• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**هشتمین صندلي داغ ايران انجمن با حضور rahnama ( آقا هوشنگ )**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahnama

پدر ایران انجمن
236-به نظر شما چي باعث ميشه كه شك وبي اعتمادي توو روابط به وجود بيان؟ نداشتن صداقت
237-دوست داشتيد آدم معروف يا مشهوري باشيد؟چرا؟ خیر . اگر میخواستم می شدم.
238-زندگي آدما هميشه پراز فراز ونشيب هاست.چه جوري ميشه اين فراز ونشيب هارو به نفع خودمون به پايان برسونيم؟ صبر و برنامه ریزی درست.
239-چقدر به شانس اعتقاد داريد؟چرا؟ شانس اون چیزی است که از ته دل بهش ایمان داری و باور میکنی.
240-به تناسخ اعتقاد داريد؟تناسخ یعنی زائیده شدن دو باره بعد از مرگ .خیر.
241-شعار من هميشه اينه كه بهشت و جهنم هر كس دست خودشه.اينو توو امضام هم گذاشتم.به نظر شما شعار من درسته؟توضيح بديد لطفا". بله . زمانی که شاد هستیم بهشت ماست و زمانی که ناراحتیم جهنم ما است .
242-چرا بعضي از آدم ها شخصيت ادم هاي ديگه رو با ميزان ثروت اون ادمها ميسنجن؟ بخاطر فقر مادی و فقر فرهنگی .
243-به نظر شما عشق بهتره يا دوست داشتن؟چرا؟ عشق . چون عشق یعنی دوست داشتن بدون قید و بند.
244-براي ازدواج عشق قبل از ازدواج خوبه يا عشق بعداز ازدواج؟چرا؟ در هر دو صورت موفق است , به شرطیکه بعدا تفاهم ایجاد شود.
245-چقدر به مثبت انديشي اعتقاد داريد؟اينكه واقعا" با مثبت انديشي ميشه به هر چيزي دست يافت؟ خیلی زیاد. بله دقیقا.

rahnama

پدر ایران انجمن
246- به نظر شما براي داشتن يه ازدواج موفق چه ميزان تفاهم فرهنگي لازمه؟اگه فرهنگ هاي دونفر دقيقا" نقطه مقابل همديگه باشه ميشه به خوشبختي اون دو تا زوج اميدوار بود؟ واقعیت این مسائل همان مثال ازدواج هندوانه نبریده است تا بریده نشه وضعیت آن مشخص نیست.تفاهم فرهنگی لازمه ازدواج است ولی کافی نیست.(خلاصه بگم : هرچه حکمت خدا باشد).
247-چقدر تغييرات به خاطر كسي كه دوستش داريم خوبه؟اصلا" تغيير خوبه يا نه بايد هميشه هموني باشي كه هستي؟ در سن ازدواج تغییر کمی سخت است .اگر تغییر بخاطر عشق و علاقه باشد کمی راحت تر است.بهترین کلمه برای سئوال شما اینست : گذشت.
248-ميگن دروغ خوب نيست.ولي دروغ مصلحتي نه؟به نظر من دروغ دروغه.نظر شما چيه؟ دروغ در هرصورت دروغ است.
249-فرصت هاي از دست رفته قابل جبران هستن.چرا آدم هاي منفي نگر زندگي و غير قابل جبران ميدونن؟ فرصت های از دست رفته همان راه را اشتباه رفتن است پس در هر زمانی میتوان برگشت و راه درست را انتخابکرد.
250-دوست داريد اولين جايي كه از طريق شركت جهانگردي من(نگار) براي مسافرت ميريد كجا باشه؟ موفقیت شما آرزوی من است پس فرقی نمیکند.
251-زندگي خيلي قشنگه.خودمون سختش ميكنيم؟درسته؟ميگن بخند به روي دنيا،دنيا به روت بخنده:چه طوري ميشه به روي دنيا خنديد؟ بله . با گذشت و تفاهم .
252-ادم جنگجويي هستيد؟چقدر براي رسيدن به اهدافتون توانايي جنگيدن داريد؟ جنگجو که نیستم ولی برای رسیدن به اهداف تلاش میکنم.
253-فرصتي پيش مياد تا بريد به يه جنگل براي تفريح و سرگرمي.شكار و انتخاب ميكنيد يا شنا؟(تست روانشناسي) بله . عاشق مسافرت هستم . خصوصا مناطق شمالی . باران هم باشد , تمام وقت لبخند روی لبانم است.شنا را بیشتر دوست دارم ولی از شکار لذت نمی برم.
254-به جهنم و بهشت (بعداز اين دنيا) اعتقاد داريد؟چقدر؟توضيح بديد: بله. در قرآن بطور واضح توضیح داده شده.
255-يه وقتايي دل آدما از خودشون ميگيره نه از كس ديگه اي؟تا به حال شده دلتون به خاطر كاراي خودتون بگيره؟چرا؟چي كار كرديد بعدش؟ بله. زمانی که حس کردم راه را اشتباه رفتم .خیلی دلم گرفت ولی برگشتم و راه درست را انتخاب کردم.

