• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

baroon

متخصص بخش ادبیات
خاطره من مربوط می شود به امروز 1390/6/26 .
امروز تهران بودم. صبح کار داشتم. زوج و فرد بود و ماشین من فرد بود. نمی توانستم استفاده کنم. به هر حال تصمیم گرفتم با مترو برم. در برگشت از پله های برقی 5 پله به آخر چشمم سیاهی رفت (به حدی در گیر کارهایم بودم که تا ساعت 4 چیزی نخورده بودم )و افتادم. بد جوری افتادم. کارمندان مترو بنده خدا دویدن طرف من.من را روی صندلی نشاندند. کتفم بد جوری درد میکرد. گرم بود و زیاد متوجه نشدم.خواستند زنگ بزنند اورژانس بیاد که قبول نکردم. به هر حال برگشتم قزوین. فعلا در بیمارستان شانه ام را بسته اندو... فعلا یکدستی هستم.

بلا دور باشه ،جناب راهنما! :ناراحت:
کسل شدم نوشته تون رو خوندم.
از طرف همه ی بچه های ایران انجمنی شما :

%5CFlowers%5Croozane-%2821%29.jpg

اینم یواشکی بخورید توش کمپوتم داره:خنده2:

deser2.jpg

مواظب خودتون باشید ای سرمایه ی ایران انجمن :احترام:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
آقای راهنما که نیستن.....من خوردم بارووووووون.:شاد:....خب نامرد منم چند روز پیش تو ماشین پرت شدما..:ترس:هنوز دستم کبوده..سرم درد میکنه!!!:ناراحت:...هیشکی منو دوس نداره..:گریه:

چه خوشمزه بود..مرسی بارون گوگولی...:چشمک::نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
منم خوبم ممنون :چشمک:
ای بابا هنوز کارت و نگرفتی این بلاها داره سرت میاد چه برسه دیگه اون کارتو بگیری :سوت: :نیش:

بله بله اون قلب پر از احساس
اونم احساس تنفر ، انتقام و خشونت :نیش:

بله..اتفاقا خودم بهش فکر کردم..داداشمم گفت خدا کنه زودتر کارتت بیاد..:نیش::نیش:

شما احساس رو توی اینطور چیزا میدونین؟؟یعنی وقتی میگین احساس یعنی تنفر؟؟خشونت؟؟ما دخترا فرق داریم..:نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام بهمگی
شرمنده نبودم والا من میدوم تو انجمن ولی هرچی میخواستم پست بدم نمیشد :فکر:

بله..اتفاقا خودم بهش فکر کردم..داداشمم گفت خدا کنه زودتر کارتت بیاد..:نیش::نیش:

شما احساس رو توی اینطور چیزا میدونین؟؟یعنی وقتی میگین احساس یعنی تنفر؟؟خشونت؟؟ما دخترا فرق داریم..:نیش:

ها خوبه که گاهی وقتا فکر هم میکنی :سوت: :نیش:

خب اینا هم یه نوعی از احساس هست دیگه :50:
خب به من چه تو این احساسارو درون خودت داری تقصیر من چیه؟؟ :نیش: :نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

مهدیس عزیز گذشتن از مرز 1000 پست رو بهت تبریک میگیم.
فقط خدا میدونه توی این 1039 پستت چند بار از :غش2: استفاده کردی و چند بار سر به سرمون گذاشتی؟ :giggle:
:شاد:
شاد و خندون باشی گلم :گل:

و ویدای نازنین:بغل: ممنون برای 302 پست مفیدت. امیدوارم همیشه فعّال و شاد باشی و ما هم حضور گرمت رو احساس کنیم:گل:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
مررررررسی بارون گلم........من دو روز پیش یهو دیدم 1000 تا شده.....اینجوری شدم :نیش: نیشم باز شد..:غش2:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مدیریت ویدای عزیز به جهت تلاش خوبشون به مدیریت دائمی تالار موبایل ارتقاء پیدا کرد.

rahnama

پدر ایران انجمن
مهدیس جان گذشتن از مرز 1000مین پست را تبریک عرض کرده و منتظر 1000000000000پست خوبت هستیم. موفقتر باشی.:گل:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام
منم به همه تبریک می گم
این روزها هر وقت بیام انجمن باید به تبریک بگم:نیش:
ماشاالله جمعیت خانواده زیاد شده:نیش:

berivan

کاربر ويژه
سلوم منم به سهم خودم به ویداجون ومهدیس نازنین تبریک میگم انشاالله همیشه فعال وسرزنده باشید:نیش::شاد:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
مرررررسی از همه...:نیش::گل:

بارون خیلی باحال گفتی، غش کردم از خنده...واسه این شکلکه..خداییش اگه این شکلکو:غش2:بخوام شمارش کنم از تعداد پست هام خییییییییلی خییییییییییییییلی بیشتره..:غش2::غش::غش::غش::غش::غش::غش:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام خدمت دوستان ایران انجمن.
خیلییییییییییی دلم برای دوستان تنگ شده بود.
امیدوارم همه خوش باشن.:گل:

بالا