هواشناسی برای من باااااااااز نمیشه چرااااااااااااااا/؟
مشکلی نیست باز میشه. احتمالا از سرعتتون هستش:گل:
بهترین دوستی که تو سال 91 تو انجمن باهاش آشنا شدی کی بوده؟
دوست خوب زیاد داشتم
ادمین - میترا خانم - مریم خانم - بارون خانم - سولماز خانم - مملی - آقاهوشنگ و ...
16. پنج تا از بهترین کاربرای انجمن در سال 91 از نظر شما چه کسانی بودند ؟
1- ادمین ها
2- ناظم ها
3- مدیران ارشد
4- مدیران و مدیران سابق
5- کاربران ویژه
مدیر فنی ها رو از قلم انداختی:غش2:
میتونستی گزینه 5 رو اینطوری تغییرش بدی:سوت: :گفته بودن 5 تا
میتونستی گزینه 5 رو اینطوری تغییرش بدی:سوت: :
5-کاربران ویژه و مدیر فنی ها :نیش:
به ادمین یا مریم خانوم یا مدیر فنی هامون پیام بدیدبچه ها یه مشکل عجیب واسم پیش امده از اون موقعی که شکل انجمن تغییر کرده نمیتونم جایی که باید رمز و یوزر نیمتو وارد میکنی پیدا کنم بیام تو سایت الانم اول رفتم تو ایمیلم و از اخرین نفل فولی که واسم شده امدم کمکم کنید
احتمالا مشکل از مرورگره .بچه ها یه مشکل عجیب واسم پیش امده از اون موقعی که شکل انجمن تغییر کرده نمیتونم جایی که باید رمز و یوزر نیمتو وارد میکنی پیدا کنم بیام تو سایت الانم اول رفتم تو ایمیلم و از اخرین نفل فولی که واسم شده امدم کمکم کنید
احتمالا مشکل از مرورگره .
با کروم و موزیلا و ... امتحان کن ببین با کدوم یکی مشکلت حل میشه:گل:
باشه اصلا کلا سیستم سایت واسم بهم ریخته میشه اگر درست نشد دوباره مزاحمتون میشم !
اره تمام ایران سربازارو دو نیمه می کنند بجز پادگان خراب شده ما با این فرمانده جدید عقده ای.ماهم توی خانواده همسرم سربازداریم ولی عید مرخصی میاد
اره تمام ایران سربازارو دو نیمه می کنند بجز پادگان خراب شده ما با این فرمانده جدید عقده ای.
داداشی اعصاب خودتوخردنکن به چیزای خوب فکرکن...اره تمام ایران سربازارو دو نیمه می کنند بجز پادگان خراب شده ما با این فرمانده جدید عقده ای.
اره تمام ایران سربازارو دو نیمه می کنند بجز پادگان خراب شده ما با این فرمانده جدید عقده ای.