خيلي خيلي ممنونم از اينكه به سئولام جواب ميديد.
خواهش میکنم.:احترام::گل:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام بر پدر دلسوز انجمن:گل:
خوبی؟خوشی؟سلامتی؟

256. آخرين گل كريم باقري كي بود ؟؟؟ با چه تيمي بازي داشت ؟؟
257. هدفم از سوال بالا چي بود ؟؟
258. از سوسك مي ترسي ؟؟
260. اگه مي ترسي مي دونستي همين موجود بي آزار سرشار از پروتينه و اونور دنيا مردم براي اينها جان و جيگر نذاشتن !!! حالا بازم ميترسي ؟؟
261. سگ و بيستر دوست داري يا مگس ؟؟
262.دو تا از خصوصیات خوب و دو تا هم از بداش رو بگو (نکته:اغراق ممنوع)
263.وقتی یکی اسکی میره رو اعصابت اینطوری:قیژژژژژژژژژژژژ هی سر کارت میذاره بعد میفهمی سرکاری بوده دوست داری به چه صورتی حذفش کنی یا حالشو بگیری؟(حذف به قرینه ی لفظی و معنوی نه هاااااااااااا اون مال ادبیات دوریه دبیرستانه)
264.اگه بهت یه خودکار بدن که بشه باهاش فقط یه جمله نوشت چی مینویسی؟
265.اگه روم به دیوار زبونم لال ....برم زیر تریلی 18 چرخ و هواپیما سقوط کنه روم و غیره 3 تا نقطه کسی که خیلی دوستش داری بهت بگه دیگه نمیتونی منو ببینی و فقط بتونی یه جمله بهش بگی چی میگی بهش؟
266.یه تعریف از زندگی برام بگو
267.یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو بشه تو دوست داری که دوست من که دوست داره با دوست تو دوسته بشه دوست بشن؟
.دختر ها خیشگل تر اند یا پسرا ؟
268.از نرم افزار شناسایی افراد اینویز استفاده می کنی یا نه ؟ خودت اینویز میشی یا نه ؟
269.تا حالا چن نفر رو تو یاهو سر کار گذاشتی و جوابشون رو ندادی؟

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
سلام آقا هوشنگ:گل:

خوبم؟
خوبی؟
خوبه؟:)نیش:)

خیلی زود به سوالاتی که میپرسم جواب بده که برم بقیه ی هیزوم ها رو بیارم :بدجنس:

270.دوست هات رو بر چه اساسی انتخاب میکنی؟

271.اگر 1 میلیارد پول داشته باشی چیکار میکنی؟

272.دوست داری به کدوم شهر ایران و کدوم کشور سفر کنی؟

273.عاشقانه ترین و وحشتناکترین صحنه ای که تا حالا دیدی؟ (اگه ممکنه عکسش هم بذار پلیز :نیش:)

274.دوست داری خارج از ایران زندگی کنی؟ اخه چرا؟ :ناراحت:

275.کسی که در زندگیت بیشترین الگو رو از گرفتی؟

276.توصیعت به جوونا؟

277. خوشبختی رو تعریف کن برام؟

278.چه تعریفی از خدا داری؟

279.چه تعریفی از دوست داری؟

280.به دوستات کادو بدی چی میدی؟

281. چی دوست داری کادو بگیری؟

282. به من چی کادو میدی؟ پس کی میدی؟:نیش:

283.به نظرت مهمترین چیز تو زندگی چیه ؟

سوختی؟ نسوختی؟:تعجب:

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام بر پدر دلسوز انجمن:گل:
خوبی؟خوشی؟سلامتی؟
سلام مهدی جان . ممنون. خوبم.:گل:

256. آخرين گل كريم باقري كي بود ؟؟؟ با چه تيمي بازي داشت ؟؟
متاسفانه یادم نیست.
257. هدفم از سوال بالا چي بود ؟؟ چون میدونی من پرسپولیس را دوست دارم(خواستم تقلب کنم و از امید جان بپرسم. پشیمان شدم.:نیش:)
258. از سوسك مي ترسي ؟؟ خیر.
260. اگه مي ترسي مي دونستي همين موجود بي آزار سرشار از پروتينه و اونور دنيا مردم براي اينها جان و جيگر نذاشتن !!! حالا بازم ميترسي ؟؟ خیر نمی ترسم . در تایلند آنرا به سیخ میکشند و قیمتش هم بالا است.
261. سگ و بيستر دوست داري يا مگس ؟؟ سگ (بخاطر بلفی قشنگم)
262.دو تا از خصوصیات خوب و دو تا هم از بداش رو بگو (نکته:اغراق ممنوع) با وفا و دوست داشتنیه ولی خوب نجسه.
263.وقتی یکی اسکی میره رو اعصابت اینطوری:قیژژژژژژژژژژژژ هی سر کارت میذاره بعد میفهمی سرکاری بوده دوست داری به چه صورتی حذفش کنی یا حالشو بگیری؟(حذف به قرینه ی لفظی و معنوی نه هاااااااااااا اون مال ادبیات دوریه دبیرستانه) با این مورد روبرو نشده ام.
264.اگه بهت یه خودکار بدن که بشه باهاش فقط یه جمله نوشت چی مینویسی؟ هدفهایت را بنویس.
265.اگه روم به دیوار زبونم لال ....برم زیر تریلی 18 چرخ و هواپیما سقوط کنه روم و غیره 3 تا نقطه کسی که خیلی دوستش داری بهت بگه دیگه نمیتونی منو ببینی و فقط بتونی یه جمله بهش بگی چی میگی بهش؟ امیدوارم آنروز من زنده نباشم.(مهدیس جان هم این سئوال را بصورت دیگری از من داشت)
266.یه تعریف از زندگی برام بگو زندگی با همه فراز و نشیبش زیبا است.
267.یه دوست دارم که دوست داره با دوست تو بشه تو دوست داری که دوست من که دوست داره با دوست تو دوسته بشه دوست بشن؟ بله . افتخار هم میکنم.
.دختر ها خیشگل تر اند یا پسرا ؟ هردو ولی دخترها بامحبت تر هستند.
268.از نرم افزار شناسایی افراد اینویز استفاده می کنی یا نه ؟ خودت اینویز میشی یا نه ؟ با این مسئله من بیگانه ام.
269.تا حالا چن نفر رو تو یاهو سر کار گذاشتی و جوابشون رو ندادی؟ :غش2::غش2:من اصلا یاهو نمیرم .

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام آقا هوشنگ:گل:
سلام مهدی جان.

خوبم؟
خوبی؟
خوبه؟:)نیش:)
ممنون.

خیلی زود به سوالاتی که میپرسم جواب بده که برم بقیه ی هیزوم ها رو بیارم :بدجنس:
:غش2::غش2::غش2:
270.دوست هات رو بر چه اساسی انتخاب میکنی؟ صداقت
271.اگر 1 میلیارد پول داشته باشی چیکار میکنی؟ همین کاری که الان انجام میدهم. استراحت , مسافرت و مطالعه ونت .
272.دوست داری به کدوم شهر ایران و کدوم کشور سفر کنی؟ شهرهای شمال ایران.من جزایر استانبول را زیاد دوست دارم.
273.عاشقانه ترین و وحشتناکترین صحنه ای که تا حالا دیدی؟ (اگه ممکنه عکسش هم بذار پلیز :نیش:)عاشقانه ترین صحنه قدم زدن من با همسرم کنار دریا. و وحشناکترین صحنه دیدن فوت عزیزانم.
274.دوست داری خارج از ایران زندگی کنی؟ اخه چرا؟ :ناراحت:خیر . چندین بار پیش آمد نرفتم. فرهنگ ما با آنان زمین تا آسمان فرق میکند.
275.کسی که در زندگیت بیشترین الگو رو از گرفتی؟ پدرم.
276.توصیعت به جوونا؟
هدف - هدف - هدف -هدف - هدف و شکستن دیوار ذهنی.
277. خوشبختی رو تعریف کن برام؟ دیدن شادی خانواده و دوستان نهایت خوشبختی است.
278.چه تعریفی از خدا داری؟ خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری.
279.چه تعریفی از دوست داری؟
یار و غم خوار همدیگر.
280.به دوستات کادو بدی چی میدی؟
کتابهای نویسندگانی که از آنان الگو گرفته ام.
281. چی دوست داری کادو بگیری؟
کتاب
282. به من چی کادو میدی؟ پس کی میدی؟:نیش:کتاب - هر وقت که اراده کنی.
283.به نظرت مهمترین چیز تو زندگی چیه ؟ پاکی - درستی - ایمان - انساندوستی.
سوختی؟ نسوختی؟:تعجب:چرا . یکی سئوال مهدیس جان و یکی هم سئوال 265 شما.

Sarah

کاربر ويژه
سلام ببخشيد زودتر از اين به تاپيك سر نزدم. اصولاً صندلي داغ هيچكس حاضر نشدم تا سوالي مطرح كنم. اما شما فرق داري ناسلامتي پدر انجمن هستيد.:احترام:

خب حالا بريم سراغ سوالات؛

284.مبلغ اولين درآمدي كه داشتين؟ بابت چه كاري؟ از چه كسي؟ (سوالي كه پرسيدم سن كودكي شما رو هم شامل ميشه)

285.كدوم بازي در دوران كودكي براتون خاطره انگيزتر هست؟

286.احساس و منطق چه درصدي از زندگي شما رو به خودش اختصاص ميده؟

287.حس پيشگويي داريد؟

288.زندگي چه رنگيه؟

289.حرف ع عشق؛ عذابه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام ببخشيد زودتر از اين به تاپيك سر نزدم. اصولاً صندلي داغ هيچكس حاضر نشدم تا سوالي مطرح كنم. اما شما فرق داري ناسلامتي (سلامتی برای سارای عزیز و :گل:)پدر انجمن هستيد.:احترام:
ممنونم.
خب حالا بريم سراغ سوالات:
بفرمائید

284.مبلغ اولين درآمدي كه داشتين؟ بابت چه كاري؟ از چه كسي؟ (سوالي كه پرسيدم سن كودكي شما رو هم شامل ميشه) حدود سی سال قبل چهل هزار تومان از فروش 40 عدد بلیز تترون رنانه.
285.كدوم بازي در دوران كودكي براتون خاطره انگيزتر هست؟ چوگان بازی.
286.احساس و منطق چه درصدي از زندگي شما رو به خودش اختصاص ميده؟ اول احساس بود ولی الان منطق بیشتر شده.
287.حس پيشگويي داريد؟ بعضی وقتها
288.زندگي چه رنگيه؟ سفید
289.حرف ع عشق؛ عذابه؟ عشق واژه زیبائی است.خیر
باز هم ممنون سارا جان:گل:

خانمی

کاربر ويژه
سلام استاد ،دوستان سوالات رو پرسیدند کاملاًریز، و من یه سوال کوچولو دارم از شما که البته در پاسخگویی کاملاًمختارید هر چند کاملاًشخصی ست .
گرامی شما از درامد ماهیانه چقدر رو اختصاص میدین به کسانی که نیاز دارند ؟بدین معنا که چه کمک به صورت غیر نقدی به دختران دم بخت باشد چه بصورت نقدی و چه به صورت قرض دادن پول به صورت سالم ان یعنی بدون بهره و یا حتی تحت تکفل داشتن فرد یا افرادی ؟

و البته نظرتون رو هم بگید متشکر میشم و ملاکتون در این نوع کمک چیه ؟

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
دوستان عزیز آقا هوشنگ عزیز از فردا به مدت 3 روز نیستند و عازم کیش هستند , دوستان میتونند سوالات خودشون رو مطرح کنند و صندلی داغ در مدت تعیین شده بسته میشه و جواب دادن به سوالات موکول به بعد از برگشتن ایشون

:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام آقا هوشنگ وقتتون بخیر باشه

290. سال گذشته در مورد دخترک فال فروش و خانواده اش برامون گفتید میخواستم بپرسم هنوز ازشون خبر دارید ؟

291. نظرتون در مورد مراقبه یا همون مدیتیشن چی هستش ؟

292. دوست داشتید برای یک بار هم شده به اعماق اقیانوس برید و اون دنیای ناشناخته رو از نزدیک ببینید ؟

293. چرا گل آفتاب گردان همیشه روش به سمت خورشیده ؟ و چرا رودخانه به دریا منتهی میشه ؟

294. لطفا نظرتون رو در مورد جملات و عکس های زیر بیان بفرمایید :

_
به سیاره زمین خوش آمدید ... چیزی نیست که نتوانید داشته باشید یا این که باشید ، هیچ تخته سیاهی در آسمان نیست که خداوند کارهای شما را روی آن یاد داشت کرده باشد ، مقصد شما چیزی است که خودتان انتخاب میکنید .

_ گاهی اوقات همه چیز از دور زیبا هست ولی وقتی که اجسام رو از نزدیک مینگری تنها زشتی ها رو خواهی دید ...

_ باید یادبگیرید که خودتان را دوست داشته باشید ... کسی که خودش را دوست داشته باشد دیگران را نیز دوست میدارد .

_ مردم برای اینکه عشق بورزند نیاز به آموزش دارند آنوقت است که میتوانند از جنسیت زدگی خلاص شوند .

_ انسانهایی که
در وادی زندگی تنها هستند تقصیر خودشان است . خودشان همه چیز را دفع کرده اند . وقتی دیدید تنها هستید برگردید به دنیای درون خودتان !

_ [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر .... کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
گفتند یافت می نشود گشته ایم ما .... گفت آن چه یافت می نشود آنم آرزوست!

8u03m74j3yrzy1fnb6w.jpg

mzblc0nfevlau0pisbh.jpg

5yiau6sah5q5zfaauoe4.jpg

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
oudsd05x364fzh8xdfgj.jpg

qmew51axqss6hcimeac.jpg

6cdn3m02oa5j9m9i6tl.jpg

ممنونم از وقتی که گذاشتید :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام آقا هوشنگ ، فکر کنم من آخرین نفری هستم این افتخار رو دارم که ازتون سوال میپرسم ، خسته نباشید ویژه میگم بهتون و از طرف همه ازتون تشکر میکنم بابت صندلی داغ خوبتون که پاسخ هاتون مثل همیشه پر از مطالب خوندنی و آموزشی برای شخص من و مطمئنن بقیه ی دوستان بود که تونستند از تجربیات خوب شما استفاده کنند .

295- اولین روزهایی که من شمارو از راه اندازی این انجمن مطلع کردم چند روز اول حس میکردم که هنوز متوجه نشدید که این انجمن توسط خود ما راه اندازی شده و خیلی کم سر میزدید تا اینکه من گفتم انجمن مطعلق به خودمون هست و شما خوشحال شدید، این مطلب رو اون روزها درست حس کردم؟

296- اولین باری که در انجمن ایرانیان با هم مواجه شدیم یادتون هست سر چه موضوعی بود ؟! اگر یادتون هست لطفاً شرح بدید .

297- هر اتفاقی دلیلی داره ، به نظرتون دلیل اینکه انجمن قبلی به انتها رسید چی بود؟

298- نقاط قوت و ضعف زیادی تاحالا توی سطح مدیریتی و اداره ی انجمن با هم داشتیم، به نظرتون بارزترین نقطه ی ضعف و بارزترین نقطه ی قوتمون چی بوده؟

299- لطفاً یک انتقاد از خود من بکنید ؟

300- به نظرتون چرا اکثر دوستان خانواده هاشون رو با این انجمن و فضای اون آشنا نمیکنن؟ اگر این کارو بکنن چه مزیتی میتونه براشون داشته باشه؟

301- نظرتون در مورد مسئولیت چیه ؟ آیا وقتی کسی مسئولیتی رو قبول میکنه، مخصوصاً مسئولیتی در قبال سایر افراد آیا میتونه خیلی ساده از زیرش در بره؟!

