• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
بهترین دوستی که تو سال 91 تو انجمن باهاش آشنا شدی کی بوده؟
دوست خوب زیاد داشتم
ادمین - میترا خانم - مریم خانم - بارون خانم - سولماز خانم - مملی - آقاهوشنگ و ...

خب مگه منو سال 91 باهم آشنا شدیم؟! :تنبیه:
منو تو از عصر یخ بندان با هم آشنا شدیم:50:

saeed hh

کاربر ويژه
بچه ها یه مشکل عجیب واسم پیش امده از اون موقعی که شکل انجمن تغییر کرده نمیتونم جایی که باید رمز و یوزر نیمتو وارد میکنی پیدا کنم بیام تو سایت الانم اول رفتم تو ایمیلم و از اخرین نفل فولی که واسم شده امدم کمکم کنید:تعجب2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
بچه ها یه مشکل عجیب واسم پیش امده از اون موقعی که شکل انجمن تغییر کرده نمیتونم جایی که باید رمز و یوزر نیمتو وارد میکنی پیدا کنم بیام تو سایت الانم اول رفتم تو ایمیلم و از اخرین نفل فولی که واسم شده امدم کمکم کنید
به ادمین یا مریم خانوم یا مدیر فنی هامون پیام بدید
ان شاالله حل میشه:گل:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
بچه ها یه مشکل عجیب واسم پیش امده از اون موقعی که شکل انجمن تغییر کرده نمیتونم جایی که باید رمز و یوزر نیمتو وارد میکنی پیدا کنم بیام تو سایت الانم اول رفتم تو ایمیلم و از اخرین نفل فولی که واسم شده امدم کمکم کنید
احتمالا مشکل از مرورگره .
با کروم و موزیلا و ... امتحان کن ببین با کدوم یکی مشکلت حل میشه:گل:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام امسال داره اینجور که پیش میره بدترین سال نوم میشه.
یک سال کامل خر حمالی در پادگان و به دستور فرمانده جدیدمون (( البته شایعه که شده تو پادگان )) قراره عید همه تو پادگان باشن.
فردا قراره بگه که عید چطوری میکنه مرخصی ها
هیچ پادگانی اینجور نمیکنه که این میکنه
دوستان نزدیک عیده سربازارو فراموش نکنی....:گل:

باشه اصلا کلا سیستم سایت واسم بهم ریخته میشه اگر درست نشد دوباره مزاحمتون میشم !

ایول امضات
ایول آواتارت

بالا