• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**هشتمین صندلي داغ ايران انجمن با حضور rahnama ( آقا هوشنگ )**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
175-این کلمات شما رو یاد چی میندازه؟؟

محبت

غرور

دل شکستن

عصبانیت

دانشگاه

سن ایچ:نیش::نیش::نیش:

نمایشگاه

پاییز

صندلی دااااااااااغ

هوشنگ:نیش:

پیش بند:نیش:

کفگیر و ملاقه:نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
175-این کلمات شما رو یاد چی میندازه؟؟
محبت - دوست داشتن
غرور - دوری
دل شکستن - گناه
عصبانیت - پشیمانی بعدی
دانشگاه - خاطره
سن ایچ - مهدی جان و امید جان بیایید جواب بدید.:شاد::شاد:
نمایشگاه - ماشین
پاییز - غم:کسل:
صندلی دااااااااااغ - مهدیس:نیش:
هوشنگ -پسر :گل: :غش2::غش2::غش2:
پیش بند - یکی دوبار بستم به کمرم:غش2:
کفگیر و ملاقه - نخورده به سرم:نیش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
به اون سن ایچ های بیچاره چیکار دارین:نیش:

عرض کنم اون سن ایچ ها وقعا استثانایی بودند:نیش:

از توانایی حرف زدن و خیلی چیزهای دیگه برخوردار بودند که واقعا من و امید شگفت زده شدیم:نیش:
و خیلی چیزهایی که دیگه که از گفتنشون معذوریم وگرنه لو میریم:نیش:

امید یادشون بخیر:غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
176-سوالام چند تا داغه؟؟دوتا؟؟ده تا؟؟یه دنیااااااااااااااااا؟

177-نظرتون راجع به دوست بیمعرفت چیه؟؟

178-اگه بهتون بگین همه ی بچه های انجمن یه روز یه جا جمعشون جمعه و شما واسه دیدنشون میتونین برین ولی تا 6 ماه عسسسسل(نوه ی شیرین زبونتونو)نمیتونین ببینی کدومو انتخاب میکنید؟؟(انتخاب سخته نه؟؟بد دوراهیه ایه):نیش:

179-نظرتون درباره آدمی که دل یه نفرو میشکنه...بیمعرفتی میکنه....بعدشم حقو به خودش میده چیه؟کسی باهاتون همچین کاری کنه چیکار میکنین؟؟(اینجوری نمیشین؟؟؟:دل شکسته:)

180-اگه یه روزی از روزای خدا خبرش برسه که مهدیس......به رحمت خدا رفت..اولین عکس العملتون چیه؟؟اولین جمله ای که میگین فک میکنین چیه؟؟یاد سوالای صندلیه داغ میفتین نه؟:غش2:(((مرگ حقه دیگه..منم نمیترسم..فقط یه کم دلم میگیره قبلش:آه:))):دل شکسته:

181-تا حالا چند بار دلتون شکسته تو زندگی؟؟از کیا؟؟؟

rahnama

پدر ایران انجمن
176-سوالام چند تا داغه؟؟دوتا؟؟ده تا؟؟یه دنیااااااااااااااااا؟خیلی . خصوصا سئوال 178 و 180
177-نظرتون راجع به دوست بیمعرفت چیه؟؟خوب معلومه بی معرفته.:نیش:
178-اگه بهتون بگین همه ی بچه های انجمن یه روز یه جا جمعشون جمعه و شما واسه دیدنشون میتونین برین ولی تا 6 ماه عسسسسل(نوه ی شیرین زبونتونو)نمیتونین ببینی کدومو انتخاب میکنید؟؟(انتخاب سخته نه؟؟بد دوراهیه ایه)
این سئوال از داخل تنور داغتره . خدایش نمیدانم. تنها سئوالی هست که جوابی برایش ندارم. خیلی داغ بود. سوختم.
179-نظرتون درباره آدمی که دل یه نفرو میشکنه...بیمعرفتی میکنه....بعدشم حقو به خودش میده چیه؟کسی باهاتون همچین کاری کنه چیکار میکنین؟؟(اینجوری نمیشین؟؟؟)متنفرم. بله. فعلا زیاد بهش اهمیت نمیدم.
180-اگه یه روزی از روزای خدا خبرش برسه که مهدیس......به رحمت خدا رفت..اولین عکس العملتون چیه؟؟اولین جمله ای که میگین فک میکنین چیه؟؟یاد سوالای صندلیه داغ میفتین نه؟
(((مرگ حقه دیگه..منم نمیترسم..فقط یه کم دلم میگیره قبلش)))
امیدوارم من نباشم که این خبر را بشنوم.(بدادم برسید بد جوری داره منو میسوزونه)
181-تا حالا چند بار دلتون شکسته تو زندگی؟؟از کیا؟؟؟ خیلی زیاد . از خودی و غیر خودی.(دیگه واقعا سوختم.)

