..............
شهاب جان شما بوشهر بودی نه؟
آخرین بار که تو بوشهر دمای زیر 10 داشتی کی بود؟
آخرین بار که یخ دیدی فکر کنم تو یخچالتون بود نه؟
آخرین بار که برف دیدی تو بوشهر فکر کنم ندیدی!!!
آخرین بار که رو برف قدم زدی و برف تو کفشت رفت فکر کنم ندیدی!
آخرین بار که نیم متر برف رو دیدی تو شهرتون فکر کنم هنوز فرا نرسیده!
!!!!
حداقل کسی مسخره میکنه که چیزی داشته و بهش بنازه!
ولی همه اینا رو ما حداقل تو یکسال نه تو 2 سال گذشته تجربه کردیم:بای:
من هم کاملا با شما موافقم،و اینکه مگه برف کم و زیاد که اونم از طرف خداست به شخص مربوط میشه که بخاد مسخره بشه!!! امیدوارم نه تنها مشهد و بوشهر و همه جای ایران،بلکه همه نقاط دنیا از نعمت های خدا بهره مند بشهسلام به همگی دوستان به عنوان یه علاقمند که همه روزه این انجمن رو پیگیری میکنم فکرنکنم منظورآقا شهاب مسخره کردن بوده باشه
قطعا منظورشون از 3 سانت برف مسخره کردن نبوده
این همینی نیست که 23سانت برف پیشبینی کرده بود..آخه چرا همیشه باید آپدیتها بر ضررمون در آخر تموم بشن به خدا از بد بینی من و فلانی یک سیستم که قراره مثلا رو شهر مشهد واسه چهار میلیون فعالیت کنه کم یا زیاد نمیشه به والله نمیشه..
ما مخلص شما هم هستیم محسن خان
ببینیم تا روز بارش چیزی از بارشها میمونه
بعد در خدمتتونیم
این همینی نیست که 23سانت برف پیشبینی کرده بود..آخه چرا همیشه باید آپدیتها بر ضررمون در آخر تموم بشن به خدا از بد بینی من و فلانی یک سیستم که قراره مثلا رو شهر مشهد واسه چهار میلیون فعالیت کنه کم یا زیاد نمیشه به والله نمیشه..
قرار بود ۳ روز برف بباره !!!
کار از یک جای دیگه مشکل داره عزیزان!!!
انشاالله لطف خدا بزرگ بار دیگه شامل حال این مردمان بشه و نعمت بارش برف و سفید شدن شهر و دیارمون رو ببینیم درست مثل اون قدیما!!!
نقل قول کوروش بزرگ" کوروش بزرگ میگوید:
در سرزمینی که ابرها میگذرند بی آنکه ببارند بی شک ظلم عظیمی صورت گرفته است..
مصادیق ظلم :
کم فروشی
ندادن زکات
مهرورزی نکردن
عدم ایجاد محبت بین یکدیگر
امانت داری نکردن
دوری نکردن از حرام
مهمان داری نکردن
نماز را به پا نداشتن
امر به معروف و نهی از منکر نکردن
سخن چینی کردن
نفاق
راه رفع خشکسالی و نزول برکات آسمانی در بیان حضرت علی (ع) استغفار و توبه است:
« از پروردگار خود آمرزش بخواهید، که آمرزنده است، برکات خود را از آسمان بر شما فرو می بارد و با بخشش اموال فراوان و فرزندان، شما را یارى میدهد و باغستانها و نهرهاى پر آب در اختیار شما مى گذارد. پس رحمت خدا بر آنکس که به استقبال توبه رود و از گناهان خود پوزش طلبد. »
* خطبه 143 نهج البلاغه که به خطبه استسقاء (طلب باران) شهرت دارد.
کاملا با نظر امیر خان موافقم..پس باید فرانسه و لوس انجلس که مهد خودتون میدونین چیه الان باید صحرا شده باشه...
نقل قول کوروش بزرگ
با اونچیزیکه در ادامه مرقوم فرمودید ارتباطی پیدا نمیکنه دوست عزیز.
هر چند که مطلب تون کاملا کپی برداری از سایت زیر هست
شایعات - ظلم و عدم نزول باران / شایعه 0005
اینجا ما همواره سعی مون بر این هست که فقط و فقط به بررسی علمی هواشناسی بپردازیم و از این حاشیه ها جنجالی اجتناب کنیم ولی این دوستان هم در وبلاگ و هم در اینجا سعی در مسموم کردن فضای علمی ما دارند که ما اصلن علاقه ای به این موضوع نداریم.کاملا با نظر امیر خان موافقم..پس باید فرانسه و لوس انجلس که مهد خودتون میدونین چیه الان باید صحرا شده باشه...
نقل قول کوروش بزرگ
با اونچیزیکه در ادامه مرقوم فرمودید ارتباطی پیدا نمیکنه دوست عزیز.
هر چند که مطلب تون کاملا کپی برداری از سایت زیر هست
شایعات - ظلم و عدم نزول باران / شایعه 0005
سلام دوستان عزیز.:گل::گل:
امسال و پارسال شرایط مشهد واقعا عجیب شده.نه میخوام انتقاد کنم ازوضعیت بارش مشهد و نه تعریف.
منظورم اینه که در پیش بینی مشهد دو ساله که خیلی سخت شده.خود شماهم مطمئنم به این نتیجه رسیدین.مثلا اگه پارسال یادتون باشه توی بهمن ماه همه ی مدلهای پیش بینی و سایتها تا موقعی که موج وارد مشهد شده بود بارش سنگینی رو پیش بینی کرده بودند ولی یادتون باشه فقط شهر رو یک ذره سفید کرد و موج با باد تخلیه شد و رفت.
همین امسالم خیلی پیش بینی های مدل ها و سایتها اشتباه درآمده.مثلا هفته پیش فقط قرار بود چهار میلیمتر بارون داشته باشیم ولی بالای 15 میلیمتر بارید.یعنی حدودا 4 برابر پیش بینی.
منکه خودم علت این پیش بینی های عجیب و اشتباه سایتهارو اگه اشتباه نکنم تقصیر بارور سازی ابرها در ترکیه و لبنان و فلسطین و اسرائیل و اردن و.... باشه.
چون اگه دقت کنید دو سال پشت سرهم ترکیه و لبنان و..... برفهای بسیار سنگینی دارند.
الان که شایعه شد هارپ آمریکا هم علت کم بارشی بعضی از مناطق ایران هست.
شاید علتهای علمی هواشناسی زیادی باشه مثل همین مثبت و منفی شدن فازها و....این رو باید اساتید نظر بدن که چه علت دیگه ای داشته.
ولی امید ما همه باید به خدا باشه.
وَهُوَ الَّذِي يُنَزِّلُ الْغَيْثَ مِن بَعْدِ مَا قَنَطُوا وَ يَنشُرُ رَحْمَتَهُ وَهُوَ الْوَلِيُّ الْحَمِيدُ ( شوری 28)
و اوست خدایی که باران را پس از نا امیدی خلق می فرستد و رحمت خود را فراوان می گرداند و اوست خداوندگار محبوب ستوده ی صفات.
امید زیادی به این زمستان دارم.:گل::گل::گل::گل:
اینجا ما همواره سعی مون بر این هست که فقط و فقط به بررسی علمی هواشناسی بپردازیم و از این حاشیه ها جنجالی اجتناب کنیم ولی این دوستان هم در وبلاگ و هم در اینجا سعی در مسموم کردن فضای علمی ما دارند که ما اصلن علاقه ای به این موضوع نداریم.
از بابت هارپ اصلا نگران نباشید که با علم و دانش امروزی همچین چیزی تحت هیچ عنوان امکان پذیر نیست.
در خصوص بارور سازی ابرها هم استاد مهدی عزیز که کارشناس هواشناسی ؛خصوصا در این ارتباط هستند قبلا توضیحات لازم رو دادند که باورسازی ابرها با هزینه ای بسیار هنگفت با درصد پایینی منجر به افزایش بارشها میشه که اصلا قابل اعتنا نیست.
ولی با این بخش از صحبت تون کاملا موافقم :