پاسخ : مشاعره با حرف " د " در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند
K khale suske کاربر ويژه 2012 , February 27 #21 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 28 #22 پاسخ : مشاعره با حرف " د " دل من رای تو دارد سر سودای تو دارد رخ فرسوده زردم غم صفرای تو دارد
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 28 #23 پاسخ : مشاعره با حرف " د " دل من تابه حلوا زبر آتش سودا اگر از شعله بسوزد نه که حلوای تو دارد
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 28 #24 پاسخ : مشاعره با حرف " د " دگر باره بشوریدم بدان سانم بجان تو که هر بندی که بر بندی بدرانم بجان تو
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , February 28 #25 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در ابعاد این عصر خاموش من از طعم طصنیف در متن ادراک یک کوچه تنها ترم...
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 28 #26 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در رهت حیران شدم ای جان من بی سر و سامان شدم ای جان من
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 28 #27 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در هوای روی تو جان بر میان از میان جان شدم ای جان من
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 28 #28 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در کعبه تیمار اگر چند مقیم ای یار چنان دان که به خمارم خمار
T targol کاربر ويژه 2012 , February 28 #29 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در ره منزل لیلی که خطر هاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 28 #30 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در کعبه تیمار اگر چند مقیم ای یار چنان دان که به خمارم خمار
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 28 #31 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در غم هجران و تیمار جدایی جان من گاه چون ذوالکفل گردد گاه چون ذالنون شود
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , February 28 #32 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در دل از مهرت نهالی کشته ام کز آب چشم هر زمانی برگ و شاخ و بیخ و او افزون شود
پاسخ : مشاعره با حرف " د " در دل از مهرت نهالی کشته ام کز آب چشم هر زمانی برگ و شاخ و بیخ و او افزون شود
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , March 4 #33 پاسخ : مشاعره با حرف " د " دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد
پاسخ : مشاعره با حرف " د " دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , March 4 #34 پاسخ : مشاعره با حرف " د " دل اگر خداشناسی همه در رخ علی بین به علی شناختم به خدا قسم خدا را به خدا که در دو عالم اثر از فنا نماند چو علی گرفته باشد سر چشمه بقا را
پاسخ : مشاعره با حرف " د " دل اگر خداشناسی همه در رخ علی بین به علی شناختم به خدا قسم خدا را به خدا که در دو عالم اثر از فنا نماند چو علی گرفته باشد سر چشمه بقا را
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , March 4 #35 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در آرزوی لب سقا شریعه در خروشه هزار هزار چشمه خواهش پیش پاهاش می جوشه
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , March 4 #36 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند
M mary.brayant کاربر ويژه 2012 , March 4 #37 پاسخ : مشاعره با حرف " د " د لی بر کف نها د م، د لبری نیست متا عی د ا شتم، غا رتگری نیستد رون سینه ء من ، منزلی گیر مسلما نی زمن ، تنها تری نیست !
پاسخ : مشاعره با حرف " د " د لی بر کف نها د م، د لبری نیست متا عی د ا شتم، غا رتگری نیستد رون سینه ء من ، منزلی گیر مسلما نی زمن ، تنها تری نیست !
م مهشید کاربر ويژه 2012 , March 4 #38 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در آن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از ناباوری آنجا محبت آرزو کردم :گل::گل::گل:
پاسخ : مشاعره با حرف " د " در آن شهری که مردانش عصا از کور می دزدند من از ناباوری آنجا محبت آرزو کردم :گل::گل::گل:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , March 4 #39 پاسخ : مشاعره با حرف " د " در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم :گل:
پاسخ : مشاعره با حرف " د " در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم :گل:
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , March 6 #40 پاسخ : مشاعره با حرف " د " دل زنده میشود به امید وفای یار جان رقص میکند به سماع کلام دوست سعدی