• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
[h=6]امیدوارم امشب که می خوابی سفر زیبایی
داشته باشی به دنیای رویاها..رویا هائی شیرین
.برایت شبی ارام ارزو میکنم تا ارام چون کودکی بخوابی و وقتی بخواب میروی..خواب مهتاب .خواب گل یاس وخواب
ادنیای عشق را ببینی تا فردا که روزی زیباتر از امروز خواهد بود

maksemos

متخصص بخش خودرو
سیکل موها از مهندس بودن شوما ها برتره:قلیون:

د نه د !
شما اول ببین اون مهندسه یا مهندش :بله:
بعد بیا بقیه سنگهامون رو وا بکنیم :نیش:

بعدش هم ! :25:
دختراااااا :داغ:
دخترا ببینین این عقاب چی به من میگه :اخطار:
سولی بیا حسابش رو برس :25:

عقاب

Banned
سلام به همگی

پدرم همیشه به من می گفت با بچه ها شوخی نکن چون زود به دل میگرن من اشتباه کردم به نصیحتش گوش نکردم
maksemos جان من بابت اون شوخی ازت معذرت خواهی کردم ولی توی بی جنبه به دل گرفتی حالا هم میبینم که توهین میکنی حال منو هم که میخایی بگیری باشه من مهندش تو هم دکتر ولی دکتری که معرفتش صفره:21::26::عصبانی:

maksemos

متخصص بخش خودرو
وااااااااااا :تعجب:
فکر عقاب جان آفتاب زده شدی :خنده2:
کی به دل گرفت که شما اینقدر حرف پدرتون به یادتون افتاده من نمیدونم :فکر:

Silver Star

مدير ارشد تالار
چه خبره اینجا؟ کی به کیه؟ همش دو ساعت تو انجمن نبودم هاااااااااااااااااا :عصبانی:

عقاب

Banned
بعدشوم توی بی سواد به تایپک مو گیر متی مگه کوری مو با لهجه خودوم تایپ منوم مثل خیلی ها (پشت کوهی ها)خودمو تهرونی معرفی نمونوم تهرونی هم حرف نمی زونوم و تایپ نمونوم (نه هم مثل شما خودمو تهرونی معرفی نمونوم):قلیون::خونسرد:

آخرین ویرایش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
بعدشوم توی بی سواد به تایپک مو گیر متی مگه کوری مو با لهجه خودوم تایپ منوم مثل خیلی ها (پشت کوهی ها)خودمو تهرونی معرفی نمونموم تهرونی هم حرف نمی زونوم و تایپ نمونوم (نه هم مثل شما خودمو تهرونی معرفی نمونوم):قلیون::خونسرد:

:تعجب:
كجايي نموني؟:تعجب:

بالا