• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
با توجه به اینکه این تایپیک خواننده زیادی داره مسائل را لابلا عنوان میکنم و اگر جنبه پیشنهاد داشت در بخش مربوط به آن اضافه خواهم کرد
موفقتر باشید

.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
لطفا از زدن پستهای مشکل زا خودداری فرمائید

من نمیرسم همه ی پستها رو بخونم و ببینم و پستهای مشکل دار رو منتقل کنم و یا از حذف کنم .
لطفا همه ی مدیران هر موقع چنین پستهایی رو دیدند یا گزارش بدن و یا خودشون حذفشون کنند .

برای گزارش هم کافیه این پستها و لینکهای مشکل دار رو به سرپرست تالارها گزارش بدین ، تا اونها در صورت صحت ، پستها رو انتقال و یا حذف کنن و اگر لازم بود برخورد لازم رو هم با کاربر متخلف بکنن .

ممنون از همه دوستان خوبم .

rahnama

پدر ایران انجمن
واقعا فعالیت عزیزان در خور تقدیر است
سایت بسیار پر باری شده
موفق هستید موفقتر باشید
این پیشرفت برنامه حاصل عشق ادمین عزیز و حضور تک تک شما عزیزان است
:گل:

.

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام
دل تنگم مي خواد بگم :
:تعجب::فکر:

آخرین ویرایش:

AliJoOJoO

کاربر ويژه
دل تنگم ؟!
دل تنگم امروز بدجوری گرفته .
از دیشب که تنها موندن انجمن ایرانیان رو دیدم ، یاد صفا و صمیمیت گذشته ، یاد تک تک بچه ها ، یاد همه ی تایپکهایی که یه زمونی شور و نشاطی درشون بود ، هرکدوم برای خودشون شورونشاطی داشتند ، هر کدم برای خودشون طرفدارایی داشتن ، یاد پاتوق ها یاد همه ی بچه ها بخیر ...
امیدوارم هرجا که هستند خوش و سلامت باشن و خوشحال .

ایرانیان هیچ گناهی نداشت که حالا همه ولش کردیم که تنهای تنها موند .

rahnama

پدر ایران انجمن
من امروز سایت انجمن ایرانیان رفتم تنهای تنها بودم در راهروهای بخشها شروع به قدم زدن کردم .کسی نبود انجمن را خاک گرفته بود. دستی رو تایپیکها کشیدم.پر خاک و پر خاطره.در صندلی داغ اشاره کردم شخصی هست که اینجا را با پادگان اشتباه گرفته و اولین حرف اسمش را هم لابلای نقطه ها نوشتم ولی کسی نگرفت. از همه عزیزان این انجمن خواهش میکنم نه تایپیکی مشکل زا بزنند و نظارت کامل نیز داشته باشند .

.

Maryam

متخصص بخش ادبیات
خب من اومدم با لیست حضور غیاب... :زبون:

امروز درست 4 روزه که آقای آرش معاون عزیزمون غیبت دارن جاشون خیلی خالیه امیدوارم زود زود برگردند ...:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
توضیحی در مورد امضای من با لینک آموزش فرهنگ رانندگی
این وبلاک به هیچ وجه تبلیغی نیست و مسائل آن برای همگان قابل استفاده است

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
جای آرش خالی و همینطور جای آیدای عزیز هم خالیه ،که امیدوارم این روزها صبورترین صبورها باشه ...!

انشالله به زودی هردو عزیز رو در کنارمون خواهیم دید .

زحمتهایی هم که آرش عزیز برای این انجمن کشید واقعاً بی مثال بود ، استعداد ویژه ی آرش توی این زمینه من رو واقعاً غافلگیر کرده بود .

انشالله میاد این کارهارو از سر میگیره ،تا شاهد هر چه بهتر شدن و پیشرفت انجمنمون باشم .

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سیلام من دوباره اومدم تا بگم آیدا 3 روزه که غیبت داره ...

آیدای عزیزم امیدوارم هر جا هستی حالت خوب باشه ... جات خیلی خالیه...:گل:

زودی برگرد که میخوایم انجمن دخمل ها رو راه بندازیم :زبون:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب دل تنگم خواست ازم که بیام بگم ، از امروز دیگه کار و بار زندگیم تموم شد رفت تا چند ماه دیگه .
برنامه های زیاد و ویژه ای برای پیشرفت و بهتر کردن انجمن در نظرم دارم ، انشالله از امروز و خصوصا فردا شروع میکنیم ، با کمک شما دوستان خوبم .

rahnama

پدر ایران انجمن
عالی
امضای حمیدعزیز:
یه کارمند واسه 10 ساعت کارش 10 تومن میگیره ، یه مهندس واسه 1 ساعت کارش 10 تومن میگیره ، یه دکتر واسه 1 دقیقه کارش 10 تومن میگیره !

تلاش کن ، قیمت ثانیه های زندگیتو بالاتر ببری.

.

rahnama

پدر ایران انجمن
تقدیم به همه عزیزان انجمن :

مشکل آپلود سنتر انجمن بود. تست کردم؟

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تقدیم به همه عزیزان انجمن :

معذرت میخوام آقا هوشنگ ، سرور آپلود سنتر ها رو برای بار آخر ریسیت کردم . یعنی مجبور شدم ! عکسها از بین رفتند ، مثل اینکه عکس شما هم بوده ، ببخشید .

مطمئنن این بار آخر بود ، دوستان از این به بعد میتونند با خیال راحت آپ کنند .

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهاد:
از عزیزان انجمن خواهش میکنم در صورت صلاحدید تایپیک نفر قبلی و یا نفر بعدی را نزنند. مگر اینکه بار فرهنگی داشته باشد چون من فکر می کنم ارزش سایت را پائین بیاورد. باز من مطیع جمع هستم و این پیشنهاد بود.

.

.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
پیشنهاد:
از عزیزان انجمن خواهش میکنم در صورت صلاحدید تایپیک نفر قبلی و یا نفر بعدی را نزنند. مگر اینکه بار فرهنگی داشته باشد چون من فکر می کنم ارزش سایت را پائین بیاورد. باز من مطیع جمع هستم و این پیشنهاد بود.

.

.

مرسی آقا هوشنگ از پیشنهاد عالیتون .
اگر به رای گیری هست من رو هم بذارین جزو مخالفین سرسخت نفر قبلی .

Maryam

متخصص بخش ادبیات
آخ آقا هوشنگ حرف دل منو هم زدن امیدوارم خدا همه نفرات قبلی رو به راه راست هدایت فرماید ...:giggle:

تا الان 3 رای مخالف داریم ...................:گل:

بالا