• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت،امام رضا علیه اسلام مبارکباد.:گل:

من هم با تاخیر رسیدم. تبریک.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
مرسی آقای راهنما....شما هم خسته نباشین. رفتین تو تاپیک املاااااااااااااااااااا..:نیش::شاد:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
آقا سبحان اینجور مسائل شوخی نیس که اینحرفا رو میگین...حتی اگه منظوری نداشته باشین ممکنه کسی اینو توهین برداشت کنه!!!!:گل:

3ObHaN

کاربر ويژه
آقا سبحان اینجور مسائل شوخی نیس که اینحرفا رو میگین...حتی اگه منظوری نداشته باشین ممکنه کسی اینو توهین برداشت کنه!!!!:گل:

سلام مهديس خانوم ( درس گفتم ؟‌) :دوست:
من معمولا توضيح نميدم ،‌چون گفتگو ازاد بود با اجازه ي ادمين و ناظران گران مايه ،‌يه توضيح كوچولويي بدم :راز::‌

اول معذرت ميخوام كه باعث ناراحتيتون شد :ناراحت:،‌بگيد چطور حذف ميشه ( خواستم حذف كنم چيزي پيدا نكردم ) همين الان حذف كنم يا اگه خودتون يا ديگر دوستان دسترسي دارند حذف كنيد:احترام:
دومندش ممنون از توضيح و راهنمايي خوبتون :گل::گل:
سومندش ،‌هركس به هر حال نظر خودش رو داره و حقوق مدني هر فرد حكم ميكنه كه ديگران به نظر ايشون احترام بذارند حتي اگه خارج از عرف باشه و من هم متقبلا به نظر شما احترام ميذارم و خواهم گذاشت . مخصوصا تو همچين سايت خونوادگي كه همه مثل اعضاي خونواده ميمونيم :فکر:
چهارمندش ،كه يه توضيح سرگشتاده هست اينه كه والله ما دهه 70 ها و اواخر دهه 60 ها ( بيشتر اين شوخي ها رو اينها ميكنند ) بي تقصيرم :نه::نه::دل شکسته: ،‌والله هفته پيش رفتم يه مجله اس ام اس واسه خواهرم بخرم ،‌خواهرم كلاس بود ،‌اوردم از سر بيكاري خوندمش . يه چيز هايي نوشته بود ادم شاخ در مياورد مثل شاخ گوزن . اونم يه مجله اي كه از فلان ارگان بايد اجازه نامه انتشار داشته باشه و ... يا برخي حرف هايي كه از دهان اقاي فلان و خانم بسار در مياد .
وقتي جامعه اينجور حكم ميكنه ،‌يعني اين ها رو پذيرفته و وجدانا سرتاسر كشور رو شما بگرديد ،‌مردم اينقدر گرفتاري دارند كه وقت نميكنند اين رو توهين به حساب بيارند و از سر به تفريحي اين جوك ها و شوخي هاي خارج عرف يا پــ نـــ پـــ‌ ها و د نــ د هاي بي معني شده تفريحشون :غش2:.
يه پنجمندي هم داره كه با اجازه بگم ،‌اين حرفي كه من زدم اصلا و ابدا شوخي نبود بلكه يك متن طنز اعتراضي بود ...

باز هم من از شما و همه ي دوستاني كه اين موضوع ناراحتشون كرد صميمانه معذرت ميخوام و وجدانا ناراحتم كه باعث ناراحتيتون شدم .
:تنبیه::گریه::قاطی::خجالت::بله::مجروح:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
خواهش میکنم...

ولی شما یکم دیدتو وسیع تر کن...به کسی کاری نداشته باش...بقیه رو بیخیال...تو به منطق و عقل خودت رجوع کن...:نیش::گل: بالاخره بعضی مسائل واسه بعضیا ارزش دارن و بهش اعتقاد دارن...البته شوخی که خب متاسفانه داره خیلی فراگیر میشه تو هر زمینه ای و خود من هم شاید خیلی رعایت نکنم..ولی واسه این گفتم که تو جمع مطرح نشه ..شایدم شما قصدی نداشتی ولی همینو یه نفر بد برداشت کنه!!!!!!:سوت:

بیخی دوست خوبم..:چشمک:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
مهدیس خانوم....:اخطار: این یه قانونه تو انجمن.. :غش2::غش2::نیش: تشریف ببرید اساسنامه انجمن...نوشته مهدیس نداریم...فقط مهدیس خانوم...:نیش::شاد:البته این بندو کسی نمیبینه فقط خودم میبینم...چشم بصیرت میخواد...:نیش::غش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
:غش2::غش2:خب تو هرجور عشقته بگو...:بغل:....بگو مهدیس هانی.. بهم زیاد میگن:نیش:...بگو عزیز...جون...گلم......منم که میگم نگاری جونم...:دوست::نیش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
:غش2::غش2:خب تو هرجور عشقته بگو...:بغل:....بگو مهدیس هانی.. بهم زیاد میگن:نیش:...بگو عزیز...جون...گلم......منم که میگم نگاری جونم...:دوست::نیش:
بهم زیاد میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای شیطون کیا بهت زیاد میگن؟

من همون مهدیس جووووونم رو میدوستم.
:دوست::بغل:

amin khan

مدیر انجمن
سلام احمد جان
کو ساعت 2:33 که نیست .
231.gif

دقیقا امروز 14 اکتبر مصادف با 19 جولای ساعت 2:52 بامداد هست.
211.gif

ahmadfononi

معاونت انجمن

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام به همگی دوستان

من این چند روز رفته بودم مسافرت مشهد :نیش:
جاتون خالی عروسی دعوت بودیم :شاد: :شاد: :شاد:

آخ که چه حالی داد عروس کشون :نیش:
چه دستی هایی میکشیدن بچه ها :نیش:

خلاصه جای همگی خالی بود :بله: :شاد:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام به همه

دوستان شاید تا چند روزه دیگه وایمکس ایرانسل بگیرم انگاری معلوم نیست این adsl درست بشه

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
فائزه جان سلام مجدد:بغل:
متاسفانه تو این سایت افتخار آشنایی با فاطمه دیگری غیر خودم :نیش: ندارم
شرمنده فکر نکنم کمکی از دستم بربیاد:خجالت::گل:

بالا