• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

ای کاش مهلت تا امروز بود من 1391 تا لایک گرفتم:شاد:

زینب

کاربر ويژه
آره حیف شد منم 280داشتم.
ولی نه بهتر شد وگرنه آبروم می رفت با این تعداد!:نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
زینب عزیز و بقیه ی عزیزان تا قبل از قرعه کشی (پایان امروز) یک تصویر ار تعداد پسندهای خودتون در این تاپیک قرار بدید در مسابقه شرکت داده میشید.

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام به همگی

به احتمالا 99.5% ما فردا میریم مسافرت و حدودا 1 هفته طول میکشه
خواستم گفته باشم که درجریان باشین :بله:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
امید جان مطمئنی مسافرتت زودتر شروع نشده؟ من که بعد از مدت ها دارم می بینمتون:تعجب2:

0mid

متخصص بخش ورزشی
اون که مسافرت نبود فقط بودم دیدن اقوام :نیش:

فردا میریم سمت مشهد :بله:

راستی اگه احیانا تو مسابقه پسند برنده شدم به علی بگین جایزمو اس بده بهم شمارمو داره :سوت: :نیش: :غش2:

بای بای دوستان :بای:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام به همگی

دوستان من فردا میخوام برم مناطق جنگی : که میشه شلمچه ، هویزه ، هور و طلاییه هست .

کلا پنج شنبه صبح حرکته تا جمعه غروب تقریبا .

اینقدر خوشحالم که میخوام برم اینجا ها ، آخرین بار 2 سال پیش بود که با مدرسه رفتم .

آخ که چه حالی میده اونجا بری پیش شهدا ...

دیگه حلالمون کنید دوستان.

آخرین ویرایش:

زینب

کاربر ويژه
سلام به همگی

دوستان من فردا میخوام برم مناطق جنگی : که میشه شلمچه ، هویزه ، هور و طلاییه هست .

کلا پنج شنبه صبح حرکته تا جمعه غروب تقریبا .

اینقدر خوشحالم که میخوام برم اینجا ها ، آخرین بار 2 سال پیش بود که با مدرسه رفتم .

آخ که چه حالی میده اونجا بری پیش شهدا ...

دیگه حلالمون کنید دوستان.
سلام
وقتی برگشتید بهم اطلاع بدید در مورد جنگ و این جور چیز ها با هاتون کار دارم.

ahmadfononi

معاونت انجمن
بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام به همگی دوستان گلم

من اومدم از مناطق جنگی

آخ که چه حالی کردم اونجا ، بخدا عشق کردم.

بگم جاهایی رو که رفتم:

اول رفتم کانال کمیل که اونجا خیلی باحال بود خیلی هم غصه دار ، آخه زمان جنگ عراقی ها بچه های ما رو توی یک کانال محاصره میکنن و 200 نفر رو شهید میکنن تشنه . :دل شکسته:

بعد از کانال کمیل اومدیم چزابه که خیلی جای باحالی بود.

بعدش رفتیم هور جای شهید حاج علی هاشمی که معروف به سردار هور هست .

از اونجا رفتیم ظلاییه که اونجا هم جای شهادت شهدای بزرگ مانند حاج محمد ابراهیم همت ، حاج علی هاشمی ، باکری و چند نفر دیگه هست . که خیلی خیلی جای خوبی بود به مولا.

بعدش هم که شب رفتیم آبادان برای خواب و استراحت .

صبح که بیدار شدیم افتادیم راه که اومدیم خرمشهر ، مسجد جامع رفتیم و ... بعدش از اونجا هم رفتیم شلمچه که کلی حال کردم .

بعدش هم که دیگه برگشتیم.

اما در کل بهترین لحظات عمرم رو توی اینجا ها گذروندم ، انشاالله شما هم بتونید برید.

یا حق

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سیزدتون بدر
دشمناتون در به در
رفقاتون گل به سر
گرفتاریاتون زود بدر
خوشیهاتون هزار برابر ...به این امید که کدورت ها را پاک کنیم و شادیها را افزایش دهیم.
امیدوارم همه آرزوهای نیکتان برآورده شود و سیزده بدر پیشاپیش مبارک..

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
طبق آخرین اخبار ،سیزده به در هم همانند ایام نوروز در خانه ماندگار هستیم و پشت نت
سیزده بدر خوبی رو براتون آرزومندم

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
طبق آخرین اخبار ،سیزده به در هم همانند ایام نوروز در خانه ماندگار هستیم و پشت نت
سیزده بدر خوبی رو براتون آرزومندم

منم هنوز نرفتم بیرون ولی همچنان امیدوارم سیزده رو در هوای آزاد به در کنم:دعا:

Mahdi Askari

مدير فنی
منم برم به کارام برسم

:تعجب: راستی مدرسه ها شروع شده پس چرا من هنوز تو خونه ام :نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام به همه دوستان انجمنیک :39:
اومدم تا پیام سمیه عزیز و بدم خدمتون
پیام صحیح و سالم تقدیم به شما :

Nethunter

سلامممممممممممممممممممممم م دوست جون خودمممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممم!بپر بغلم !جاخالی:بدجنس: صدای شترگ خوردن زمین :نیش: صدای انفجار خنده:سوت: هه هه !عید خوش گذشت ؟ چیکارا میکنی ؟ ای بابا کله ات چرا زخم و زیلی شده الهی ؟ فوتبال بازی کردی عید:نیش: دلم تنگیده واستون اما هنوز دایال آپم و ک م پیدا :نیش: به همه سلام برسون نمیشه رفت پروفایل تک تک بچه ها ! نماینده کردمت برو به کل کاربرای ثبت نامی تا حالا سلام برسون :نیش: بدو

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سسسسسسسسسسسسسسلاممممممممممممم دوستای خوبمعیدتون مبارک.......امیدوارم سال خوبی داشته باشین تا آخررررررررررررررررررررررررررررررررررر..........دلم واسه همتون تنگییییییییییییییییده...شمارمو میذارم هر کسی دالش واسم تنگیده مسیج بده یا زنگ بزنه....091191191111............هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ...شوخی بود...!!!

بالا