خیانت تنها این نیست كه شب را با دیگری بگذرانی ... خیانت میتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خیانت تنها این نیست كه دستت را در خفا در دست دیگری بگذاری ... خیانت میتواند جاری كردن اشك بر دیدگان معصومی باشد !:گل:
یه شوهرم نداریم دانشجو باشه ، موقع درس خوندنش چپ بریم و راست بیایم بگیم واسه چی درس می خونی؟ من این همه درس خوندم چی شد ؟ آخرش شدم زن تو !! ایشششششش:قهر::نیش:
یه شوهرم نداریم وقتی بهش میگیم من رو بیشتر دوس داری یا مامانتو ، بگه توام چه سوالایی می پرسی ، هر دوتون رو دوس دارم دیگه ! خوشحال شیم از اینکه ما رو خیــــــــــــــلی دوس داره " قدِ مامانش " :نیش::غش2:
یه شوهرم نداریم که وقتی دیگ نذری رو هم میزنم دختر خالم نیاد یه ریز از قول من بگه (یا امام حسین میخوام یه غلام حسین .......یا امام رضا میخوام یه غلام رضا.....):نیش:
یه شوهرم نداریم حاجات شب قدرمون متنوع شه حداقّل:نیش:
یه شوهر نداریم فقط شوهرمون نباشه دوستمون باشه رفیقمون باشه سایه سرمون باشه :نیش:
یه شوهرم نداریم ؛وقتی داریم آشپزی میکنیم هی بره و بیاد ناخونک بزنه به غذامون ما هم با همون کفگیر داغ بزنیم رو دستش تا عبرتش بشه دیگه موقع آشپزی دور برمون نچرخه !:خجالت::نیش:
دوستان این مطالبی که من اینجا گذاشتم صرفا برای خنده است ..نه اینکه من واقعا دنبال شوهر میگردم .:نیش:..خواستم گفتگوی آزاد از این خشک بودن در بیاد:نیش::گل:
یه شوهرم نداریم که از سران مملکتی باشه , اگه چیزی ازش خواستیم خواست بامبول بازی در بیاره و قبول نکرد, تهدیدش کنیم عکسش با زیرپوشو شلوارک ماماندوزشو دستکش ظرفشویی به دست میفرسیم رو فیس بوک:نیش::گل:
سلام به بهامین عزیز
من که کلی از خوندن پست هات شاد شدم .راستش رو بخواهی من شوهر دارم یه پانزده سال ناقابلی میشه
آقای همسر ده سالی از خودم بزرگتره وخیلی جدی بود از همین حرف هایی که میزدی شامل حالش بود ولی
طفلی الان خیلی یخش وا رفته ولی اگرازشوخی بگذریم
امروز که از صبح تا شب خونه نبود خونه هیچ صفایی نداشت
واقعاخدا سایه اش رو از سرم کم نکنه .:دعا: