سالهاي عمر را نشمار....... خاطراتت را بشمار...... :1:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2013 , July 27 #1,601 سالهاي عمر را نشمار....... خاطراتت را بشمار...... :1:
S salar69 کاربر ويژه 2013 , July 27 #1,602 [h=3]دیروز کودکی در امتداد کوچه های پر از بی کسی این شهر شلوغ؛ دست تمنایی به سویم دراز کرد؛ خالی تر از تمامی آرزوهای کودکانه؛ دنیا عوض شده است؛ کودکان به دنبال نان اند و ما به دنبال عشق ...!
[h=3]دیروز کودکی در امتداد کوچه های پر از بی کسی این شهر شلوغ؛ دست تمنایی به سویم دراز کرد؛ خالی تر از تمامی آرزوهای کودکانه؛ دنیا عوض شده است؛ کودکان به دنبال نان اند و ما به دنبال عشق ...!
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , July 27 #1,603 سالها به انتظار می نشینم ... تا کسی را بیابم، که آغوشش طعم بی کسی دهد، نه هر کسی ... :گل:
S salar69 کاربر ويژه 2013 , July 27 #1,604 خیلـی حــرف اسـت ... کـــه تــــو هـــر روز در گلـ ــویت خــــاری کشنـــده احســـــاس کنــی بـــــــرای کســـی کــه " بـــدانــــی " حتــــی یک بــار در عمـــرش ــه خــاطـــــــر تـــو " بغـــض " هـــم نکــــرده اسـت...
خیلـی حــرف اسـت ... کـــه تــــو هـــر روز در گلـ ــویت خــــاری کشنـــده احســـــاس کنــی بـــــــرای کســـی کــه " بـــدانــــی " حتــــی یک بــار در عمـــرش ــه خــاطـــــــر تـــو " بغـــض " هـــم نکــــرده اسـت...
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , July 29 #1,605 ساده هستم ساده می بینم ساده می پندارم زندگی را نمیدانستم جرم می دانند سادگی را سادگی جرم است و من مجرم ترین مجرم شهرم ساده می مانم ساده میمیرم اما ترک نمی گویم پاکی این سادگی را .
ساده هستم ساده می بینم ساده می پندارم زندگی را نمیدانستم جرم می دانند سادگی را سادگی جرم است و من مجرم ترین مجرم شهرم ساده می مانم ساده میمیرم اما ترک نمی گویم پاکی این سادگی را .
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 3 #1,607 ماشین به راه افتاد ... حس می کنم اما چیزی از من به جا مانده ... بر روی سینه می گذارم، آهسته دستم را، جای دلم خالی ... :گل:
ماشین به راه افتاد ... حس می کنم اما چیزی از من به جا مانده ... بر روی سینه می گذارم، آهسته دستم را، جای دلم خالی ... :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 5 #1,608 سخت است میدانی...؟ اینهمه دل در دنیا هست.... که هیچکدام برایم تنگ نمیشود...
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 5 #1,609 نه کسی منتظراست، نه کسی چشم به راه، نه خیال گذرازکوچه مادارد ماه... بین عاشق شدن ومرگ مگرفرقی هست؟ وقتی ازعشق نصیبی نبری غیر از آه...؟
نه کسی منتظراست، نه کسی چشم به راه، نه خیال گذرازکوچه مادارد ماه... بین عاشق شدن ومرگ مگرفرقی هست؟ وقتی ازعشق نصیبی نبری غیر از آه...؟
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 5 #1,610 محکـــم راه بــرو. . .! تو عاشـــق شــدی . . . جنــگیـــــدی . . . و الان, تنهایـــی. . . سرت و بالا بگیـــر رفیــق...!!!
محکـــم راه بــرو. . .! تو عاشـــق شــدی . . . جنــگیـــــدی . . . و الان, تنهایـــی. . . سرت و بالا بگیـــر رفیــق...!!!
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 6 #1,611 بگذار دیوانه صدایم كنند، فرقی نمی كند ... من تمام هویت خود را، از زمانی كه اسمم را، دیگر صدا نزدی، از یاد برده ام ... :گل:
بگذار دیوانه صدایم كنند، فرقی نمی كند ... من تمام هویت خود را، از زمانی كه اسمم را، دیگر صدا نزدی، از یاد برده ام ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 8 #1,612 همین امروز، مرا دوست داشته باش ... شاید فردایی نباشد ... :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 8 #1,613 تمام دلخوشی دنیای من این است.... که ندانی ودوستت بدارم...!! وقتی می فهمی ومی رانی ام.... چیزی درون دلم فرو می ریزد.... چیزی شبیه غرور......!!!!!!!!
تمام دلخوشی دنیای من این است.... که ندانی ودوستت بدارم...!! وقتی می فهمی ومی رانی ام.... چیزی درون دلم فرو می ریزد.... چیزی شبیه غرور......!!!!!!!!
B behamin کاربر ويژه 2013 , August 8 #1,614 تو دل منو شکستی ولی من دل تورو نمی شکنم چون یک دل شکسته بهتر از دو دل شکسته است. :گریه:
B behamin کاربر ويژه 2013 , August 8 #1,615 به انتهای بودنم رسیده ام...اما اشک نمیریزم پنهان شده ام پشت لبخندی که درد میکند!
B behamin کاربر ويژه 2013 , August 8 #1,616 خاطره باز هم که نباشی گاهی چنان میروی که با سطل آب هم به خود نمی آیی... !!!:گریه:
B behamin کاربر ويژه 2013 , August 8 #1,617 شاید آرام تر می شدم فقط وفقط اگر می فهمیدی حرفهایم به همین راحتی که می خوانی نوشته نشده اند.
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 8 #1,618 دست بردار از این جنگ نا برابر دل سنگ تو همیشه برنده است ، دل تنگ من همیشه شکسته
B behamin کاربر ويژه 2013 , August 8 #1,619 خیالت راحــتـــــ . . . شکسـ ــــته ها نفرین هم بکـ ــنند ، گیرا نیسـ ــت …! نـــفرین ، ته ِ دل می خـ ــواهد دلِ شکسـ ــته هـ ـــم که دیگر ســــر و ته ندارد . . .
خیالت راحــتـــــ . . . شکسـ ــــته ها نفرین هم بکـ ــنند ، گیرا نیسـ ــت …! نـــفرین ، ته ِ دل می خـ ــواهد دلِ شکسـ ــته هـ ـــم که دیگر ســــر و ته ندارد . . .
B behamin کاربر ويژه 2013 , August 8 #1,620 هی! تلاش نکن ، من ناخواناترین خط دنیام _____________________________ یه چیزی از خط دکترها هم بدتر حتی
هی! تلاش نکن ، من ناخواناترین خط دنیام _____________________________ یه چیزی از خط دکترها هم بدتر حتی