• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اگه نفر قبلی در حال غرق شدن باشه چیکار میکنی؟

hich

کاربر ويژه
از اونجا ک شنا کردن بلد نیستم، فکر میکنم بهتره اجازه بدم خودشون یه راه حل برای نجات پیدا کنن و دیگه نجات بنده هم گردن ایشون نیفته:122::دی

am1n

New member
از اونجا که یتا بچه یزی منم ا لجه یزی ها خوشوم میاد نجاتوت میدم

hich

کاربر ويژه
به به می بینم ک یه همشهری پیدا کردم:122::دی
خب همین الان لهجه م ته کشید:67:
دیه نمشه کمک یه تا همشری رو رد کرد(خودمو کشتم مثل یزدیا بنویسم:122::دی، آخه من اهل یکی از شهرستانای یزدم و یه کم لهجه مون با یزدیا فرق میکنه)
خب فکر کنم کمکشون کردم دیگه!!:دی

A M I R

کاربر ويژه
آخر از بسکه شکلک گریه میگذاری دلمان به رحم آمد نجاتت میدهیم :سوت:

am1n

New member
به به می بینم ک یه همشهری پیدا کردم:122::دیخب همین الان لهجه م ته کشید:67:دیه نمشه کمک یه تا همشری رو رد کرد(خودمو کشتم مثل یزدیا بنویسم:122::دی، آخه من اهل یکی از شهرستانای یزدم و یه کم لهجه مون با یزدیا فرق میکنه)خب فکر کنم کمکشون کردم دیگه!!:دی
کاکو ما شیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرازی هستیم ولی از لهجه یزدی ها خوشمون میاد

hich

کاربر ويژه
خب سعی میکنم بدون لهجه جایی ک میتونن یه تکیه گاه یا یه چیزی شبیه قایق نجات!!:دی، پیدا کنن رو بهشون نشون بدم ولی فقط برای اینکه زحمت نجات خودمم گردن ایشون نیفته از خیر قهرمان بازی میگذرم و اجازه میدم فقط نگران نجات خودشون باشن!:122::دی

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
دوس دارم اذیتش کنم... یکمی میشینم نگاش میکنمو میخندم بعدش که داره نفسای آخرشو میکشه... شاید برم کمک بیارم:خنده2:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
مگه الکیه!!!!
حتما نجاتش میدم..... خودم میخوام خفش کنم:سوت:
تایاد بگیره آدم حال آجیشو میپرسه:تعجب2:

بالا