• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ناهید

متخصص بخش
نمیدونم چی بگم . تشکر کنم از اینکه اصلا اهمیت ندادید به مشکل بزرگی که اینجا دارم.

یا تشکر کنم از اینکه محترما برخورد کردید که برای انجمن ارزشی نداره مدیری باشه یا نه.

اما مهم نیست چون گاهی باید مسایل باید پیش بیاد که شناختی کامل از دوستان و اطرافیان پیدا کنی .

و خوشبختانه من اشنا شدم بی تفاوتی مدیران .ولی بخاطر حفظ ارزش و شناختی

که از قبل داشتم ترجیح میدم بازنشسته بشم. متاسفم که برای هیچکس اهمیتی نداشت اصلا چی

گفتم و چی در خواست کردم. موفق باشید

Mahdi Askari

مدير فنی
نمیدونم چی بگم . تشکر کنم از اینکه اصلا اهمیت ندادید به مشکل بزرگی که اینجا دارم.

یا تشکر کنم از اینکه محترما برخورد کردید که برای انجمن ارزشی نداره مدیری باشه یا نه.

اما مهم نیست چون گاهی باید مسایل باید پیش بیاد که شناختی کامل از دوستان و اطرافیان پیدا کنی .

که از قبل داشتم ترجیح میدم بازنشسته بشم. متاسفم که برای هیچکس اهمیتی نداشت اصلا چی

سلام
قبلا هم خدمتون عرض کردم این مشکل رو فقظ شما دارید و تاحالا کس دیگه ای به همچین مشکلی برنخورده
و همچنین یک عکس از نمایش این مشکل ازتون خواستیم که گفتید نمیشه عکس گرفت
علنن ما یک مشکلی که هنوز نمیدونیم چی هست رو باید حل کنیم

در هر حال با یک مرورگر دیگه و روی یک قالب دیگه انجمن رو تست کنید ببینید باز هم مشکلی هست؟
و همچنین در صورت امکان از یک سیستم دیگه کانکت بشید بببینید باز هم مشکلی دیده میشه؟

Maryam

متخصص بخش ادبیات

ناهید جان طبق گفته های مدیر فنی سایت نیاز به توضیحات بیشتری در رابطه با مشکل بوجود آمده براتون از طرف شما هست.
لطفاً برای رفع مشکلتون همکاری کنید تا هر چه سریعتر رفع بشه :دوست:

aliwinter

Banned
ما یه پست میدیم تو برخی تالار ها مدیر اون بخش اصلا نگاه نمیکنه فقط اسمشو گذاشته مدیر بخش فلان بسار
الان چند ماه پست میدیم تایید نمشه
مدیر سوری مصنوعی گذاشتین :غش2:موفق باشین
اره دیگه برخی افراد برای رفع نیاز های روحی شخصیشون به پست های سوری مصونعی نیاز دارن خخخخخخ

TAHEREH

متخصص بخش
ما یه پست میدیم تو برخی تالار ها مدیر اون بخش اصلا نگاه نمیکنه فقط اسمشو گذاشته مدیر بخش فلان بسار
الان چند ماه پست میدیم تایید نمشه
مدیر سوری مصنوعی گذاشتین :غش2:موفق باشین
اره دیگه برخی افراد برای رفع نیاز های روحی شخصیشون به پست های سوری مصونعی نیاز دارن خخخخخخ

آقا علیرضا این طرز صحبت کردن اصلاً درست نیست
مدیران هم مثل همه کار دارن و ممکن هست نتونن زیاد در انجمن باشن
در ضمن پست سوری یا مصنوعی معنی نداره چون اگر مدیری بعد از مدتِ مشخصی هیچ عمل مدیریتی ای انجام نده به کاربر متخصص تنزل مقام پیدا میکنه.
در ضمن به جز پستی که دیروز زدین هیچ پستی از شما و یا هیچکس دیگه ای وجود نداره که چند ماه تائید نشده باقی مونده باشه.

aliwinter

Banned
آقا علیرضا این طرز صحبت کردن اصلاً درست نیست
مدیران هم مثل همه کار دارن و ممکن هست نتونن زیاد در انجمن باشن
در ضمن پست سوری یا مصنوعی معنی نداره چون اگر مدیری بعد از مدتِ مشخصی هیچ عمل مدیریتی ای انجام نده به کاربر متخصص تنزل مقام پیدا میکنه.
در ضمن به جز پستی که دیروز زدین هیچ پستی از شما و یا هیچکس دیگه ای وجود نداره که چند ماه تائید نشده باقی مونده باشه.
من اصلا با شما نیستم کاری هم با شما ندارم.
شما که در جریان نیستین
درضمن طرز صحبت کردن من هم همین طوری که هست دیگه ببخشید که مورد علاقه رضایت شما نیست!

:خنده1:
اوکی
فی امان الله.

آخرین ویرایش:

t92

متخصص بخش

شما که در جریان نیستین
درضمن طرز صحبت کردن من هم همین طوری که هست دیگه ببخشید که مورد علاقه رضایت شما نیست!

اوکی
فی امان الله.

خب شما که میای پیشنهاد یا انتقاد میکنی
الان از خود شما انتقاد شده
شما خودت انتقاد پذیری که میای در این حد هم از بقیه انتقاد میکنی؟؟ :91:
لابد پاسخ مدیری که مد نظر شما هم هست بهتون میگه فی امان الله :نیش3:
همینی که هست
آخرش میکشمت علیرضا :نیش3:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

شما که در جریان نیستین

اوکی
فی امان الله.

سلام

مرحله ی اول لغو گروه کاربری ویژه ی شما به جهت چند مورد اخیر پیش آمده و همچنین عدم صحبت همراه با احترام با مدیران سایت.

مرحله ی دوم قطع دسترسی دائم شما از سایت خواهد بود.
موفق باشید

t92

متخصص بخش
اگه مي خواستن عمومي بشه. عمومي مطرح مي كردن.

اتفاقا باید عمومی مطرح میکردند!
چون شخصی که خودش رو در مقام منتقد میدونه باید چیزی خصوصی نداشته باشه که قابل نقد کردن باشه!
بهتره اول نقد رو از خودمون شروع کنیم!

آخرین ویرایش:

parisa

متخصص بخش
اتفاقا باید عمومی مطرح میکردند!
چون شخصی که خودش رو در مقام منتقد میدونه باید چیزی خصوصی نداشته باشه که قابل نقد کردن باشه!
بهتره اول نقد رو از خودمون شروع کنیم!
حرف شمامتين ً من به همين بسنده مي كنم كه كنارهم باشيم نه مقابل هم. ،،،،موفق باشيد

F-14+TOMCAT

New member
سلام
یه انتقاد(البته اگه ناراحت نمیشین)

تو سایتتون قسمتی برای مباحث نظامی وجود نداره و این جای سواله چون بسیار بسیار جذاب و گسترده هستش...ممنون میشم اگه ایجاد کنین:گل:
سرعت سایت هم پایینه فکر کنم اگه به سرور قدرتمندتری انتقال بدین مشکل برطرف شه

rahsazan

کاربر ويژه
با سلام حضور مدیران محترم سایت

یه پیشنهاد دارم که درصورت امکان، در تالار علوم کاربردی بخشی رو هم به مهندسی عمران اختصاص بدید تا در اون بخش امکان ارائه اطلاعاتی در زمینه های مختلف مهندسی عمران وجود داشته باشه و اگر هم فردی در این زمینه نظر یا سوالی داشت، امکان بحث و تبادل نظر وجود داشته باشه.
در زمینه ارائه اطلاعات بنده تا جایی که ممکن باشه در خدمت خواهم بود و امیدوارم که سایر دوستان هم در زمینه مدیریت و راهبری این بخش و یا در ارائه اطلاعات همکاری نمایند.

با سپاس فراوان

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام به همه عزیزان
مدتی است که وقتی سایت را باز میکنم عنوان تایپیکها در بالا نیست . فقط زمانی که دکمه, تایپیکهای جدید را میزنم میتوانم انها را فقط ببینم.
خواستم علت را جویا شوم. ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا