• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تاپيك هواداران پرسپوليس (محبوب ترين تيم آسيا)

South Boy

متخصص بخش فوتبال
خوب امروزم سرخ بازی داره ببینم چیکار میکنیم تیم سختی نیست ته جدولی هست ایشالا یه 4تا میزنیمش بره پایین تر.:شاد:
ویک نقطه جالب اینکه مصدوم محرومی نداریم همه اوکی اماده برد شیرین. خییییییییییییییلی به برد نیاز داریم سرخ هااا بتازید که هستیم با شمااا.

ببینیم علی مارادونا تو این بازی چیکار میکنه .عشق است مارادونای اسیاااااااااااااااااا

راستی امیدوارم ارنجم دس نخوره همون ارنج جواب داده بتاز سرخ

South Boy

متخصص بخش فوتبال
خوب تبریک میگم به برو بچهای پرسپولیسی امیدوارم خوش باشن.

خوب همونجور که گفتم بازی اسونی بود و برد شیرینی داشتیم تبریک دنیزلی جووووووون تبریک.

واقعا مربی اوردناااااااااا الان هی دنبال ایرانی باشید دمت گرم.

خوب ستاره بی چوووووووووووون چرای تیم هم امروز گل گاشت دمش گرم خیلییییییییییییییی گله یک گل زد یک پاس گل داد.

الانم به امید پیروزی بعدی پرسپولیس میریم جلو.........

عشق است سرخ.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
نمیدونم چی بگم شکست بدی خوردیم.
موندم معمار زاده بد شده بدشانسه یا حقیقی بهترین بود یا خوشانسه؟؟
معمار زاده یادمه اوایل چقدر تلاش میکرد تمرین میکرد که فیکس بشه حالا که حقیقی نیست این جور بازی کردنشه.
واقعا بازی بدی بود.البته نمیشه همه دلیل شکستو انداخت گردن معمار زاده دفاع هم خیلی ضعیف بود به نظرم دفاع پرسپولییس قبلا یکم بهتر بود محمد و زارع بودن دو گوشو خوب جمع میکردن و تقریبا تو کورس هیچ کس به گرد پاشون نمیرسید .
فقط عشق است مارادانای اسیااا و بس بازم مث همیشه به نظر من عالیییییییییی بازی کرد تا ما بقی بازیکنا.
ببینیم اینده چی میشه بیچاره دنیزلیی با امدنش بهترین دروازبان پرسپولیس رفت.حالا به نبوغ خودش بستگی داره دنیزلی مربی خوبیه میدونه چیکار کنه به نظرم تیمو دیر دسش دادن ولی با پرسپولیس اشناس جمع و جورش میکنه.

ERFAN

کاربر ويژه
امید بسیار زیاد دارم که بازی 5 شنبه رو با گلابراز بالا می بریم
ولی خدا داند
این پرسپولیسی که این فصل ما دیدیدم و این داوری هایی که داشتیم
فک کنم بر عکس بشه
کلا این فصل هیچی درست از آب در نمیاد

alirezakarimi

New member
سلام به همه پرسپولیسی ها تتتتتتتتتتتتتتتتتبببببببببببببببببرررررررررررررررریییییییییییییییییییییکککککککککککککککک ویه تسلیت به استقلالی ها 3تایی ها

0mid

متخصص بخش ورزشی
عشق است پرسپولیسسسسسسسسسسسسسسسسسس
قرمزته
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ما که از اول اولش پرسپولیسی بودیم و هستیم

چه اول بشه چه آخر...

پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوست داریم ..................

ایول به همگی شما :دست: :شاد: :شاد:

0mid

متخصص بخش ورزشی
پرسپولیس 6 - 1 الشباب

پرسپولیسه زلزله ، همینه همینه :شاد: :شاد: :شاد: :شاد: :شاد:

تبریک میگم دوستان

0mid

متخصص بخش ورزشی
الغرافه 0 - 3 پرسپولیس

چه میکنه این تیم ما :شاد: :شاد: :شاد:

تبرییییییییییییییک دوستان

بالا