• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یه خبر خوش D:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیزم ، امیدوارم که حال همگی خوب باشه :گل:
تعدادی از دوستان گلایه کردند ازم که چرا مدتی هست کمتر میام انجمن ، و فعالیتی ندارم
که خوب ، این هم بهانه ای شد که خبر خوشی بدم !
بلاخره پس از چند سال فعالیت به صورت شخصی ، با یکی از دوستانم توانستیم شرکتی ثبت کنیم و راه اندازی کنیم. ( البته بیچاره شدیم تا تونستیم مجوزهای قانونی رو بگیریم :سکوت:)
زمینه فعالیت شرکت: انجام کلیه خدمات کامپیوتر و فناوری اطلاعات ( فروش کامپیوتر ، شبکه ، طراحی سایت ، خدمات طراحی و چاپ و...... )
و پس ماه ها تفکر!!! اسم شرکت رو ( پویا سفیران چهل ستون ) گذاشتیم.
خدا رو شکر تو این چند سال به یاری خداوند تونستم جایگاه مناسبی بین مشتریان پیدا کنم ، و دیدم زمانی رسیده که باید فعالیت رو گسترش داد.
--------------------
جا داره از راهنمایی های دوست و همراه همیشگیم آقا هوشنگ گل تشکر کنم ، که بهشون خیلی مدیون هستم ، هر موفقیتی که احساس میکنم از کمک ها و راهنمایی های این بزرگوار میبینم.

این هم لوگو شرکت که فعلا ممکنه به صورت موقت باشه ، و سر فرصت طرح مناسب تری براش در نظر بگیریم.

ffb704gscaw1c3au0ji6.jpg

امیدوارم تمامی دوستان به اهداف و ایده هایی که توی ذهنشون دارند برسند
10_004.gif

این هم جواب قانع کننده به دوستانم :خنده2:
یا حق

baroon

متخصص بخش ادبیات

به بــــــــه ه ه تبریک میگم خیلی زیاااااااااد.:8:
ولی اعتراف می کنم دوخط اوّل رو که خوندم فک کردم برای آستینت اتّفاقی پیش اومده محمد عزیز!:نیش2: با هیجان داشتم می خوندم که دیدم نه، مدل موفّقیتت فرق می کنه.
به هر حال عمیقاً خوشحال شدم و از صمیم قلب آرزوی رونق کسب و آرامش روحی رو دارم. شما از بهترین ها هستی. بهترین ها هم برای شما.:گل::شاد:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تبریک ویژه به محمد عزیز. :گل:
و تبریک به دنیای مجازی برای ایجاد آشنایی ها و موفقیت های خوب. :گل:

موفق باشید

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
آقا محمد تبریک میگم:نیش:
به امید موفقیت و مشتری بیشتر:بدجنس:

Maryam

متخصص بخش ادبیات