Mahdi Askari
مدير فنی
دوستان بحث کردن در تاپیک آزاده اما بحث کنید اما اسپم ندید
خیلی ممنون :گل:
خیلی ممنون :گل:
نه ما اینجا مرکز ترک اعتیاد نداریم :سوت::نیش:این بازی آنلاینش معتاد سازه !!!
دوست عزیز بازی هایی که در ایران انجمن گذاشته میشه تقریبا از یک ***** هایی گذشته اما این بازی ها هم ممکنه مواردی داشته باشه کسی به اون توجه نکرده باشه
به همین دلیل توصیه می کنم اگه قراره برای فرزندتون بازی تهیه کنید خودتون براش بخرید و نذارید بازی ای که فرزندتون تعریفش رو شنیده و یا خودش گرفته رو بازی کنه
این جور بازی ها رو کاری کنید بدون اینکه فرزندتون بفهمه و متوجه بشید چک کنید
در اینترنت دنبالش بگردید
حد اقل چند عکس از بازی رو نگاه کنید و به نقد هایی که ازش شده توجه کنید میشه گفت تقریبا میشه این بازی ها را کنترل کرد
امید وارم موفق باشید
سلام بر شمادوست عزیز هادی خان دستت درد نکنه که فعالیت داشتی در این زمینه و مطلب گذاشتی
چند تا سوال ازت دارم
چند وقته در این زمینه فعالیت داری؟
با علایم چقدر آشنایین داری؟
متن اولت بسیار عالی بود و حرف نداشت دمت گرم
ولی متن دومت یکم دچار افراط گرایی شده بودی
اگه منظورت از رنگ سبز تقدس زداییه که من چیزی ندیدم حالا اگه شما دیدی یکم بیشتر توضیح بده تا ما هم متوجه بشیم
آره تو متن دومت هم علایمی دیده میشد که درست بودن ولی خیلی از جاها متن الکی تفسیر شده بود و نمی دونم چی بگم
من فقط احساس کردم شاید برای شما جمله های توی بازی و اشیا داخل بازی جالب باشن وگرنه خودم رو انقدر خسته نمیکردم این همه تایپ کنم . پیش خودم فکر کردم پر طرفدار ترین بازی تاریخ وجودی بشر . شاید این نماد های ساده و زیرکانه اش از بازی های گمنام و یا آفلاین مهم تر باشهکل متنی که گذاشتید بعد از آخرین عکس من مشکلی ندیدم به غیر از اینکه بیان شده بازی چه مراحلی داره و مضمون بازی چیه
یک ایراد هایی دیده میشه ولی جوری نیست که اینهمه بخوایم تفسیرش کنیم
دوست عزیز احتمال میدم که متن دوم از جایی برداشته شده باشه در این صورت لطفا آدرسش رو بذارید
ولی اگه خودتون نوشتید ممنون که زحمت کشیدید
یک نصیحت به کسانی که تازه در این راه قدم میگذارند اینکه :
1- متنی رو که میذارید کامل بذارید تا خواننده رقبت نشون بده و برای خواندن مطالب مشابه خودش بیاد نه اینکه دعوت بشه یا بیاریمش
2- دچار افراط گرایی نشید
بازی ساختن با نام خدای احمق اون بازی رو فقط دو - سه جا نقدش کردن بازی ای که سر سوزن رو بزرگ کردن بزرگ کردن تصویر تار شده شبیه هرم شده 20-30 تا نقد شده
نقد سازنده بکنید تا خواننده رغبتی دو چندان داشته باشد
با تشکر از همگی دوستانی که در این زمینه فعالند و زحمت می کشند به خصوص شما دوست عزیز هادی خان :گل:
سلام
-حداقل مطلب مردم رو کپی زدین منبع رو زیرش مینوشتین خوب بود....!!!
ممنون...نویسنده این مطلب
واقعاً تاسف خوردم بابت این تاپیک.
شخصاً می تونم کلی دلیل و برهان بیارم که این نوشتار ها از بیخ مورد داره.
امیدوارم دوستان هر چه زودتر از "توهم توطئه" بزنن بیرون...
مشکل اینجاست ما نصفه و نیمه داریم به قاضی میریم.
مثلاً به عنوان 2 تا نمونه عرض می کنم،
بازی مثل MW که تو همین تاپیک بهش کوبیدین در مقابل کاربران مسلمانش کاملاً با احترام رفتار کرده و می کنه
http://forum.bazicenter.com/thread69239/#post2272403
یا قضیه بازی های ضد ایرانی.
شما این سمت قضیه رو هم بگیرید که تو همین ایران با توجه به این که ما به جایگاه ثابتی تو بازی های رایانه ای نرسیدیم و هنوز اول راهیم
شروع کردیم به بازی های ضد امریکائی...
هر چند کلاً موافق با حضور سیاست تو هیچ ضمینه هنری از جمله بازی های رایانه ای نیستم اما متاسفانه به وضوح می بینیم که تو همین ایران چه طور خسمانه این قضیه رو جلو می برن... خوب نباید از طرف امریکائمون شاکی شیم که تو بازیشون به جای دشمن از ایرانی جمائت مایه بزاره، به قول یارو گفتنی چیزی که عوض داره گله نداره...
به هر حال درست قضیه اینه که کاملاً به این موضوع پرداخت بشه.
نه این که با حس سو بحث کرد.
موفق باشید.
دوست عزیز حرفامو با غرض نخون لطفا:گل:مشکل اینجاست ما نصفه و نیمه داریم به قاضی میریم.
مثلاً به عنوان 2 تا نمونه عرض می کنم،
بازی مثل MW که تو همین تاپیک بهش کوبیدین در مقابل کاربران مسلمانش کاملاً با احترام رفتار کرده و می کنه
http://forum.bazicenter.com/thread69239/#post2272403
یا قضیه بازی های ضد ایرانی.
شما این سمت قضیه رو هم بگیرید که تو همین ایران با توجه به این که ما به جایگاه ثابتی تو بازی های رایانه ای نرسیدیم و هنوز اول راهیم
شروع کردیم به بازی های ضد امریکائی...
هر چند کلاً موافق با حضور سیاست تو هیچ ضمینه هنری از جمله بازی های رایانه ای نیستم اما متاسفانه به وضوح می بینیم که تو همین ایران چه طور خسمانه این قضیه رو جلو می برن... خوب نباید از طرف امریکائمون شاکی شیم که تو بازیشون به جای دشمن از ایرانی جمائت مایه بزاره، به قول یارو گفتنی چیزی که عوض داره گله نداره...
به هر حال درست قضیه اینه که کاملاً به این موضوع پرداخت بشه.
نه این که با حس سو بحث کرد.
موفق باشید.
من کاملا باهاتون مخالفم آقای فیلسوف ... ما یه طرفه به قاضی نمیریم بلکه داریم حقیقتی رو به مردم میگیم که واقعا درکش سخته .... سخته به خاطر اینکه اونا تا حالا با رسانه هاشون و محصولاتشون ذهن ما رو جوری درگیر کردن که اگه به ما یک نفر بگه این غلطه میگیم نه این درسته من مطمئنم .. در این حد ما شستشوی مغزی شدیم و هر روز توسط کانال هاشون از جمله Voa و بی بی سی مدام به ما مطالبی گفته میشه که تماما بر ضد دولت ما و کشورمونه .. چون میدونن اگه دین رو منحرف کنن و مردم رو طرفدار خودشون کنن کارشون راحت میشه ....
شما حتی اگر با دید بی طرفانه به مطالب توجه کنی متوجه میشی که تو همه این بازی ها و خیلی از بازی های خارجی دیگه داره این نمادها به نوجوون ها و جوون ها و بچه ها القا میشه ... و این ها فق تو بازی هاشون دیده نمیشن بلکه تو مکان هایی که میسازن ، تو فیلم ها ، سریال ها و کارتون و انیمیشن ها ، حتی آهنگ هایی که توسط خوانندگانشون مخصوصا خوانندگان معروفشون خونده میشه هم به وضوح دیده میشه ...
آخه چرا به جای اینکه به این مطالب بیشتر دقت کنیم و حداقل یک درصد احتمال صحت داشتن بدید ، با این نظرتون به صورت انتقاد موجب دلسردی نویسنده مطالب و خوانندگان مطالب میشید ؟؟؟
آیا شما با نمادهای شیطان پرستی و فرقه فراماسونری آشنا هستید ؟ شما مستند اغوا رو دیدید ؟ مستند ظهور رو دیدید ؟ سخنرانی های پیرامون این موضوع ( فراماسونری ) نظیر آقای رائفی پور رو دیدید ؟ با ایلومناتی آشنایی دارید ؟ میدونید بیشتر از نصف خوانندگان و هنرپیشگان خارجی ماسون هستن یا حداقلش از نمادهای ماسونی استفاده میکنند ؟
اگر ندیدید پیشنهاد میکنم اول اونها رو ببینید ....
ضمنا ازتون خواهش میکنم نظرتون رو در این تاپیک ادامه ندید و به صورت پیام خصوصی یا در پروفایل این بحث و تبادل نظر رو ادامه بدیم تا برای این تاپیک مشکلی پیش نیاد و مجبور به بستن این تاپیک نشن ... با تشکر :گل:
بنده خودم اعلام میکنم که این بحث انتقادیم رو در این تاپیک ادامه نمیدم و پستی در این تاپیک نمیدم ...:سکوت: مهدی خان به کارت ادامه بده ...:5::ایول:
من جایی تو این تاپیک ندیدم بگم بازی ها خوبی ندارن:نمیدونم:بنده این پست رو می دم به حرمت حرف شما دیگه ادامه نمی دم که مشکلی برای تاپیک پیش نیاد و اگر صلاح دونستید به کل پاک کنید.
اما بحث اصلی.
حرفی که من زدم کاملاً روشن بود. 2 موضوع رو مطرح کردم :
یک. من می گم اگر ما بدی یه محصول رو می گیم باید خوبی هاشو بگیم.
دقیقاً داریم مثل همون شبکه هائی که گفتید عمل می کنیم.
چرا نباید حد اعتدال رو نگه داشت ؟
دو.این که بازی های ویدئوی مشکل دارن یه مورد کاملاً روشن و شفاف ـه، اصلاً مگه میشه محصولی تو دنیا تولید بشه که به نوعی برای عده با یه سری دیدگاه "بد" نباشه.
شخصاً بیشتر از 6 سال به عنوان یه ژورنالیست تو عرصه بازی های ویدئوی کار می کنم و بیشتر از 20 ساله با این صنعت آشنا شدم و زندگی کردم بهتر از هر عوامی می دونم داره تو این صنعت چی می گذره... این که چه قدر سرمایه برا تولید یه بازی از چه منابعی شکل می گیره تا یه بازی چه طور دیدگاه سازندش رو به مخاطبینش القا می کنه.
اما حرف اصلی اینه که ما نباید تند روی های شخصی اعتقادی و دینی و... رو با این شدت تو هر چیزی دخیل کنیم.
مثال عرض می کنم.
همینطور که ما به برخی غربی ها و محصولاتشون فرقه فراماسونری رو میچسبونیم، اونها هم یک اصطلاح رایج در مورد مسلمانان دارن به اسم قبطی.
یه عده ای که از اسلام خیری ندیدن با پر کردن چشم و گوش مردم با صحبت هایی از جمله خشونت طلبی تا محجور کردن بانوان و ... سیل عظیمی ادم رو علیه ما روندن...
واقعیت قضیه هم اینه که اینطور نیست ! هم من می دونم هم شما هم تمام ادمائی که تو این اجتماع در حال سپری کردن زندگی خودشونن.
شاید مشکلاتی داشته باشم که اینا هم قابل کتمان نیست.
امیدوارم لپ کلام رو رسونده باشم.
موفق باشید.
مهدی عزیز و کسانی که این تاپیک رو به روز میکنند خواهش میکنم یک تاپیک اگه هست اینجا بذارند یا ایجاد کنند
برای بحث در مورد عکسهای گرفته شده و نظرات بین هم چرا که به نظرم به تنهایی گذاشتن این عکسها تاثیر زیادی نداره بحث بیشترین تاثیر رو میتونه
از این مطالب به کاربرا ارسال کنه
با تشکر .
شما به این سوال جواب بده من این تاپیکو میبندم
دوست عزیز همون لینکی هم که دادید خودت یک نگاهی بنداز .
شرکتی که از کوچکترین تحقیقات برای اجرای بازی رو از دست نمیده
کلی تحقیقات انجام میده که صدای گلوله در مکان های مختلف به چه صورتی است
بعد اون موقع یک تابلوی به اون بزرگی که به زبان خودشون هم نیست میگن خبر ندارن