تولدت مبارک [FONT=impact] بفرمایید کیک نوش جان
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , September 30 #2 به سلام :11::نیش: علیرضاجان :نیش: دوست عزیز جدیدمون، دوست جدید عزیزمون :فکر::نیش: تبریک میگم :گل: تولدت مبااااااااااااارک :شاد::شاد::شاد: امیدوارم در زندگی به همه خواسته هات برسی و اینجا هم لحظات خوب و خوشی رو داشته باشی :39:
به سلام :11::نیش: علیرضاجان :نیش: دوست عزیز جدیدمون، دوست جدید عزیزمون :فکر::نیش: تبریک میگم :گل: تولدت مبااااااااااااارک :شاد::شاد::شاد: امیدوارم در زندگی به همه خواسته هات برسی و اینجا هم لحظات خوب و خوشی رو داشته باشی :39:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2012 , September 30 #3 سلام علیرضا جان من هم بهت تبریک میگم. انشاالله همیشه موفق باشی :گل: :تولد:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 30 #5 تولد نوگل خندان باغمونه؟ :بدجنس::شاد::دست::13: تبریک میگم آقای علیرضای نورسته! :15: :92: تولّدت تقریباً مقارن با ظهورت توی انجمنه. برای هر دوی این شروع ها تبریک میگم و آرزوی بهترین هارو برات دارم.:18: در کل خوش اومدی:ایول::دست:
تولد نوگل خندان باغمونه؟ :بدجنس::شاد::دست::13: تبریک میگم آقای علیرضای نورسته! :15: :92: تولّدت تقریباً مقارن با ظهورت توی انجمنه. برای هر دوی این شروع ها تبریک میگم و آرزوی بهترین هارو برات دارم.:18: در کل خوش اومدی:ایول::دست:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , September 30 #8 ضمن عرض خوش آمد گویی :گل: تبریک میگم تولدتون رو و امیدوارم به آرزوهاتون برسید :1:
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , September 30 #10 تولدتون مبارک:85: امیدوارم همیشه موفق باشید:3:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , September 30 #11 تولدت مبارک علی رضا جان , امیدوارم 1000000 سال زنده باشی و به آرزوهات برسی :دوست: :گل: :گل: :گل:
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2012 , September 30 #12 تولدتون مبارک علیرضا عزیز، با آرزوی موفقیت :گل:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , September 30 #13 علیرضا جان منم تبریک میگم و امیدوارم در زندگی موفق باشی:گل:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2012 , September 30 #14 علیرضا جان تولدت مبارک باشه... و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس… و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن! و چه اندازه شیرین است امروز… روز میلاد تو! روزی که تو آغاز شدی! برات بهترین آرزوها رو دارم دوست خوبم
علیرضا جان تولدت مبارک باشه... و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس… و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن! و چه اندازه شیرین است امروز… روز میلاد تو! روزی که تو آغاز شدی! برات بهترین آرزوها رو دارم دوست خوبم
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 30 #15 علی رضا جان تولدتو تبریک میگم :گل: سلامت و موفق باشید
A Alireza92 کاربر ويژه 2012 , September 30 #19 سلام خدمت همه دوستان عزیزم. خیلی ممنون هستم از همه شما. امیدوارم شما هم در تمام زندگی تون موفقو موید باشید. یا علی مدد./
سلام خدمت همه دوستان عزیزم. خیلی ممنون هستم از همه شما. امیدوارم شما هم در تمام زندگی تون موفقو موید باشید. یا علی مدد./