قول خودتون ساعتی کلی پوند ضرر میزن به خودشونچرا این حرکت رو برای بازی mw3 نکردن؟

بازی های شرکت رو با هم مقایسه کنید میفهمید که چه خبره؟

سیاست پشت اون حرکتشون خیلی هست :گل:

در ضمن بخش بازی مدیر نداره راحت باشید:شاد:

آخرین ویرایش:

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

درود مهدی جان

با سپاس از شما
:گل: برای آنچه که در این جستار انجام دادید و همچنین از احمد فنونی نازنین:گل:. ایراد کار در این است که ما خود را الهی می پنداریم و به خود این حق را می دهیم تا مرگ بر آنها بگوییم و نابودی آنها را بخواهیم. از کجا که خود ما شیطانی نباشیم؟ چرا می پنداریم که ما تنها حقیقت مطلق در جهان هستیم؟ پاسخ های، هوی است. از دید من، هم کار ما نادرست است و هم کار ایشان. به جای درست کردن دیگران، باید خود را درست کنیم. دیگران هم خود به خود درست خواهند شد!
از دیدگاه باز
The Philosopher گرامی هم سپاسگزارم!:گل:
همچنین از مهسای نازنین که من را به این جستار فرا خواند هم سپاسگزارم!:گل:

بالا