302- به نظرتون دلیل اینکه همه به سمت شما جذب میشن و براتون احترام قائلند چی هست؟ آیا فقط سن برای این امر ملاک هست؟

303- به نظرتون چرا وبلاگتون مس دود شد ؟ توش چه مطالبی نوشته بودید که خوب نبود بقیه بهش دسترسی پیدا کنند؟

304- کی شیرینی عروسی داوود جان رو میخوریم ؟:شاد:

305- چرا از آهنگ مرا ببوس مرحوم نراقی انقدر خوشتون میاد ؟ ازش خاطره دارید ؟!

306- لطفاً یک جمله به انتخاب خودتون برای ما به عنوان آخرین نوشتتون در این صندلی داغ بنویسید .

ممنونم بابت پاسخ هاتون :گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
دوستان مهلت صندلی داغ آقا هوشنگ امشب ساعت 21:12 دقیقه تموم شد .
با یک ساعت و 45 دقیقه تاخییر تاپیک بسته میشه تا آقا هوشنگ از مسافرت برگردند ...
ابتدا از آقا هوشنگ که افتخار دادند و روی صندلی داغ ایران انجمن نشستند یک دنیا ممنونیم
و سپس از همه دوستانی که توی این صندلی داغ شرکت کردن کمال تشکر رو داریم
به درخواست آقا مهدی تاپیک بسته شد .

موفق باشید :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
سئوال خانمی :گل:
سلام استاد ،دوستان سوالات رو پرسیدند کاملاًریز، و من یه سوال کوچولو دارم از شما که البته در پاسخگویی کاملاًمختارید هر چند کاملاًشخصی ست .
گرامی شما از درامد ماهیانه چقدر رو اختصاص میدین به کسانی که نیاز دارند ؟بدین معنا که چه کمک به صورت غیر نقدی به دختران دم بخت باشد چه بصورت نقدی و چه به صورت قرض دادن پول به صورت سالم ان یعنی بدون بهره و یا حتی تحت تکفل داشتن فرد یا افرادی ؟

و البته نظرتون رو هم بگید متشکر میشم و ملاکتون در این نوع کمک چیه ؟

من فعلا در مرحله ای نیستم که بتوانم ماهیانه مبلغی را به این مسایل اختصاص بدهم.ولی کاری از دستم بر آمده مضایقه نکرده ام.موفقتر باشی.

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام آقا هوشنگ وقتتون بخیر باشه
سلام دختر گلم.
290. سال گذشته در مورد دخترک فال فروش و خانواده اش برامون گفتید میخواستم بپرسم هنوز ازشون خبر دارید ؟ بله . اطلاع دارم. همسرم دائم با آنان در ارتباط است.
291. نظرتون در مورد مراقبه یا همون مدیتیشن چی هستش ؟ با توجه به اینکه ذهن دائم در حالت فعالیت است و آرامشی ندارد و این افکار مثل غباری ذهن را فراگرفته , انجام مدیتشن باعث آرامش است. ضمنا تجسم خلاق در این زمان نتیجه واقعا معجزه آسادی دارد.
292. دوست داشتید برای یک بار هم شده به اعماق اقیانوس برید و اون دنیای ناشناخته رو از نزدیک ببینید ؟ این بار در کیش رفتم ولی واقعیت جرئت نکردم لباس غواصی بپوشم. ولی خوب داخل کشتی دیدم و کلی کیف کردم.
293. چرا گل آفتاب گردان همیشه روش به سمت خورشیده ؟ و چرا رودخانه به دریا منتهی میشه ؟ من هر دو نشانه عظمت خدا میدانم و بس .
294. لطفا نظرتون رو در مورد جملات و عکس های زیر بیان بفرمایید :
_
به سیاره زمین خوش آمدید ... چیزی نیست که نتوانید داشته باشید یا این که باشید ، هیچ تخته سیاهی در آسمان نیست که خداوند کارهای شما را روی آن یاد داشت کرده باشد ، مقصد شما چیزی است که خودتان انتخاب میکنید .به هر چیزی فکر کنی به همان خواهی رسید و خداوند شما را آزاد گذاشته است.
_ گاهی اوقات همه چیز از دور زیبا هست ولی وقتی که اجسام رو از نزدیک مینگری تنها زشتی ها رو خواهی دید ...اگر با خوشبینی بنگریم از نزدیک حتی زیباتر می شود.
_ باید یادبگیرید که خودتان را دوست داشته باشید ... کسی که خودش را دوست داشته باشد دیگران را نیز دوست میدارد .وقتی به خود احترام میگذاریم دیگران هم به ما احترام خواهند گذاشت.
_ مردم برای اینکه عشق بورزند نیاز به آموزش دارند آنوقت است که میتوانند از جنسیت زدگی خلاص شوند .عشق نیاز به آموزش ندارد. عشق حسی است خدائی که خود دنیای آموزش است.(این نظر من است که عشق خود آموزش است.)
_ انسانهایی که در وادی زندگی تنها هستند تقصیر خودشان است . خودشان همه چیز را دفع کرده اند . وقتی دیدید تنها هستید برگردید به دنیای درون خودتان !اینان اعتماد بنفس بسیار پائینی دارند.
_
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر .... کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
گفتند یافت می نشود گشته ایم ما ....
گفت آن چه یافت می نشود آنم آرزوست!منو یاد استاد شهرام ناظری انداخت. من همه آدمها را انسان به مفهوم شیخ میبینم.

8u03m74j3yrzy1fnb6w.jpg

چشمم پر اشک شد.

mzblc0nfevlau0pisbh.jpg

بازی کودکانه
5yiau6sah5q5zfaauoe4.jpg

یاد مریم عزیز و عشق وی به دختر گلش و همه مادران دلسوز دنیا

oudsd05x364fzh8xdfgj.jpg

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]محبت خودم به فرزندانم

qmew51axqss6hcimeac.jpg

یادش بخیر دبیرستان که بودم یک ساعت از آدامس خروس نشان برنده شدم.عزیز , شما از کجا میدانستی من خاطره از این موضوع دارم.
6cdn3m02oa5j9m9i6tl.jpg

یاد خودم که این مدت سوختم و ساختم.
ممنونم از وقتی که گذاشتید :گل:
لطف کردید.

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام آقا هوشنگ ، فکر کنم من آخرین نفری هستم این افتخار رو دارم که ازتون سوال میپرسم ، خسته نباشید ویژه میگم بهتون و از طرف همه ازتون تشکر میکنم بابت صندلی داغ خوبتون که پاسخ هاتون مثل همیشه پر از مطالب خوندنی و آموزشی برای شخص من و مطمئنن بقیه ی دوستان بود که تونستند از تجربیات خوب شما استفاده کنند .
ممنون از شما و تک تک عزیزان.در خدمتم.
295- اولین روزهایی که من شمارو از راه اندازی این انجمن مطلع کردم چند روز اول حس میکردم که هنوز متوجه نشدید که این انجمن توسط خود ما راه اندازی شده و خیلی کم سر میزدید تا اینکه من گفتم انجمن مطعلق به خودمون هست و شما خوشحال شدید، این مطلب رو اون روزها درست حس کردم؟
هیچوقت آنروز فراموشم نمی شود. وقتی فهمیدم علی جان ادمین سایت است , مثل یک ...:نیش: ذوق کردم.
296- اولین باری که در انجمن ایرانیان با هم مواجه شدیم یادتون هست سر چه موضوعی بود ؟! اگر یادتون هست لطفاً شرح بدید .
وقتی که در انجمن ایرانیان ثبت نام کردم سایتم را معرفی کردم و فکر میکردم بودن من در سایت باعث مزاحمت برای عزیزان عضو است و کمتر فعالیت داشتم ولی دلگرمی های علی عزیز من را بیشتر جذب سایت کرد.هر بر که این فکرم را مطرح میکردم علی جان من را بیشتر به فعالیت تشویق میکرد تا جائیکه حس کردم تبلیغ سایت و پول در آوردن دیگر برایم معنی ندارد و سایت را تعطیل کردم.
297- هر اتفاقی دلیلی داره ، به نظرتون دلیل اینکه انجمن قبلی به انتها رسید چی بود؟
متاسفانه حس میکردم از بالا به اعضا نگاه میکنند.زیاد صمیمیتی حس نمیکردم.
298- نقاط قوت و ضعف زیادی تاحالا توی سطح مدیریتی و اداره ی انجمن با هم داشتیم، به نظرتون بارزترین نقطه ی ضعف و بارزترین نقطه ی قوتمون چی بوده؟
نقطه ضعف ما این بود که نتوانستیم چند عزیزی را که از ته دل دوست داشتیم ماندگار سایت کنیم. و نقطه قوت ما این است که عزیزانی چون اعضای :گل: این انجمن را دور بر خود حس کنیم.
299- لطفاً یک انتقاد از خود من بکنید ؟
بزرگترین انتقاد به شما اینست که من به تعداد بچه هائی که داشتم راضی بودم ولی اکنون شما باعث شدی که تمام عزیزان انجمن را فرزند خود بدانم و مسئولیتم بیشتر شده است.
300- به نظرتون چرا اکثر دوستان خانواده هاشون رو با این انجمن و فضای اون آشنا نمیکنن؟ اگر این کارو بکنن چه مزیتی میتونه براشون داشته باشه؟
بخاطر فرهنگی و مسائلی که در بعضی از سایتها انجام می شود .و لی خوشبختانه خیلی از عزیزان برادر و خواهر خود را جذب سایت کرده اند. واگر خانواده ها وقت بگذارند و ساعتی را به جستجو در مطالب سایت بپردازند , اطمینان دارم خودشان هم جذب ایران انجمن خواهند شد.
301- نظرتون در مورد مسئولیت چیه ؟ آیا وقتی کسی مسئولیتی رو قبول میکنه، مخصوصاً مسئولیتی در قبال سایر افراد آیا میتونه خیلی ساده از زیرش در بره؟!
مسئولیت در این قبیل سایتها بسیار سنگین است.مسئولیت در قبال خود درقبال خانواده ها و در قبال جامعه. پس به سادگی نمی توان از آن گذشت.
302- به نظرتون دلیل اینکه همه به سمت شما جذب میشن و براتون احترام قائلند چی هست؟ آیا فقط سن برای این امر ملاک هست؟
هم سن من و هم اینکه حس میکنند کاملا درکشان میکنم.
303- به نظرتون چرا وبلاگتون مس دود شد ؟ توش چه مطالبی نوشته بودید که خوب نبود بقیه بهش دسترسی پیدا کنند؟ نه وبلاگ من آموزشی بود . آموزش فرهنگ رانندگی با هدف کاهش آمار تصادفات . از بلاگ اسپات گرفته بودم که خود بلاگ اسپات مشکل داشت و وبلاگ من هنوز پیچ رنک 3 دارد.
304- کی شیرینی عروسی داوود جان رو میخوریم ؟:شاد:
انشالله بزودی. بنده خداها 8 سال است که نامزد هستند .
305- چرا از آهنگ مرا ببوس مرحوم نراقی انقدر خوشتون میاد ؟ ازش خاطره دارید ؟!
من را یاد دوران جوانی میاندازه.
306- لطفاً یک جمله به انتخاب خودتون برای ما به عنوان آخرین نوشتتون در این صندلی داغ بنویسید .
هر وقت به مشکلی برخوردید آنرا به خدا بسپارید و مشغول کار روزمره خود شوید. مشکل حل می شود.
ممنونم بابت پاسخ هاتون :گل:
من از شما ادمین عزیز . مهدی گل و همه عزیزان انجمن ممنونم که با توجه به احترامی که برایم داشتید و دارید , سئوالاتی را مطرح کردید و کردند که بیشتر بتوانم تجربیاتم را انتقال دهم. دوستتان دارم.:گل:
خدا نگهدار تک تک شما . موفق هستید , موفقتر باشید.یا علی.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا