• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
داووووووووووووووووووووود سلام
میبینی از کرج هم میام تو انجمن:شاد:

0mid

متخصص بخش ورزشی

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
بخند بخند تا دنیا به روت بخنده :بله: :چشمک:

تقریبا یه ماهی بود که نتونستم برم
الان یکی 2 روزه میرم
چه خبره مگه ؟ :نیش:

خبر سلامتیت :نیش:

یه بار بهت حمله کردم :49: ببین تو history موجوده یا نه :نیش: اگه نیس تا فردا موجودش کنم :قلیون:

0mid

متخصص بخش ورزشی
خوب نبودم سو استفاده کردی خودتو کشیدی بالا :نیش:
ندیدم اتکت رو فردا میرم میبینم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
عزیزان موارد و که میخوام عرض کنم مربوط به موضوعات مطرح شده در این تاپیک نیست، بلکه نیاز دونستم که جایی بیان بشه:

مورد اول:
قرار نیست همه افراد و کاربران انجمن دقیقاً همون رفتار و برخوردی رو داشته باشند که ما دوست داریم. در واقع میخوام بگم که قرار نیست من به عنوان یک کاربر از رفتار و اخلاق همه کاربران دیگه خوشم بیاد و با همه صمیمی باشم.

مورد دوم: اینکه همه کاربران ایران انجمن خوب هستند و همه در یک سطح از خوبی قرار دارند اصلاً حرف درستی نیست. مطمئناً کاربران ایران انجمن جزء معدود گروه و جمعی هستند که شخصاً تابحال به این خوبی دیدم و سراغ دارم و در این اصلاً شکی نیست. منتها این دلیل نمیشه که همه افراد یک جمع خوب باشند و بشه به همه افراد اعتماد کرد، یا بشه با همه افراد صمیمی بود. دلیل اینکه همه ایران انجمنی ها خوب هستند و با همه یک نوع رفتار رو داشت و اعتماد بی دلیل به همه افراد کنیم و در حریم شخصیمون راه بدیم اصلاً درست نیست. این موارد به قدری مهم هستند که میتونند زندگی شخصی مارو هم تحت تأثیر قرار بدند.

مورد سوم: من کاربری تمام افرادی رو که در انجمن مسدود میکنم به انواع مختلف اعلام عمومی میکنم، از جمله پروفایل شخصی کاربر و با دلیل.
پس اگر فردا کسی اومد و گفت به هر دلیلی نمیتونه وارد انجمن بشه و دلیلش اینه که ادمین و یا معاونین و یا ناظمین و... کاربریش رو بی دلیل مسدود کردند و ما هم به سادگی قبول کردیم بدون اینکه خود اونها مطلع باشند، یعنی کمترین تعهدی نسبت به بقیه نداریم و این بدترین و زننده ترین نوع برخوردی هست که یک فرد میتونه در مورد بقیه داشته باشه.
در واقع اینطور نوع نگاه افراد خود پسندی که کمترین ارزش رو نسبت به دیگران و یک جمع قائل هستند.
فراموشی رمز عبور:
http://www.iranjoman.com/login.php?do=lostpw

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
جاتون خالی امروز با اعضای خانواده رفتیم دریا
با داداشام رفتیم نو آب داداش کوچیکم رفت منو از پشت بگیره بلند کنه دستش دستبند بود شکمم رو خط انداخت انگار ببری پلنگی چیزی چنگ انداخته باشه :نیش:
شدیدا قرمز شده
یه لحظه فکر کرده بودم شکمم میخواد پاره بشه روده هام بریزه بیرون از توش :نیش:

میگم عکسشو بنداز ببینیم شاید ردی از پلنگ خودمون پیدا بکردیم:49:
:50:

Silver Star

مدير ارشد تالار
جاتون خالی امروز با اعضای خانواده رفتیم دریا
با داداشام رفتیم نو آب داداش کوچیکم رفت منو از پشت بگیره بلند کنه دستش دستبند بود شکمم رو خط انداخت انگار ببری پلنگی چیزی چنگ انداخته باشه
شدیدا قرمز شده
یه لحظه فکر کرده بودم شکمم میخواد پاره بشه روده هام بریزه بیرون از توش
آخی! داداش امیدم!:گریه:

0mid

متخصص بخش ورزشی

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
حالا عیبی نداره مگه نشنیدی گفتن دکتر محرمه:تعجب2:

لااقل بزار ببینیم عمق فاجعه چقدره
بهمون حلوایی چیزی میدی یا نه:50:

0mid

متخصص بخش ورزشی
حالا عیبی نداره مگه نشنیدی گفتن دکتر محرمه:تعجب2:

لااقل بزار ببینیم عمق فاجعه چقدره
بهمون حلوایی چیزی میدی یا نه:50:

اول مدرک دکترای خودتو نشونم بده بعد :نیش: :قلیون:

آخه من بعد از مدتها با کلی امید و آرزو یه داداش پیدا کرده بودم!

خب مگه چی شده من که هنوز زنده هستم :نیش:

بالا