• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امروزت رو چطوري سپري كردي ؟

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
امروز برای من خیلی خوب بود چون بالا خره مدیر شدم و آخرین روز مدرسه در سال 89 بود.

احساسّ

کاربر ويژه
ما اهل بحرين ..

كمكمان كنيد .. ما ميمريمن هوابيما .. وآتش .. وهفت تير و همه سلاحها .. برسو صدايما تا همه عالم .. بوليس تا خانها وارد ميشوند ميكرند بجها وخانمها .. خاهيم مرد ..

احساسّ

کاربر ويژه
امروز مامانم فكر كرد كه من مردم .,, زيرا از ساعت 4 تا ساعت 3 ظهر خواب بودم .. خيلي خسته بودم ,, او كرفت آب وبر عكس من ريخت .. من بيدار شدم وكفتم اين جي ؟؟ او كفت ديوانه فكركردم كه تو مردى خيلي ترسيدم ,, من كفتم مامان تو خيلي دوستم دارى آره ,, او لبخند وكفت بيفهم بلانشو ,, ناهار خوردم ,, بازي كردم ,, مثل بجه ,, دوست دارم بازي ميكنم ,, ههههه ,, :نیش:بعدا بر كمبيوتر نشستم ,, وقبلا براي بحرين دعا كردم ..

امروز روز بيفهم مثل خودم ,,:نیش::نیش:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من فکر می کنم که خدا منو خیلی دوست داره.چون امروز بالاخره چهارشنبه سوری بود و همه مشغول آتشبازی و ترقه بودند.
یکی از دوستام یه ترقه انداخت و وقتی ترکید درست به چشم چپم خورد و لی خوشبختانه چیزیم نشد.

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
این دورووووووووزه واسه من خیلی بد بود...خیلی...چون حالم اصن خوب نیس:نه::دل شکسته:

الانم خووووووووب نیستم....:دل شکسته::دعا:

ولی جالب اینجاس با همه دردسرایی که داشتم بازم میخندم و شیطنت میکنم.....:شاد::شاد:​

احساسّ

کاربر ويژه
امروز روز اميد بود ..

زيرا تهران با ما واهل سعودية وبيروت وعراق وهمه عالم وما اميد داريم ..

امروز من البيدار شدم وصبحانه الخوردم .. بعدا با مامان حرف الزدم ,, بعدا همه خانه تمييز الكردم ,, خسته الشدم .. استراحت الكردم .. تلفزيزن تماشا الكردم بعدا الكمبيوتر ,, وتمام الشدم ..

مهديس جانم هميشه باحال بباش زيرا تو با ما الهستى ..

علي ميكه الهههههههههههههه..

احساسّ

کاربر ويژه
سلام خيلي اندوهناكم .. هم ناراحت ..

احمد عزيزم مرد ..

188541_178983925480818_100001076343551_403892_2294050_n.jpg

:ناراحت::ناراحت::ناراحت::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:

الموت لآل خليفة الموت لآل خليفة احساس ندارند .. بخدا دل ندارند .. بايد ميمريد ,,

ولي احمد جان تو تا بهشت رفتي ..
براي بحرين مردي ,,
وخون تو قربان براي بحرين ,,
عزيزم حرفايم تمام شدم نميدانم جي ميكوم ولي ساكت نميشويم ,, :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:

احساسّ

کاربر ويژه
سلام عزيزان ...

امروز من خيلي خيلي خوشحال وشاد هستــم.. واقعــا ,, خصوصى روز انجمن درست شد جيغ زدم وخانه من كفتند جى شد ,, بدرم كفت بعلت اين كمبيوتر ديوانه شدى اين مرضاست ,,ههههه,, دست بهمن درد نكنه .. تو خيلي مهربانيد زيرا تو احساس كردى كه جيز سخت انجمن ميروه .. :نیش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
امروز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فعلا که نصفش سپری شده....

ولی تا اینجا بد بوده............خیلی خیلی بد:ناراحت::گریه:

تازه دو تا 7 هم کلاس دارمممممممممم:ناراحت: سرم درد میکنه حسش نیس برم.....

شرمنده اگه موووووج منفی دادم بهتون:ناراحت:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خدارو شكر ميكنم چون هرروز كه از خواب پا ميشم انرژي زياد بهم ميده ومنم با انرژي تموم به همه كارام ميرسم.هميشه واسه اينكه تن سالمي دارم شكر گزارم.واسه همين روزامو عالي و خيلي خوب واينجوري:نیش:سپري ميكنم.

rahnama

پدر ایران انجمن
هر روز به امید روز بعد میگذرد.پریروز خوب , دیروز خوب و امروز خوبتر. چند روز دیگر هم باید بگذرد تا ....

آخرین ویرایش:

alik

متخصص بخش
غضنفر داشته خودشو میمالید به سپر ماشین میگن داری چی کار میکنی؟ میگه دارم اوقاتم رو سپری میکنم

خوب بود خوش گذشته تا حالا

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خدار وشكر تا حالا عالي بوده و ايشالله عالي تر خواهدبود.

بالا