rahnama

پدر ایران انجمن

waterwatch.jpg

تا رسیدن سئوالات بعدی کمی با آپ پاش آب روم بریزید.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز

خب دیگه.فک میکنم به اندازه کافی سردتون شد...حالا واسه اینکه یه وقت سرما نخورین اینارو جواب بدین:احترام::49:

182-از اسم فروم خوشتون میاد؟ میخواین عوضش کنیم بذاریم مهدیس-مهدیس وروجک؟:نیش::ایده:

183-اهل ورزش هستین؟ ورزشکارین یا طرفدار؟ کدوم تیم؟ چقدر از ورزش می دونید؟

184-فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشه؟

185-لطفا با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین.
بی وفائی:
بد قولی:
بدگوئی:
بدزبانی:
برداشت بد:
بد ذاتی:
بد نامی:

186-اهل کل کل هستید؟چرا؟

187-نظرشما راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟

188-علم بهتر است یا ثروت؟چرا؟

189-نظرتون درباره مهریه و مقدار اون چیه؟

190-پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردين.

191-حالا پنج تا آرزوی مهم خودتون رو بنویسین.

192-به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟:نیش:

193-کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟

194-كدوم يك بدتره؟:ناراحت:
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی

195-از چه تیپ آدمی خوشتون میاد و چرا؟

196-بهترین و بدترين خاطره اي كه تو اين فروم داشتين ( خلاصه )

197-اگر الان شما مصاحبه کننده بودین دوست داشتین چه کسی رو دعوت کنید و ازش سوال بپرسین؟

198-الان ساعت چنده؟ ناهار چی داشتین؟:شاد:

199-بهترین همدم تنهاییاتون؟بدترین دوستی که تا حالا داشتین؟:دل شکسته:

200-یه بیت شعر بگین که توش کلمه "ساتور" به کار رفته باشه؟:49:

201-حالا یه بیت شعر بگین که مهدیس توش باشه.....:نیش::نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
خرداد: این ماه ماه تولد شما می‌باشد ‌پس از این روزها استفاده كنید تا به خودشناسی برسید و تصمیم بگیرید به كجا می‌خواهید بروید. حس كنجكاوی تشدید یافته‌تان به منزله سرمایه‌ای برای شماست، پس در سئوال كردن در مورد عقیده و نظر دوستانتان تردید نداشته باشید. فراموش نكن كه با سئوال كردن فقط نصف راه را طی كرده‌اید. شما باید شنونده‌ای با ذهن باز باشید تا بتوانید تجربه‌های ارزشمندی كسب كنید.

پس در سئوال كردن در مورد عقیده و نظر دوستانتان تردید نداشته باشید.بنظر شما این منظورش چیه؟؟یعنی خیلی باید سوال بپرسم نه؟:نیش::غش::بدجنس:

خدمت میرسیم...:giggle::گل:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
202-بنظر شما ارزش آدما به چه چیزشونه؟

203-تا حالا دل کسی رو شکستین؟؟؟(خوب فک کنین از جوونی تا حالا......؟؟):فکر:اگه شکستین بعدش چیکار کردین؟

204-اگه قرار باشه به من چند تا لقب بدین ..اون لقبا چیه؟؟:نیش2:

205-این کلمات چه معنایی می دهند؟
خفن:
تیریپ:
گاگول:
دیفال:
مرتیکه اسب:
پنت هاوس:
شاسخین:

مخ تعطیل::خجالت:

206-فک کنین چند سال آینده..یه دختر خانوم باادب بیان شرکت شما واسه کار..مدیریت خونده باشه..وولی جایی سابقه کار نداره..چیکار میکنین؟میگین واسه مصاحبه و اینا بیاد؟؟یا اینکه حرفاشو نشنیده میگین مدیر و حسابدار دارم نمیخوام..:نه:

207-اگه اون دختر خودشو معرفی کنه..بعدش بگه آقای راهنما منم مهدیس..صندلیه داغ:غش2:؟؟؟چیکار میکنین؟(خدارو چه دیدین شاید یه هو سر از شهر شما در آوردیم:ناراحت:)

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام آقا هوشنگ.
به اين سوالات من هم در صورت امكان پاسخ دهيد.
خواستم تكراري نباشه به همين دليل اين سوالات رو مي پرسم.

208-مهاباد قشنگ تره يا قزوين؟

209-كجاي ايران رو از همه بيشتر دوست داريد؟

210-دوست داريد با كردي بيشتر صحبت كنيد يا فارسي؟

211-از چند سالگي مهاباد رو ترك كرديد؟

212-فرهنگ كرد ها رو بيشتر مي پسنديد يا فارس ها رو؟

213-سالي چند بار به مهاباد ميايد؟

فعلا همينا به ذهنم مي رسيد.:نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
مهدیس شما را به دیدن ادامه ی سوالات دعوت میکنید...لطفا شکیبا باشید:نیش::شاد::51:
آقای راهنما چیه؟چپ چپ نگاه میکنین:ترس:؟؟خب نوشته خردادیا امروز باید زیاد سوال بپرسن دیگه:نیش:

214-ادامه ی این شعرایی که مینویسمو بگین....

امشب ای ماه به درد دل من تسکینی......................

ای که بی تو خودمو، تک و تنها می بینم............

باز هم موی مرا.مادرم شانه زده...........:غش2:

یه دل میگه برم برم..یه دلم میگه نرم نرم .........:شاد:

شیشه ی دل را شکستن احتیاجش............

برو کار میکن مگو.........

یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد.........

چشات آرامشی داره که........:نیش:

215-وقتی دلتون میگیره چه شعری رو زمزمه میکنین؟؟

216-وقتی دلتون نمیگیره چی؟؟:نیش:

217-چرا دلتون میگیره؟چه وقتایی؟

218-چرا دلتون نمیگیره؟چه وقتایی اصولا؟:نیش:

219-وقتی دلتون میگیره حتما باید گریه کنین؟؟

220-بی تفاوتی بدتره یا اینکه کسی بهتون توهین کنه؟؟اگه هر دوش باشه چی؟چه حالی میشین؟:ناراحت:

221-تا حالا شده وقتی دلتون بدجوری گرفته..حس کنین هیچ چیز نمیتونه شمارو آروم کنه جز درد دل با خدا و قرآن؟؟:آه:

222-راستی یادم رفت؟من بعنوان مدیر توی شرکت شمامشغول شم ماهی چند میگیرم؟(خسیس نباشینا..رئیس خسیس دوس ندارم..به مناسبت روز معلم.روز مدیر.روز پرستار.روز دختر..روز دانشجو...و هر ولادتی باید پاداش بدین:شاد:):50:

223-اگه میتونستین منو کجا تبعید میکردین؟؟اگه میتونستینااااااا:نیش:

224-چند روز دیگه روز زنه.واسه خانومتون چی خریدین؟:نیش:

225-بنظر شما من چه شکلی هستم؟:غش2::نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
خب دیگه.فک میکنم به اندازه کافی سردتون شد...حالا واسه اینکه یه وقت سرما نخورین اینارو جواب بدین:احترام::49:
182-از اسم فروم خوشتون میاد؟ میخواین عوضش کنیم بذاریم مهدیس-مهدیس وروجک؟:نیش::ایده:اسم واقعا زیباست.
183-اهل ورزش هستین؟ ورزشکارین یا طرفدار؟ کدوم تیم؟ چقدر از ورزش می دونید؟نه متاسفانه
184-فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشه؟خونگرمی
185-لطفا با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین.
بی وفائی:چواب داده شده

