• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

behamin

کاربر ويژه
به نفس های به شمار افتاده ام در پس سکوت بی انتهای شب سوگند من ماه هاست خواب را به لحظه های خیالی تماشای چشمان تو فروخته ام :گل

baroon

متخصص بخش ادبیات
راجع به هرچی که بخوووای :شاد: گفتگوی آزاااد
خوش اومدی بهامین جان. برای متن ادبی هم ممنووون :گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات
راجع به هرچی که بخوووای :شاد: گفتگوی آزاااد
خوش اومدی بهامین جان. برای متن ادبی هم ممنووون :گل:

behamin

کاربر ويژه
نعمت روی زمین قسمت پر رویان است خون دل میخورد آن کس که حیایی دارد ... :گل:

آخرین ویرایش:

behamin

کاربر ويژه
خیانت تنها این نیست كه شب را با دیگری بگذرانی ... خیانت میتواند دروغ دوست داشتن باشد ! خیانت تنها این نیست كه دستت را در خفا در دست دیگری بگذاری ... خیانت میتواند جاری كردن اشك بر دیدگان معصومی باشد !:گل:

behamin

کاربر ويژه
یه شوهر نداریم وقتی سوسک دیدیم و جیغ بنفش کشیدیم بیاد با دمپایی سوسکه رو بکشه و کلی قربون صدقه ی ما بره :نیش:

behamin

کاربر ويژه
يه شوهرم نداريم ؛سوالات تكراري مردم، از هنوز ازدواج نكردي ؟ تبديل بشه به ؛ هنوز بچه دار نشدين؟ حتي!:شاد::نیش:

behamin

کاربر ويژه
یه شوهرم نداریم دانشجو باشه ، موقع درس خوندنش چپ بریم و راست بیایم بگیم واسه چی درس می خونی؟ من این همه درس خوندم چی شد ؟ آخرش شدم زن تو !! ایشششششش:قهر::نیش:

یه شوهرم نداریم وقتی بهش میگیم من رو بیشتر دوس داری یا مامانتو ، بگه توام چه سوالایی می پرسی ، هر دوتون رو دوس دارم دیگه ! خوشحال شیم از اینکه ما رو خیــــــــــــــلی دوس داره " قدِ مامانش " :نیش::غش2:

behamin

کاربر ويژه
یه شوهرم نداریم که وقتی دیگ نذری رو هم میزنم دختر خالم نیاد یه ریز از قول من بگه (یا امام حسین میخوام یه غلام حسین .......یا امام رضا میخوام یه غلام رضا.....):نیش:

یه شوهرم نداریم حاجات شب قدرمون متنوع شه حداقّل:نیش:

یه شوهر نداریم فقط شوهرمون نباشه دوستمون باشه رفیقمون باشه سایه سرمون باشه
:نیش:

behamin

کاربر ويژه
یه شوهرم نداریم ؛وقتی داریم آشپزی میکنیم هی بره و بیاد ناخونک بزنه به غذامون ما هم با همون کفگیر داغ بزنیم رو دستش تا عبرتش بشه دیگه موقع آشپزی دور برمون نچرخه !:خجالت::نیش:

behamin

کاربر ويژه
دوستان این مطالبی که من اینجا گذاشتم صرفا برای خنده است ..نه اینکه من واقعا دنبال شوهر میگردم .:نیش:..خواستم گفتگوی آزاد از این خشک بودن در بیاد:نیش::گل:

behamin

کاربر ويژه
گاهی یادی/نگاهی/آهی/پیامی/کوفتی/زهر ماری لنگه کفشی بفرست..دلمون گرفت!!!!!!!!!!:نیش::گل:

behamin

کاربر ويژه
یه شوهرم نداریم که برادر داشته باشه و مامانش جلوی جاری مون بهمون بگه چرا اونجا نشستی عزیزم ؟ به سرش اشاره کنه بگه بیا اینجا ، جای تو اینجاست :نیش::گل:

behamin

کاربر ويژه
یه شوهرم نداریم که از سران مملکتی باشه , اگه چیزی ازش خواستیم خواست بامبول بازی در بیاره و قبول نکرد, تهدیدش کنیم عکسش با زیرپوشو شلوارک ماماندوزشو دستکش ظرفشویی به دست میفرسیم رو فیس بوک:نیش::گل:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام به بهامین عزیز
من که کلی از خوندن پست هات شاد شدم .راستش رو بخواهی من شوهر دارم یه پانزده سال ناقابلی میشه
آقای همسر ده سالی از خودم بزرگتره وخیلی جدی بود از همین حرف هایی که میزدی شامل حالش بود ولی
طفلی الان خیلی یخش وا رفته ولی اگرازشوخی بگذریم
امروز که از صبح تا شب خونه نبود خونه هیچ صفایی نداشت
واقعاخدا سایه اش رو از سرم کم نکنه .:دعا:

maksemos

متخصص بخش خودرو
یکی بیاد یه پسند بزنه من بشم 100 پسنده :نیش:

بدووو بدوووو بیا که جایزه داره...:بغل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
:شاد::شاد::شاد::شاد: :12:

تبرررررررررررررریک به خود خود خودم..!:17:

مرسی دادا :دوست: یه هات چاکلت مهمون من :18: