[FONT=tahoma, sans-serif] نشد از یاد برم خاطره ی دوری را باز هم گرچه رسیدیم به هم دل تنگ ام
م مهشید کاربر ويژه 2012 , September 5 #61 [FONT=tahoma, sans-serif] نشد از یاد برم خاطره ی دوری را باز هم گرچه رسیدیم به هم دل تنگ ام
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 5 #62 ناگهان دیدم سرم آتش گرفت سوختم خاکسترم آتش گرفت چشم وا کردم، سکوتم آب شد چشم بستم، بسترم آتش گرفت در زدم ،کس این قفس را وا نکرد پر زدم، بال و پرم آتش گرفت آخرین ویرایش: 2012 , September 5
ناگهان دیدم سرم آتش گرفت سوختم خاکسترم آتش گرفت چشم وا کردم، سکوتم آب شد چشم بستم، بسترم آتش گرفت در زدم ،کس این قفس را وا نکرد پر زدم، بال و پرم آتش گرفت
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , November 18 #63 نه یادی می کنی نه می روی از یاد به نیکی باد یادت ای پریزاد! مرا کردی تو ای یارم فراموش فراموشی ست رسم آدمیزاد...
نه یادی می کنی نه می روی از یاد به نیکی باد یادت ای پریزاد! مرا کردی تو ای یارم فراموش فراموشی ست رسم آدمیزاد...
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , December 3 #64 نه دل مفتون دلبندی نه جان مدهوش دلخواهی نه بر مژگان من اشکی نه بر لبهای من آهــــــی... رهی معیری
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , December 3 #65 نیابد محفلم گرمی، نه از شمعی نه از جمعی ندارد خاطرم اُلفت، نه با مهری نه با ماهی
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , December 28 #66 نیستم نیست که هستی همه در نیستی است هیچم و هیچ که در هیچ نظـــــــــــــر فرمایی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , January 11 #67 نگاهت چون بهاران دلپذير است دلم در وصف اخلاقت اسير است نگاهت در نگاهم هر دو نيكوست نگاهت می كنم چون دارمت دوست
نگاهت چون بهاران دلپذير است دلم در وصف اخلاقت اسير است نگاهت در نگاهم هر دو نيكوست نگاهت می كنم چون دارمت دوست
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , February 16 #68 نشد یه قصری بسازم٬ پنجره هاش آبی باشه من باشم و اون باشه و یک شب مهتابی باشه نشد یه جا بمونه و آخر بشه مال خودم حتی یه بار یادش نموند٬ ماه و روز تولدم مریم حیدرزاده
نشد یه قصری بسازم٬ پنجره هاش آبی باشه من باشم و اون باشه و یک شب مهتابی باشه نشد یه جا بمونه و آخر بشه مال خودم حتی یه بار یادش نموند٬ ماه و روز تولدم مریم حیدرزاده
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , February 19 #69 نه مرا طاقت غربت نه تو را خاطر قربت دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندانم سعدی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , March 9 #70 نگاه کن من از ستاره سوختم، لبالب از ستارگان تب شدم چو ماهیان سرخ رنگ ساده دل اسیر برکه های شب شدم.... فروغ فرخزاد
نگاه کن من از ستاره سوختم، لبالب از ستارگان تب شدم چو ماهیان سرخ رنگ ساده دل اسیر برکه های شب شدم.... فروغ فرخزاد
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , March 11 #71 نام خدا نبردن از آن به كه زیر لب بهر فریب خلق بگویی خدا خدا فروغ فرخ زاد
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 20 #73 نازنینی چو تو پاکیزه دل و پاک نهاد بهتر آن است که با مردم بد ننشینی حافظ
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , March 28 #74 نیست امسال چو هر سال اگر... سالمان سال عمل رنگمان رنگ دگر فکرمان برتر از اندیشه هر ساله مان باشد و بس ٰمحسن علیپور
نیست امسال چو هر سال اگر... سالمان سال عمل رنگمان رنگ دگر فکرمان برتر از اندیشه هر ساله مان باشد و بس ٰمحسن علیپور
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , April 23 #75 نباشد همی نیک و بد پایدار همان به که نیکی بود یادگار
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , April 27 #76 نگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال چشمانت برای پچ پچ هزار ساله آنان کافیست احمد شاملو
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 27 #77 نعره زد عشق که خونین جگری پیدا شد حسن لرزید که صاحب نظری پیدا شد اقبال لاهوری
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 27 #78 نه هرکه چهره برافروخت دلبری داند نه هر که آینه سازد سکندری داند نه هرکه طرف کله کج نهادوتند نشست کلاهدار ی و آیین سروری داند
نه هرکه چهره برافروخت دلبری داند نه هر که آینه سازد سکندری داند نه هرکه طرف کله کج نهادوتند نشست کلاهدار ی و آیین سروری داند
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , May 10 #79 نزن از دوری خود سنگ محک عشق مرا بر دلم طاقت طیکردن این مرحله نیست
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , June 14 #80 نه من آنم که ز فيض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جايی پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهی
نه من آنم که ز فيض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جايی پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهی