• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدلهای جی اف اسoperational برای چند روز آغازین ماه فوریه سرمای نسبتا شدیدی رو برای بخشهای وسیعی از اروپا نشون میدن که مدل ecmwf هم تا حدودی وقوع این وضعیت جوی رو تایید میکند.
آیا این هوای سرد به ایران ما هم خواهد رسید؟

ali_kermanshah

کاربر ويژه
مدلهای جی اف اسoperational برای چند روز آغازین ماه فوریه سرمای نسبتا شدیدی رو برای بخشهای وسیعی از اروپا نشون میدن که مدل ecmwf هم تا حدودی وقوع این وضعیت جوی رو تایید میکند.
معمولا هر وقت که اروپا درگیر برف و سرما میشه
ایران خبری نمیشه مخصوصا اگر غرب اروپا باشه اما اگر این شرایط در مورد شرق اروپا باشه قضیه فرق میکنه ...

Ahmad77777

New member
امیرمحسن جان میشه یک نگاه بیرون بندازی؟
از سمت غرب و جنوب غرب داره ابر شدیدی میاد.
بنظر من ابر مه هست.نظر شما چیه؟
من این نوع ابر رو خیلی دوست دارم که الآن داره میاد.خیلی هم دوست دارم اطلاع داشته باشم چه نوع ابری هست.

seyyedalireza

مدیر موقت
من این نوع ابر رو خیلی دوست دارم که الآن داره میاد.خیلی هم دوست دارم اطلاع داشته باشم چه نوع ابری هست.
فکر نکنم احمد ابراي مه اکثرا یک باره شکل میگیرن ولی این ابرا از جنوب غرب وارد شدن و اول غروب آفتاب هم معلوم بود که ارباب توپر هستن فقط نمیدونم بارشي هستن یا نه؟

abtinT

کاربر ويژه

بنظرم
مهمترین پدیده اونسال رو شناسایی کن یعنی بهم بگو در بازه زمانی مثلا 5 تا 9 فوریه یک سیستم اومده تهران اینقدر بارون و برف باریده.
ماههای اکتبر -نوامبر- دسامبر و حتی ژانویه رو فاکتور بگیر چون دیگه ما با ماههای فوریه -مارچ-آپریل و می سر و کار داریم

از کدوم سایت می شه تاریخچه بارش رو پیدا کرد ؟
. سایت wunderground که تا سال 1996 داره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
معمولا هر وقت که اروپا درگیر برف و سرما میشه
ایران خبری نمیشه مخصوصا اگر غرب اروپا باشه اما اگر این شرایط در مورد شرق اروپا باشه قضیه فرق میکنه ...
سرما از شمال اروپا به سمت نواحی مرکزی و جنوبی قرار هست راهی بشه
سلام
این ابرها بدون پدیده بارش هستند و بیشتر منجر یه مه یخ زده میشن.
...

بعد شما را از کجا پیدا می کردیم.:loveiranjoman:
شما لطف دارید.
راستی آلودگی هوا چقدر تاثیرداره در نباریدن برف یا باران در شهر مشهد
والا اینجا برف و بارون که میاد. آلودگی ها بعید بدونم جلوی بارش رو بگیره.
اگه اینطوری بود پکن وضعش خیلی داغون میشد.
از کدوم سایت می شه تاریخچه بارش رو پیدا کرد ؟
. سایت wunderground که تا سال 1996 داره
سایت چهارمحال و بختیاری رو امتحان کردی؟
لینکش تو پیوندهای وبم هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تو این نقشه جهت وزش باد بنفع منطقه ما نیست.
اقلیم خراسان و حتی تهران با بادی که شکل و شمایلش حکایت از بلاکینگ داره و از جنوب شرق به سمت شمال غرب در تراز 850 میلی بار میوزه ؛ بارشی نخواهد داشت.
این تجربه ای هست که من سالها مشاهده کرده ام و اگر اتفاقی غیر از این بیافته یا اقلیم منطقه ما عوض شده و یا اینکه جهت وزش باد تغییر پیدا کرده و از سمت غرب دریای کاسپین از شمال به جنوب وزیدن گرفته.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس یعنی شاخص اسکاندیناوی در فاز منفی قرار میگیره و کاهش ارتفاع در اسکاندیناوی اتفاق می افته ؟؟
اگر اینطور باشه که به ضرر ماست..
a0dbbf3cf11d3d58dace2327c14ed188.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
3c469c06d1889a7dc034d47fa1fa110f.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اين كمفشار ايسلندي هم كه ديگه دست بردار نيست ٠٠٠
واسه خاطر مثبت شدن شاخصهاست.
در این نقشه ها فشار هوا در عرضهای بالای جغرافیایی کاهش پیدا میکنه و در عوض پر فشار روی دریای مدیترانه و مسیر استورم تراکی که قرار هست برای منطقه ما حامل بادهای باران آور اقیانوس اطلس باشه ؛مستقر میشه.
این نقشه احتمال رخ داد گرمایش استراتوسفری+بلاکینگ عرضهای بالای جغرافیایی رو کاهش میده در نتیجه این موج سرمایی که قرار هست روی اروپا شکل بگیره کاملا موقتی و کوتاه مدت خواهد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا