• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
پيام خوش آمدگويي اتوماتيك رو منم موافقم و زحمتش گردن آرشي هست:13:... البته وظيفه اشه...:نیش::قلیون:
گرچه اين شكلكها رو نصفه و نيمه ول كرده...:قهر::12:
علي به اين معاونت تذكر بده تو كارهاش دقت كنه...:عصبانی:

t92

متخصص بخش
طرح اتوماتیک خوش آمد گوئی بنظر من خوب است.
یک متن مناسب در حد چهار سطر تهیه کنید که هم خوش آمد بگه هم تشکر کننه از اینکه ایران انجمن رو ربای فعالیت انتخاب کردن. تا بزنیم.
این فکر روزهای اول بود.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خوب یه خسته نباشید مشد خدمت علی آقا
خداییش این یک ماه من به شخصه شاهد زحماته شبانه روزیش بودم ( البته روزاشو هاااااااا ما شبا لالا تشریف داشتیم این علی عین خفاش شب کار وکرد:نیش:)

خوب در مورد جمله خوش آمدگویی :

نظر من :

کاربر عزیز (اسم کاربر مثلا nethunter عزیز ) ضمن خوش آمدگویی و تشکر از حضور شما در ایران انجمن روزهای پربار و شادی را در ایران انجمن برای شما آرزومندیم.
برای آشنایی با اعضای انجمن می توانید به تاپیک معرفی مراجعه نمایید.و در صورت تمایل خودتونو معرفی کنید.
برای آشنایی بیشتر با قوانین انجمن به تاپیک قوانین مراجعه نمایید.
برای آشنایی با ابزارهای و امکانات ایران انجمن به اینجا و اینجا مراجعه نمایید.

خوب این نظر من بهتر هم میشه نوشت بازم چیزی به ذهنم رسید ویام میگم

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
واقعا کارت شاهکار بوده . زحمات آرش عزیز و بقیه عزیزان هم قابل تقدیر است.

.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من كه كار مفيد واسه انجمن نكردم...
فقط ميتونم به تو علي و آرشو بقيه دوستاني كه كمك كردن... خسته نباشيد بگم... و ممنون كه محيط خوبي رو براي دور هم جمع شدنمون دوباره راه انداختيد...
thankyou.gif

thankyou.gif

اينم تشكر جوجو چون تو رو با علي جوجو ميشناسيم : :نیش::قلیون:

fomato-thankyou.gif

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
مراسم بلند کردن جنازه هم که خوراکمون بود ..... حالا یه سری فیلمشو میزارم ببینین و بترسین.

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
اين دل تنگم مي خواد بگم .... هر كس كاملا واقف بر معناش ترجمش كنه لطفا
böyle gelmiş böyle
böyle geçer dünya
günlerimiz bitecek
bir gün saya saya

seneler koşuyor
gülüp ağlatıyor
bir yol bak aynaya
ömrümüz geçiyor
bir kez bak aynaya
ömrümüz geçiyor

neşe keder hepsi geçer
bize kar kalan nedir bu dünyadan

böyle gelmiş böyle
böyle geçer dünya
günlerimiz bitecek
bir gün saya saya

daha dün çocuktuk
sokaklarda koştuk
yarın belki göç var
bu dünya olamaz ya

seneler koşuyor
gülüp ağlatıyor
bir yol bak aynaya
ömrümüz geçiyor
bir kez bak aynaya
ömrümüz geçiyor

böyle gelmiş böyle
böyle geçer dünya
günlerimiz bitecek
bir gün saya saya​

rahnama

پدر ایران انجمن
تبریک به ادمین عزیز و همه اعضا
امروز : 14/6/1389
ساعت 3:00

رتبه در الکسا :
جهانی:
globe-sm.jpg
378,632

ایران:
ir.png

2,628

rahnama

پدر ایران انجمن
تبریک به ادمین عزیز و اعضا
دو بار درجه آلکسای سایت انجمن کم شده است

.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تبریک به همه ی شما ، برام غیر قابل باور هست ، این سرعت بالای پیشرفت رتبه ی انجمنمون .
خیلی عالی پیش رفتیم .

rahnama

پدر ایران انجمن
برچسب های مهم ایران انجمن
ایران انجمن نام کاربری ذخیره؟ رمز عبور راهنما لیست کاربران تقویم نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده Arcade به انجمن خوش آمدید اگر اين نخستين بازديد شما از این انجمن میباشد، شما بايد پيش از ارسال و یا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد در غیر این صورت شما نمي توانيد محتویات تاپیک ها را مشاهده کنید . ایران انجمن انجمن آخرین ارسال موضوع پست مسائل عمومی انجمن بخشها: قوانین،اطلاعیه ها و اخبار ایران انجمن پیشنهادات و انتقادات مشكلات كاربري شما پيشنهادات و انتقادات بوسیله Maryam 4 روز پیش 6 164 تالار كامپيوتر و برنامه نویسی انجمن آخرین ارسال موضوع پست معرفی و دانلود نرم افزار معرفی و ارائه جدید ترین نرم افزار های روز به همراه کرک و آموزش بخشها: آنتي ويروسها و ابزارهاي امنيتي ابزارهای بهینه سازی سیستم ابزارهای صوتي و تصويري (مالتي مديا) ابزارهای CD و DVD ابزارهای گرافیکی و طراحی ابزارهای شبکه و اینترنت ابزارهاي ديگر ترفند و مقاله، اخبار دنیای کامپیوتر درخواست نرم افزار درخواست کرک و سریال بایگانی بخش نرم افزار بازی های کامپیوتری ورود به Windows XP بدون داشتن... بوسیله Maryam یک ساعت پیش 85 168 سيستم عامل ها بخشها: ویندوز (Windows) لینوکس (Linux) آموزش تصویری نصب ویندوز XP بوسیله Maryam 16 ساعت پیش 21 25 طراحی و گرافیک بخشها: فوتوشاپ معرفی کتاب حوزه ی طراحی گرافیک بوسیله Maryam 5 روز پیش 4 12 سخت افزار بخشها: قطعات کامپیوتر، لوازم جانبی و قیمت ها لپ تاپ (Notebook) ده نکته برای افزایش عمر باطری... بوسیله احساسّ 16 ساعت پیش 9 10 برنامه نویسی بخشها: برنامه نویسی با html برنامه نویسی با c#,asp.net برنامه نویسی با c,c++ برنامه نویسی با php برنامه نویسی با vb پايگاه داده ها آموزش asp.net بوسیله eliza 2 روز پیش 16 68 تالار شبکه و اینترنت انجمن آخرین ارسال موضوع پست شبکه بخشها: مبانی شبکه هاست و دامین تجهیزات سیسکو ویندوز سرور Wireless سخت افزارها و نرم افزارهای دنیای شبکه امنیت در شبکه اخبار بایگانی آموزش شبکه از سطح مبتدی تا... بوسیله Nethunter 20 دقیقه پیش 70 208 اینترنت بخشها: مرورگرها معرفی سایت موضوعات عمومی اینترنت لیچ رایگان مستقیم کردن لینک... بوسیله admin 13 ساعت پیش 53 197 سوال و پاسخ عمومی در صورت داشتن هر سوالی مرتبط با مباحث تالار شبکه و اینترنت تنها در این بخش بپرسید و از قرار دادن سوال خود در بخشهای دیگر خودداری نمایید. بخشها: شبکه اینترنت زیر ساخت اینترنت بوسیله rahnama 5 روز پیش 3 20 تالار وبلاگ نویسان انجمن آخرین ارسال موضوع پست سیستم های وبلاگ دهی بلاگ پارسی سرویس جدید وبلاگ... بوسیله admin 4 هفته پیش 16 23 وبلاگ نویسی بخشها: آموزش وبلاگ نویسی و مسائل مربوطه سوالات و مشکلات عمومی وبلاگ نویسان ۷ تله‌ی وبلاگ نویسی که نباید... بوسیله atefe.av 2 هفته پیش 72 104 طراحان بخشها: قالب های اختصاصی ایران انجمن قالب های سایر طراحان ترجمه قالب ها قالب برای وبلاک بوسیله rahnama 3 هفته پیش 2 2 ابزارهای وبلاگ سرویس ایجاد نظرسنجی دوگانه... بوسیله admin 4 هفته پیش 21 38 معرفی و بهینه سازی بخشها: افزایش آمار بازدیدکنندگان تبادل لینک و بنر و لوگو معرفی وبلاگها كسب درآمد از وبلاگ هاي رايگان بوسیله Maryam 2 ساعت پیش 33 43 موارد جانبی وبلاگ نویسی بخشها: فضای رایگان کدهای جاوا (مخصوص وبلاگ) وبمسترها (کسب درآمد برای وبلاگ نویسان) کد گل باران در سایت یا... بوسیله admin 2 روز پیش 134 142 تالار زبان هاي خارجي انجمن آخرین ارسال موضوع پست زبان انگليسي بخشها: Grammar Vocabulary Writing Exercise room Speaking Translating آزمون هاي زبان Other Proverbs ...ضرب المثل های... بوسیله احساسّ 15 ساعت پیش 81 1,180 تالار معماری انجمن آخرین ارسال موضوع پست معرفي بناهاي معماري بخشها: معماري جهان معماري ايراني و اسلامي دكوراسيون داخلي طراحی داخلی بوسیله rahnama 2 ساعت پیش 25 84 آموزش بخشها: مباحث فني طراحي معماري بيان معماري نرم افزار ها کاربرد اتوکد در معماری و... بوسیله rahnama 4 روز پیش 14 36 مجلات و مقالات معماری پلان ویلایی-ویلایی با بافت... بوسیله admin یک هفته پیش 6 27 تالار ورزش انجمن آخرین ارسال موضوع پست ليگ فوتبال ايران بخشها: استقلال پرسپوليس ساير تيم ها صحبت سرمربی پرسپولیس بوسیله rahnama 2 ساعت پیش 37 175 ليگ هاي خارجي بخشها: ليگ فوتبال اسپانيا ليگ فوتبال انگليس ليگ فوتبال ايتاليا ساير ليگ ها زندگینامه كريستيانو رونالدو بوسیله rahnama 2 ساعت پیش 19 57 تيم هاي ملي بخشها: تيم ملي ايران تيم ملي ايران، كره جنوبي را... بوسیله eliza یک هفته پیش 8 11 تورنومنت ها بخشها: المپيك جام باشگاه هاي فوتبال جام جهاني فوتبال جام ملت هاي فوتبال سرمربي تيم ملي فوتبال كره... بوسیله eliza یک هفته پیش 6 6 ساير رشته هاي ورزشي بخشها: بسكتبال شنا كشتي واليبال وزنه برداري ورزش های رزمی ورزش؛ اين بار براي فرار از... بوسیله melika 5 روز پیش 28 37 تالار تاریخ و فرهنگ و هنر انجمن آخرین ارسال موضوع پست تاریخ بخشها: تاریخ جهان تاریخ ایران تمدن هخامنشیان بوسیله eliza 3 روز پیش 35 80 هنر بخشها: نقاشی موسیقی بوسیله SCREAM 12 ساعت پیش 23 86 ادبیات بخشها: ادبیات جهان ادبیات ایران داستان و کتاب اشعار و نوشته های ادبی مشاعره بوسیله Maryam 46 دقیقه پیش 128 984 گالری عکس و نقاشی بخشها: شهرها و مناظر طبیعی عکسهای ورزشی وسایل نقلیه حیات وحش تولد 22 اژدهای کومودو در... بوسیله SCREAM 2 هفته پیش 19 113 تالار آزاد انجمن آخرین ارسال موضوع پست گفتگوی آزاد بخشها: دانستنی ها گپ های خودمونی سرگرمی و طنز تبريك و تسليت فال ، طالع بيني و تعبيرخواب صندلی داغ ومسابقات درباره ی کارت های هوشمند بوسیله Maryam یک ساعت پیش 140 812 خانه و خانواده بخشها: بانوان آقایان ازدواج و خانواده آشپزخانه دكوراسيون منزل ازدواج های فامیلی بوسیله eliza 3 روز پیش 369 520 گردشگري بخشها: ايرانگردي جهانگردي ژاپن بوسیله rahnama 2 ساعت پیش 38 286 پزشکی بخشها: دندان پزشکی علوم باليني و درمان داروشناسی بهداشت و پيشگيري روانشناسي اخبار و تازه های پزشکی طب سنتی و گیاهان دارویی تغذیه اعتیاد تحقیقی از"ريچارد... بوسیله rahnama 2 ساعت پیش 338 763 10 آمار برتر برترین تشکر شده ها تاپیکهای داغ تاپیکهای پر بازدید آخرین ارسالها rahnama 3307 melika 2668 eliza 1726 admin 1435 Maryam 1399 Nethunter 1025 سنجاقی 936 SCREAM 436 omid2248 357 Cube 173 سخن بزرگان ،... 174 واژگان تخصصي... 149 بدو بیا داستان می... 146 ۱۲۰ قانون موفقیت... 119 گفتگوی آزاد 109 پيشنهادات و... 106 هر شعری که دوست... 78 مكالمه به زبان... 75 مكالمه به زبان... 73 لینک سایت های مفید 70 بدو بیا داستان می... 1258 گفتگوی آزاد 1170 پيشنهادات و... 1042 بررسی و اطلاع... 983 كلاس درس املاي... 446 .: معــــرفی :. 396 هر شعری که دوست... 350 انتخاب شکلک برای... 320 بحث و كل كل در... 316 سخن بزرگان ،... 296 موضوع تاریخ, زمان نوشته شده توسط انجمن آموزش شبکه از سطح... ▼ ۲۶-۰۶, ۱۲:۱۶ Nethunter مبانی شبکه مشاعره ▼ ۲۶-۰۶, ۱۱:۵۰ Maryam اشعار و نوشته های... درباره ی کارت های... ▼ ۲۶-۰۶, ۱۱:۱۴ Maryam دانستنی ها ورود به Windows... ▼ ۲۶-۰۶, ۱۰:۴۶ Maryam ترفند و مقاله،... كسب درآمد از... ▼ ۲۶-۰۶, ۱۰:۳۱ Maryam افزایش آمار... تحقیقی از"ريچارد... ▼ ۲۶-۰۶, ۱۰:۲۳ rahnama علوم باليني و... زندگینامه... ▼ ۲۶-۰۶, ۱۰:۱۴ rahnama ساير ليگ ها پله ▼ ۲۶-۰۶, ۱۰:۱۰ rahnama ساير ليگ ها صحبت سرمربی... ▼ ۲۶-۰۶, ۰۹:۵۳ rahnama پرسپوليس ژاپن ▼ ۲۶-۰۶, ۰۹:۴۹ rahnama جهانگردي طراحی داخلی ▼ ۲۶-۰۶, ۰۹:۴۱ rahnama دكوراسيون داخلي بیماری ام اس ▼ ۲۶-۰۶, ۰۹:۳۳ rahnama بهداشت و پيشگيري رفسنجان ▼ ۲۶-۰۶, ۰۷:۲۴ rahnama ايرانگردي سرعین ▼ ۲۶-۰۶, ۰۷:۱۹ rahnama ايرانگردي چاه بهار ▼ ۲۶-۰۶, ۰۷:۱۳ rahnama ايرانگردي یزد ▼ ۲۶-۰۶, ۰۶:۵۹ rahnama ايرانگردي مهاباد -... ▼ ۲۶-۰۶, ۰۶:۵۰ rahnama ايرانگردي آلبوم سدهای ایران ▼ ۲۶-۰۶, ۰۶:۳۳ rahnama ايرانگردي بسته های امنیتی... ▼ ۲۶-۰۶, ۰۳:۴۷ admin آنتي ويروسها و... تمام برنامه های... ▼ ۲۶-۰۶, ۰۳:۱۹ admin ابزارهای شبکه و... جدیدترین کاربران برترین ارسال کننده ها برترین معرفها mshsmc ۲۶-۰۶ shahvar ۲۵-۰۶ احساسّ ۲۵-۰۶ KOaliSPikKAmo ۲۴-۰۶ RAYA ۲۳-۰۶ hadi ۲۳-۰۶ Cresethence ۲۳-۰۶ KOalidfbu ۲۲-۰۶ SPikfoanf ۲۲-۰۶ KAmofnacx ۲۱-۰۶ melika 2080 rahnama 1860 eliza 672 Maryam 664 admin 544 Nethunter 408 سنجاقی 358 Cube 105 omid2248 101 SCREAM 94 melika 8 admin 7 AliJoOJoO 2 Nethunter 1 Cube 1 Maryam 1 eliza 1 NaSeR 4 1 MEA47 1 فعاليت هاي در حال انجام در انجمن کاربران آنلاین در 24 ساعت گذشته : 17 نفر admin, atefe.av, eliza, julia, maksemos, Maryam, MEA47, melika, mshsmc, Nethunter, rahnama, RAYA, SCREAM, shahvar, sssorooshhh, YAHYA, احساسّ آمار و ارقام سايت ایران انجمن موضوع: 1,886, پست: 6,600, کاربران: 62, کاربران فعال: 56 به جدید ترین عضو انجمن, mshsmc خوش آمد میگوییم. مسابقات در انتظار بازیکنان : : 0, مسابقات فعال : : 2 انجمن شامل پیامهای جدید انجمن بدون پیامهای جدید نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده مشاهده مدیران انجمنها اکنون ساعت ۱۲:۳۷ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. -- Default Style-- ایران انجمن-- VB_by_Arash-- Khalilifar - Impact-- vbnext-- BlueDefault-- Blue Fantasy Fluid-- Khalilifar - Element Blue -- English (US)-- persian تماس با ما - بایگانی - بالا Powered by vBulletin® Version 3.8.6Copyright ©2000 - ۱۳۸۹, Jelsoft Enterprises Ltd. آمار

آخرین ویرایش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من يه سوالي پيش اومده برام ؟؟؟:فکر:
اينجا تايپيكش اسمش چيه ؟ نه بگيد بهم ...:تعجب:
تايپيك هر چه دل تنگت خواهد بگو (گفتگوی آزاد) يا تايپيك گزارش و آمار دادن ؟:تعجب:
اينجوري فايده نداره كه براي اين كار بهتره يه تايپيك جدا بزنيد تا ما از آخرين آمار و گزارش در مورد انجمن مطلع بشيم
اينجوري كه ميشه ترشي تره....:عصبانی:

rahnama

پدر ایران انجمن
آیدا جان هر صفحه ای در گوگل امتیازی داره. خودت که استادی. برچسب ها را در این جا به این خاطر گذاشته ام. موفقتر باشی. بعدا چشم انتقالش میدم.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
اينجوري اينجاست من اصلا حس ام نمياد هرچي دل تنگم خواست بگم...
164.gif

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
دل تنگ من مثل تک تک شما نگران انجمنه .ضمنا در این تایپیک هرچه که دوست دارید و هرچه که صلاح باشد می توان نوشت. محدویت نداره.موفقتر باشی.:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
۱۲۰ قانون موفقیت جهانی از برایان ترسی را در 120 پست ثبت کردم . علت:
فوق العاده مهم است و اگر پشت سر هم نوشته می شد کمتر رغبت به خواندن میکردند.از تمام عزیزانی که به من علاقه حتی کم دارند این پستها را بخوانند. ممنونم.
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=1820

خیلی خسته شدم وقتی وارد کردم ولی چون دیدم برای جوانها لازم است این زحمت را بخودم دادم.ار ادمین عزیز خواهش میکنم 120پست من را یک پست در نظر بگیرد.

آخرین ویرایش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خوب تو تاپیک پیشنهادات نگفتم که پست نظرخواهی چت تو دید باشه

برا قسمت چت
ببیند من یه تیکهاش موافقم یه تیکهاش مخالم پس کلا مخالف زدم :نیش:

خوب این که همه نتونن برن ببینند این خوبه
اما از صفحه اصلی خارج شدن این بده
:هنگ:

بالا