بد قولی:........
بدگوئی:......
بدزبانی:........
برداشت بد:دوری
بد ذاتی:برداشت دومی برایش ندارم.
بد نامی:
برداشت دومی برایش ندارم.
186-اهل کل کل هستید؟چرا؟نه - بخاطر سن.
187-نظرشما راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟موافق تبعیض نیستم.
188-علم بهتر است یا ثروت؟چرا؟اول ثروت . بعد علم. اگر ثروت باشد علم هم هست.
189-نظرتون درباره مهریه و مقدار اون چیه؟زیاد موافق مهریه نیستم. من واقعا نمیدانم مهریه دو دخترم که شوهر کرده اند , چقدر است.
190-پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردين.
چرا در 20 سالگی بفکر نوشتن هدفهایم نبودم؟
چرا رشته تحصیلیم را که دوست نداشتم ادامه دادم؟
چرا از بهزیستی بیرون آمدم درصورتیکه بیشتر می توانستم خدمت کنم؟
چرا 5 سال قبل برای کمک کاری از داود کمک نگرفتم؟
چرا زود غمگین می شوم؟
191-حالا پنج تا آرزوی مهم خودتون رو بنویسین.
عروسی پسرم
عروسی نوه ها
خوشبختی عزیزان انجمن
جمع شدن همه عزیزان و دیدار با تک تک آنان
وآرزوی پنجم کاملا خصوصی است.
192-به نظرشما چرا بعضي از خانومها عادت دارن سنشون رو كمتر از اون چيزي كه هست بگن؟:نیش:از پیری می ترسند.
193-کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟عقرب
194-كدوم يك بدتره؟:ناراحت:

- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی
خیانت از هر یک از طرفین.
195-از چه تیپ آدمی خوشتون میاد و چرا؟شیک پوش .تمیز هستند.
196-بهترین و بدترين خاطره اي كه تو اين فروم داشتين ( خلاصه )خاطره بد نداشتم. همه اش خاطره خوب است.

197-اگر الان شما مصاحبه کننده بودین دوست داشتین چه کسی رو دعوت کنید و ازش سوال بپرسین؟مهدیس:نیش:
198-الان ساعت چنده؟ ناهار چی داشتین؟:شاد:ساعت یک - ماهی پلو
199-بهترین همدم تنهاییاتون؟بدترین دوستی که تا حالا داشتین؟:دل شکسته:همسرم . یکی از بستگان نزدیک
200-یه بیت شعر بگین که توش کلمه "ساتور" به کار رفته باشه؟:49:شعر بلد نیستم.
201-حالا یه بیت شعر بگین که مهدیس توش باشه.....:نیش::نیش:

اگر دستم رسد بر چرخ گردون
گویم مهدیس :گل: است , شیطون

rahnama

پدر ایران انجمن
خرداد: این ماه ماه تولد شما می‌باشد ‌پس از این روزها استفاده كنید تا به خودشناسی برسید و تصمیم بگیرید به كجا می‌خواهید بروید. حس كنجكاوی تشدید یافته‌تان به منزله سرمایه‌ای برای شماست، پس در سئوال كردن در مورد عقیده و نظر دوستانتان تردید نداشته باشید. فراموش نكن كه با سئوال كردن فقط نصف راه را طی كرده‌اید. شما باید شنونده‌ای با ذهن باز باشید تا بتوانید تجربه‌های ارزشمندی كسب كنید.

پس در سئوال كردن در مورد عقیده و نظر دوستانتان تردید نداشته باشید.بنظر شما این منظورش چیه؟؟یعنی خیلی باید سوال بپرسم نه؟:نیش::غش::بدجنس:
بله منظورش پرسیدن سئوالاتی است که شما را به اهدافتان برساند.

خدمت میرسیم...:giggle::گل:
به سلامت.

rahnama

پدر ایران انجمن
202-بنظر شما ارزش آدما به چه چیزشونه؟ به صداقت
203-تا حالا دل کسی رو شکستین؟؟؟(خوب فک کنین از جوونی تا حالا......؟؟):فکر:اگه شکستین بعدش چیکار کردین؟ حتما ولی یادم نیست.
204-اگه قرار باشه به من چند تا لقب بدین ..اون لقبا چیه؟؟:نیش2:پرشور- بانشاط - اجتماعی - دارای روبط عمومی بالا - داشتن اعتماد بنفس زیادو....
205-این کلمات چه معنایی می دهند؟
خفن:
تیریپ:
گاگول:
دیفال:
مرتیکه اسب: باور کن با این 5 واژه بیگانه ام .
پنت هاوس: اگر کسی اراده کند می تواند آنرا بدست بیاورد.
شاسخین:

مخ تعطیل::خجالت:

206-فک کنین چند سال آینده..یه دختر خانوم باادب بیان شرکت شما واسه کار..مدیریت خونده باشه..وولی جایی سابقه کار نداره..چیکار میکنین؟میگین واسه مصاحبه و اینا بیاد؟؟یا اینکه حرفاشو نشنیده میگین مدیر و حسابدار دارم نمیخوام..:نه:چند سال دیگه :نیش:
207-اگه اون دختر خودشو معرفی کنه..بعدش بگه آقای راهنما منم مهدیس..صندلیه داغ:غش2:؟؟؟چیکار میکنین؟(خدارو چه دیدین شاید یه هو سر از شهر شما در آوردیم:ناراحت:)اگر آنروز رسید حتما کار مثبتی خواهم کرد.

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام آقا هوشنگ.
به اين سوالات من هم در صورت امكان پاسخ دهيد.
خواستم تكراري نباشه به همين دليل اين سوالات رو مي پرسم.
سلام امین جان . به روی چشمان زاغم. :نیش: :گل:

208-مهاباد قشنگ تره يا قزوين؟ مهاباد
209-كجاي ايران رو از همه بيشتر دوست داريد؟ اول زادگاهم بعد هر شهری که کارم در آنجا باشد.
210-دوست داريد با كردي بيشتر صحبت كنيد يا فارسي؟ با هر چهار زبان: کردی - فارسی - ترکی و انگلیسی.
211-از چند سالگي مهاباد رو ترك كرديد؟ 19 سالگی.
212-فرهنگ كرد ها رو بيشتر مي پسنديد يا فارس ها رو؟ منظور از فرهنگ چیست؟ همه دارای یک فرهنگ هستیم . فرهنگ ایرانی.
213-سالي چند بار به مهاباد ميايد؟ بعلت مشغله کاری سالی یکبار . وقتی وارد مهاباد می شوم یادم پدر و مادرم میافتم و سر خاکشان میروم . بد جوری احساس تنهائی میکنم. خیلی به آنها وابسته بودم.

فعلا همينا به ذهنم مي رسيد.:نیش:
قدمت گلباران:گل: هزاران شاخه.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
سلام گرم و صميمانه من به پدر مهربون وگلم:

دوست دارم اول سئوال هاي هميشگي اي كه از بچه ها ميپرسين و ازتون بپرسم.

226- دوست داشتی خلبان بودی؟چرا؟
227- حداکثر سرعتی که در رانندگی می پسندی؟
228- طنز به چه معنی است؟
229- از چه چیزی می ترسی(بقول عامیانه وحشت داری)؟
230- چشم هم چشمی خوبه یا بد؟
231- فداکاری چیست؟
232- دیوار ذهنی چیه وچکار میکنه؟دیوار ذهنی بتونیه یا کاهگلی؟
233- میوه ای که عاشقشی؟
234- فرق دوست حقیقی با دوست مجازی؟
235- رابطه شما با خانواده؟

Nicol

متخصص بخش گردشگری
236-به نظر شما چي باعث ميشه كه شك وبي اعتمادي توو روابط به وجود بيان؟

237-دوست داشتيد آدم معروف يا مشهوري باشيد؟چرا؟

238-زندگي آدما هميشه پراز فراز ونشيب هاست.چه جوري ميشه اين فراز ونشيب هارو به نفع خودمون به پايان برسونيم؟

239-چقدر به شانس اعتقاد داريد؟چرا؟

240-به تناسخ اعتقاد داريد؟

241-شعار من هميشه اينه كه بهشت و جهنم هر كس دست خودشه.اينو توو امضام هم گذاشتم.به نظر شما شعار من درسته؟توضيح بديد لطفا".

242-چرا بعضي از آدم ها شخصيت ادم هاي ديگه رو با ميزان ثروت اون ادمها ميسنجن؟

243-به نظر شما عشق بهتره يا دوست داشتن؟چرا؟

244-براي ازدواج عشق قبل از ازدواج خوبه يا عشق بعداز ازدواج؟چرا؟

245-چقدر به مثبت انديشي اعتقاد داريد؟اينكه واقعا" با مثبت انديشي ميشه به هر چيزي دست يافت؟

Nicol

متخصص بخش گردشگری
246- به نظر شما براي داشتن يه ازدواج موفق چه ميزان تفاهم فرهنگي لازمه؟اگه فرهنگ هاي دونفر دقيقا" نقطه مقابل همديگه باشه ميشه به خوشبختي اون دو تا زوج اميدوار بود؟

247-چقدر تغييرات به خاطر كسي كه دوستش داريم خوبه؟اصلا" تغيير خوبه يا نه بايد هميشه هموني باشي كه هستي؟

248-ميگن دروغ خوب نيست.ولي دروغ مصلحتي نه؟به نظر من دروغ دروغه.نظر شما چيه؟

249-فرصت هاي از دست رفته قابل جبران هستن.چرا آدم هاي منفي نگر زندگي و غير قابل جبران ميدونن؟

250-دوست داريد اولين جايي كه از طريق شركت جهانگردي من(نگار) براي مسافرت ميريد كجا باشه؟

251-زندگي خيلي قشنگه.خودمون سختش ميكنيم؟درسته؟ميگن بخند به روي دنيا،دنيا به روت بخنده:چه طوري ميشه به روي دنيا خنديد؟

252-ادم جنگجويي هستيد؟چقدر براي رسيدن به اهدافتون توانايي جنگيدن داريد؟

253-فرصتي پيش مياد تا بريد به يه جنگل براي تفريح و سرگرمي.شكار و انتخاب ميكنيد يا شنا؟(تست روانشناسي)

254-به جهنم و بهشت (بعداز اين دنيا) اعتقاد داريد؟چقدر؟توضيح بديد:

255-يه وقتايي دل آدما از خودشون ميگيره نه از كس ديگه اي؟تا به حال شده دلتون به خاطر كاراي خودتون بگيره؟چرا؟چي كار كرديد بعدش؟

خيلي خيلي ممنونم از اينكه به سئولام جواب ميديد.

rahnama

پدر ایران انجمن
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]امشب ای ماه به درد دل من تسک مهدیس شما را به دیدن ادامه ی سوالات دعوت میکنید...لطفا شکیبا باشید:نیش::شاد::51:
حتما:شاد::شاد:
آقای راهنما چیه؟چپ چپ نگاه میکنین:ترس:؟؟خب نوشته خردادیا امروز باید زیاد سوال بپرسن دیگه:نیش:من . چپچپ نگاه کردن را دوست ندارم.:دوست:

214-ادامه ی این شعرایی که مینویسمو بگین....
چشم:دعا:
امشب ای ماه به درد دل من تسکینی...آخر ای ماه تو هم درد من مسکینی
ای که بی تو خودمو، تک و تنها می بینم...هر جا كه پا مي ذارم تورواونجا مي بينم
باز هم موی مرا.مادرم شانه زده...:غش2:روی پیراهن من نقش پروانه زده:شاد:
یه دل میگه برم برم..یه دلم میگه نرم نرم ...:شاد:من چکارکنم با این دلم ای خدا...(یادش بخیر چه خاطره ای دارم.)
شیشه ی دل را شکستن احتیاجش...سنگ نیست - این دل با نگاه سرد پرپر میشود
برو کار میکن مگو....چیست کار - که سرمایه جاودانی است کار
یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد...به وداعی دل عمیده ما شاد نکرد
چشات آرامشی داره که...:نیش:که تو چشمای هیچکی نیست - میدونم که توی قلبت بجز من جای کسی نیست
215-وقتی دلتون میگیره چه شعری رو زمزمه میکنین؟؟چرا آدم کند کاری - که باز ارد پشیمانی
216-وقتی دلتون نمیگیره چی؟؟:نیش:شعر نمی خوانم:غش2:

217-چرا دلتون میگیره؟چه وقتایی؟ بعلت سنی که دارم خیلی وقتها دلم میگیرد.

218-چرا دلتون نمیگیره؟چه وقتایی اصولا؟:نیش:بیشتر وقتها دلم نمیگیره:نیش::نیش:

219-وقتی دلتون میگیره حتما باید گریه کنین؟؟ببببببببببببببببببببببله
220-بی تفاوتی بدتره یا اینکه کسی بهتون توهین کنه؟؟اگه هر دوش باشه چی؟چه حالی میشین؟:ناراحت:توهین - وای که تحملش سخته.
221-تا حالا شده وقتی دلتون بدجوری گرفته..حس کنین هیچ چیز نمیتونه شمارو آروم کنه جز درد دل با خدا و قرآن؟؟:آه:خیلی وقتها.وتکیه کلامم در آن موقع (از 30 سال قبل ): خدایا به عظمتت شکر.
222-راستی یادم رفت؟من بعنوان مدیر توی شرکت شمامشغول شم ماهی چند میگیرم؟(خسیس نباشینا..رئیس خسیس دوس ندارم..به مناسبت روز معلم.روز مدیر.روز پرستار.روز دختر..روز دانشجو...و هر ولادتی باید پاداش بدین:شاد:):50:کار در شرکت من افتخاریه:شاد:
223-اگه میتونستین منو کجا تبعید میکردین؟؟اگه میتونستینااااااا:نیش:اسمت را به داخل قلبم.:گل:
224-چند روز دیگه روز زنه.واسه خانومتون چی خریدین؟:نیش:مدال
225-بنظر شما من چه شکلی هستم؟:غش2::نیش:زیبا - خنده رو و صورت شاد

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]ینی
آخر ای ماه تو هم درد من
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]امشب ای ماه به درد دل من تسکینی
آخر ای ماه تو هم درد من مسکینی
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]مسکینی

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام گرم و صميمانه من به پدر مهربون وگلم:
دوست دارم اول سئوال هاي هميشگي اي كه از بچه ها ميپرسين و ازتون بپرسم.

سلام نگار جان . قدمت گلباران
226- دوست داشتی خلبان بودی؟چرا؟ نه . ازبلندی خوشم نمی آید.
227- حداکثر سرعتی که در رانندگی می پسندی؟100 کیلومتر
228- طنز به چه معنی است؟ میشه از آن درس گرفت.
229- از چه چیزی می ترسی(بقول عامیانه وحشت داری)؟ از فوت عزیزانم.
230- چشم هم چشمی خوبه یا بد؟ باعث بدبختی جامعه همین چشم هم چشمی است. همین است ولش نکنید:نیش:
231- فداکاری چیست؟ بالاترین درجه انسانیت.
232- دیوار ذهنی چیه وچکار میکنه؟دیوار ذهنی بتونیه یا کاهگلی؟ وقتی می خواهیم کاری را انجام دهیم این دیوار در ذهن ما ساخته می شود. اگر شخصی بخواهد موفق شود باید این دیوار ذهنی را خرد کند. البته سخت است ولی با تمرین می شود آنرا از بین برد.
233- میوه ای که عاشقشی؟ انار
234- فرق دوست حقیقی با دوست مجازی؟ من دوستان مجازی را بیشتر دوست دارم.بیشتر همدیگر را درک میکنند و اکثرا تصویر زیبائی از طرف مقابل دارند.
235- رابطه شما با خانواده؟ :شاد::شاد::شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا