• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یعنی میشه منم نویسنده باشم ..............(بچه ها بهم تبریک ب

زینب

کاربر ويژه
امروز بهترین روز زندگیم بود . شاید من برای ین روز سال ها منتظرش بودم . روی میزم نشسته بودم . خانم تقوی گفت زینب بیا برگه ات رو بگیر . رفتم تا برگم رو بگیرم که خانم تقوی گفت :راسنی زینب داستانت توی استان اول شده و خندید . پاهام شل شد نمی دونستم خانم تقوی چی میگه یعنی من ، من اول شده بودم اونم توی استان پاهام سست شده بود مغزم کار نمی کرد تو دلم هیاهویی بود که نپرس نمی تونستم رو پاهام بایستم رفتم روی میزم نشستم .بچه ها دور جمع شده بودند و مسخره ام می کردند کیمیا می گفت :یه که و است و بود رو کنار هم گذاشتی یه داستان نوشتی وصبا و فاطمه هم کلی فک می زدند و مسخره می کردند خیلی خوش حال بودم از خوشحالی افتادم گریه انگار که این خبر بهم گفته بود تو می تونی تو می تونی یه نویسنده باشی. خانم تقوی می خندید و بهم گفت : می خواستن مراسم بگیرند و بهت بگن . خدایا نمی دونم چه طور ازت تشکر کنم خدایا خیلی خیلی خیلی دوست دارم . ازین لطفت ممنون توی ارزوهام این بود که نویسنده باشم ولی مثل اینکه نه توی واقعیت برام این اتفاق افتاده . چشم هام نمناکک بود ولی نخواستم کسی ببینیه ولی خدایا می دونم تو دیدی .......

Maryam

متخصص بخش ادبیات
واااااااااااااااااااو تبریک میگم زینب جون :14:
برات آرزوی موفقیت میکنم نویسنده کوچولو :1:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تبریک میگم زینب عزیز.
آرزوی ییشرفت و موفقیت های بیشتر رو دارم براتون. :گل:

mario8344

متخصص بخش
منم تبریک میگم ... انشاالله موفق باشین ...
11192_gholi2.gif
11192_gholi2.gif
11192_gholi2.gif

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
سلام

تبریک میگم این موفقیتتون رو

ایشالا موفق تر باشید:دوست:

باید داستان جالبی بوده باشه، امیدوارم یه روز بتونیم بخونیمش:نیش:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خواهر خوشگلم از ته دلم و از صمیم قلب بهت تبریک میگم......

واقعا" خیلی خوشحال شدم.امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی و به همه آرزو های قلبیت برسی گلم..............

parastu

متخصص بخش گالری عکس
زینب جون تبریک میگم،ایشالا روزی برسه که یه نویسنده بزگ بشی،مارو یادت نره ها:نیش::دوست:

baroon

متخصص بخش ادبیات

:13::13: ووووای زینب عزیزم آرزو دارم اون روزی رو ببینم که این نوشته رو توی مصاحبه با یه مجلّه ی تیراژبالا به عنوان اوّلین تجربه ی موفّقت نوشتی.
تبریک میگم فراووون :گل:

ممکنه داستانت رو برای ایران انجمنی ها هم بنویسی؟ :داغ:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
بهتون تبریک میگم امیدوارم موفق باشید

پس منم کاسه کوزه مو جمع کنم دیگه یه نویسنده خوب اومده وسط

rahnama

پدر ایران انجمن
نویسنده عزیز و با ارزش انجمن تبریک:گل:
امیدوارم بتوانیم داستان زیبایت را بخوانیم.

زینب

کاربر ويژه
بهتون تبریک میگم امیدوارم موفق باشید

پس منم کاسه کوزه مو جمع کنم دیگه یه نویسنده خوب اومده وسط

آقا چاووش تو رو خدا ازین حرف ها نزنید و شما استاد مایید:نیش: بچه ها از همتون به خاطر لطفتون مچکرم . خیلی دوستتون دارم :شاد:

زینب

کاربر ويژه
بچه ها اگه مایلید داستان رو تو انجمن بذارم . این کا رو می کنم . بارون جان اگه میشه بهم کمک کن اخه شما مسئولش تو انجمن هستید اگه نه ؟

زینب

کاربر ويژه
نگار جان من خودم داستانم رو تایپ کردم . بعدش متنش خیلی زیاده تقریبا 17 صفحه هست .این جور حاضرید بذارم ؟

آخرین ویرایش:
بالا