آن روز اولین روز ماه ذیقعده بود. صدای مؤذن از سمت مسجدالنبی شنیده میشد. در خانه امام موسی كاظم علیهالسلام همه چشم به راه آمدن فرزندی بودند. خدمتكاران، دور تا دور نجمه خاتون نشسته بودند و او را دلداری میدادند. ـ به زودی به دنیا میآید. ـ نگران نباشید! نجمه خاتون به دیوار تكیه داده بود و زیر لب ذكر می¬گفت. امام کاظم علیهالسلام به همراه فرزندش امام رضا علیهالسلام به مسجدالنبی رفته بودند. لحظات به كندی میگذشت و نجمه خاتون از درد، دندانهایش را به هم فشار داد. آسمان سیاه، ستاره را نورانیتر از پیش نشان میداد. امام موسی كاظم علیهالسلام به خانه برگشت و باز قرآن خواند. ساعتی از شب گذشته بود كه صدای نوزادی در خانه پیچید. همه با خوشحالی به هم تبریك گفتند. نوزاد را به برادرش نشان دادند. امامرضا علیهالسلام به چهره خواهرش نگاه كرد. امام موسی كاظم علیهالسلام نوزاد را بغل گرفت و نام معصومه را برای او برگزید
امروز
بانو! چمدان خستگیهایم را بگیر و زمین بگذار؛ میخواهم برای دیدنت قد راست كنم. كبوترها دور گنبد و گلدستههایت میگردند و من سرسپرده شالها و چراغهای سبز بالای ضریحم. حرم؛ نقطه تلاقی همه دردها و درمانها. حرم؛ دری كه رو به بهشت باز میشود. حرم؛ آشیانه كبوترها و یاكریمهای غریب. وقتی با توام، حالم خوب است؛ حتی غروبهای دلتنگ و نفسگیر. چراغهای گنبد و گلدستهها، قطب نمای قماند و همه كوره راههای تاریك،به روشنای حرم میرسند. مهمان توام بانو؛ آب و گلابی را كه به من تعارف میكنی، به هیچ ثروتی نمیدهم. گلدستههایت دعا میكنند برای همسایههایی كه محتاج اجابتاند.
منم این روز رو به همه ایران انجمنیها تبریک میگم مخصوصا به خانومای انجمن که این روز به نام اونهاست. امیدوارم دختران خوبی برای پدران ومادرانمون بوده باشیم.روزتون مبارک عزیزانم:گل::گل::بغل:
وقتي باور غالب جامعه، «زن» را مايه عار ميدانست و از «دختر» نفرت داشت و حتى آن را زنده به گور ميساخت؛ در چنين محيطي، «اسلام» جايگاه انسانى زن را احياء کرده و او را ريحانه؛ يعني شاخه گلى ظريف مينامد. يکى از ارمغانهاى زيباي پيامبر، شخصيت دادن به دختر و زن ميباشد. بدان حد که پيامبر(ص) ميفرمود : ـ بهترين فرزندان شما، دخترانتان ميباشند. ـ از خوش قدمى زن، اين است که نخستين فرزندش دختر باشد. و چون به نبى خاتم بشارت دختر ميدادند، ميفرمود: گلي است که خدا، روزيش ميدهد و تامين او با خداست. بر خود بباليد و از آن دسته دخترانى باشيد که پيامبر درباره ي ايشان فرمود: چه خوب فرزندانى اند دختران محجوب!
از فرصتها سود جوييد. فرصت جواني، يک غنيمت زودگذر است. پس تو را هر لحظه مرگ و رجعتيست. محمد مصطفى (ص) فرمود: دنيا ساعتي است. زندگى کوتاهتر از آن است که دست کم گرفته شود. لحظات زندگى را جدّى بگيريد و فرصت جوانى را دريابيد؛ «جواني» يک نسيم رحمت است.آن گونه که پيامبر(ص) مي فرمود : انّ لربّکم فيايام دهرکم نفحات ألا فتعرضوا لها؛ در ايام زندگيتان نسيمهاى رحمتى ميورزد مراقب باشيد خود را در معرض آن قرار دهيد.»
حيا را پاس داريد.
«حيا» سرچشمة همة زيباييهاست و در فقدان حيا، هيچ کار زيبايي انجام نمي شود و هيچ کار زشتى ترک نمي شود. حيا همان دگرگونى حال و انکسار و دورى گزينى از کار زشت است؛ به خصوص آنکه انسان احساس کند که ناظرى او را ميبيند. و آگاهي و نظارت خداوند ، عامل برانگيختن حيا است. رسول خدا(ص) فرمود : «فاستحيوا اليوم أن يطَّلع الله على شيء من أمرکم؛ شرم کنيد امروز از اينکه خداوند از تمام امور شما، مطلع است.»
درنگ در نوع برخورد موسى با دختر شعيب و شيوه راه رفتن اين دختر که با حيا آميخته بود، نيز براى شما الهام بخش است.
پوشش مناسب را انتخاب کنيد.
پيامبر اسلام بر پوشش زن در مقابل نامحرم و دورى از جلوه گرى و خود نمايي اصرار مى ورزيد و قرآن، همپاى توصيه به مردان در دوري از چشم چرانى و رعايت پوشش بدن از نامحرم، به زنان نيز توصيه مى کند که ديدگان خود را فرو خوابانند و عفّت پيشه کنند. به دو آية ذيل دقت کنيد: 1. «اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مومنان بگو: پوشش هاي بلند (جلباب) خود را بر خويش فرو افکنند». 2. «به زنان مؤمن بگو: ديدگان خود را فرو خوابانند و عفّت پيشه ساخته، دامن خود را از بيگانگان بپوشانند و زيور خويش را جز براي شوهران و ساير محارم، آشکار نکنند مگر آنچه پيدا است، و روسريهاي (خُمُر) خويش را به گريبان ها اندازند تا سر و گردن و سينه و گوشها پوشيده باشد، و پاهايشان را به زمين نکوبند تا آنچه از زينت پنهان ميکنند، معلوم شود».
همواره دانش بجوييد همواره با دانش و علم مأنوس باشيد؛ زيرا «خداوند درجة آنان که ايمان آوردند و آنان که از علم بهره مند شدند، بالا ميبرد». هيچ وقت از ياد گيرى و دانش آموزى خسته نشويد و به فکر فارغ التحصيلي نيفتيد. اين توصيه پيامبر(ص) را همواره به ياد داشته باشيد که مى فرمود: «چهار چيز است که هر باهوش و خردمندى بايد به آن پايبند باشد؛ شنيدن دانش ، حفظ کردن، نشردادن و عمل به دانش.» هر ظرفى وقتى چيزى در آن مي گذارند، گنجايش خود را از دست مي دهد مگر ظرف دانش که با افزودن آن، گنجايشش بيش تر مي-شود. پيامبر(ص) مى فرمود: «زنان انصار، خوب زنانى هستند! شرم، مانع فقاهت آنان در دين نمي شود.» قدردان والدين خود باشيد.
در خوبى کردن، کرنش و فروتنى به پدر و مادر خود ، کوتاهى نکنيد؛ خوشا به حال کسى که پدر و مادرش را نيکى کند! شخصي درباره دوست داشتنى ترين کار از پيامبر سؤال کرد و آن حضرت نخست به «گزاردن نماز اوّل وقت» اشاره فرمود و آنگاه از «نيکويى به پدر و مادر » ياد کرد. روزي خواهر رضاعى پيامبر اکرم(ص) به نزد آن حضرت آمد؛ وقتى به او نگريست، از او شادمان گشت و ملحفه اش را گسترد و او را بر آن نشاند. سپس روى کرد و با او سخن گفت و به صورتش خنديد. آنگاه خواهراش برخاست و رفت و برادراش آمد. رسول خدا(ص) چنين احترامى به او نکرد. لذا به حضورش عرض شد: اي رسول خدا ! با خواهرش رفتارى کردى که با او در حالى که مرد است، چنين نکردي!؟ فرمود: «چون او نسبت به پدر و مادرش نيکوکارتر از برادرش بود.»
میلاد مظهر عفت و نجابت، حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر مبارک باد . . . ......... ای نور دل زهرا یا حضرت معصومه وی بانوی بی همتا یا حضرت معصومه تو تالی زهرایی چون زینب کبرایی ای مظهر خوبی ها یا حضرت معصومه