• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
باسلام
یک خواهش داشتم اگر امکان داره در بخش موسیقی سنتی زیر بخش های اسم خواننده ها رو همانند قسمت موسیقی پاپ مجاز تفکیک بشه
اگر امکان داره زیر بخشی هم برای دکمه ها جدا زده بشه که خیلی عالی میشه ...
البته اگر صلاح میدونید...

درباره درخواستی که از مریم خانم داشتم هنوز منتظر هستم..
:گل:

سلام
میتونید یک لیست حداکثر 20 نفره از خواننده های مجاز سنتی در اختیار ما قرار بدید؟
در بخش دوم صحبتتون آیا منظورتون دکلمه هست؟ فکر میکنم بخشی هم برای موسیقی مربوط به کارتون ها پیشنهاد داده بودید که هر دو قابل راه اندازی هستند.

با سلام
خسته نباشید
اگر امکانیش هست یک بخش یا زیر بخشی برای مدیریت و مطالب مربوط به اون زده بشه
باتشکر :گل:

لطفاً بیشتر توضیح بدید.

لطفا در بخش روانشناسی یه زیر شاخه با عنوان:

کلینیک مشاوره ایران انجمن راه اندازی کنید که خدمات مشاوره ایی در حد توان شروع بشه

ممنون

سلام
ریتا خانم فکر و ایده ی جالبی هست و من همیشه استقبال میکنم از این نوع فکر ها و ایده های خوب، منتها من فکر میکنم افراد زیادی مایل به بیان مشکلاتشون در بخش عمومی نباشند، نمیدونم نظر شما چی باشه؟

B a R a N

مدير ارشد تالار
سلام
در بخش دوم صحبتتون آیا منظورتون دکلمه هست؟ فکر میکنم بخشی هم برای موسیقی مربوط به کارتون ها پیشنهاد داده بودید که هر دو قابل راه اندازی هستند.

با سلام
من خودم خیلی خواننده های سنتی رو نمی شناسم ولی این لیست شاید کمک کنه

http://fa.wikipedia.org/wiki/چهره‌های_موسیقی_ایرانی

http://fa.wikipedia.org/wiki/موسیقی_سنتی_ایرانی

بله دکلمه ماننده دکلمه های مرحم خسرو شکیبایی
در باره کارتون هم نظر خانم طاهره بودن نه بنده که ایشون میخواستن یک بخش برای دانلود اهنگ های قدیمی و معروف کارتون گذاشته بشه

لطفاً بیشتر توضیح بدید.

مطالبی در باره مدیریت ماننده عکس زیر

Capture.JPG

این هم گوشه ای از مطالب که میشه در این بخش قرار داد

Capture1.JPG

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام :گل:
به نظر من میشه تاپیک های دکلمه رو در بخش کتاب صوتی قسمت کتاب شعر پست کرد.:احترام:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

Last Star

متخصص بخش روانشناسی

http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=570
میگم این بخش اون بخشی نیست که شما میگین:فکر:

تقریبا ،نه دقیقا
روانشناس و مددکار یه مقدار متفاوت هستن باهم بخاطر همین تو بخش روانشناسی خواستم زده بشه و خواستم تو صفحه اول باشه که دیده بشه ولی تو همون بخش روانشناسی عمومی زدم تاپیکشو :گل:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
سلام
ریتا خانم فکر و ایده ی جالبی هست و من همیشه استقبال میکنم از این نوع فکر ها و ایده های خوب، منتها من فکر میکنم افراد زیادی مایل به بیان مشکلاتشون در بخش عمومی نباشند، نمیدونم نظر شما چی باشه؟

سلام
منظورم بیان مساله به صورت عمومی نبود منظورم این بود که یه زیر شاخه جدا تو بخش روانشناسی داشته باشه و یدونه تاپیک با عنوان کلینیک روانشناسی ایران انجمن داشته باشه و تاپیک مثل الان قفل و مهم بشه...
بجز این یدونه تاپیک مهم نظر سنجی بذاریم هر دو هفته یک موضوع رو انتخاب کنیم و تمام راه های درمان رو بیان کنیم مثلا تاپیک تخصصی درمان بدبینی و ... اینجوری رای اکثریت نشون میده که جامعه ما بیشتر درگیر چه موضوعاتیه و گروهی رفع
ولی خوب فعلا به همین یه تاپیک بسنده کردم فکر کردم شاید زمان در مناسب تر بشه به این کارها پرداخت

B a R a N

مدير ارشد تالار
سلام :گل:
به نظر من میشه تاپیک های دکلمه رو در بخش کتاب صوتی قسمت کتاب شعر پست کرد.:احترام:

نمیدونم هر چی خودتون می دونید اگر گفتم دکلمه چون دیدم دوستی دکلمه رو در بخش سنتی قرار داده
این هم لینک ::
دانلود دکلمه سوت قطار استاد جمشید مشایخی

حالا هر چی صلاح میدونید !!!

رضــrezaــا

کاربر ویژه
با سلام و خسته نباشید خدمت همه مدیران و کاربران عزیز و گرامی

به نظر من انجمن این چنتا بخش رو کم داره

یکی بخش مقالات برق و الکترونیک و مکانیک و مهندسی صنایع ..............

یکی هم بخش هوافضا..تسحیلات نظامی..
ادوات نظامی هوایی و زمینی.دریایی مانند معرفی هواپیماها ی جنگی و مسافربری ..کشتیها..تانکها...شناخت اسلحه ها و......

B a R a N

مدير ارشد تالار
سلام
منظورم بیان مساله به صورت عمومی نبود منظورم این بود که یه زیر شاخه جدا تو بخش روانشناسی داشته باشه و یدونه تاپیک با عنوان کلینیک روانشناسی ایران انجمن داشته باشه و تاپیک مثل الان قفل و مهم بشه...
بجز این یدونه تاپیک مهم نظر سنجی بذاریم هر دو هفته یک موضوع رو انتخاب کنیم و تمام راه های درمان رو بیان کنیم مثلا تاپیک تخصصی درمان بدبینی و ... اینجوری رای اکثریت نشون میده که جامعه ما بیشتر درگیر چه موضوعاتیه و گروهی رفع
ولی خوب فعلا به همین یه تاپیک بسنده کردم فکر کردم شاید زمان در مناسب تر بشه به این کارها پرداخت

سلام

در انجمنی که قبلا کار می کردم 2 تا از دوستان مشکلات زیادی داشتن که 2 تا یوز داشتن و فقط من و مدیر کل سایت از اون خیر داشتیم
نمیخوام بگم که الان اینجا هم این طوری بشه ولی بعضی وقت ها اگر مشاوره خوبی در انجمنی شکل بگیره خواسته یا نخواسته کسانی می یان و مشکلاتشون رو می گن
اگر واقعا مدیر بخش روانشناسی در خودشون می بیین که میتواننید کمک و مشاوره بدن بدون شک کاربران زیادی در این بخش مشکلات خودشونو مطرح خواهن کرد
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=83928

حالا نمیدونم مددکاری جزوش هست یا نه
ولی تا جایی که میدونم ممدکاری تعریف و مفهوم دیگری داره و ربطی به روانشناسی نداره

این معنی ممدکاری هستش که پیدا کردم

مددکاری حرفه‌ای تعریف می‌شود مبتنی بر علم و هنر و مهارت و هدف، که در آن مددکار کمک می‌کند که مددجو (یک فرد یا گروه یا جامعه) مشکل خود را شناخته و به توانایی‌های خود پی ببرد و با استفاده از منابع و امکانات موجود در جهت حل مشکل خود بر آید. در واقع مددکاری اجتماعی عبارت از مجموعه ای متشکل از تدابیر و مشاوره و فعالیتهای حرفه ای است که در قالب نهادها، سازمانها و موسسات رفاهی توانبخشی، اجتماعی، فرهنگی و تربیتی عرضه می شود تا با ایجاد تغییر و دگرگونی مناسب در شرایط مادی و معنوی افراد و اقشار جامعه زمینه بهزیستی رشد و تعالی آنها را فراهم آورد.
افرادی که در دوره کارشناسی مددکاری را بگذرانند قادر خواهند بود با بهره گیری از فعالیتهای حرفه ای- تخصصی در سه زمینه زیر خدمات خود را به جامعه عرضه نمایند.
مددکاری فردی: ارائه خدمات حرفه ای به افراد و خانواده ها تا روابط اجتماعی سالمتر و موثرتری را دارا شده و قادر شوند با بهره گیری از استعدادها توانمندیها، امکانات درونی و بیرونی خود و جامعه به حداکثر رشد مادی و تعالی معنوی و رضامندی حاصل از آن دست یافته و به صورت مستقل و خودکفا و با کارآیی بیشتر به زندگی خویش ادامه دهند.
مددکاری جامعه ای: توسعه و تعمیم خدمات مددکاری اجتماعی در جوامع مختلف به منظور تامین نیازهای اجتماعی، فرهنگی رفاهی از طریق بسیج نیروها و جلب مشارکتهای عمومی و بهره گیری از استعدادها و نیروهای موجود جامعه.
مددکاری گروهی: ارائه خدمات مددکاری گروهی به افراد به منظور رشد استعدادها ظرفیتها و قابلیتها با بهره گیری از روابط و فعل و انفعالات گروهی است تا اعضاء قادر شوند بر مسائل و مشکلات خود فائق آمده بنحو مطلوب تری از عهده وظایف و مسئولیتهای فردی و اجتماعی برآیند.[SUP][۱][/SUP]

کد:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%AF%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C_%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C

و این هم تعریف کلی درباره روانشناسی

کد:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C

دید کلی که میشه به بخش مشاوره و روانشناسی داشت :گل:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
در انجمنی که قبلا کار می کردم 2 تا از دوستان مشکلات زیادی داشتن که 2 تا یوز داشتن و فقط من و مدیر کل سایت از اون خیر داشتیم
نمیخوام بگم که الان اینجا هم این طوری بشه ولی بعضی وقت ها اگر مشاوره خوبی در انجمنی شکل بگیره خواسته یا نخواسته کسانی می یان و مشکلاتشون رو می گن
اگر واقعا مدیر بخش روانشناسی در خودشون می بیین که میتواننید کمک و مشاوره بدن بدون شک کاربران زیادی در این بخش مشکلات خودشونو مطرح خواهن کرد
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=83928

حالا نمیدونم مددکاری جزوش هست یا نه
ولی تا جایی که میدونم ممدکاری تعریف و مفهوم دیگری داره و ربطی به روانشناسی نداره

این معنی ممدکاری هستش که پیدا کردم

کد:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%AF%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C_%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C

و این هم تعریف کلی درباره روانشناسی

کد:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C

دید کلی که میشه به بخش مشاوره و روانشناسی داشت :گل:

بله
ولی معمولا اکثر افراد تمایل چندانی به مطرح کردن مشکل خودشون به صورت عمومی ندارن.تجربه دو ساله اینو نشون داده...
حتی گروه درمانی هم مشکلات خاص خودش رو داره که بیشتر تو کمپ های ترک اعتیاد استفاده میشه
بحران های روحی معمولا به صورتی هستند که بیان اونها در ملا عام حس همزاد پنداری برای دیگران به وجود میاره و برای خود فرد هم مشکلش رو بزرگتر جلوه میده
بنده الان در کلینیک روانشناسی شاغل هستم و فعلا CBT و هیپنوتراپی کار میکنم
و احتمالا در خودم توانایی مشاوره رو دیدم که اون تاپیک رو زدم هر زمان احساس بکنم صلاحیت ندارم قطعا اون تاپیک رو یا خودم پاک میکنم یا از مسولین خواهش میکنم اینکارو انجام بدن
راستی تو بخش مدیران هم اگه دقت کرده باشید پست استعفامو نوشتم ولی حالا برای عمومی بودنش اینجا هم کپی میکنم:

من داشتم بازی میکردم یهو به دوتا نتیجه رسیدم:خنده1:

اینکه من اصلا تو بخش خودم مفید نیستم و برای مفید بودن هم اصلا نیازی به مدیر بودن نیست

حالا تاپیک کلینیک روانشناسی رو زدم یکم بگذره نظر سنجی میذارم درباره اینکه اکثریت چه تعارضی رو برای درمان انتخاب میکنن

بعد یه تاپیک میزنیم و راه حل ها رو ارائه میدیم...

شاید مسابقه تست هوشم گذاشتیم به باهوش ترین افراد انجمن جایزه دادیم

چه هیجان انگیز :شاد:

بر اساس نتیجه گیری که یهو وسط بازی به ذهن شلوغم خطور کرد:خنده1: من استعفا میدم ولی در کنار انجمن هستم و این برنامه هایی که دارم رو

اجرا میکنم :گل:

در حال حاضر در خودم صلاحیت مدیر بودن رو نمیبینم:خنده1:

موتوشکر
فقط خواهشا یا نارنجیم کنین یا سیاه
من از رنگ صورتی تقریبا متنفرم:دی:خنده1:

B a R a N

مدير ارشد تالار
بله
ولی معمولا اکثر افراد تمایل چندانی به مطرح کردن مشکل خودشون به صورت عمومی ندارن.تجربه دو ساله اینو نشون داده...
حتی گروه درمانی هم مشکلات خاص خودش رو داره که بیشتر تو کمپ های ترک اعتیاد استفاده میشه
بحران های روحی معمولا به صورتی هستند که بیان اونها در ملا عام حس همزاد پنداری برای دیگران به وجود میاره و برای خود فرد هم مشکلش رو بزرگتر جلوه میده
بنده الان در کلینیک روانشناسی شاغل هستم و فعلا CBT و هیپنوتراپی کار میکنم
و احتمالا در خودم توانایی مشاوره رو دیدم که اون تاپیک رو زدم هر زمان احساس بکنم صلاحیت ندارم قطعا اون تاپیک رو یا خودم پاک میکنم یا از مسولین خواهش میکنم اینکارو انجام بدن
راستی تو بخش مدیران هم اگه دقت کرده باشید پست استعفامو نوشتم ولی حالا برای عمومی بودنش اینجا هم کپی میکنم:

من داشتم بازی میکردم یهو به دوتا نتیجه رسیدم:خنده1:

اینکه من اصلا تو بخش خودم مفید نیستم و برای مفید بودن هم اصلا نیازی به مدیر بودن نیست

حالا تاپیک کلینیک روانشناسی رو زدم یکم بگذره نظر سنجی میذارم درباره اینکه اکثریت چه تعارضی رو برای درمان انتخاب میکنن

بعد یه تاپیک میزنیم و راه حل ها رو ارائه میدیم...

شاید مسابقه تست هوشم گذاشتیم به باهوش ترین افراد انجمن جایزه دادیم

چه هیجان انگیز :شاد:

بر اساس نتیجه گیری که یهو وسط بازی به ذهن شلوغم خطور کرد:خنده1: من استعفا میدم ولی در کنار انجمن هستم و این برنامه هایی که دارم رو

اجرا میکنم :گل:

در حال حاضر در خودم صلاحیت مدیر بودن رو نمیبینم:خنده1:

موتوشکر
فقط خواهشا یا نارنجیم کنین یا سیاه
من از رنگ صورتی تقریبا متنفرم:دی:خنده1:

دوست خوبم
من نگفتم توانایی ندارید
بلکه هر انسانی این توانایی رو در خودش داره
خیلی خوبه که شغلتون با مدیریت بخشی که بر عهده دارید یکی هست

حق باشماست
یک مثال ساده ( الان خود من مثلا مشکلاتی داریم هیچ وقت با اسم خودم نمی یام مطرح کنم که کسی از اعضا ایران انجمن باخبر باشه به خاطر همین گفتم در انجمنی که بودم هر کس که شناخته شده بود یوز دوم داشت که فقط 2 نفر خبر دار بودن
ولی این خلاف قوانین مگر ادمین اصلی سایت و مشاور باخبر باشه ) این مثال رو زدم که بودنی چرا خیلی ها نمی یان مشکلاتشون رو بگن که اسمشون در انجمن شناخته شده هستش

باز خیلی خوبه
نظر شخصی من شما مدیریت اون قسمت رو داشته باشه دو دلیل داریم توانایی شما در اداره این بخش با توجه به شغلی که دارید و داشتن ایده های جالب شما که به نظر من کمتر کسی به این چیز ها دقت می کنه
و فقط کسی که کارش مشاوره و یا روانشناسی هست دقت داره

باز نظر خود شماست :گل:

t92

متخصص بخش
با اجازه دوستان بنده یک پیشنهاد راجب بخشهایی مانند اونچه که خانم ریتا پیشنهاد دادن تحت عنوان کلینیک روانشناسی
با توجه به امکانات انجمن ساز ویبولتین ، برای این موضوع میشه دو تا راه حل در نظر گرفت.
ایجاد بخش تحت عنوان کلینیک روانشناسی
توضیح اینکه
بخش به صورت غیر عمومی و مانند یک اتاق که تنها در اون اتاق مددکار و مددجو حضور دارند ایجاد میشه کرد.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام:146:
یه پیشنهاد داشتم :17:
اونم اینکه: مقدار امتیازدهی رو افزایش بدید!!:خنده2:
الان من به 2 یا 3:فکر::نمیدونم: نفر امتیاز دادم بعدش یه موضوع دیگه ای رودیدم ازشم خوشم اومد ولی نشد که امتیاز بدم :رو مخ:
اگه میشه به این موضوع رسیدگی کنید!!:5:
:146:باتشکر

B a R a N

مدير ارشد تالار
سلام ببخشید الان دیدم که کد نویسی قسمت پیوست تغییر کرده
اگر مثل قبل و اون کد قبلی رو بزارید خیلی خوب میشه
ممنون میشم

Capture.JPG

TAHEREH

متخصص بخش
سلام

محمدرضا و همایون شجریان،علیرضا افتخاری،مرحوم ایرج بسطامی،غلامحسین بنان،عبدالحسین مختاباد،حسام الدین سراج و شهرام ناظری
:خنده1::خجالت2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
من خودم خیلی خواننده های سنتی رو نمی شناسم ولی این لیست شاید کمک کنه

http://fa.wikipedia.org/wiki/چ%...A7نی

http://fa.wikipedia.org/wiki/م%...A7نی

بله دکلمه ماننده دکلمه های مرحم خسرو شکیبایی
در باره کارتون هم نظر خانم طاهره بودن نه بنده که ایشون میخواستن یک بخش برای دانلود اهنگ های قدیمی و معروف کارتون گذاشته بشه

محمدرضا و همایون شجریان،علیرضا افتخاری،مرحوم ایرج بسطامی،غلامحسین بنان،عبدالحسین مختاباد،حسام الدین سراج و شهرام ناظری
:خنده1::خجالت2:
با سلام
ضمن تشکر از شما با توجه به پیشنهادات صورت گرفته بخش موسیقی سنتی انجمن هم مانند بخش موسیقی مجاز روز به حالت بخش بندی در آمد.
بنابراین تنه ی اصلی غیر فعال شد و دوستان عزیز در صورتی که نام خواننده ای رو در بخش موسیقی مجاز سنتی نمیبینند میتونند به صورت پیام به بنده اطلاع بدند تا افزوده بشه. اما خواهشم از دوستان این هست که حتماً در مجاز بودن خواننده ی پیشنهادی حساسیت به خرج بدند. اصولاً خواننده ای رو مجاز میدونیم که یک کنسرت مجاز برگزار کرده باشه و یا رسانه های رسمی ایران ترانه ای ازش پخش شده و یا آلبومی به صورت رسمی منتشر کرده باشه.

- ضمناً نگاهی به سایر پیشنهادات دوستان داشتم در بینشون پیشنهادات مفیدی به چشمم خورد، در حال حاضر به جهت کمبود وقت نمیتونیم همگی رو یکجا بررسی کنیم منتها مطمئناً به زودی و به تدریج پیشنهادات دوستان بررسی خواهد شد.
موفق باشید

B a R a N

مدير ارشد تالار
با سلام
ضمن تشکر از شما با توجه به پیشنهادات صورت گرفته بخش موسیقی سنتی انجمن هم مانند بخش موسیقی مجاز روز به حالت بخش بندی در آمد.
بنابراین تنه ی اصلی غیر فعال شد و دوستان عزیز در صورتی که نام خواننده ای رو در بخش موسیقی مجاز سنتی نمیبینند میتونند به صورت پیام به بنده اطلاع بدند تا افزوده بشه. اما خواهشم از دوستان این هست که حتماً در مجاز بودن خواننده ی پیشنهادی حساسیت به خرج بدند. اصولاً خواننده ای رو مجاز میدونیم که یک کنسرت مجاز برگزار کرده باشه و یا رسانه های رسمی ایران ترانه ای ازش پخش شده و یا آلبومی به صورت رسمی منتشر کرده باشه.

- ضمناً نگاهی به سایر پیشنهادات دوستان داشتم در بینشون پیشنهادات مفیدی به چشمم خورد، در حال حاضر به جهت کمبود وقت نمیتونیم همگی رو یکجا بررسی کنیم منتها مطمئناً به زودی و به تدریج پیشنهادات دوستان بررسی خواهد شد.
موفق باشید

سپاس گزارم از شما علی اقا

فقط ای کاش به خود بخش هم نگاهی می نداختید چون الان در این بخش http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=1393 ما موسیقی محلی هم داریم می زاریم به خاطر پیشنهاد دوستان

من در اینجا نظرات دوستان رو جو شدم که اقا ارش (http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=67932&page=3&p=451953&viewfull=1#post451953)خواستن موسیقی سنتی ایران هم گذاشته بشه و چون موسیقی محلی هم جو این نوع موسیقی میشه ما در کنار ان موسیقی محلی رو گذاشتیم

اگر امکان داره تنه اصلی رو فعلا غیر فعال نکنید چون هی باید از شما خواهش کنم که فلان زیر بخش زده بشه

همچنین برای موسیقی مجاز چون در هر دو بخش باید تاییده صورت بگیره و خود بنده نظارت دارم پس فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

باز اگر صلاح تنه اصلی هر دو بخش غیر فعال باشه حرفی نیست ولی واقعا سخت من هی از شما و مریم خانم بخوام که زیر بخش خواننده زده بشه

ممنونم از پاسخ شما

درضمن در باره موسیقی انلاین هم همچنان منتظر پاسخ شما هستم :گل:

TAHEREH

متخصص بخش
با سلام

موفق باشید

ما توی بخش دانلود موسیقی مجاز روز هم بخش سالار عقیلی داریم ها:خنده1:
ولی ایشون کلا سنتی میخونن

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
با اجازه دوستان بنده یک پیشنهاد راجب بخشهایی مانند اونچه که خانم ریتا پیشنهاد دادن تحت عنوان کلینیک روانشناسی
با توجه به امکانات انجمن ساز ویبولتین ، برای این موضوع میشه دو تا راه حل در نظر گرفت.
ایجاد بخش تحت عنوان کلینیک روانشناسی
توضیح اینکه
بخش به صورت غیر عمومی و مانند یک اتاق که تنها در اون اتاق مددکار و مددجو حضور دارند ایجاد میشه کرد.

گزینه دو لط فن:دی:گل::ایرانجمن:

hich

کاربر ويژه
با سلام:گل:+:122:
یه پیشنهاد داشتیم:122:

میشه از این ب بعد موقع خونه تکونی و تغییر کاغذ دیواری انجمن، مسئول بسته بندی اجناس قیمتی رو عوض کنین:دست ب کمراخمالو::دی

اون از جام هخامنشی ک از اون بالا فرت شد:افسوس::دی و اونم از آپلود سنتر انجمن ک هردفعه در اسباب کشی و تغییر دکوراسیون فصلی تو کامیون حمل کالا جا میمونه و درست چند روز قبل تعویض مجدد کاغذ دیواری، سرجای اصلیش نصب میشه و در اسباب کشی بعدی هم دوباره همین آشه و همین کاسه!!!!:دست ب کمراخمالو::دی

از شوخی گذشته، من حافظۀ خوبی ندارم و همین حافظۀ مرورگرمه ک منو از بیابون مرگی نجات میده:122::دی
اگر میشه تابلوی ورود ب آپلود سنترانجمن رو ب تابلوی اصلی انجمن بچسبونین تا افرادی مثل ما ک جی پی اس ندارن، سرگردون نشن:122::دی

با تشکر، یک کاربر گیج:122::دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا