بلاخره امام رضا مارو طلبید و امروز رفتیم زیارت :شاد:
نایب الزیاره ی همه ی بچه بودم :سوت:
خوشبختانه هوا بارونی بود و کلی کیف کردیم . ولی بجاش هوا خیلی سرد بود .
این عکسا رو هم گرفتم واسه کسایی که گفته بودن توی حرم دعاشون کنم :
متاسفانه نشد اسم تک تک بچه هارو بگم ولی کنار ضریح رفتم یاد همه بچه بودم :احترام:ایشالا مارو هم دعا کرده باشین
متاسفانه نشد اسم تک تک بچه هارو بگم ولی کنار ضریح رفتم یاد همه بچه بودم :احترام:
سلاااااام:11:
آقایون خانوما چه جوری دعا کردید؟ :تعجب::8::دست: من چند روزه دارم دعا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.:99: نت اینجانب درست شددد. :13::18:
ممنون از محبّت همه که به یادم بودن و سپاس شایان از دوستایی توی این مدت خیلی هوای منو داشتن و از سختیش به راستی بسی بسیار کم شد. هورا
هر وقت شرایط طوری پیش میاد که از دوستام دور می شم عمیق درک می کنم این کلام رو که:
دوری دوستیای کوچیک رو کمرنگ و محو می کنه اما به دوستیای بزرگ عظمت و زیبایی می بخشه. :شاد: به به، به افتخار گلای انجمنیک :دست::گل:
سلاااااام:11:
آقایون خانوما چه جوری دعا کردید؟ :تعجب::8::دست: من چند روزه دارم دعا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.:99: نت اینجانب درست شددد. :13::8:
ممنون از محبّت همه ی دوستایی که به یادم بودن:14: و سپاس شایان از دوستایی که توی این مدت خیلی هوای منو داشتن و از سختیش به راستی بسی بسیار کم شد.:نیش2::19: هورا
هر وقت شرایط طوری پیش میاد که از دوستام دور می شم عمیق درک می کنم این کلام رو که:
دوری دوستیای کوچیک رو کمرنگ و محو می کنه اما به دوستیای بزرگ عظمت و زیبایی می بخشه. :شاد: به به، به افتخار گلای انجمنیک :دست::گل:
سلام خانوم ناظم:گل:سلاااااام
آقایون خانوما چه جوری دعا کردید؟ من چند روزه دارم دعا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته. نت اینجانب درست شددد.
ممنون از محبّت همه ی دوستایی که به یادم بودن و سپاس شایان از دوستایی که توی این مدت خیلی هوای منو داشتن و از سختیش به راستی بسی بسیار کم شد. هورا
دوری دوستیای کوچیک رو کمرنگ و محو می کنه اما به دوستیای بزرگ عظمت و زیبایی می بخشه. به به، به افتخار گلای انجمنیک
خب که چی؟!
الان منتظری بهت خوش آمد بگیم؟؟
نه خیر اصلا هم خوش نیومدی :50: :0mid:
سلام خانوم ناظم:گل:
خوش اومدید :شاد:
ما هم از اون دوست کمرنگ ها بودیم :64:
خب تقصیر شماست که پروفایلتونو بستین :سوت:
به به به عروس انجمنیک:11: نت... نت... نت... :67:
خبر خوشحالی رسیدن به شما:8:
مسافرت نبودم. سوغاتی چطوری بدم؟ :نیش:
پلنگ رو سر فرصت باید کشت.مشاهده پیوست 17767
مشاهده پیوست 17766
بفرمایید عصرونه ازینا :12: سوغاتی نداریم:زبون:
:8::گل:
بدید بابا:34:
حالا مسافرت بودید یا خط تلفنتون مشکل داشته چه فرقی داره؟
اینقده خساست نداشته باش خانم ناظم
بده سوغاتی:91:
ریتا بیا بریم کلاس غلط املایی سر راه برات بستنی هم می خرم.:52:عاخه اینا توهمین من راس راسکیشو میخوام
ببین دوست عزیز من اومدم با زبان خوش بهتون گفتم
خیلی هم مودبانه ولی شما انگار خیلی بزرگ بینی
من با بزرگ تر از شما ها هم کار کردم
نمیخواد به من خود بزرگ بین بگید
من وقتی داشتم از انجمنی که رتبه الکسا اش 15 هزار بود میرفتم اومدن تو یاهوم التماسم کردن برگردم
انجمن شما که حالا چیز چندان بزرگی نیست حالا مونده
جون قلی یکیشو بگوازم در خواست کرده بودن مدیر کل بشم ...
بدون ریعتا خانم کی جرات کرده جلسه روانشناسی بذاره آخه؟:75:واسه من هم جلسه ی روانشاسی نزارید...
همه با هم میریم تا برسیم به ته خطواقعا نمیدونم با مدیرایی مثل شما که انتقاد پذیر نیستن باید به کجا رسید
اصولا طبق قوانین مدیریتی اسپم جزئی از اصول مدیریتی به حساب میاد:15:و دقت تون رو تو پست دادن زیاد کنید نه اینکه وقتی اسپم میدید بگید اصل مدیریتی
بزرگ تر و با تجربه تر از شما هم این حرفو نمیزنند ...