رنگ رخساره خبر می دهد از سرّ درون. عینکتو برداری معلوم میشه که چشمات یه چنین حالتی دارن :ذوق زده:
:50: :بدجنس:
خب خوبی؟ :15:
مرسی از خوشامدگویی نهفته ت :نیش::گل::8:
:نیش:
ها خوشم میاد خوب میگیری اصلا مطلبو :0mid:
رنگ رخساره خبر می دهد از سرّ درون. عینکتو برداری معلوم میشه که چشمات یه چنین حالتی دارن :ذوق زده:
:50: :بدجنس:
خب خوبی؟ :15:
مرسی از خوشامدگویی نهفته ت :نیش::گل::8:
میخوای بکشید یا بخورید منو؟
منو نخورید:122:
من عصرونه نمیخوام سوغاتی میدوستم:پر رو بازی::نیش:
الان میام کوچه پشتی ببینم چه خبره:مشکوک:
:0mid::نیش2: :8::نیش:
ها خوشم میاد خوب میگیری اصلا مطلبو :0mid:
سلاااااام:11:
آقایون خانوما چه جوری دعا کردید؟ :تعجب::8::دست: من چند روزه دارم دعا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته.:99: نت اینجانب درست شددد. :13::8:
ممنون از محبّت همه ی دوستایی که به یادم بودن:14: و سپاس شایان از دوستایی که توی این مدت خیلی هوای منو داشتن و از سختیش به راستی بسی بسیار کم شد.:نیش2::19: هورا
هر وقت شرایط طوری پیش میاد که از دوستام دور می شم عمیق درک می کنم این کلام رو که:
دوری دوستیای کوچیک رو کمرنگ و محو می کنه اما به دوستیای بزرگ عظمت و زیبایی می بخشه. :شاد: به به، به افتخار گلای انجمنیک :دست::گل:
سری بعدی که سکان تاپیکتون افتاد دستم حتما یادم بندازین یه راهنمائی ویژه براتون برسونم
رييس باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا قصد دارد بازيکن کاتالاني را که به جانشين مسي مشهور شده است، خريداري کند.
روزنامه اسپورت چاپ کاتالونيا نوشت فلورنتينو پرس قصد دارد خرارد دلوفو 18 ساله را به خدمت بگيرد.
این یک تست می باشد.
سلام :نیش:
دوستان عزیز و ارجمند به دلیل یک سری مسائل درسی و تنبلی های بیش از حد اینجانب :نیش: مجبور به استفاده از اهرم فشار @asl_davood برای ترک ایرانجمن هستم :نیش:
حدودا یکی دو هفته باید دوری منو تحمل کنید :50:
:30: میدونم سخته ولی با قوای بیشتری برمیگردم :نیش:
@0mid یادت باشه همکاری نکردی دارم برات :تنبیه: :عصبانی:
فعلا دوستان :بای: :گل:
چه خبر خوشحال کننده ای.:خنده1:دو هفته ای نمی بینیمت..:خنده2:.
شوخی کردم:بله:...دلمون برات تنگ میشه.:ناراحت:..امیدوارم زودتر برگردی..:2:.امید رو هم سر همکاری نکردنش تنبیهش میکنیم..:29::21:.نگرانش نباش...:91::خنده1:
بچه هامهدی بره دیگه باکی کل کل کنیم:خنده1::ناراحت:سلام
دوستان عزیز و ارجمند به دلیل یک سری مسائل درسی و تنبلی های بیش از حد اینجانب مجبور به استفاده از اهرم فشار @asl_davood برای ترک ایرانجمن هستم
حدودا یکی دو هفته باید دوری منو تحمل کنید
میدونم سخته ولی با قوای بیشتری برمیگردم
@0mid یادت باشه همکاری نکردی دارم برات
فعلا دوستان
سلام :نیش:
دوستان عزیز و ارجمند به دلیل یک سری مسائل درسی و تنبلی های بیش از حد اینجانب :نیش: مجبور به استفاده از اهرم فشار @asl_davood برای ترک ایرانجمن هستم :نیش:
حدودا یکی دو هفته باید دوری منو تحمل کنید :50:
:30: میدونم سخته ولی با قوای بیشتری برمیگردم :نیش:
@0mid یادت باشه همکاری نکردی دارم برات :تنبیه: :عصبانی:
فعلا دوستان :بای: :گل:
با اون کتکا چه حرف گوش کن هم هستی:بدجنس:سلام
دوستان عزیز و ارجمند به دلیل یک سری مسائل درسی و تنبلی های بیش از حد اینجانب مجبور به استفاده از اهرم فشار @asl_davood برای ترک ایرانجمن هستم
حدودا یکی دو هفته باید دوری منو تحمل کنید
میدونم سخته ولی با قوای بیشتری برمیگردم
@0mid یادت باشه همکاری نکردی دارم برات
فعلا دوستان
کجاست اون صمیمیت دو سال پیش؟
کجاست اون خونگرمی ها و دوستی ها؟
کجاست اون سادگی های دو سال پیش؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سخنگوي سازمان اوقاف و امور خيريه كشور از ثبت يك وقف 3.5 ميليارد توماني يك واقف تهراني بعد از يك برنامه تلويزيوني در خصوص وقف خبر داد.
حسن ربیعی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: يك واقف تهراني از اهالي شميرانات در هفته وقف در حال تماشاي تلويزيون بوده و از قضا همان لحظه در مورد اهميت وقف برنامه ويژه اي در حال پخش بوده است.
وي افزود: اين خير بعد از برنامه با حضور در اداره اوقاف مبلغ سه ميليارد و 500 ميليون تومان از اموال خود را وقف كرد.
ربيعي اظهار داشت: همچنين رجبعلی ملکی که اصالتا از اهالی لنجان است و هم اكنون در كويت زندگي مي كند زمين هزار متري خود را وقف ايجاد مسجد در اين شهركرد كه ارزش آن سه ميليارد تومان است.
کجاست اون صمیمیت دو سال پیش؟
کجاست اون سادگی های دو سال پیش؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