تولدت مبارک ببخشید دیر شد زودی اومدم تولدت رو تبریک بگیم دوستان انجمنی بفرمایید کیک
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , September 29 #1 تولدت مبارک ببخشید دیر شد زودی اومدم تولدت رو تبریک بگیم دوستان انجمنی بفرمایید کیک
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , September 29 #2 تولدتون مبارک:85: امیدوارم همیشه موفق باشید:3:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 29 #3 مبارک باشه ، خوب کردی اومدی آقا حامد تولدت مبارک گل پسر چه کیکیه! :هنگ: گفتم مبادا کم بیاد بزرگشو خریدم! :18: :بله: اینم مال خود خودت همگی دستتتتت سلامت و شاد، خوشبخت و سرفراز و سبز باشی
مبارک باشه ، خوب کردی اومدی آقا حامد تولدت مبارک گل پسر چه کیکیه! :هنگ: گفتم مبادا کم بیاد بزرگشو خریدم! :18: :بله: اینم مال خود خودت همگی دستتتتت سلامت و شاد، خوشبخت و سرفراز و سبز باشی
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , September 29 #4 بههه سلااااام :11: حامد عزیز تبریک میگم :39: تولدت مباااااااااارکـــ :شاد::شاد::شاد: امیدوارم به همه آرزوهات برسی :گل:
بههه سلااااام :11: حامد عزیز تبریک میگم :39: تولدت مباااااااااارکـــ :شاد::شاد::شاد: امیدوارم به همه آرزوهات برسی :گل:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 29 #5 حامدجان تولدتو تبریک میگم :گل::گل::گل: با آرزوی موفقیت برای شما ...
H H Δ S S E I N متخصص بخش مسابقات 2012 , September 29 #6 :شاد: تـــبریکات ویـــژه :شاد2: امیدوارم زندگی سرشار از لـــذت و سر بلندی داشته باشی :بای: آخرین ویرایش: 2012 , September 29
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , September 29 #7 حامد جان تولدت رو تبریک میگم ایشالا همیشه موفق باشی و به خواسته هات برسی:گل: :تولد:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2012 , September 29 #8 سلام حامد جان من هم بهت تبریک میگم. انشاالله همیشه موفق باشی. :گل::تولد:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2012 , September 29 #9 مدتیه سر نمیزنی و تبریک میگم دوست خوبم:گل: سالی خیلی خوب رو برات آرزومندم
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2012 , September 29 #10 تبریک به حامد عزیز، و با آرزوی موفقیت :گل:
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2012 , September 29 #12 حامد جان تولدت مبارررررررررررررررررررک :دوست: :شاد: :شاد:
N Nicol متخصص بخش گردشگری 2012 , September 29 #13 حامد جان تولدت مبارک باشه... و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس… و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن! و چه اندازه شیرین است امروز… روز میلاد تو! روزی که تو آغاز شدی! برات بهترین آرزوها رو دارم دوست خوبم
حامد جان تولدت مبارک باشه... و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز تنفس… و چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن! و چه اندازه شیرین است امروز… روز میلاد تو! روزی که تو آغاز شدی! برات بهترین آرزوها رو دارم دوست خوبم
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , September 29 #17 تولدت مبارک حامد جان امیدوارم 1000 سال عمر کنی و به ارزوهات برسی:دوست: :گل:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2012 , September 30 #19 به به ....تولد حاااااااااامد خان... حامد خان تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارککککک....ایشالا سالهای سال عمر با عزت داشته باشین با دل خووووش ...:خنده2::گل: هدیه نمیدماااا....بی خبر رفتی بی معرفت هدیه هم بخوای خیلی رو داری...:احترام::سوت::عصبانی:
به به ....تولد حاااااااااامد خان... حامد خان تولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارککککک....ایشالا سالهای سال عمر با عزت داشته باشین با دل خووووش ...:خنده2::گل: هدیه نمیدماااا....بی خبر رفتی بی معرفت هدیه هم بخوای خیلی رو داری...:احترام::سوت::عصبانی: